|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powrót Brożka? Myślę, że w obecnej sytuacji kadrowej nie ma co wybrzydzać. KAŻDY napastnik będzie kolosalnym wzmocnieniem tej drużyny.
Inna sprawa, że część z Was mentalnie tkwi jeszcze w minionych już, lepszych czasach... Oby jak najszybciej wróciły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dla mnie Brozek to zły wybór.Obawiam ,ze jak sie rozkręci (jak w ogóle),strzeli gola to bedzie z 11 kolejka.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak to mówią lepszy rydz niż nic Mieliśmy powroty Żurawia, pierwszy Kosy i Głowy każdy inny. Pamiętam też jak kiedyś fajnie działała współpraca Brożka z Boguskim. Brożek zna uwarunkowania naszej ligi zna Smudę wie że gwiazdą nie jest i ma cos do udowodnienia. Pytanie czy będzie mu się chciało
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No dokładnie lepszy Brożek niż nikt. Chociaż w zasadzie w tamtym sezonie nasz napad też był tragiczny, a zawodników mogących grac na tej pozycji mieliśmy przynajmniej czterech. Brożek może wypalic jednak nie musi, ale faktycznie lepszy on niż nikt. Tylko, że ja i tak bym podpisał Romo za frytki, a do tego Brożka, który mógłby obdażyc go jakimś doświadczeniem i byli by 2 napastnicy. Ale chyba ktoś jednak w klubie uważa, że kontuzję się nie przytrafiają, a ważne żeby cyferki się zgadzały.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Zawsze lepszy Brożek niż Murzyn z Ugandy z przebitymi blachami albo kolejny syn znajomego Smudy. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z tego co prasa pisze, jest na tapecie Brożek i Coulibaly. Ten ostatni jest na testach w Charlton i dużo w kontekście Wisły zależeć będzie od tego jak wypadł (z tego co wiem w sparingu nic nie strzelił). Zastanawiam się kto jest tym magicznym 'trzecim' kandydatem.
Męczy natomiast fakt że ktoś mówi o 'gotówce' na napastnika a ściągany jest 30-sto letni zawodnik z kartą w ręku. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
moze chodzilo o to ze jest kasa za podpis, albo na wynagrodzenie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoleniowiec zapewnia, że każdy z tych kandydatów nie przyjechałby na testy, tylko od razu podpisać umowę.
- Czy to były zawodnik z kartą na ręku czy kupiony? - dopytywali dziennikarze. - Na tego zawodnika mamy pieniądze - odparł Smuda. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na ten moment nie mamy innego wyboru a z samym Boguskim (ktory nie jest typowym napastnikiem) i z młodym Kaminskim. Ja tam wierze, ze Brozek szybko sie rozkreci. To pod okiem Smudy grał w meczach towarzyskich reprezentacji wiec dobrze zna jego treningi - wystarczy popracowac nad fizyka i jestem pewien, ze pare bramek waznych dla Nas strzeli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
To piłkarz serbski, którego Żurawski dopiero w ten weekend miał obserwować. No żal dupsko ściska, jak ten skauting działa... :( ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Sytuacja z Coulibalym byłaby inna, gdyż on brał udział w przygotowaniach Charltonu... Więc na pewno byłby gotowy do gry na dziś. ![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|||
Znalazłeś sobie kozła ofiarnego bo tak Ci wygodnie? Podebrał Ci dziewczynę? W każdym poście masz jakieś aluzje w stosunku do Bednarza, opanuj się bo to zmierza to choroby psychicznej.
Może podasz mi nazwiska osób, które chciałbyś aby były w skautingu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Albo nic nie robią albo nikt ich nie słucha oba przypadki są niedopuszczalne. Czasem wystarczy by skauting sprawdził zawodnika w bazie 90minut.pl Hmmmm spokojnie mogę wystawić swoją kandydaturę, jako swojego współpracownika widzę k4milo ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ajax a czy wiesz jak pracuje nasz scouting ? Wiesz ? Po tym co napisałes, to sadze ze twoja wiedza to głównie domysły.
Taki Kuźbik na przykład to jeżdził obserwował i na tym sie kończyło, bo tak naprawde nie wiedział z kim w tym klubie ma gadać. On proponował zawodnika X i Y a na testy zapraszali zawodnika A i B nie wiadomo przez kogo poleconych nawet.Jeśli nie wierzysz zapraszam na bizneslige można go tam spotkać i z nim porozmawiac, zeby nie bylo ze wymyślam... jeśli od scouta słyszysz " a idz w .... z tym wszystkim" to daje do myślenia co nie? E: tak masz racje Ajax, nie doczytalem ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.07.2013 o godz. 11:40.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bo masz w klubie ludzi pokroju właśnie Kapki, Bednarza i Smudy. Jak to ma normalnie funkcjonować, jeśli każdy chce wytargać dla siebie jak największą część. Transfery są robione z polecenia, nie z jakiejś tam obserwacji - i tu pojawia kwestia prowizji, która leci w czyjeś łapy. Może to i teoria spiskowa, ale w normalnych klubach kluby pozyskują graczy poprzez właśnie skauting i obserwacje. U nas od jakiegoś czasu jest całkiem odwrotnie. Ale czegóż oczekiwać od wyżej wymienionego trio?
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kadra powinna być skompletowana na pierwszą kolejkę. Zawodnicy zgrani i przygotowani do sezonu, a tak poza nazwiskiem i wspomnieniami nic w tej chwili o Brożku powiedzieć nie można. Braki treningowe ma na pewno i ciężko w tej chwili wierzyć, że zacznie strzelać "z marszu". Zawsze można było doczepić się do polityki transferowej we Wiśle ale to co wyprawiają w tym roku to czysty sabotaż. Nie jest usprawiedliwieniem fatalny stan klubowej kasy.
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 22.07.2013 o godz. 11:19.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Albo nic nie robią albo nikt ich nie słucha oba przypadki są niedopuszczalne. Jestem w stanie spokojnie uwierzyć w to co piszesz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.07.2013 o godz. 11:27.
![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A może dajmy im czas popracować? Mylisz że co? Przyjdzie ktoś jako skaut w maju, a na czerwiec wyciągnie nam z Sandecji, tudzież innej Niecieczy zawodnika o potencjale Lewandowskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Brożek w obecnej sytuacji na pewno będzie wzmocnieniem. Problem w tym, że próba grania jednym napastnikiem długiego i wyczerpującego sezonu jest tylko trochę mniej przerażająca niż granie bez napastnika.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
A z resztą, gość z 4 ligi hiszpanskiej u nas zachwyca bajeczną techniką...no comment. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
7 krotny Mistrz Polski z Wisłą Kraków
2 krotny zdobywca Pucharu Polski z Wisłą Kraków Zdobywca Pucharu Ligi i Super Pucharu Polski 2 krotny Król strzelców Ekstraklasy(23 i 19 gole w 27 meczach) Ligowiec Roku Piłkarz Roku Ekstraklasy Zdobywca Mistrzostwa Polski Juniorów U19 Zdobywca 110 goli dla Wisły Kraków we wszystkich rozgrywkach Rozegrał do tej pory 246 meczy w barwach Wisły Kraków Reprezentacja: Zdobywca Mistrzostwa Europy U18 36 krotny reprezentant Polski Uczestnik Mistrzostw Świata w Niemczech 2006 Uczestnik Mistrzostw Europy 2012 I najważniejsze Wiślak z krwii i kości Paweł wracaj na R22!
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 22.07.2013 o godz. 12:37.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Żurawski - ostatnie od 20 lat pracuje jako urzędnik w UG w Syrowie Weilkimi w dziale melioracje Kuźba - całe życie był szewcem o specjalności kalosze . Informacje że: - Żurawski - wydał zgodę na melioracje boiska miejscowego KS Tajfun i - Kuźba naprawiał kiedyś Frankowskiemu buty piłkarskie ADIDAS TORSION, są informacjami niesprawdzonymi, więc nadal uważam że obaj panowie to dyletanci. Proponuje zatrudnić Bonawenturę.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.07.2013 o godz. 13:49.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mogę wymienić wszystkich skautów pracujących dla klubów grających w Ekstraklasie. Chcesz?
Ale w jakim maju? Skauci działają już od ponad roku w takim składzie i nic specjalnego nie udało się znaleźć. Najbardziej wśród skautów irytuje mnie jedna osoba, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mogę wymienić wszystkich dyrektorów sportowych w Ekstraklasie i część w pierwszej lidze, może ktoś wreszcie obudzi się, że Wisła ma tragiczny skauting, choć bardziej mówię tutaj o efektach - nie widać w dziale skautingu żadnego sensownego działania - jest chaos, polityka Bednarza to totalne dno, bowiem to on swoimi decyzjami hamuje rozwój klubu. Bednarz krzyknął - opierajmy klub na młodzieży i tak się stało - prawie jak jakiś bóg. Z tym, że nikt nie zastanawiał się, jak młodzież ma się rozwijać, dzięki komu? Dobra - w obronie jest Głowacki, może Jovanovic - oni czegoś może nauczą. Ale w pomocy - niby kto? Garguła? Małecki? Sarki? Dajcie spokój...
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.07.2013 o godz. 12:47.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wymieniaj...
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Nie to żeby jazda na pośladach była zła. W wolnych chwilach też lubie popatrzyć na walke i bezsensowne zapierdalanie od 1- do 90 minuty, dlatego w tym celu jak tylko jest okazja, biorę browary i idę na Victorię Kobierzyn. Nie zapominajmy o najważniejszym. Mówimy o Polskiej lidze, gdzie wiele nie trzeba by grać jak na nasze warunki przyzwoicie. Polonia w tamtym sezonie pokazała, że z marszu można punktować. Bez przygotowania i zgrania.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 22.07.2013 o godz. 15:30.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|