|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tylko przypomne że Kalu Uche przychodzil do nas z 4 ligowych rezerw Espanyolu Barcelona... Różnica jest tylko taka że w tamtych czasach łowiliśmy sporo talentów teraz głównie kaleki i nieudaczników bez serca do gry..
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z 2 strony jak oglądam Śląsk to ciśnienie skacze do 200.... Jakoś mogą mieć hurtowo pożyczane pieniądze przez miasto i robić niezłe transfery... U nas się komuś solidnie pojebało w głowie jeśli myśli że bez dobrych zawodników i dobrej drużyny klub będzie zarabiał jakieś większe pieniądze w dniu meczu czy sprzedaży biletów.
Kapitalizm po Polsku nie inwestuj ale zarabiaj... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Silver03 zwracam honor.Nie zalapalem kontekstu. Wyglada na to ,ze stoimy potej samej stronie barykady ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że nie najlepszy to przykład. Zazwyczaj rezerwy dobrych klubów grają w niskich ligach. Np. Rezerwy Bayernu grają w Lidze Regionalnej. Czy zawodnicy, którzy nie grają w pierwszym składzie tego klubu bo się nie mieszczą, są słabi ? W ciemno można zakładać, że 90 % zawodników rezerw Espanolu byłoby dla nas wzmocnieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli ktoś gra w 4 lidze i się nie wyróżnia to znaczy że prezentuje pewien poziom i kropka. Przypomnę że oni grali w 2 Bundeslidze. Wiec tym bardziej chlopak może się u nas sprawdzić. Do tego skreślanie kogokolwiek w momencie gdy brak nam nawet 1 napastnika... pozostaje liczyć na cud
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 28.07.2013 o godz. 21:19.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli dobre rezerwy w Hiszpanii mają jedynie Barcelona i Real? Bo rezerwy pozostałych hiszpańskich klubów w ogóle nie grają w Segunda, nie mówiąc już o górnej połówce tabeli
![]() Jeśli ktoś gra w czwartej lidze hiszpańskiej, to do Primera División mu daleko, ale czy nie sprawdziłby się w polskiej lidze? Może większość nie, ale pewnie i tam znajdzie sie perełki. Na naszą ligę nie trzeba być nie wiadomo jakim wirtuozem. Głębokie kopanie może się opłacać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
A z innej bajki ... dziwi mnie, że np skandynawia jest jakoś nie podejmowana u nas, może tylko Lech tam szukał zawodników ... Tak na prawdę zawodników można szukac wszędzie tylko szkoda, że czasami taki który wpadnie w oczy musi miec przygotowaną jakąś kopertę czy iśc na jakiś głupi układ, albo chociaż miec sławnego wójka. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
AA ja tak wtrące z innej beczki że ten testowany brazylijczyk too może być zamiast Brożka :/ takiee jakies mam przeczucie dziwne. Obym sie mylil, najlepiej byloby miec i Pawła i Machado...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
raz dwa trzy.. Dzisiaj durnia robisz z siebie ty.. ![]()
Ostatnio edytowane przez arti : 29.07.2013 o godz. 17:31.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Robie co mogee youtube 24h właczony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
"Napastnika!
Napastnika!!! Królestwo za napastnika!!!" "Gdzie jest Brożek Wybaczcie ten pretensjonalny dramatyzm, ale jestem zdesperowany... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Oficjalnie i nareszcie, witaj w domu Paweł! ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
na bezrybiu i rak ryba... Skoro nie ma więcej kasy to dobry i Brożek. Niech mnie zaskoczy.
btw Jaki bedzie miał numer na koszulce? |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Będzie miał 22
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie 83.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ja tam się ciesze z powrotu.. witaj w domu !
ale zastanawia mnie jego kontrakt, na rok OK dobry ruch, chociaż jestem pewny, że z 10 bramek strzeli, ale.. nigdzie nie widzę żeby pisało, że jest opcja przedłuzenia kontraktu z nim, czyli za pół roku już ktoś nam może go zabrać ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Boguś powinien zrezygnowac z 9 i przekazać ją Pawłowi.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W koncu, nie bede ukrywał, ze oczekuje od Brozka bardzo duzo i jestem przekonany, ze jest jeszcze w stanie w tej lidze pokazac na co go stac.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.07.2013 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Myślę, że po "udanej" przygodzie za granicą Pawłowi już się śpieszyć do wyjazdu nie będzie z Polski. Chyba, że jakiemuś bogatemu szejkowi odwali ale aż tak naiwni to oni nie są. ;-)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oj chciałoby się, żeby transfer wypalił. Życzę mu aby w tym sezonie wypracował sobie nowy kontrakt i nie miałbym nic przeciwko, by przy dobrej grze został u nas do końca kariery.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Brożek w dobrej formie fizycznej i psychicznej (pewność siebie, motywacja) to bardzo kompetentny napastnik, a takich w naszej lidze obecnie jest niewielu. Jeśli złapie odpowiednią formę to może zrobić dla nas różnicę w spotkaniach z większością drużyn Ekstraklasy.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Marzy mi się Brożek dojrzały, stanowiący wzór dla coraz liczniejszej w Wiśle młodzieży. Fajnie byłoby gdyby stał się dla młodych ofensywnych tym, kim dla Stolarskiego czy Nalepy jest Głowacki. Chyba, że nadal jest kolesiem, którego pomysłem na relacje z drużyną jest wymachiwanie łapami. Przekonamy się bardzo szybko.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
@ up I bardzo dobrze, Burdenski nie zabawi w Wiśle na długo
![]()
jak długo na Wawelu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoją drogą, wszyscy tak po nim jadą a tak na dobrą sprawę to jeszcze nie widzieliśmy go w akcji. Smuda da mu zagrać chociaż jedną połowę to będziemy mogli oceniać. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|