The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2013, 20:13
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Bzdurny tekst.
No jasne: dajcie szansę Smudzie. Czemu nie chcecie dać szansy Smudzie?

A moze dlatego, że jesli daje się szansę takiemu komuś jak Smuda, to równie dobrze można dawać szansę Bobo Kaczmarkowi, Apostelowi, Łazarkowi, albo nawet Antoniemu Piechniczkowi...
Piechniczek miał większe sukcesy od Smudy.

Piechniczek na trenera Wisły.
Dajcie szansę Piechniczkowi.
Piechniczek chyba nie osiągnął w piłce klubowej tyle co Smuda. Są trenerzy do klubów i trenerzy, którzy bardziej nadają się na selekcjonerów i być może Smuda jest bardziej tym pierwszym także nie rozumiem dlaczego przekreślać wszystkie jego dotychczasowe osiągnięcia z powodu nieudanego euro. I z drugiej strony patrząc z perspektywy czasu czy to euro to była taka wielka kompromitacja. Taki jest chyba nasz poziom po prostu.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 27.06.2013, 20:19
A czy ja mam tu coś do powiedzenia?

Mnie po prostu śmieszą teksty nawolujace do dania szansy Smudzie.

On się już dawno skonczył jako trener. Jest niereformowalny. Jego drużyny grają jedną taktyką zwaną 3P: pressing, pościg, przypadek.

Owszem... są pewne szanse, że 3P do pewnego stopnia sprawdzi się nawet w Wisle, jak Smuda dostanie nowych graczy, którzy będą chcieli za niego gryźć trawę. Może nawet Wisła będzie lepiej wyglądała niż przez odstatnie dwa sezony (choć bardziej będzie przypominała stylem Koronę, albo sąsiadkę)
Natomiast z nowoczesnego ustawienia, z nowoczesnej taktyki... nici.
Kto nie idzie do przodu cofa sie.
A Smuda nie jest w stanie pójść do przodu
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 27.06.2013, 20:48

On się już dawno skonczył jako trener. Jest niereformowalny. Jego drużyny grają jedną taktyką zwaną 3P: pressing, pościg, przypadek.

Owszem... są pewne szanse, że 3P do pewnego stopnia sprawdzi się nawet w Wisle, jak Smuda dostanie nowych graczy, którzy będą chcieli za niego gryźć trawę. Może nawet Wisła będzie lepiej wyglądała niż przez odstatnie dwa sezony (choć bardziej będzie przypominała stylem Koronę, albo sąsiadkę)
A kto Ci gwarantuje nowoczesną taktykę? No chyba że uważasz że każdy poza Smudą to wtedy nie mam pytań.
Odpowiedz cytując
Jose
Banita

Od: 04.2012

Stary 28.06.2013, 00:12
Konkurs Michała Pola

wis.la/o0y4z
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 28.06.2013, 05:21
^^
Śmiech przez łzy, ale niektóre są genialne
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.06.2013, 07:45

Jesteś nieobiektywny, bo zakochany w Petrescu...
Fakty są jednak takie, że czasu nie da się cofnąć, Petrescu już dawno nie ma, z pewnością Petrescu na Wiśle dużo bardziej skorzystał niż Wisła na nim. Pewnie sporo się nauczył o postępowaniu z piłkarzami, bo w Wisle nie potrafil sobie ulozyc z nimi relacji. Bo bzdura jest, ze pilkarze nie pojda za trenerem, ktory kaze im ciezko trenowac czy nie bedzie kolega. Smuda tez sie uczy, moze nie lapie wszystkiego w mig, ale sie uczy... Smuda nie ma nawet polowy medialnego taktu Petrescu, jednak ma rowniez swoja barwe medialna. Wypowiedzi w kontekscie zartu sa traktowane przez wielu powaznie, zastanawiam sie kto jest glupi, ze nie chwyta oni czy wypowiadajacy sie Smuda.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 28.06.2013, 07:53
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
A kto Ci gwarantuje nowoczesną taktykę? No chyba że uważasz że każdy poza Smudą to wtedy nie mam pytań.
No Smuda to na pewno nie gwarantuje nowoczesnej taktyki. Gwarantuje szopkę, którą już odpierdalał w reprezentacji.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 28.06.2013, 08:11
Jose napisał(a):Wyświetl post
Konkurs Michała Pola

wis.la/o0y4z
Świetne niektóre. Walą w Wisłę jak w kaczy kuper, no ale kto by się nie śmiał z takiej amatorki. Żenada z tym Kapką straszna....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Globus_OHM
Member

Stary 28.06.2013, 08:28
^^^ Najgorsze będzie jak przestaną
Nie ważne jak mówią byle nie przekręcali nazwy, frazes znany. Ale może się okazać że jeszcze zatęsknimy
jak po paru latach będziemy się tarzać w ligowej szarzyźnie.
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Stary 28.06.2013, 08:33
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Piechniczek chyba nie osiągnął w piłce klubowej tyle co Smuda. Są trenerzy do klubów i trenerzy, którzy bardziej nadają się na selekcjonerów i być może Smuda jest bardziej tym pierwszym także nie rozumiem dlaczego przekreślać wszystkie jego dotychczasowe osiągnięcia z powodu nieudanego euro. I z drugiej strony patrząc z perspektywy czasu czy to euro to była taka wielka kompromitacja. Taki jest chyba nasz poziom po prostu.
Jakie klubowe sukcesy i z kim miał Franiu w ostatnich 10 latach?

Globus_OHM napisał(a):Wyświetl post
^^^ Najgorsze będzie jak przestaną
Nie ważne jak mówią byle nie przekręcali nazwy, frazes znany. Ale może się okazać że jeszcze zatęsknimy
jak po paru latach będziemy się tarzać w ligowej szarzyźnie.
Nie w każdej branży obowiązuje zasada 'nie ważne jak byle mówili'. Wisła to nie jakiś .......ony Juston Biber albo Kasia Cichopek.
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 28.06.2013 o godz. 08:36.
Odpowiedz cytując
Globus_OHM
Member

Stary 28.06.2013, 08:46
Cytat:
Nie w każdej branży obowiązuje zasada 'nie ważne jak byle mówili'. Wisła to nie jakiś .......ony Juston Biber albo Kasia Cichopek.
Mylisz się ziom, wszędzie obowiązuje zasada iż jak ktoś o Tobie zapomina to przestajesz istnieć (by dorównać przykładom -patrz np. Najman)
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 28.06.2013, 08:59
A czy ja napisałem, że nie ważne czy się mówi? Pisałem o zasadzie 'nie ważne jak się mówi'. W przeciwnym razie równie dobrze można raz w miesiącu wyprowadzać na murawę psy i zrobić konkurs, który zrobi większe gówno albo Franiu mógłby przychodzić na konferencje w samych gaciach - oj, wtedy by się na pewno mówiło, medialność największa w Polsce!
Poza tym nie ma sensu porównywanie klubu, który istnieje od 1906 do faceta trenującego sport indywidualny.

Prawda jest bolesna. Czerwiec 2013 sprawił, że Wisła stała się najbardziej skompromitowanym i ośmieszonym klubem w Polsce! A przekaz medialny jest jasny - Wisła to amatorka i klub niepoważny, którym nie warto zawracać sobie głowy. To jest wynik tego jak się mówi a nie czy się mówi!

....a w krótkim czasie nawarstwiło się to wszystko niemiłosiernie.
- zatrudnienie Frania, z którego śmieje się cała Polska
- pogrywanie w kulki z tak zasłużonym piłkarzem jak Sobol i na końcu wyjebanie go (przypomnijcie sobie foty z konferencji)
- podpisanie syna kumpla Frania, który nie łapał się nawet do 4 bundesligi,
- wiślacka zdolna młodzież dostająca w....... od polskiego 4ligowca, który dzień wcześniej grał mecz
- masowe testowanie szrotu na czele z Rumunem-widmo z idiotycznym tłumaczeniem się
- sprawa Pareiki rozdmuchana przez media czy prawdziwa czy nie nie ma większego znaczenia - info, że Wisła nie płaci idzie w Polskę
- cała Polska się śmieje z Wisły ale osoby odpowiedzialne za to wszystko siedzą dalej na dupach zgarniają niemałą kasę za swoją niekompetencję i kompromitowanie klubu i śmieją się wszystkim w twarz
Ja p.i.e.r.d.o.l.ę. ręce opadają. A czerwiec jeszcze się nie skończył...
Powód: dopisanie sprawy z Pareiką
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 28.06.2013 o godz. 10:52.
Odpowiedz cytując
Globus_OHM
Member

Stary 28.06.2013, 09:23
Uwierz że podzielam Twoją frustracje w pełni.
Jak opowiedziałem sytuacje z naszym najnowszym "bohaterem" kumplowi z Żywca to zapytał powstrzymując się od dalszego śmiechu ile osób za tą błazenadę zostało zwolnionych. Nie mógł zrozumieć że tak to w Wiśle nie działa :/
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.06.2013, 09:57
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Jesteś nieobiektywny, bo zakochany w Petrescu...
Fakty są jednak takie, że czasu nie da się cofnąć, Petrescu już dawno nie ma, z pewnością Petrescu na Wiśle dużo bardziej skorzystał niż Wisła na nim. Pewnie sporo się nauczył o postępowaniu z piłkarzami, bo w Wisle nie potrafil sobie ulozyc z nimi relacji. Bo bzdura jest, ze pilkarze nie pojda za trenerem, ktory kaze im ciezko trenowac czy nie bedzie kolega. Smuda tez sie uczy, moze nie lapie wszystkiego w mig, ale sie uczy... Smuda nie ma nawet polowy medialnego taktu Petrescu, jednak ma rowniez swoja barwe medialna. Wypowiedzi w kontekscie zartu sa traktowane przez wielu powaznie, zastanawiam sie kto jest glupi, ze nie chwyta oni czy wypowiadajacy sie Smuda.
Czy ja w mojej wypowiedzi chociaż słówkiem wspomniałem o Petrescu?
Jest w Europie cała masa takich trenerów, ktorzy są jak Petrescu kiedy do nas przychodził:
- ambitni, pracowici, dobrze wyszkoleni, bijący na głowę nowoczesną myślą trenerską takich dziadków jakich zatrudnia się u nas

Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 28.06.2013, 10:28
Czy ja w mojej wypowiedzi chociaż słówkiem wspomniałem o Petrescu?
Jest w Europie cała masa takich trenerów, ktorzy są jak Petrescu kiedy do nas przychodził:
- ambitni, pracowici, dobrze wyszkoleni, bijący na głowę nowoczesną myślą trenerską takich dziadków jakich zatrudnia się u nas
Problem jest taki że u nas nie potrzeba ambitnych, pracowitych, dobrze wyszkolonych... My szukamy trenerów tanich co zrobią z tej kadry drużynę walczącą o wyjście z grupy ligi mistrzów w dodatku nie żądali transferów i najlepiej znali się z właścicielem...
Nie zauważyłeś jeszcze tego?

Możesz teraz podać wg tych wytycznych jakiegoś realnego kandydata który będzie Ci odpowiada?ł
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.06.2013, 10:45
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Możesz teraz podać wg tych wytycznych jakiegoś realnego kandydata który będzie Ci odpowiada?ł
Nie będę tu bawił sie w FM. Każdy może znaleźć w necie w różnych językach portale przeznaczone dla trenerów piłki nożnej, na których udostepnia się propozycje najnowszych materiałow szkoleniowych, a także portale z nazwiskami trenerów aktualnie wolnych, a będących profesjonalistami. Jest tez wielu ternerów w Europie, którzy trenuja kluby w niższych ligach a ich umiejętności spokojnie wystarczyłyby na polską Ekstrakasę

Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Stary 28.06.2013, 10:46
Ambitni i pracowici juz byli i sie nie sprawdzili... Petrescu, Probierz i nie byli kolegami wlasciciela.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.06.2013, 11:04
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Ambitni i pracowici juz byli i sie nie sprawdzili... Petrescu, Probierz i nie byli kolegami wlasciciela.
Nie wiem do czego zmierzasz lub co chcesz udowodnić. Mógłbyś wyjaśnić to w jednym lub dwóch zdaniach?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Stary 28.06.2013, 11:37
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem do czego zmierzasz lub co chcesz udowodnić. Mógłbyś wyjaśnić to w jednym lub dwóch zdaniach?
Ze ambitny, pracowity i z wiedza to czasami, a nawet czesto nadal za malo. Zespol sklada sie z 10,15,25 pilkarzy i waskiego grona trenerow. Wszystko razem musi zagrac.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 28.06.2013, 11:56
Nazwimy to warunkiem koniecznym i niewystarczającym. IMHO w gruncie rzeczy masz zdanie bardzo podobne jak FraMat.

To że Petrescu, Probierz i nie byli kolegami właściciela i się nie sprawdzili nie oznacza iż był to zły model. Wręcz przeciwnie. Problemem było to iż reszta betonowej ekipy żyje w zgodzie z PRL-owskimi zasadami i układami czyli czymś co jest dla nich daleko ważniejsze i skuteczniejsze niż czyjkolwiek profesjonalizm. Do tego betonu zaliczam: Franka, Zdziska i dobrze rozumiejącego tą mentalność - w końcu będącego z podobnego rocznika, Boguśia. W takich realiach nie da się osadzić nowoczesnego trenera bo wygląda jak urwany z choinki i jest sam - reszta nie pozwoli mu się wybić.

Aby nie robić takiego offtopa - cieszę się ze wszelkie PRLl-owskie zachowania i działania Kapki są piętnowane przez prasę w miażdżący sposób. Wcale mi nie jest wstyd - cieszę się że patologia Wiśle i jej zacofanie jest wytykane palcami.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 28.06.2013, 12:56
Chyba koloryzujesz .
23 lata minęły a wy dalej straszycie dzieci tym PRL-em. Oczywiście nie jest tajemnicą , że w gabinecie prezesa TF wisi portret Lenina, Smuda w USA zamował się inwigilacją Polonii , Bednarz w kuluarach nazywany jest "sekretarzem" a całą czwórka ma na TW Cupiała ps"kabel" takie kwity że ustawieni są do końca życia.

A może po prostu jest po staropolsku. Czyli lubią schlać mordę i pograć w karty na kasę? Cupiał ich nie potrzebuje bo i po huja, bogatszy dzięki nim nie będzię a radzić to prędzej woli się mamy niż "łaziorów" Jednak do gorzoły jak do tanga - potrzeba dwojga dlatego doborowe towarzystwo włóczy się koło siebie. Boguś obrotny, zginąć swojemu nie pozwoli i w razie potrzeby jakiś wakat dla kumpli zawsze znajdzie. Ludzki odruch...

A że jeden i drugi w Myślenicach to co najwyżej najebany w Rabie się taplał więc etacik w Wiśle wydaje się być logiczny. Nie do końca dla "skarbnika" Bednarza ale kto by się nim przejmował... od tego jest by swoją mordą gówno ścierać.

Po huj marnować kasę na Mourinhio jeśli na otoczkę brakuje? Lepiej przepić, posymulować a efekt będzie podobny.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.06.2013 o godz. 13:07.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.06.2013, 14:58
Nie będę tu bawił sie w FM. Każdy może znaleźć w necie w różnych językach portale przeznaczone dla trenerów piłki nożnej, na których udostepnia się propozycje najnowszych materiałow szkoleniowych, a także portale z nazwiskami trenerów aktualnie wolnych, a będących profesjonalistami. Jest tez wielu ternerów w Europie, którzy trenuja kluby w niższych ligach a ich umiejętności spokojnie wystarczyłyby na polską Ekstrakasę
Jeśli już coś zasugerowałeś ,to bądż odpowiedzialny i "rzuć" jakimś nazwiskiem .
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.06.2013, 15:30
kristos napisał(a):Wyświetl post
Jeśli już coś zasugerowałeś ,to bądż odpowiedzialny i "rzuć" jakimś nazwiskiem .
A czy ktoś mi za to płaci?
Ale dla przykładu: konczy się kontrakt Danielowi Sanchezowi z Valenciennes (tam gdzie Maor).
Konczy się kontrakt w Ligue 2 Vasseurowi, ktory pracował niegdys z młodzieżą PSG i z nia zdobywał mistrzostwo. Bez pracy jest Jean-Luc Garcia ktory pracował w Lens, a wczesniej w Bordeaux, Toulonie, Angers. Bez pracy jest Faruk Hadzibegic, ktory trenował Avignon.
A to tylko przykłady z jednej federacji

Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 28.06.2013, 16:06
A czy ktoś mi za to płaci?
Ale dla przykładu: konczy się kontrakt Danielowi Sanchezowi z Valenciennes (tam gdzie Maor).
Konczy się kontrakt w Ligue 2 Vasseurowi, ktory pracował niegdys z młodzieżą PSG i z nia zdobywał mistrzostwo. Bez pracy jest Jean-Luc Garcia ktory pracował w Lens, a wczesniej w Bordeaux, Toulonie, Angers. Bez pracy jest Faruk Hadzibegic, ktory trenował Avignon.
A to tylko przykłady z jednej federacji
OK ,ale wątpię by ci trenerzy byli chętni przyjść do Wisły i wcielić się rolę "strażaków"po takim ,jak ostatnio sezonie i w dodatku po zapowiedzi ostrych cięć.
Może się mylę ,ale oni raczej woleliby przyjść na ustabilizowaną sytuację i pewność potencjalnych wzmocnień ,na które
chyba nie można obecnie liczyć.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 28.06.2013, 16:08
Może zmienimy nazwę topicu na: Szydera w mediach z Wisły Kraków?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 28.06.2013, 16:20
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Chyba koloryzujesz .
23 lata minęły a wy dalej straszycie dzieci tym PRL-em.
Nie koloryzuje i nie straszę historią. Chodzi mi o mentalność i sposób załatwiania spraw, a nie o czasy.
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2013, 19:23
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Może zmienimy nazwę topicu na: Szydera w mediach z Wisły Kraków?
Szydera z Wisły to jest jedyne to co kręci pro warszawskie media.
O wyniku dzisiejszego sparingu, ani "weszlo", ani "wybiorcza" się nie zająknęły - pewnie nie mieli czasu ...
Ale wcześniej czas mieli, żeby pisać po dwa prześmiewcze artykuły dziennie ...
Szkoda, że Kibice Wisły ... jeszcze te smieszne portaliki za to chwalą ....

PS. Ajax - No offence - Twój post wybrałem przypadkowo jako jeden z ostatnich w temacie.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 30.06.2013, 19:35
Savik napisał(a):Wyświetl post
O wyniku dzisiejszego sparingu, ani "weszlo", ani "wybiorcza" się nie zająknęły - pewnie nie mieli czasu ...
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...stowanego.html

Już nie rób z Wisły męczennika.
Co weszło ma podawać? Wyniki sparingów? Widziałeś, żeby podawali wyniki sparingów Legii? To są zwykłe sparingi, które niczego nie odzwierciedlają.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.06.2013, 19:38
jakbyśmy dostali w dupsko 3-0 nie zdziwiłbym sie jakby jebali Smude.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2013, 19:47
Spokolokoełrokoko napisał(a):Wyświetl post
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...stowanego.html

Już nie rób z Wisły męczennika.
Co weszło ma podawać? Wyniki sparingów? Widziałeś, żeby podawali wyniki sparingów Legii? To są zwykłe sparingi, które niczego nie odzwierciedlają.
Ten artykuł na nie wisi na głownej stronie (Gazeta.pl) ani w dziale sport, ani w dziale lokalne Kraków - tak jak tamte artykuły... W dziale lokalne Kraków, natomiast od dwóch dni o Wiśle jest ten artykuł http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...tml#LokKrakTxt

To nie jest kwestia bycia męczennikiem - tylko bycia obiektywnym ....
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów