The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marcinek87
Junior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2013, 20:05
http://www.tvp.pl/publicystyka/progr...-1930/11384508 od 20minuty szydera z Wisły na całego. Głowne wydanie wiadomości.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 30.06.2013, 20:08
Spokolokoełrokoko napisał(a):Wyświetl post
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...stowanego.html

Już nie rób z Wisły męczennika.
Co weszło ma podawać? Wyniki sparingów? Widziałeś, żeby podawali wyniki sparingów Legii? To są zwykłe sparingi, które niczego nie odzwierciedlają.
Często podawali wyniki sparingow Wisły, Legii, Lecha.
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 30.06.2013, 20:57
Savik napisał(a):Wyświetl post
Ten artykuł na nie wisi na głownej stronie (Gazeta.pl) ani w dziale sport, ani w dziale lokalne Kraków - tak jak tamte artykuły... W dziale lokalne Kraków, natomiast od dwóch dni o Wiśle jest ten artykuł http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...tml#LokKrakTxt

To nie jest kwestia bycia męczennikiem - tylko bycia obiektywnym ....
Jak miło - zareagowali
Lepiej późno niż wcale
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#BoxSportTxt
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#BoxSportTxt
Ostatnio edytowane przez Savik : 30.06.2013 o godz. 21:05.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 30.06.2013, 21:03
marcinek87 napisał(a):Wyświetl post
wis.la/az5fg od 20minuty szydera z Wisły na całego. Głowne wydanie wiadomości.
Ale to nie ma się co dziwić. Przecież taka chała z tym studento-piłkarzem to się w głowie nie mieści. To nawet nie wiem czy na skalę światową (oczywiście mówię tu o profesjonalnych klubach) coś takiego wystąpiło.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 30.06.2013, 21:07
musimy to przełknąć, po co się w ogóle wqfiać tym co piszą?

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 30.06.2013, 21:19
jak Wisła przez 15 lat zdominowała ligę, jebała ich Legię cały czas, zazdrościli Wiśle i Krakowowi drużyny, która regularnie zdobywała mistrzostwo - to teraz mogą odreagować wszystkie te lata upokorzeń, mają do tego podstawy i jadą z nami na całego bez litości!

co by nie mówić wina leży też po naszej stronie, a Kapka to jest jakaś totalna porażka, kwintesencja tego syfu. Cupiał popełnia seryjne błędy, a później obarcza ich skutkami inne osoby.

Jak to jest, że kręci się wałki z menedżerami, dużo transferów jest pod znakiem zapytania (duże kontrakty, marna jakość, zawodnicy z dupy wzięci - Bałkanów), a On dalej powierza mu swoje pieniądze.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 30.06.2013 o godz. 21:32.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.06.2013, 21:43
Co wy to tak przeżywacie? Klub jest zarządzany amatorsko i kolejne działania tylko to potwierdzają, teraz media piętnują testy studenta bo to się dobrze sprzedaje, ale wiecie co? Bardzo dobrze, klub taki jak Wisła ośmiesza się na tylu polach, że się płakać chce, do zakupu karnetów zachęca uwielbiany Franz, a na oficjalnej nawet nie ma kto zrobić relacji live. Nie ma na to pieniędzy? No to w takim razie rozwiązać klub w piz**, skoro kasa dla kopaczy zawsze jakaś tam będzie, a na porządnym zapleczu i zarządzaniu będziemy oszczędzać i udawać, że wystarczy dobrze grać. Pan Cupiał tyle lat już w Wisłę łoży swoje pieniądze, a dalej klub wygląda od wewnątrz jakby był jakimś 3 ligowcem.

Jedynym plusem w tym całym syfie jest budowa tej bazy w Myślenicach, z której nota bene podobno "eksperci" z TVN się śmiali, że za niedługo Wisła Kraków zmieni się w Wisłę Myślenice, ale na takich "ekspertów" to szkoda słów.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.07.2013, 07:56
Weszło też zareagowało wysmiało wasze szczenięce forumowe żale

jedno zwycięstwo zasłoniło wam forumowicze chyba obraz Wisły SA burdelu a kółkach bo jakos przeciez od katowic przez kraków do myślenic trzeba sie poruszać
Odpowiedz cytując
marcinek87
Junior Member

Stary 01.07.2013, 08:35
Mogę się mylić ale liga cypryjska co roku ruszą coś początkiem września to faktycznie...powody do zadowolenia mamy wielkie
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 01.07.2013, 11:55
Między innymi o Wiśle http://www.polityka.pl/rynek/1545247...#ixzz2Xmzsyw7x
Odpowiedz cytując
marcin_częstochowa
Senior Member

Stary 01.07.2013, 16:08
Dziś w Asie Wywiadu ma być łysy Jacek; patrząc po zajawce, spodziewam się niezłych farmazonów
wis.la/w6i2l
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 01.07.2013, 17:32
Szkoda tylko, że ten wywiad z Łysym został przeprowadzony przed sprawą z Rumunem i Hajdukiem...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.07.2013, 19:41
marcin_częstochowa napisał(a):Wyświetl post
Dziś w Asie Wywiadu ma być łysy Jacek; patrząc po zajawce, spodziewam się niezłych farmazonów
wis.la/w6i2l
Patrząc na zajawkę wyśmiewany przez tzw. prawdziwych Wiślaków przez duże W ,,Łysy Legionista" punktuje dziennikarzynę z PS za głupoty jakie ta ,,gazeta" napisała o Wiśle
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.07.2013, 19:58
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Patrząc na zajawkę wyśmiewany przez tzw. prawdziwych Wiślaków przez duże W ,,Łysy Legionista" punktuje dziennikarzynę z PS za głupoty jakie ta ,,gazeta" napisała o Wiśle
Nie wiem tylko jak to się ma do różnych genialnych akcji w wykonaniu klubu pod jego rządami...
Począwszy od dużych pieniędzy wydanych na kompletne ofiary losu (Quioto, Frederiksen), na kompromitujących testach skończywszy (tu chciałbym przypomnieć, że rok temu o tej samej porze testowaliśmy jakiegoś brazylijskiego amatora z nadwagą).

Wiem, rozumiem: powinienem przeczytać co Iwan napisał o Kapce w swojej książce. To na pewno zmieniłoby moją ocenę różnych jego działań...

No i najważniejsze, że Łysy Jacek przejechał się po "dziennikarzach" "PS", których wiarygodność i tak od lat jest niemal zerowa. Wiesz, to Ci goście którzy pisali, ze Skorża dostał ochrzan od Cupiała na trybunie w czasie, gdy był on poza granicami kraju. No więc - od tego czasu ich poziom nie poszedł w górę...

Szkoda tylko, że nie poczekali z tym wywiadem troszeczkę, wtedy Jacek mógłby się odnieść do wydarzeń najnowszych. Na przykład opowiedzieć, jak nasz skauting znalazł Sorina w Londyńskim Lunaparku. To by było coś!

Syndrom Sztokholmski?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.07.2013 o godz. 20:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.07.2013, 20:29
oczywiście można pluć się do Bednarza o te testy ,chociaż tak naprawdę nikt z nas nie wie ,kto za tym stoi i jak wyglądało zapraszanie tych piłkarzy. JB jest jednak chyba pierwszym prezesem , który otwarcie poszedł na walkę z dziennikarzynami i za to na pewno należy mu się szacunek. Mam nadzieje ,że nastepnym krokiem w podobnych sprawach będzie ograniczenie akredytacji dziennikarzy gw,ps czy innego badziewia.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.07.2013, 20:35
South napisał(a):Wyświetl post
oczywiście można pluć się do Bednarza o te testy ,chociaż tak naprawdę nikt z nas nie wie ,kto za tym stoi i jak wyglądało zapraszanie tych piłkarzy. JB jest jednak chyba pierwszym prezesem , który otwarcie poszedł na walkę z dziennikarzynami i za to na pewno należy mu się szacunek. Mam nadzieje ,że nastepnym krokiem w podobnych sprawach będzie ograniczenie akredytacji dziennikarzy gw,ps czy innego badziewia.
Dwa słowa: Jurczyński Jerzy.

Cała ta wojenka to zwyczajne odwracanie uwagi od rzeczywistych problemów.

Jak najlepiej uciszyć tego typu głosy?
Wynikami.

A no właśnie...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.07.2013, 20:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dwa słowa: Jurczyński Jerzy.
Ostatnio naszło mnie, ze jak tak nadprezes wraca do starego to własnie Jurczyński i Praski powinni zawitać na R22.

Ps. Agnieszkę chętnie zobaczyłbym na stadionie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 01.07.2013, 20:44
gdzie można obejrzeć cały program as wywiadu z Bedarzem i inne

Bednarz nie jest nawet w Wiśle pierwszym prezesem który walczy z mediami (ine kluby p. Lech)
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.07.2013, 21:00
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
gdzie można obejrzeć cały program as wywiadu z Bedarzem i inne

Bednarz nie jest nawet w Wiśle pierwszym prezesem który walczy z mediami (ine kluby p. Lech)
Na www.wisla.tv jest cały wywiad z Bednarzem
Odpowiedz cytując
Malaki
Member

Od: 11.2011

Stary 02.07.2013, 08:21
Ogromny cios w finanse Wisły!

http://wisla-krakow.przegladsportowy...693,1,727.html
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 02.07.2013, 08:57
Szukałem źródła tej informacji. Jak na razie jedynym źródłem jest Fakt i z niego idą przebitki do innych mediów. Jak wiadomo Fakt jest w jednej grupie z PS wiec może być to element wojny z Wisła. Na stronach Państwowy Fundusz
Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych nic na ten temat nie ma.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.07.2013, 09:03
fakt to jest najwieksze gowno sposrod wszystkich gazet, jesli tylko te pseudodziennikarzyny z faktu podaja takie info a pozostale gazety czy serwisy cytuja ten szmatlawiec to nie mamy sie czym martwic.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.07.2013, 09:33
Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych powinien B.C doplacić jeszcze ze 200 mln za rehabilitacje kalek typu Dawidowski, Garguła,czy Jaliens i wielu wielu innych......
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 02.07.2013, 10:53
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...o_podobno.html

Dobrze, że chociaż Franiu jest ostoją spokoju i wyluzowania...
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.07.2013, 18:49
http://www.weszlo.com/news/15469-Jak...ztof_Stanowski
tym razem dość trafnie, bez szydery i wyśmiewania Wisełki
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.07.2013, 14:00
Wisła będzie miała Nowego Prezesa?!

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-prezesa/pjs4h
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.07.2013, 14:15
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Wisła będzie miała Nowego Prezesa?!

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-prezesa/pjs4h
Czyli s.......ił Kapka a kto inny beknie

To lubię w Wiśle - niezatapialny zawsze się utrzyma a kozioł ofiarny już wytypowany (Bednarz). Dla mnie przy wyborze kto ma pierwszy spierdalać z Wisły jest oczywiste że Kapka. No ale Cupiał mu krzywdy zrobić nie da. Jak ten klub ma być normalny?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.07.2013, 14:18
Kapka na prezesa
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.07.2013, 14:27
http://footbar.pl/szymanski-poleca-i...zywalic-wisle/

O Wiśle i jej hejterach.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.07.2013, 14:48
Ja myślę, że prezesem powinien zostać Smuda. Oprócz tego może piastować funkcję psychologa, psychiatry (dla niego to to samo) i trenera przygotowania fizycznego.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów