|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mi też jakoś smutno że Czarek odchodzi, lubię tego gościa a w pieśni o rozwiązaniu umowy ze względu na zaległości finansowe nie wierzę, gdyby tak było to już dawno by odszedł a nie teraz jak przyszedł Smuda i Wilk siedzi na ławie. Życzę powodzenia gdzie indziej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Więc jeśli nie zaległości finansowe to co? odchodzi, bo nie mieści się w składzie? Charakterny facet - nie ma co...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pojęcia nie mam ale poczekajmy, na pewno będzie jakiś wywiad z Czarkiem i powie kilka słów. Sobol powiedział, że za jego odejściem stała jedna osoba więc pewnie o odejściu Wilka też się trochę dowiemy. Nie musimy psów na nim od razu wieszać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Zobaczycie zaraz Chavez rozwiąże kontrakt z powodu kretyna. A to jeden z nielicznych piłkarzy którego można by sprzedać z jakimś tam zyskiem.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No tak tym razem już nie przejdzie gra na zwolnienie trenera który wymaga to się sami ulatniaja.
Szkoda Probierza, tak przy okazji. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Taka ciekawostka, Football Manager - ale jakie to Boguskie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
i teraz kiedy nie idzie gra na zwolnienie trenera to zalegamy z wyplatami...
i teraz kiedy nawet wyniki beda to pilkarze beda spier... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie Wilk szuka pierwszego lepszego pretekstu żeby uciec od wybitnego fachowca Smudy. Tutaj w wywiadzie jest Pare ciekawych opinii nt. Frania.
http://wislalive.pl/polecamy/m__swie...ociag___-1751/ Wydaje mi się że Czarek miał podobną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to tracę cały szacunek do Wilka. Oczywiście zaległości ze strony klubu nigdy nie powinny mieć miejsca, ale widać, że wystarczyło dwa razy posadzić gościa na ławie i już spieprza niczym pierwszy lepszy Genkow.
Kapitan, dobre sobie.
Ostatnio edytowane przez d : 31.07.2013 o godz. 10:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem z tą charakternością i walecznością Czarka na boisku jest trochę inaczej niż mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka.
Ok, gość robi te wślizgi, jeździ dupą po murawie, szarpie się z przeciwnikami, ale bardziej wynika to z faktu że jest dramatycznie powolny, nie nadąża za rywalem i słabiutko czyta grę. W dodatku jest beznadziejny z czysto piłkarskiego punktu widzenia, nawet biorąc pod uwagę poziom ligi. Pamiętam oba mecze z Amiką w zeszłym sezonie i grubasa Murawskiego, który wyglądał przy Wilku jak jakiś Lampard albo Gerrard naszej ligi. Uryga, Nalepa z pewnością mogą go zastąpić bez szkody jakościowej dla drużyny, bo zwyczajnie Czarek Wilk żadnej jakości do tej drużyny nie wnosił. Ani w defensywie, ani tym bardziej w ofensywie. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Pomocnik Wisły Kraków, Ostoja Stjepanović, otrzymał powołanie na najbliższy mecz reprezentacji Macedonii.
Stjepanović otrzymał powołanie na towarzyskie spotkanie z Bułgarią. Mecz zostanie rozegrane 14 sierpnia w Skopje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W tym szaleństwie jest metoda.
Chcesz się pozbyć piłkarza? Nie płać mu. Rozwiąże umowę z winy klubu lub za porozumieniem stron, cel zostanie osiągnięty. Wracając na ziemię , jesteśmy chyba jedynym klubem(pomijając Polonie) w którym rozwiązuje się umowy z tytułu zaległości. Chyba 90 % klubów ma takowe wobec zawodników a jakoś nikt do takich pomysłów się nie kwapi. Z mojej strony, taki ruch zawodnika wobec klubu to co najmniej chujowe zachowanie. Jeszcze bym zrozumiał jak by prąd odcięli a właściciel zawinął manele ale w wypadku małych poślizgów jakich to ma się w Wiśle to pozostaje mały niesmak. Oj zapomniał Cezary jak Czarusiem był.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.07.2013 o godz. 12:49.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo nie tylko wobec Wilka ma klub zaległości.
Ale Wilk się obraził i chce odejść. No to paszoł won. Drugi po Frankowskiej wielki kapitan. he, he, nie ma o czym i o kim gadać. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Inne kluby mają(miały?) o wiele niższe poziomy kontraktów z piłkarzami, a dodatkowo często się dogadują w kwestii terminu spłaty zaległości. U nas jest podobnie z tym, że mamy wysokie kontrakty i dla nas lepszy wyjściem jest jego rozwiązanie, żeby zejść z kosztów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No dokładnie, z ust mi to wyjąłeś.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
U nas to nowość i rozkapryszone i zdecydowanie przepłacone gwiazdeczki nie są w stanie przeżyć jak im miesiąc czy trzy nie wpłynie na konto te kilkadziesiąt tysięcy PLN. Sobola żałuję do dziś. Wilk? W naszej sytuacji na ławkę by się przydał, nic więcej. Pamiętam jego wypowiedzi, że marzy o lidze angielskiej. Szkoda, że nie poszła za tym ciężka praca i rozwój.
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 31.07.2013 o godz. 13:44.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no to moze teraz pojedzie do Anglii na zmywak..
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Proponuje Mińsk. Maaskant już czeka ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może mu Oproiescu jakąś robotę w Anglii załatwi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jednym słowem - Wilk przygrał w chvja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Czarek jest zawodnikiem Wisły i jedynym do którego zaangażowania w każdym meczu nikt nie ma i nie miał zastrzeżeń. I choćby z tego powodu słowa "paszoł won" są żenujące. Oczywiście że Wilku nie odchodzi przez kasę ale przez fakt że Stiepa tak naprawdę nie wywalczył sobie miejsca w składzie tylko je dostał .... Wilk jest ambitny i siedzenie na ławie go nie interesuje. Trzeba to uszanować. Siedzieć na ławie to można jako żółtodziób z nadzieją na wygryzienie starszyzny albo jako prawie emeryt w sytuacji gdy dostaje się za to niezła kasę (casus Dudka Jerzego). Żaden z przypadków tu nie ma miejsca. P.S. Szacunek należy się tez Frankowi ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nic dziwnego, że Stjepanović dostał miejsce w składzie, bo zespół z poprzedniego sezonu grał taką padakę, że jakakolwiek zmiana była niezbędna. A w szczególności w środku pola.
Jakby Czarek naprawdę byl taki ambitny, to wziąłby się do jeszcze większej pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Mam wrażenie że on się chwilami nie chce pobrudzić .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A czy to przypadkiem nie jest tak, że klub, jak sobie zechce, może sobie taką prośbę nawet spuścić w sraczu i dopiero ta cała Izba decyduje czy argumenty piłkarza są zasadne? Myślę, że tak. Może Bednarzowi się trochę zrobi gorąco i odda kasę Wilkowi i leśne dziadki przyznają rację klubowi, ale nie wydaje mi się żeby po czymś takim jeszcze tutaj zagrał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chce się zapierdalać ,to każdy pretekst dobry żeby opuścić drużynę.
No i dobrze ,jak się nie chce pracować - to wypierdalać ! Przyjdą tacy ,co będą chcieli . ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jestem daleki od nazywania Stjepanovic'a naszym wybawcą ale on przynajmniej przejawia jakiekolwiek umiejętności czysto piłkarskie i stara się wprowadzać spokój w naszych szeregach. Dlatego na ten moment brak miejsca w składzie dla Wilka dziwić nie może. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Początki może i ma ciężkie, ale myślę, że da drużynie więcej niż Wilk. Przede wszystkim posiada umiejętności czysto piłkarskie i to już stawia go wyżej nad Wilkiem. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|