The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2013, 15:55
takim, o ktorego pyta sama Barca : )))

http://www.defend.ht/sports/articles...y-fc-barcelona
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 04.07.2013, 17:12
No nawet na stronie Barcy o tym czytałem że się nimi interesowali
Odpowiedz cytując
kolec64
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 04.07.2013, 17:17
Czyżby koniec Pana Jacka http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-prezesa/pjs4h
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.07.2013, 17:18
ziomalekk napisał(a):Wyświetl post
Nie wierze że Barcelona mogła by kupić tego gościa. Jakoś bardzo młody nie jest a zupełnie anonimowy, więc nie jest to gracz "na już"
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 04.07.2013, 17:22
Chcieli go w pakiecie z Lewandowskim.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.07.2013, 17:24
oba donaldy do Barcelony? a niech stracę : ) krzyż na drogę

jordi alba drży o pozycję, katalonia o gospodarkę

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 04.07.2013, 17:38
kolec64 napisał(a):Wyświetl post
Czyżby koniec Pana Jacka wis.la/p4p2r
Pierwej to powinien polecieć Kapka Zdzisek, a nie Bednarz. Łysy dopiero w drugiej kolejności.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.07.2013, 17:41
Co innego powinien a co innego poleci. Kapki betonu nikt nie ruszy,a Łysego uja nikt żałować nie będzie...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 04.07.2013, 17:46
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Co innego powinien a co innego poleci. Kapki betonu nikt nie ruszy,a Łysego uja nikt żałować nie będzie...
Zmiany w klubie w trakcie okna transferowego nie świadczą dobrze o włodarzach klubu.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.07.2013, 18:12
Obwinianie Bednarza o podupadający prestiż klubu to śmiech na sali. Klub jest biedny i prowadzona jest polityka skrajnych oszczędności na zlecenie samego bossa (Bednarz sobie sam jej nie wymyślił). W jaki sposób utrzymać reputację klubu kiedy nie dysponuje się żadnymi poważnymi funduszami na rozwój sportowo-organizacyjny? Jest to oczywiście niemożliwe. Zmiany w zarządzie to kolejna żenująca zagrywka pod publiczkę, która nikogo nie powinna ruszać. Zresztą sam Bednarz przewidział dokładnie swój los w jednym z wywiadów ponad rok temu i nie powinno to być dla nikogo zaskoczeniem. Taki już jest styl Bogusława Cupiała.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.07.2013, 18:37
kolec64 napisał(a):Wyświetl post
Czyżby koniec Pana Jacka http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-prezesa/pjs4h

i z czego się durniu cieszysz jeden z drugim ?

towarzysz sb kapka to będzie ....a prezes dopiero
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 04.07.2013, 18:40
Arked napisał(a):Wyświetl post
Obwinianie Bednarza o podupadający prestiż klubu to śmiech na sali
Jasne że odpowiedzialność główną ponosi właściciel, ale Bednarz nie jest ani fachowcem od transferów, ani nie ma sukcesów organizacyjnych, więc Bednarz z wozu, Wiśle lżej. Ważne aby następca był z innej bajki, byłoby też miło zobaczyć jak najszybciej następcę niezatapialnego Zdzicha K.

PS. Bramka http://www.youtube.com/watch?v=g16Qd8cuMJo rewelacja, ciekaw jestem jednak jego postawy na boisku w barwach Wisły, mnie nie martwi że mało znany, że reprezentacja Haiti, tyle że akurat jego chciałbym zobaczyć w kilku sparingach Wisły, w sumie czekamy na jakiekolwiek transfery rozszerzające kadrę, bo mecz z Amico-lechem pokazał jak mizerną mamy ławkę rezerwową. Jeśli Wisła ma grać ostrym pressingiem, to nie możemy mieć tak wąskiej kadry, czas więc na jakieś transfery, a wyautowanie Jacusia czy Zdzicha w niczym tu nie zaszkodzi, byle następcy byli lepsi ..
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.07.2013, 18:49
Arked napisał(a):Wyświetl post
Obwinianie Bednarza o podupadający prestiż klubu to śmiech na sali. Klub jest biedny i prowadzona jest polityka skrajnych oszczędności na zlecenie samego bossa (Bednarz sobie sam jej nie wymyślił). W jaki sposób utrzymać reputację klubu kiedy nie dysponuje się żadnymi poważnymi funduszami na rozwój sportowo-organizacyjny? Jest to oczywiście niemożliwe. Zmiany w zarządzie to kolejna żenująca zagrywka pod publiczkę, która nikogo nie powinna ruszać. Zresztą sam Bednarz przewidział dokładnie swój los w jednym z wywiadów ponad rok temu i nie powinno to być dla nikogo zaskoczeniem. Taki już jest styl Bogusława Cupiała.
Pomijając już to o czym piszesz to wywalą jednego szkodnika, a w międzyczasie Wisła przygarnęła dwóch nowych (w zasadzie Kapka to już był).
A co do Donalda... fajnie... to teraz tylko jeszcze ustalić komu i ile zapłacić, potem jakiś urlop po turnieju, potem załatwianie wizy, przylot, badania medyczne, poznawanie drużyny, pierwsze treningi, aklimatyzacja... może we wrześniu zacznie wchodzić do składu. A w międzyczasie i później będą wyloty na reper na drugi koniec świata, Osman będzie miał weselej bo może polecą kawałek razem.
Możeby teraz sprowadzić jakiegoś napastnika z Marsa-będzie jeszcze zabawniej
Ostatnio edytowane przez arti : 04.07.2013 o godz. 19:07.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.07.2013, 19:02
milosz napisał(a):Wyświetl post
Jasne że odpowiedzialność główną ponosi właściciel, ale Bednarz nie jest ani fachowcem od transferów, ani nie ma sukcesów organizacyjnych, więc Bednarz z wozu, Wiśle lżej. Ważne aby następca był z innej bajki, byłoby też miło zobaczyć jak najszybciej następcę niezatapialnego Zdzicha K.

PS. Bramka http://www.youtube.com/watch?v=g16Qd8cuMJo rewelacja, ciekaw jestem jednak jego postawy na boisku w barwach Wisły, mnie nie martwi że mało znany, że reprezentacja Haiti, tyle że akurat jego chciałbym zobaczyć w kilku sparingach Wisły, w sumie czekamy na jakiekolwiek transfery rozszerzające kadrę, bo mecz z Amico-lechem pokazał jak mizerną mamy ławkę rezerwową. Jeśli Wisła ma grać ostrym pressingiem, to nie możemy mieć tak wąskiej kadry, czas więc na jakieś transfery, a wyautowanie Jacusia czy Zdzicha w niczym tu nie zaszkodzi, byle następcy byli lepsi ..
Wiesz co, jak przeczytałem wywiad z Cupiałem ten m.in. o akademii, o młodych, o zagranicznych to zrozumiałem dlaczego Zdzicho ma tak mocną pozycję w klubie. No i niestety na tą chwilę Bednarz nie jest na szczycie największych szkodników.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.07.2013, 19:27
Abstrakcja napisał(a):Wyświetl post
Strzelił niesamowitą bramke Hiszpanii w meczu towarzyskim. http://www.youtube.com/watch?v=g16Qd8cuMJo a poza tym nie za wiele wiadomo.
Jakoś mi się z Juniorem Diazem skojarzył w tej akcji, też taka chudzina i tak dziwnie biega
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 04.07.2013, 19:37
masada napisał(a):Wyświetl post
Jakoś mi się z Juniorem Diazem skojarzył w tej akcji, też taka chudzina i tak dziwnie biega
To jest znak firmowy Kapki i Bednarza - oni lubią sprowadzać paralityków.

Całe szczęście, że Bednarz z Kapką obejrzeli ten mecz, bo pewnie nikogo żywcem by nie znaleźli na tą lewą obronę.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.07.2013, 20:04
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
To jest znak firmowy Kapki i Bednarza - oni lubią sprowadzać paralityków.

Całe szczęście, że Bednarz z Kapką obejrzeli ten mecz, bo pewnie nikogo żywcem by nie znaleźli na tą lewą obronę.
istnieje prawdopodobieństwo, że Król Jutiuba towarzysz kap-kap usłyszał o tym, ze nasz premier harata w gałę i do wzięcia jest za darmo. Wklepał "donald amazing goal" i poszło.

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 04.07.2013, 20:55
Za nim piłkarz (Donald Gurrier) będzie będzie oceniany na podstawie zdjęcia, artykułów w prasie, wywodów "wybitnego" dziennikarza Stanowskiego to jest możliwość obejrzenia całego meczu Donalada Gurriea z nie byle jaką drużyną bo Hiszpanią w wersji HD, z której być może skorzystają prawdopodobnie jedynie jacyś wybitni pasjonaci jednak wklejam link: Pierwsza połowa: wis.la/pjxon
wis.la/vkdf4
Druga połowa:
wis.la/tk8xl
wis.la/zhn7i

Jeśli chodzi o aspekt fizyczny chłopak wydaję się ideałem na tą pozycje. W mojej prywatnej opini bazującej na podstawie jednego meczu uważam, że jest to organizm który jest wstanie połączyć szybkie bieganie z dobrą kondycją. Donal Gurrier niesamowicie "zjada metry" tymi swoimi długimi nogami a widać to po tym tym jak szybko niweluje straty do zawodników Hiszpanii z 8 metrów momentalnie robi się możliwość zablokowania piłki wślizgiem. O jego możliwościach motorycznych najlepiej można przekonać się już w pierwszej połowie gdzie chłopak 2 razy wykonywał rzut rożny po czym zdążył zablokować kontrę Hiszpanów po przeciwległej stronie boiska. Ogólnie widać że gość gra na dużym luzie bo nie kopie byle gdzie tylko stara się rozegrać piłkę w miarę rozsądnie. Akcja bramkowa do której wieskszość już dotarała przy pierwszych plotkach na temat możliwosci sprowadzenia tego piłkarza to po prostu majstersztyk.

Popełnia jednak dużo błędów w defensywie i mam wątpliwość czy uda mu się zaaklimatyzować w nowym otoczeniu. Chłopak wydaję się trochę bardziej luźny niż Quioto ale uważam że będzie mu ciężko.
Wisła to nie wątpliwie dla niego ogromna szansa, szkoda, że nie udało się go sciągnać szybciej tak aby zapoznał się z drużyną z miastem a Smuda nad nim trochę popracował. Jak dotrze przed ligą to wszystko mu się nawarstwi, mieszkanie, wyjazdy itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.07.2013 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 04.07.2013, 21:06
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
istnieje prawdopodobieństwo, że Król Jutiuba towarzysz kap-kap usłyszał o tym, ze nasz premier harata w gałę i do wzięcia jest za darmo. Wklepał "donald amazing goal" i poszło.
To akurat bardziej w stylu Jacka. Południowa i Środkowa Ameryka to jego działka. Zdzisek bardziej poszukuje u znajomych menago z Bałkanów - prawdziwych "strusiów pędziwiatrów".

Jeśli ktoś mi każe śpiewać na trybunach "i na dobre i na złe" przy jednoczesnym braku refleksji co do składu władz klubu, to dyplomatycznie rzecz ujmując nie jest to inteligentne. Kibice powinni się sprzeciwić działaniom obecnych władz i dać w sposób jednoznaczny do zrozumienia, że Kapki w Wiśle nigdy w życiu już nie chcą widzieć na oczy. Ten człowiek psuje ten klub swoim dyletanctwem.

Brak jasnej wizji przyszłości, i piszę tutaj o wizji sportowej, która w biznesie piłkarskim powinna być równoważona z wizją finansową klubu spowoduje, że razem z Bednarzem i Kapką będziemy staczali się na samo dno.

Z trzydziestotysięcznym stadionem niemożliwością jest by przez tak długi czas na Wiśle nadal było tak mało kibiców. Ktoś teraz upadł na głowę z cenami karnetów, które powinny być minimum o 30 proc. niższe niż są obecnie. Dla klubu ważniejszym powinna być obecność minimum dwudziestu tysięcy ludzi na każdym meczu. I do tego powinni dążyć - to powinna być wizja na najbliższy sezon, a nie zaciskanie pasa, albo lepiej pętli wokół szyi i mówienie, że nic nie da się zrobić. Wisła w dłuższej perspektywie wyszłaby z tego doła, w którym się znajduje, wyszłaby już w zeszłym roku, gdyby nie Bednarz i Kapka, gdyby ten bijący po oczach nieprofesjonalizm pokazywany na każdym kroku czy to przez Bednarza czy Kapkę, a zwłaszcza w tematyce transferowej.

Ostoja Stepanovic to nie będzie nowy Sobolewski - nie łudźmy się. Podobnie jak miliony testowanych ogórków. Jeżeli dalej tak będzie, jak jest obecnie, Wisła będzie spadać coraz niżej. I niech nikt nie opowiada bzdur, że nie ma pieniędzy, kasa to kibice i bez ich sprowadzenia na stadion, nawet największe oszczędności nie pomogą.

Pieniądze w kasie klubu są, to Bednarz oszukuje ludzi, że piłki się nie kredytuje. Owszem, kredytuje się, niestety w obecnej sytuacji Wisła powinna była to zrobić, bo klub popadnie w olbrzymi marazm bez perspektyw. I niestety bez jasnej i klarownej wizji rozwoju.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.07.2013, 21:06
Nie zapominajcie, ze jak to powiedzial Bednarz jego status jest niejasny więc dorga to tego transferu jest daleka.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.07.2013, 21:09
Mnie martwi jedna rzecz:

Smuda mówi o Stilicu
Cytat:
Rozmawialiśmy telefonicznie ze dwa razy i to wszystko. Jest jeszcze związany kontraktem. Nie wiem, jak to rozwiąże. Ja powiem tak: Stilić u mnie zawsze ma otwarte drzwi. Ja wiem co z nim zrobić.
Wyraźnie sugeruje,że pozyskałby tego zawodnika gdyby tylko mógł.

Tymczasem Bednarz:
Cytat:
- Nie ma tematu Stilicia - powiedział Bednarz. - Oprócz tego, że nigdy nie mieliśmy planu go testować ani nigdy jego kandydatury nie rozważaliśmy, to rzeczywiście trener Smuda otrzymał zapytanie od jego agenta, czy ewentualnie nie byłby zainteresowany. Z tego oczywiście zrobiła się historia medialna i tyle na temat Semira - poinformował prezes Wisły.
Teraz wyraźnie widac,że trener ma mało do powiedzenia w kwestii transferów. Ciekaw jestem jak ma Smuda zbudowac drużynę jak podsyła się mu na testy przypadkowych zawodników typu Oproiescu. Przecież jest spora okazja na pozyskanie zawodnika,który w tej chwili jest dla nas na wagę złota,bo jest sprawdzony w naszej lidze i znamy jego umiejętności. Ciekaw jestem naszych nastepnych transferów,niestety wygląda to na zbieranine przypadkowych grajków z całego świata,których głównym atutem jest to że są za darmo i mają znajomego menago. Z drugiej strony wiem,że za to co się teraz dzieje głównym odpowiedzialnym jest Cupiał,a nie Bednarz,Kapka czy inni nasi skauci. Byłyby chociaż minimalne środki na transfery to i byłyby porządne wzmocnienia. Z pustego to i Salomon nie naleje,a my możemy przeklinac Kapke,Bednarza a ktokowliek inny nie byłby na ich miejscu byłoby to samo.
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 04.07.2013, 21:16
ze względu na tego Haitańczyka, będę ze szczególną uwagą oglądał rywalizację o puchar CONCACAF. Pierwszy mecz będzie ciekawy, ze względu na udział wiślaka i przyszłego wiślaka. Haiti- Honduras wtorek 03.30.

Może Haiti okaże się czarnym koniem turnieju razem zWilde Donald Guerriem?

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.07.2013, 21:22
comek napisał(a):Wyświetl post
ze względu na tego Haitańczyka, będę ze szczególną uwagą oglądał rywalizację o puchar CONCACAF. Pierwszy mecz będzie ciekawy, ze względu na udział wiślaka i przyszłego wiślaka. Haiti- Honduras wtorek 03.30.

Po czym jak Haiti okaże się czarnym koniem a on zanotuje kilka dobrych występów to zgłosi się po niego przeciętny klub z ligi angielskiej czy francuskiej i tyle było Haitańczyka w Wiśle

Niech lepiej to Haiti szybko odpadnie a on szybko przyjeżdża do Polski. Wystarczy już jednego podróżnika Chaveza.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 04.07.2013, 22:05
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post

Teraz wyraźnie widac,że trener ma mało do powiedzenia w kwestii transferów. Ciekaw jestem jak ma Smuda zbudowac drużynę jak podsyła się mu na testy przypadkowych zawodników typu Oproiescu.
Przypomnij sobie kto chciał kolesia z 4 ligi. Poza tym, z tym Rumunem to kto na treningach pracował Bednarz czy Smuda? Zresztą nie wiem dlaczego trener wypuszczał go w sparingu, liczył na cud, czy na treningach, aż tak bardzo mu nie przeszkadzał, jak później w meczu?
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.07.2013, 22:11
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Mnie martwi jedna rzecz:

Smuda mówi o Stilicu
Cytat: Rozmawialiśmy telefonicznie ze dwa razy i to wszystko. Jest jeszcze związany kontraktem. Nie wiem, jak to rozwiąże. Ja powiem tak: Stilić u mnie zawsze ma otwarte drzwi. Ja wiem co z nim zrobić.

Wyraźnie sugeruje,że pozyskałby tego zawodnika gdyby tylko mógł.

Tymczasem Bednarz:
Cytat: - Nie ma tematu Stilicia - powiedział Bednarz. - Oprócz tego, że nigdy nie mieliśmy planu go testować ani nigdy jego kandydatury nie rozważaliśmy, to rzeczywiście trener Smuda otrzymał zapytanie od jego agenta, czy ewentualnie nie byłby zainteresowany. Z tego oczywiście zrobiła się historia medialna i tyle na temat Semira - poinformował prezes Wisły.
Smuda może chcieć Stilića ale jego transfer jest zapewne nierealny ze względów finansowych i na tym temat się kończy. Bośniakowi trzeba by pewnie zaoferować powyżej 50 tys. zł miesięcznie, w dodatku pewnie za niego coś zapłacić klubowi plus prowizja dla menadżera. W naszej obecnej sytuacji to niemożliwe.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 04.07.2013, 22:39
Ja mam nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy i nie ustawi Jose Romo jako najbardziej wysuniętego napastnika, moim zdaniem on bardziej pasuje na takiego "rozprowadzacza" piłek, a 'la Nunez w Wiśle.

Carlos Eduardo - z niego ewentualnie mogliby zrobić skrzydłowego, bo do środka to on się raczej nie nadaje.

Celin jest tragiczny. Tysiąc razy lepszy był Genkov. I niech nikt nie mami sobie oczu tą bramką w meczu z Omonią. Ten piłkarz jest cieniutki.

Ale generalnie, jak to mają być nasze "wzmocnienia" na przyszły sezon, to ja wróżę miejsca 13-16.

E: co do Stilica - niech Smuda nie liczy na niego, Wisła powinna się wzmacniać na tych pozycjach, na których nie chce wypromować młodzieży. Tylko że musiałyby to być realne transfery dodatnio wpływające na jakość gry zespołu jako całości.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 05.07.2013 o godz. 00:17.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 04.07.2013, 23:36
comek napisał(a):Wyświetl post

Znając życie, chłopak zagra wyśmienicie a Bednarz to s.......i koncertowo. Nici z transferu, tak to widzę...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 05.07.2013, 04:53
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Ja mam nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy i nie ustawi Jose Romo jako najbardziej wysuniętego napastnika, moim zdaniem on bardziej pasuje na takiego "rozprowadzacza" piłek, a 'la Nunez w Wiśle.
Ty go widziałeś w jakichś meczach?
Ja nie, ale gra piłkarza piłkarza o wzroście 195cm na pozycji gdzie potrzeba szybkości, zwinności i techniki to by była niecodzienna sprawa. Jakie parametry fizyczne miał Nunez, a jakie może mieć facet 195cm (patrz Bunoza)?
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 05.07.2013, 07:03
Wenezuelczyk już trenuje http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-z-wisla/hy977
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2013, 07:22
Wenezuelczyk już trenuje wis.la/h2s67
Moze to bedzie Nasz Zlatan Ibrahimovic, obaj maja po 195cm wzrostu Ibrahimovic w Malmo 40 spotkan 16 goli, Romo w Llaneros 41 spotkan 8 goli i obaj w tych klubach gdzie zaczynali profesjonalna sportowa kariere grali po tyle samo sezonow troche w bramkach mniej ma Romo ale reszta porownywalna. Wiem, poniosło mnie troche Z Celina nie sa zadowoleni wiec lepiej zeby sie sprawdził - musi jutro zagrac od 1 minuty bo ma mało czasu aby przekonac klub do Siebie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów