The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2013, 22:40
fialo napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że tylko się troszkę cieplej Wilkowi zrobiło i już się obsrał. Szkoda tylko, że taka ciota bez charakteru była kiedyś kapitanem Wisły. To już nawet Garguła, przesunięty kiedyś do rezerw, pokazał jaja i podjął jakąś tam walkę o skład, Czaruś w dwóch meczach siadł sobie na ławce i nagle mu się hajs przestał zgadzać.

Żałosne.
Nie lepiej poczekać na oficjalną informację ? Po pierwsze Wilk jeszcze żadnej umowy nie rozwiązał, po drugie nie wiemy jak to tak naprawdę wygląda. Chciałbym Wam przypomnieć, że podobno 2 tygodnie temu Chavez wypowiedział umowę, a jak widać dziś trenował razem z zespołem. Także wstrzymajcie się z tymi pociskami.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.07.2013, 22:44
Prawda jest taka że Wilk w tym sezonie nic nie grał.

Prawda jest też taka że na początku tego sezonu bądź pod koniec ubiegłego chodziły słuchy że Cezary chce odejść.

Pewnie dostał odmowną odpowiedź co do możliwości transferu więc zaczął grać tak, żeby go puścili a dodatkowo postraszył że rozwiąże umowę bo nie dostawał kasy i de facto wymusił rozwiązanie umowy.

Mi tak te klocki się układają.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 30.07.2013, 23:05
Mishau napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to czy przegrał rywalizację za Smudy czy nie, chodzi o to, że jest to najzwyczajniej w świecie słaby zawodnik, dosyć zaawansowany wiekowo. Prochu nie wymyśli, a gorzej od niego nie zagra znacznie młodszy Nalepa czy Uryga...
Wątpię chłopcy, jakby tak było to nie pisałbym nic, a że jest inaczej... Franek Cuda wywali pół drużyny i weźmie chopoków z rajchu co u niego w wilii ściany malowali i bruk układali.

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.07.2013, 23:45
I bardzo dobrze.

On był głównym hamulcowym w środku pola.
Wcale mnie nie rusza jego odejście, mimo sympatii jaką zawsze go darzyłem ze względu na serce do gry.

Powodzenia Czarek.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 31.07.2013, 00:04
Mi tez Wilka nie szkoda. Kop w dupę na drogę, a pamiętać tego polonisto-koroniarza nie mam zamiaru. A co do jego obecnej sytuacji w zespole, to moze właśnie jego niechęć do gry w Wiśle sprawiła, ze Smuda dawał go na rezerwę, a ogrywal innych.

Mi tym bardziej szkoda teraz Sobola.
Odpowiedz cytując
Matteusz
Junior Member

Od: 06.2013

Stary 31.07.2013, 00:08
No cóż, nadal czekamy na jakieś sensowne transfery, co za problem śmignąć do pierwszej ligi i zgarnąć perełki z pierwszej piątki zespołów
jak długo na Wawelu...
Odpowiedz cytując
żuraw123
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 31.07.2013, 00:17
Najbardziej mnie martwi jedna rzecz, że nasz Smuda ręce które leczą upucy tym co ma puchary a pewnie sie mu uda bo nawet ślepa małpa znajdzie banana too Cupiał pomysli ze jak bez wkladania kasy idzie zrobic wynik to niech tak zostanie aa że to bedzie jednorazowy taki sezon to pozniej tylko pochyla w dol :/
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 31.07.2013, 00:23
Z resztą, nie wiem czy tylko ja widzę, ale Smuda nie lubi za bardzo piłkarzy słabych technicznie.

W najbliższym czasie pewnie poleci Osman. I krzyżyk na drogę imo

Jak chłopaki mają zajmować miejsce w środku tabeli to wolę, żeby grali technicznie i byli wybiegani (gra bez piłki się kłania), a nie nadrabiali agresją i siłą jak Korona. Narazie Smuda ma u mnie małego plusa za pozbycie się Czarka i Sobolewskiego Jak miałem dla nich olbrzymi szacunek (do Sobola nadal mam - człowiek firma) to nasza pomoc nie istniała głównie przez nich. Z tym, że Sobol kiedyś był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Polsce i został pokonany przez wiek, tak Czarek poza 1 sezonem zaliczył taki zjazd w poziomie gry jak żaden inny piłkarz w historii Wisły. Myślicie, że to, że nie strzelaliśmy bramek to głównie wina napastników? Bez jaj, w innych klubach jeszcze większe tuzy w ataku grają niż nasz Boguś a więcej bramek ładowali. U nas wg mnie po prostu nie istniała pomoc, nie było żadnej kreatywności w tej formacji. Nadal nie ma super, ale już jest lepiej niż było

Z tej mąki może być chleb

A fakt, że Wilk odchodzi z Wisły bo mu się kaska nie zgadza, po tym, jaki szacunek miał u nas kibiców i to, że była mu wręczana opaska kapitańska sprawia, że stracił chłopak w moich oczach i to bardzo. Po najemniku Genkowie się tego mogłem spodziewać, ale po Wilku? W życiu. Niech idzie, tęsknić nie będę. Nie mam do niego pretensji, ale myślałem, że jest wiślakiem a to jednak najemnik jak wielu innych.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 31.07.2013 o godz. 00:32.
Odpowiedz cytując
fresh.cie
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 31.07.2013, 00:41
Myślę, że s1mone ma racje, nie ma co płakać. Z Sobolem może przesadził, ale to jest dobra okazja, żeby zacząć się pozbywać po prostu słabych piłkarzy. Piłkarz ma potrafić grać w piłkę, a nie tylko biegać lub być silnym. Dlatego Wilk out, Chavez jak najbardziej też out. Przecież gdy Chavez ma piłkę to 50% szans, że zaraz pójdzie groźna akcja na naszą bramkę, zazwyczaj nawet 1 na 1. Jak człowiek z taką techniką może być nazywany piłkarzem?

Trzeba znaleźć zawodnika o lepszej technice, jeśli mamy kogoś sprowadzać w miejsce Czarka. Pierwsze nazwisko jakie nasuwa mi się na myśl to Mateusz Matras.
Odpowiedz cytując
Matteusz
Junior Member

Od: 06.2013

Stary 31.07.2013, 00:48
Matras jest w porządku, ale moim zdaniem powinien wymienić Bunozę, który ostatnio miewa problemy ze spełnianiem swojej roli Przynajmniej tak mi się wydaje
jak długo na Wawelu...
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 31.07.2013, 01:08
Tak Panowie macie rację. Geniusz Franek nie lubi piłkarzy technicznych i hamulcowych. Dlatego słusznie pozbył się Sobola i Czarka. Dzięki temu naszą siła w pomocy stali się geniusze techniki Ostoja Stepanovic (przyjęcie piłki w meczu z Koroną pokazuje że to prawie Sami Khedira technicznie), Łukasz "Orbit" Garguła, oraz młody bo "tylko" 21-letni Chrapek. Ale pomińmy nawet to trio, w końcu sezon w tym roku bardzo długi, stąd na ławce potrzebujemy wartościowych zmienników. I mamy: Burdenskiego, może też zawsze zagrać Nalepa. Obydwaj biją Czarka i Sobola techniką na głowę... ( dla mniej kumatych SZYDERA).
Ja rozumiem, że Franz stracił kontakt z rzeczywistością (najbardziej wyśmiewany trener w Polsce i niestety ZASŁUŻENIE) ale to choroba zakaźna, że takie głupoty bredzą goście typu S1mone czy jednak dział marketingu w Wiśle nie ma nic lepszego do roboty jak uprawiać propagandę na forach kibicowskich?
Czarek nie był wybitny i nigdy nie będzie, ale jego odejście jest wielkim osłabieniem zespołu bo zamiast niego będą grali słabsi.
Poza tym martwi mnie jedna rzecz: jeśli wobec niego są aż takie zaległości, że klub woli rozwiązać kontrakt niż je spłacić i mieć go w składzie a kiedyś na nim zarobić chociaż 300-500 tys euro, to w jak czarnej dupie jesteśmy
Odpowiedz cytując
FLPman
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 31.07.2013, 01:13
Czarek powodzenia i dzięki za chwilę nadziei, którą pamiętam jak dziś...

http://www.youtube.com/watch?v=eCqrNtbka3c
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.07.2013, 03:44
Brożka dawo nie widziałem, dla mnie to totalna niewiadoma. Biorąc pod uwagę jak mało sytuacji sobie stwarzamy, 8-10 bramek przy tym nazwisku na koniec sezonu zasadniczego (30 kolejek) będzie bardzo w porządku.

Co do Wilka - niech idzie. Wielkiej kariery mu nie wróżę. Gość przez te kilka lat u nas cofnął się w rozwoju, zupełnie przestał grać do przodu, a z tyłu jest słaby tak jak był. Co z tego, że jeździ na dupsku, jak przez większość czasu tylko po to, żeby zrekompensować swoje błędy w ustawieniu? Gość ustawia się fatalnie, ma spóźnioną reakcję jeżeli idzie o taktykę. Kopacz podwórkowy - nie ma możliwość budowania drużyny w oparciu o takich zawodników.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 31.07.2013, 07:04
s1mone napisał(a):Wyświetl post
....

Uran235 napisał(a):Wyświetl post
B....
Wy jesteście ślepi czy co z Wami ? Odchodzi zawodnik który jednak coś mógłby znaczyc w długim sezonie.
Będzie sporo meczy więcej jeszcze piszecie o nabyciu nowego ... no proszę Was nie widzicie, że jest sierpień i dopiero pozyskano napastnika w dodatku nie przygotowanego do gry -.- Jeszcze szukają lewego obrońcy, powtórzę jest sierpień, okienko otwierało się w lipcu, a inne kluby już nawet w czerwcu kontraktowały zawodników.
Niestety śmiem wątpic w to żeby przyszedł jakikolwiek pomocnik w miejsce Wilka.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Stary 31.07.2013, 07:16
cfa przeciez w sezonie jest tez drugie okienko... bardziej wierze w eksplozje talentu Burdenskiego niz wierzylem w Wilka, ustawial sie fatalnie, odpuszczal w zlych momentach, byl surowy technicznie, nie gral w ogole do przodu i nie byl w stanie walczyc o gorne pilki. Przegrywal rywalizacje z kazdym pilkarzem w Wisle. Przypuszczam, ze gdyby byli chetni na Czarka to juz by go nie bylo, a tak byl dosc drogim rezerwowym, ktory moze grac tylko na jednej pozycji. W meczu z Korona defensywnie nawet Gargula wygladal lepiej od Czarka z zeszlego sezonu.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 31.07.2013, 07:16
Nie miałem czasu wczoraj przeglądać serwisów związanych z Wisłą. Wchodzę rano umiarkowanie zadowolony, że wreszcie przyszedł na Reymonta napastnik, patrzę - odchodzi Wilk. Nie byłem jakimś specjalnym fanem tego zawodnika, irytowała mnie jego wiele zagrań ale za walkę w każdym meczu, bramkę z APOEL-em aż mi się przykro zrobiło. Sezon bardzo długi, kim zarząd i pseudo trener chcą grać? Przyjdzie zmęczenie, kontuzje i dokończą rundę chłopakami z rezerw. Kpina i tyle.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 31.07.2013, 07:53
Czarek zawsze był i będzie przeciętnym piłkarzem. Miał szansę na wskoczenie o półkę wyżej za Maaskanta, który wielokrotnie twierdzil, ze bedzie z niego niezly pilkarz jesli tylko nauczyc sie grac do przodu i po odbiorze piłki będzie się odwracał w stronę bramki rywala. To był moment kluczowy dla Wilka. Moment, którego nie wykorzystał. Już się tego nie nauczy.

Mam dla niego jednak dużo szacunku za ambicję, charakter i pozaboiskową inteligencję.

Tym, którym pamięć szwankuje przypominam, że bez względu na Waszą ocenę jego piłkarskich umiejętności odchodzi od nas KAPITAN tej drużyny. Facet, któremu ambicji nie brakowało nigdy, jedyny piłkarz, który po porażce z sąsiadką zza Błoń miał jaja, żeby wyjść do kibiców.

Trochę szacunku, bo z niektórych z Was wychodzi teraz zwyczajny brak klasy.

Dzięki Czarek za wszystko. Powodzenia.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.07.2013, 08:10
Brawo, jeszcze chwila i nie będziemy mieli 18 meczowej...PARODIA
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 31.07.2013, 08:15
Co z tego, że był "kapitanem"? Od początku mówił, że Wisła to dla niego przystanek.

Żegnam bez żalu najemnika. Nie kapitana, bo mentalnie nigdy nim nie był.
Odpowiedz cytując
mateusz1990r
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 31.07.2013, 08:29
Ramon Machado zostanie prawdopodobnie w Wiśle, info z Twittera Bednarza
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 31.07.2013, 08:43
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mi tez Wilka nie szkoda. Kop w dupę na drogę, a pamiętać tego polonisto-koroniarza nie mam zamiaru. A co do jego obecnej sytuacji w zespole, to moze właśnie jego niechęć do gry w Wiśle sprawiła, ze Smuda dawał go na rezerwę, a ogrywal innych.

Mi tym bardziej szkoda teraz Sobola.
Kopa w dupe to powinien dotać ktoś taki jak ty za obraze piłkarza który rozegrał w barwach Wisły ponad 100 spotkań i w prawie każdym meczu jezdził na dupie dla dobra Wisły.Wilk jako jeden z niewielu zasługuje na szacunek bo serca i zdrowia zostawił sporo.
Ma prawo odejść o tym,że Wisła mu nie płaci opowiadał już kilka miesięcy temu więc nie jest to spontaniczna decyzja.Ciekawe ilu z was chciałoby pracować w miejscu gdzie wypłata przychodzi raz na kilka miesięcy .
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.07.2013, 08:45
Jeździć na d**ie mógłbyś i Ty, a on niestety dwa razy prosto w piłkę kopnąć nie potrafił. Jedynie charakterologicznie pasował do tego klubu, jednak to trochę za mało. Po prostu grzecznie się z nim pożegnać i zapomnieć, bo na prawdę niczym wielkim się nie zasłużył (zwłaszcza w przekroju całej historii klubu).
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 31.07.2013, 08:47
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Kopa w dupe to powinien dotać ktoś taki jak ty za obraze piłkarza który rozegrał w barwach Wisły ponad 100 spotkań i w prawie każdym meczu jezdził na dupie dla dobra Wisły.Wilk jako jeden z niewielu zasługuje na szacunek bo serca i zdrowia zostawił sporo.
Ma prawo odejść o tym,że Wisła mu nie płaci opowiadał już kilka miesięcy temu więc nie jest to spontaniczna decyzja.Ciekawe ilu z was chciałoby pracować w miejscu gdzie wypłata przychodzi raz na kilka miesięcy .
Amen.

Niestety niektorym dzieckakom to sie w dupach poprzewracalo.

Najlepsze jest to, ze polowa tych obrazonych placzkow w poprzednim sezonie pisala zeby go juz dawno wykopac bo nic Wisle nie daje
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.07.2013, 09:14
Rozwiązują kontrakt, bo nikt już Wilka nie kupi, nawet za to 100-200k Euro. Waleczny ale słabiutki zawodnik, jestem ciekawy gdzie teraz pójdzie, może wróci do Kielc? Zwalnia się niemały kontrakt ciekawe czy kogoś jeszcze weźmiemy. I nie płaczcie, że sierpień a my kadry nie mamy skompletowanej. To polska liga tu można prosto z plaży zdobyć 4 miejsce, patrz Groclin poprzedni sezon dopóki jeszcze mieli jakieś pieniądze.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 31.07.2013, 09:39
Czarek Wilk nie jest piłkarzem, po którym można płakać. O ile za kadencji Maskaanta można powiedzieć, że pracował na ofensywne trio Małecki, Kirm i przede wszystkim Melikson, to teraz, gdy środek pola składa się z zawodników mniej przebojowych, ale za to lepiej pracujących w defensywie, jest on kompletnie nieprzydatny.

Zarówno Chrapek, Stjepanović, Małecki, jaki i choćby w meczu z Koroną Sarki wracają się do defensywy, a przy tym dają coś w ataku. Nie można także zapominać o Urydze, który, jeśli zdrowie dopisze, może być wartościowym piłkarzem na tej pozycji. W takiej sytuacji nie ma miejsca w drużynie dla zawodnika, który jest typowym piłkarskim "przecinakiem", natomiast w ofensywie kompletnie nie istnieje.

Wilk z sezonu na sezon gra coraz słabiej, a co ważniejsze w zmieniającej się Wiśle jego wady stają się coraz bardziej widoczne, a on sam coraz bardziej bezużyteczny. Na pewno piłkarz z boiskowym charakterem, ale to wszystko co można o nim dobrego powiedzieć.

Dzięki za bramkę z Apoelem i powodzenia w przyszłości.

PS. Jedyne, co może martwić w tej sytuacji, to moment, w którym Wilk odchodzi. Chyba, że włodarze spodziewali się takiego rozwoju sytuacji i mają kogoś na oku.
Ostatnio edytowane przez Paweł : 31.07.2013 o godz. 09:42.
Odpowiedz cytując
MiroPL
Member

Od: 09.2010

Stary 31.07.2013, 09:50
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Chyba, że włodarze spodziewali się takiego rozwoju sytuacji i mają kogoś na oku.
Na to ja bym akurat osobiście nie liczył, prędzej znowu kogoś sprzedają, a jeśli nawet przyjdzie ktoś nowy to pewnie już emeryt.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Stary 31.07.2013, 10:02
Niektórzy Wilka próbują teraz na ikonę klubu kreować. Trochę to śmieszne, jak żałoba po Lepperze, jak go tvn-y i gazety mężem stanu nazywały. Co z tego, że Wilk nosił opaskę kapitańską. Kapitan kapitanowi nie jest równy. Wilk to jeden z wielu polskich najemników, którzy trafili do naszego klubu i całkowicie zatrzymali się w rozwoju piłkarskim. Że zasuwał na boisku? Jeszcze tego by brakowało, żeby się opierdalał przy swoich przeciętnych umiejętnościach. Przypomnę tylko, że te same media, które informują o jego odejściu, informują też, że Wilk najpierw chciał zerwać kontrakt z Wisłą. Jako piłkarza-najemnika nie mogę go winić, ale robienie z niego kogoś więcej w tym świetle wypada śmiesznie.

Co do sytuacji kadrowej. Jest Chavez na środek obrony, więc w pomocy mamy Stjepanovicia, Chrapka i Nalepę, Ewentualnie Urygę i Jovanovicia jak wyzdrowieją. Pewnie, że przydałby się ktoś jeszcze, ale tragedii nie ma. Tracimy tylko rezerwowego, i to też nie pierwszego wyboru wnosząc po składzie, który wyszedł na Koronę.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 31.07.2013, 10:05
Bardzo dobrze się stało, że Wisła i Wilk się rozstają.

Bardzo lubie tego zawodnika, za jego cechy wolicjonalne, za charakter i za poświecenie, ale przecież nie można budować drużyny która docelowo ma walczyć o wyższe cele na wybieganych i gryzących trawę za to surowych technicznie przecinakach. Przez ostatnie dwa sezony mieliśmy problemy ze strzelaniem goli, i nie jestem pewien, czy jedną z przyczyn nie było to, że w środku pola grali zawodnicy o kreatywności Wilka.

A dodatkowo, wkurzało mnie to, że swym dobrym charakterem i walką do ostatniego tchu zakręcił w głowie tak wielu kibicom i komentatorom, że całkiem spora grupa kompletnie zapomniała, że aby rozwijać drużynę trzeba czasem popatrzeć na walory czysto piłkarskie, a nie sentymenty. Przykład - ostatnia Liga+ Ekstra gdzie eksperci zamiast pochwalić Wisłę za zwycięstwo, za walkę i Smudę za dobre przygotwanie kręcili nosami że "Wilk grał za mało, on jest taki fajny". Jest teraz moda na jechanie po Smudzie, a Wilk stał się dodatkowym argumentem, żeby Smudę krytykować. Lepiej dla rozwoju drużyny, że odchodzi.

Wilk dobrze uzupełniał skład grajac w toarzystwie np. Meliksona, ale jak nie mamy Meliksona, to nie możemy sobie pozwolić na brak kreatywności w środku pola. To w połączeniu z wysoką pensją Wilka, jego frustracją po odsunięciu od składu przez Smudę (bardzo dobry ruch!) sprawia że rozwiazanie kontraktu jest korzystne dla obu stron.

Bardzo dziekuje Wilkowi za to co dla nas zrobił, będe go miło wspominał ale teraz uważam, że to dobry moment na rozstanie.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 31.07.2013, 10:20
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Nie zamierzam rzewnie rozpaczać po Wilku chociaż go szanowałem, ale fakt faktem, że jak ktoś tu wcześniej wspomniał chyba nigdy nie bawił się w żadne lizodupstwo i opowiadanie w mediach kibicom o zostawianiu zdrowia za Wisłę i innych frazesów. Najemnik, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 31.07.2013, 10:21
Wilk to sympatyczny i inteligentny gość ale jego czas w Wiśle się skończył. Dobrze się stało, że odchodzi. Niech znajdzie sobie klub gdzie lepiej się wpasuje do druzyny. Wisła natomiast potrzebuje bardziej kreatywnych zawodników, żeby wygrzebać się z dołka. Kto wie czy Nalepa nie okaże się lepszym rozwiązaniem w środku pola.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów