|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Oczywiście, że medialny mentstream to jedna banda, a tvn jest tylko tego syfu symbolem. Więc nie rozśmieszaj mnie absurdalnymi usprawiedliwieniami. Rzeczywistość różniła się diametralnie od propagandy tvn i innych komuszych mediów, tylko ślepy albo hipokryta tego nie rozumie.
To w tvn leci wszystko co pojawia się na necie? Ciekawe wytłumaczenie. Z czego go tłumaczył? Że powiedział wyp... w prywatnej rozmowie? To z tego trzeba się tłumaczyć? Tak jeżeli tvn plecie o wulgaryzmach, a nie dodaje że nikt oprócz partnera prywatnej rozmowy nie powinien ich słyszeć. To tak jak by cię nagrali jak walisz kupę w kiblu, a potem odtwarzali nagranie retorycznie pytając, czy wypada tak się zachowywać. Ale komu ja tłumaczę ... Jak ty na zdjęciach nie widzisz manipulacji. Żenada
Ostatnio edytowane przez Drozd : 09.07.2013 o godz. 18:34.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie że nie z pisem. Tylko z patriotyczną postawą Radwańskiej, przejawiającą się choćby olewaniem tvn.
Dlatego dziennikarze, publicyści i komentatorzy – Nie łączcie pojęcia prawicy z moherowymi socjalistami. Co za pajac . Lepiej być moherem niż bezmózgim zerem...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ogólnie wiadomo, że Radwańska nie jest pieszczochem salonów. Choć charakter chyba też ma trudny |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tylko, że to co piszesz dalej kłóci się ze zdaniem, że Radwańska olewa TVN bo jest patriotką...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak czy siak, wszyscy utrzymujemy reżimową szmatę jaką jest GW. Zadbał o to Tusk aby pieniądze z naszych podatków via spółki Skarbu Państwa lub samorządowe lądowały na ul. Czerskiej:
http://wpolityce.pl/artykuly/57632-w...o-komercyjnych |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Drozd mądry facet jesteś więc pewnie doskonale wiesz że za tą "patriotyczną" stroną Radwańskiej stoi jej ojciec. Ona nie ma bladego pojęcia co się dzieje. I serio tak jest że do większości żeby nie powiedzieć wszystkich akcji związanych z wyrażaniem poglądów załatiwał jej ojciec. Poznałem Radwańską, poznałem jej ojca więc wiem co mówię. Aga jest świetnym sportowcem ale humorzasta jest jak każda baba. Natomiast nie ma co ukrywać że jej tata jest bardzo zaangażowany w różne sprawy "prawicowe".
To tyle ode mnei żebyś wiedział kogo bronisz ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bronię tego kogo atakują preparując pseudo dowody. tvn pluje na Agnieszkę a nie na ojca... i nie sadzę że po tylu dowodach nierzetelności ktoś ją do olewania tych patałachów musi namawiać.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Postkomuniści muszą być zadowoleni z takiego "skanalizowania" poglądów i działań korwinowców. Jaruzelskiemu i Kiszczakowi dajmy spokój, postkomuniści niech robią co chcą, prawdziwi "prawicowcy" od Korwina walczą z pisem i żydami. PS1. O listach żydów i innych tego typu wrzutkach pisałem już kiedyś tu: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=22642 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- List otwarty Reduty Dobrego Imienia Polski do Nico Hoffmanna, producenta oszczerczego filmu „Unsere Mütter, unsere Väter”. Szkoda tylko, że walką o dobre imię Polski na zachodzie zajmują się prywatne fundacje, a nie MSZ. http://reduta-dobrego-imienia.pl/
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 10.07.2013 o godz. 09:42.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czym udowodniłeś? Myślisz że wklejając bzdury można coś udowodnić?
Wyjaśnij dlaczego jak PiS wygrał to czerwoni chcieli dostać wściku? Czego się tak bali? Tylko konkretnie. Swoich sie bali? Więc pomyśl logicznie i przestań bredzić... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego kamikaze
A kto zlikwidował WSI? Z faktami nie wygrasz. Wolałbyś koalicje z PO czy z PiS? Możesz zdradzić? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zatrudnili dziesiątki tysięcy urzędników, teraz chcą komisji... ds. ograniczania biurokracji http://niezalezna.pl/43441-zatrudnil...ia-biurokracji Stara metoda najpierw podpalić a potem z poświęceniem gasić i czekać na ordery . Lemingi zachwycone, cudak walczy z biurokracją.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Śmiech na sali. Mnie nic już nie zdziwi.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił.
![]() To jest taka banda debili, że wszystko jest możliwe. Próbki wraku dali badać laboratorium bez certyfikatu. Kolesie którzy znają się na badaniu linii papilarnych mają nagle wykryć materiały wybuchowe. Oczywiście nie wykryli, ale jakby co to będą tłumaczyć, że to nie ich konik. Ale czemu się dziwić skoro ministrem obrony narodowej kilka lat był psychiatra
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.07.2013 o godz. 16:10.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
PiS jest znienawidzony przez starych komuchów związanych z WSI, którzy pociągają do dziś za sznurki, dlatego, że zaczął przeprowadzać lustrację dzięki czemu niektórym pospadały aureole z głów (szkoda, że PO wstrzymało lustrację, być może świadomie idąc na układ),a wrogiem nr 1 jest Macierewicz za jego raport :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli nie wiesz dlaczego partie parlamentarne muszą mieć niezależne źródła finansowania to szczerze współczuję. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jesteś tak naiwny , że prawdopodobnie przy użyciu patriotyczno-demokratycznych hasełek Pisowscy do spółki z klerem ściągnęli by ci z dupy ostatnią pare majtek a ty byś się z tego cieszył jeszcze...
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że warto to wkleić, bo dość ciekawe to co Pan senator ma do powiedzenia ...
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nie wszyscy są ciągle pochyleni ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Co wg Ciebie powinni zrobić przez te dwa lata medialnych wyjców: Bereze Kartuską i Brześć Kujawski otworzyć? I tak zrobili wówczas w tym temacie więcej niż wszyscy pozostali razem wzięci (nie wspominając o Korwinie, który cyklicznie popełnia jedynie polityczne sepuku) przez wcześniejsze 15 lat III RP rozwiązując WSI i powołując CBA. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Już nudny sie robisz z tym Krzychem Bęgowskim,wymysl coś nowego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doktor G - winne "stalinowskie metody" CBA wg. sędziego Tulei.
Barbara Sawicka, chociaż wzięła "ale" --> winny "Agent Tomek" Barbara Blida - winny Kaczyński, PiS i cała IV RP Afera hazardowa - winny Kamiński i CBA Teraz afera z Amber Gold i sędzią Milewskim na telefon - winny ten który ją ujawnił, Paweł Miter. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Owszem wbrew uchwale sejmowej lista nie zawierała nazwisk sędziów, prokuratorów i wojewodów, aczkolwiek, jeśli Macierewicz czekałby na jej uzupełnienie zapewne nigdy nie ujrzałaby ona światła dziennego. Nie mam zamiaru występować w charakterze jego adwokata, ale zanim zaczniesz "snuć domysły" zapoznaj się z faktami. Znowu przeskakujesz z tematu na temat, jak Ci jest wygodnie. Uchwała lustracyjna 28 maj 1992 r., powstanie partii PiS 13 czerwca 2001 r. Sugerujesz zatem, że od 1992 r. Korwin nic nie zdziałał
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 10.07.2013 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zrobili co się dało ,czyli wspólnie z Lepperowcami i Giertychami dorwali sie do publicznej kasy,ministerstw i spółek Skarbu Państwa i przez 1,5 tora wydoili tyle kasy ile dało , ale że wizerunkowo ich rzady to była totalna kompromitacja ,to trzeba było rozpisać nowe wybory bo dalej sie tego nie dało ciagnąć.
|
|
|