|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Teraz najbardziej brakuje pewności siebie...
Brożek chyba nie przestraszy się "gwiazd" ...klasy a młodzi pójdą za przykładem. Tylko mistrzostwo, a ten kto myśli inaczej to ci....a ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeszcze troche o Brozku
http://wisla-krakow.przegladsportowy...555,1,727.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jeśli Brożek się zmienił pod kątem fochów i machania i nie będzie odpuszczał to będzie wzmocnieniem.
Jeśli to ten sam Brożek co kiedyś raczej 5 bramek w sezonie maks. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czyli nazywasz Smudę c...ą?
![]() ![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Paweł jest. To teraz czas na Piotra, też by się przydał na LO/P.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeszcze z Górnikiem nie mieliśmy żadnego napastnika w kadrze.... będzie Brożek to tylko trzeba się cieszyć, bo zawsze istnieje szansa, że jednak coś uda mu się strzelić.
Kogo się spodziewaliście ? Lewandowskiego ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niestety nasi piłkarze raczej tak nie myślą zadowalając się 1 punktem z Górnikiem. Nie każdy mecz muszą wygrywać, ale w każdym musi być żądza zwycięstwa.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, jaka byłaby reakcja forumowej gawiedzi gdyby przychodził do nas za darmo np. Fancuz, Węgier, Nigeryjczyk czy Bóg wie kto jeszcze, z taką kartą jak Brożek. Ktoś wcześniej pokusił się o wypisanie wszystkich jego osiągnięć więc nie będę tego powtarzał, ale radzę ponownie się im przyjrzeć. Dodajmy, że ten obcokrajowiec był wcześniej w Trabzonsporze, Celticu i Recreativo. Ja osobiście pamiętam jakie wpisy można było ujrzeć na tym forum gdy w kontekście ewentualnego transferu do Wisły pojawiały się nazwiska zagranicznych zawodników z ledwie ułamkiem tego, co przedstawia (przedstawiał?) sobą Brożek. Dlatego też, proszę o odrobinę szacunku dla, bądź co bądź, jednego z najlepszych zawodników Wisły ostatniej dekady. Pozdrawiam.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Plusem Brożka jest (było) dobre zdrowie. Mam nadzieję, że będzie grał twardo, a jednocześnie kontuzje będą go omijały. Mimo wszystko przydałby się jeszcze jakiś napastnik.
Ciekaw jestem co Paweł nam pokaże. Mam nadzieje, że będzie miał o wiele lepsze rezultaty od najlepszego napastnika Polski... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dlaczego nie możecie zrozumieć że Brożek nigdy nie był dobrym napastnikiem POszedł do kadry bo była nagonka że to super zawodnik. W Wiśle strzelał bo miał po kilkanaście sytuacji wiec wyjscia za bardzo nie miał. Swoje umiejetnosci pokazał za granica. Jakoś Żurawski po odejściu przez pewien czas był jednym z najważniejszych zawodników Celticu a Brożek co osiągnął?
I tak wolę tego czarnego co go wywalili bo istniała szansa że może coś strzeli i sie go sprzeda z zyskiem a Brożka to możemy co najwyżej do Garbarni oddać z dopłatą. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ale z perspektywy naszej ligi słabi napastnicy nie strzelają 80 bramek tak jak Paweł, bez względu jak będziesz bałamucił. Brozek to dobry napastnik w naszej lidze. Ale gdzie mu tam do Van Persiego... Brożek nie przychodzi bałamutniku żeby na nim zarobić, ale żeby dać jakość drużynie. Przychodzi tu jak Genkov, Iliev, Jaliens. Pewnie jest od nich sporo tańszy. Ale nie przychodzi żeby na nim zarabiać. Zarabiać to możemy w przyszłości na Stolarskim. Nawet na Sarkim kokosów nie zbijemy, jeśli jakieś. Zaufaj mi. Też już jest po przejściach i zakrętach kariery. Ale jest u nas żeby dać nam jakość. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wielkie wyzwanie przed Pawłem, w takiej Wiśle jeszcze nie grał a wszyscy na niego liczymy,
Małecki+Sarki+Brożek to powinno wypalić Jestem przekonany że Paweł zacznie znowu strzelać, zapewne nie tak jak kiedyś bo wiek nie ten i koledzy słabsi ale on ma wielkie umiejętności jak na Polskie warunki i nie mógł zapomnieć jak się strzela gole Witaj w domu Paweł!
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 22.07.2013 o godz. 19:23.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Paweł Brożek aejaejao !!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
jestem pełen nadziei, tylko to nam zostało!
czekamy na Pawła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Paweł Brożek działa zbawienne na moja dusze.
Jak odchodził czułem olbrzymia ulgę, bo liczyłem, że przyjdzie wreszcie solidny napastnik. Dzis jak powraca to czuję ulgę, bo wreszcie będziemy mieli jakiegolwiek napastnika. Jedynego. Obraz upadku klubu. Nadzieja w tym, że nie przepracował okresu przygotowawczego ze Smudą. Można więc liczyć na to, że zaprezentuje to co było jego podstawową zaletą. Olbrzymie przyspieszenie i oderwanie od obrońcy na dwóch, trzech metrach. Ale niestety muszę zgodzić się z opinią, że w obecnym układzie personalnym nie ma pewności, że będzie błyszczał.
O tym, że znajdziemy się w sytuacji takiej, że nie mamy napastnika wiedział każdy średnio rozgarnięty kibic Wisły od pół roku. Tylko nie dział sportowy. Brak pieniędzy nie jest tu wielkim usprawiedliwieniem. Obrona sposobu działania pionu sportowego w Wiśle to naprawdę daremny trud. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
Witaj w domu Paweł! Jakżebym chciał żebyś już w tym sezonie przekroczył 100 bramek w lidze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Może inaczej żebyś zrozumiał obecnie wzięcie Brożka to jedna z gorszych decyzji bo od machania rękami i trzymania się za głowę mamy kilkanaście tysięcy ludzi na trybunach a nie tego co ma zapieprzać po boisku. I jakoś nie odniosłeś siedo tego że ten "dobry napastnik" nie zrobił wielkiej kariery za granicą a przecież swoje CV ma imponujące. No właśnei to CV jest jego czy raczej całej drużyny która sie wtedy wykształciła ? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale od 2 lat nie krzyczysz "....a ale spiedolił" bo napastnik/cy nawet nie mają czego s.......ić bo wykreować to mogą conajwyżej kupe w wc
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Odniosłem się w tym temacie do Brożka i braku kariery za granicą porównując go do Coubiliego który zrobił jeszcze mniejszą - poszukaj wcześniej. Genkov przy Brożku żadnej kariery nie zrobił za granicą i rozumiem że płakałeś jak przychodził? Frankowski też nie zrobił kariery za granicą i co? Ważne co Paweł pokaże teraz. Jak strzeli w sezonie 10-12 bramek w lidze (wartość ciężko osiągalna dla Genkova) to powiem że to był swietny ruch. Bo jestem prawie pewien ze dostanie połowę pensji Bułgara. Paweł sam nas nie zbawi, ale zawsze miał smykałkę do gry kombinacyjnej. I na to też liczę że rozrusza grę z przodu.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.07.2013 o godz. 19:56.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie Paweł przyjdzie to kluczowe będą pierwsze trzy mecze jeśli coś strzeli to dalej powinno się jakoś potoczyć jeśli nie to będzie tak jak z jego poprzednikiem z o numerze 23
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rezesa_pilcha/ Znajdż jakiś wpis w KRS, że jest formalnie prezesem a nie tylko p.o. to przyznam Ci racje. Ale tak jak napisałem, mniejsza z tym. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To sa jakies jajca Adamo Coulibaly dopiero co był na testach w Charltonie a dzisiaj przybył na testy do drugoligowego francuskiego Racing Lens - klub potwierdził na informacje na oficjalnej stronie internetowej wis.la/zaw2q
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.07.2013 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kurde nigdy nie przepadalem za PB ale mam nadzieje, ze ten transfer wypali. Inaczej skonczymy z 10cioma bramkami strzelonymi. w rundzie jesiennej.
![]()
.
. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tylko widzisz, ja chciałem ukazać fakt, że większość tutaj piszących za całe zło wini Jacka Bednarza - był D.S - wina z transfery spływała na niego a nie na osobę, która była jego zwierzchnikiem. Jest Prezesem - wina nadal spływa na złego Jacka - większość wychodzi z założenia że całe zło jakie jest w klubie to jego wina, nikt nie patrzy na to, że został tu zatrudniony po to aby zlikwidować kominy płacowe i uporządkować sprawy finansowe. Dziwne to wasze rozumowanie, ale jak widać zły Bednarz nie dał pieniędzy na transfery, zły Bednarz zwolnił dla własnego widzi misie połowę B.P i sprzątaczki. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
wraca król ekstraklasy! Paweł Brożek bardzo blisko Wisły! Ciekawe jaki numer dostanie bo jego "23" zajęta przez Burdeńskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Życzę mu aby się odbudował, ale z drugiej strony towarzyszą mi obawy, żeby nie było jak Żurawiem. Wiem, że Paweł jest młodszy, ale regularnej gry dawno nie zaznał. Aczkolwiek będę trzymał kciuki by w miarę szybko coś wpadło, a nie skończyło się na ambicji i wolnych przebiegach na połówce przeciwnika.
Ktoś tu wspominał o braku kreatywnego pomocnika. Zgoda, jedyną szansą na dogrania piłek w pole karne mogą stworzyć skrzydłowi i tu nadzieja w Sarkim i Małeckim. Może jakoś to Smuda ogarnie.... ![]()
What's new?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|