|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
to bierz gąbkę i wymazuj poprzednie zdjęcia bo aż słabo się robi wchodząc na nasze stroje a tu warszawiacy.....
Wakacje mają jednak dużo minusów :/ bah bah to jest dospawane a nie dedykowane.... dedykowany to może być flip cover do galaxy s4 a nie data na getrach LOL
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 11.07.2013 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
bah bah to jest dospawane a nie dedykowane.... dedykowany to może być flip cover do galaxy s4 a nie data na getrach LOL
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||
A dwa lata temu były podobne kolego? No własnie. Równie dobrze możesz wkleić stroje Fulham i dyskutować, czego możemy się na ich przykładzie spodziewać.
Twój post zwrócił moją uwagę na jeden szczegół. Mianowicie, od kiedy to Legia ma barwy białe? Z racji ze ten klub mnie nie interesuje to nigdy nie zwróciłem na to uwagi, jednak od kiedy pamiętam warszawka grała w zielonych strojach. Ten kolor z racji ich barw zawsze był dominującym i charakterystyczny dla tej drużyny. To odejście od reguły było zamierzone czy ot tak im się teraz bardziej białe stroje podobają? Ktoś wie?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.07.2013 o godz. 01:41.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Cytat:
Powód: dodałem cytat
Ostatnio edytowane przez foxtrot_green : 12.07.2013 o godz. 09:58.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko Wisła i Legia mają umowy z "właściwym" Adidasem. Reszta to jak Cracovia z Nike, a właściwie z Kraksportem.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Chyba jeszcze Lechia i Górnik, grają w strojach odbiegających od standardowych wzorów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przecież od czasu do czasu ktoś tu wrzuca stroje innych drużyn, a jak się pojawiły komplety Legii, to nagle wielkie oburzenie. Bądźmy dorośli.
Szczerze mówiąc, nie miałabym nic przeciwko, gdybyśmy jeszcze przez rok pograli w obecnych kompletach, tylko że z białą gwiazdą. Obecne koszulki bardzo mi się podobają i nie sądzę, by te, które zostaną zaprezentowane jutro je przebiły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Swoją drogą - stroje Górnika z poprzedniej rundy wyjątkowo paskudne. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Paskudne, ale jednak dedykowane, stąd nieco w ten Kraksport powątpiewam. Do tego jeszcze Korona, reszta tj. Ruch, Bełchatów, Piast i inne Sandecje rzeczywiście biegają w szablonówkach prosto ze sklepu sportowego.
Ale ok, nie róbmy offtopu, to co nas interesuje zobaczymy już jutro ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Górnik ma umowę z pośrednikiem czyli z kraksportem, ale pierwszy strój mają z miTeam (podobnie jak Korona). Kto wie może dzięki znajomościom z Poldim to mają jakoś taniej, tego też się zapewne nie dowiemy ale wykluczyć takiej możliwości nie można. Lechia Gdańsk ma natomiast podpisaną umowę z "właściwym" Adidasem, w tym sezonie mają do dedykowanych domowych dostać dedykowaną wyjazdową.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 12.07.2013 o godz. 15:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jeżeli to jest jakiś prognostyk to nie wyglądają źle, tylko czekać jak się bezie całość prezentowała z BG i sponsorem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wyjazdowa? Ale z logiem spółki nie z białą gwiazdą. O co tu chodzi?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Koszulka nie jest zła, ale po pierwsze dlaczego one są biało - bordowe (widoczna różnica w odcieniu czerwieniu między herbem, a elementami Adidasa), a po drugie, czyżby Biała Gwiazda miała być na komplecie czerwonym (i ewentualnie niebieskim), a na białym logo S.A.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli ten przeciek jest prawdziwy to szykujmy się na takie koszuleczki
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeżeli powyższa wersja jest prawdą, 250 nie moje
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak tak beda wygladac to naprawde rewelacja
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Konrado czyli to będzie taka jak u ciebie tyle, że romb czerwony. Nieźle to wygląda choć do końca miałem nadzieję, ze jednak zamiast Campeona (który nomen omen, źle nie wygląda zresztą też robiłem jeden projekt na nim) będzie Condivo 12.5 (jak ja to nazywam). Logo spółki ma bo takie ISS dostało, zresztą ten trzeci niebieski co był tutaj pokazywany także miał to logo (dopiero później było info o tym, że BG wraca). Swoją drogą to ten sam motyw co Legia, dziś prezentacja ale tuż przed nią dajemy przeciek.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
No Lechia ładne ma stroje
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Spodziewałam się czegoś innego, ale Biała Gwiazda <333
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ładniejsze projektują chłopaki na forum , a spece z Adidasa dają takie same co rok temu tylko bez kołnierzyka..
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie żebym narzekał, bo w końcu jest BG, więc i tak lepiej niż było, ale... standardowy krój, jedyna dedykacją data na getrach. Do tego gwiazda naszyta w kółku, a nie haftowana, co średnio wygląda. Najwyraźniej wzięli gotowce i nawet nie chciało im się porządnie BG umieścić. Niepoważne traktowanie trochę. Poprzedni model, nie licząc logo SA, dużo lepszy.
Ostatnio edytowane przez Jurand : 13.07.2013 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No model z katalogu, szkoda że nie zrobili coś specja,lnie dla nas, ale nie są brzydkie, zmienili tylko troszkę kolor na rękawie, bo tak to by wyglądały tak
![]() ![]() a wyglądają tak: ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|