The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 11:33
Student czy nie, to na tle dzisiejszej Wisły i tak pewnie za bardzo nie odstawałby in minus.
Przy Franku pewnie tylko windami jeździ.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 26.06.2013, 11:42
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wy, ale ja idę zmontować swoja kompilacje bramek z orlika, a nóż mnie na testy zaproszą
Przynajmniej będą to Twoje bramki...
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.06.2013, 11:53
Stach14 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, nie chodzi mi tylko o tych, którzy grają w Ekstraklasie. W 1 lidze, też są napewno utalentowani zawodnicy, tylko trzeba ruszyć 4 litery i zacząć ich oglądać. Wolę dać szanse młodemu rodakowi, nawet jeśli to będzie niewypał niż jakiemuś przebierańcowi z zagranicy.
Kuźba i Żurawski ponoć non stop ich oglądają i prawdopodobnie maja dużo lepsze rozeznanie w utalentowanych zawodnikach niższych lig niż ktokolwiek na tym forum. Tych oczywistych talentów jest może kilka i są to zawodnicy, których ciężko wyrwać szczególnie gdy nie ma się pieniędzy. Reszta to taka sama loteria jak testowanie studentów z Rumunii.

A co do samego Oproiescu to słabo mi jak na to patrze.
Ostatnio edytowane przez Arked : 26.06.2013 o godz. 11:58.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.06.2013, 11:57
rożnica Arked taka ze ci Polacy nie maja sfingowanych CV co rzuca jakiś tam cień na klub.

po za tym w PL testuje sie swoich Polakow (np. popytaj w Jadze jaki stosunek maja do D.D. który im sprowadzał na mase piłkarzy z jednej zaprzyjaznionej druzyny)

Sam sie przekonałem na własnym ciele ze bez układow dobrych w Wiśle Cie nie przetestują.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.06.2013, 11:58
A ta jego domniana gra w mlodziezowce rumuńskiej to tez sfabrykowana ? moglby ktos sprawdzic\potwierdzic ? Pytam bo mnie zaciekawila ta sprawa
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 26.06.2013, 12:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post
rożnica Arked taka ze ci Polacy nie maja sfingowanych CV co rzuca jakiś tam cień na klub.

po za tym w PL testuje sie swoich Polakow (np. popytaj w Jadze jaki stosunek maja do D.D. który im sprowadzał na mase piłkarzy z jednej zaprzyjaznionej druzyny)

Sam sie przekonałem na własnym ciele ze bez układow dobrych w Wiśle Cie nie przetestują.
Ja nie mam nic przeciwko testom graczy z niższych lig. Uważam nawet, że powinien to być standard. Problem w tym, że takie testy to zazwyczaj masówka i są one gówno warte bo ciężko poznać się na zawodniku w tydzień.

A że są układy i układziki to fakt. Jak w każdej dziedzinie życia niestety.

Ciekawe swoją drogą kto stoi za zaproszeniem na testy Oproiescu? Kapka?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.06.2013, 12:14
pewnie Kapka

Arked : a wiesz ze takie testy robią dla młodych roczników. Tzn : jest mecz 11 na 11 z czego jest z 4 chłopaków którzy maja zagwarantowany angaz a reszta dla picu. I nawet jak ktoś sie wyróżni, to nic z tego. Ode mnie z miasta 2 chłopaków było 2 lata temu to nawet dziendobry im nikt nie powiedział. Ubierz buty zagraj i nara
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.06.2013, 12:14
jak się babrasz w gównie to się zawsze u.......isz, nie ma innego wyjścia.

Ludzie, którzy odpowiadają za transfery robią wałki. To jest skandal, aby kogoś nie sprawdzić i zaprosić na testy -ku*wa mać. Dawniej robione były wałki na grube miliony, dziś na tysiące - ale zawsze "ktoś" chce lody kręcić.

Jeśli Cupiał otacza się takimi ludźmi to nie dziwota... ku*wa mać - sam jest sobie winny.

Chyba każdy wie o kim mówię. Zaciąg bałkański swego czasu też dostał "bajeczne" kontrakty... I nie dziwie się, że Bunoza nigdzie nie chce iść, ma zajebisty kontrakt, nawet po tym jak odpali dole.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
pewnie Kapka

Arked : a wiesz ze takie testy robią dla młodych roczników. Tzn : jest mecz 11 na 11 z czego jest z 4 chłopaków którzy maja zagwarantowany angaz a reszta dla picu. I nawet jak ktoś sie wyróżni, to nic z tego. Ode mnie z miasta 2 chłopaków było 2 lata temu to nawet dziendobry im nikt nie powiedział. Ubierz buty zagraj i nara
później chłopaki idą do judovii, bo tam ich przyjmują. Pal licho jeśli chłopak nie ma talentu, ale jeśli tak odstrzelą naprawdę utalentowanych gości to wstyd. Żadne znajomości, powinny decydować tylko umiejętności. Ile lat się mówiło, że do Wisły idzie się po znajomości, a nie dzięki talentowi.

Weszło przeczytało już forum! - a Gówno W. już przeczytało Weszo!
http://www.weszlo.com/news/15393-Spr..._oszukal_Wisle

komentarz Kapki pokazuje kim jest ten człowiek i czyje interesy reprezentuje. Bo o jakości Jego pracy szkoda nawet mówić! Jeśli Cupiał nie zainterweniuje to naprawdę powinien pomyśleć o oddaniu (bo sprzedawać nie ma co) praw do zarządzania Wisłą Kraków S.A. komuś biedniejszemu, ale zdecydowanie bardziej ogarniętemu.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 12:30.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 26.06.2013, 12:18
Juz jest jako glowny news na Weszlo

Wlasnie dlatego ta degrengolada w Wisle mnie nie boli. Gdyby to byl wspaniale zoorganizowany klub, z fantastycznymi zawodnikami, ktorym wszyscy rzucaja klody pod nogi, ma pecha albo zdarzy im sie popelnic blad, czegos nie wygrac - okej, byloby smutno. Ale za obecny stan odpowiada kazdy, na czele z Cupiałem, podejmujacy takie a nie inne decyzje od lat. Nie zal mi ich w ogole. Za amatorke sie placi. A odpowiedz Kapki co do Rumuna no comment, wlasnie to mam na mysli. Gnijcie sobie wszyscy w tym bajorku ze Smuda, Kapka, Bednarzem i niereformowalnym Cupialem.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.06.2013, 12:30
Aż nie chce mi się wierzyć że to prawda. Wie ktoś może ile kosztuje pobyt osoby zaproszonej do testów, podejrzewam że to przyzwoita suma.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 26.06.2013, 12:32
Panie Cupiał, chciał pan Kapkę na stanowisku dyrektora sportowego to proszę bardzo, oto efekty.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.06.2013, 12:33
Wstyd mi za ten burdel, naprawdę. Już nawet znajomym ciężko wciskać kity. Dzieje się źle, chodzić na mecze trzeba, ale również tam trzeba okazać swoje niezadowolenie. Koniec pieszczenia się po pałach, koniec 100% wsparcia dla zarządu. Musimy pokazać, że WISŁA TO MY, a nie Jacek Bednarz i jego świta. Dopóki oni będą czuć się mocni, dopóty Wisła będzie tam, gdzie jest teraz... KU*WA!
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.06.2013, 12:34
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Aż nie chce mi się wierzyć że to prawda. Wie ktoś może ile kosztuje pobyt osoby zaproszonej do testów, podejrzewam że to przyzwoita suma.
pewnie za te pieniądze można by opłacić internat oraz wyplacić małe stypendium nastoletniemu piłkarzowi. Oczywiście, że jak będzie miał 18 lat to może odejdzie z klubu, ale co nam po takim studencie ?

Lepiej było przeznaczyć te pieniądze na "Świąteczną paczkę" albo dać bezdomnemu.

Po Smudzie, Burdeńskim, pożegnaniu Sobola i tym studenciaku mocno zastanawiam się nad dalszym wspieraniem tego burdelu organizacyjnego. Ten klub to dla mnie zdecydowanie więcej niż 5 liter i 90 minut meczu, aby ze spokojem patrzyć co w nim się wyrabia!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 12:40.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.06.2013, 12:42
Jedyna nadzieja w Smudzie, który czyni cuda że stwierdzi że ten student - piłkarz nie jest mu potrzebny..
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 26.06.2013, 12:43
Arked napisał(a):Wyświetl post
Panie Cupiał, chciał pan Kapkę na stanowisku dyrektora sportowego to proszę bardzo, oto efekty.
dział skautingu przy pracy:

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.06.2013, 12:48
Niektorzy chyba pomylili adresy...odpowiedzialny za nowych pilkarzy jest Kapka, on pelni tutaj role Dyrektora od spraw sportowych. Niech on sie tlumaczy, a nie Bednarz(bo to nie jego broszka). Podzial obowiazkow w klubie jest jasny.
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.06.2013, 12:48
Legendarny Sobolewski odchodzi.
Burdenski, amator z Niemiec przychodzi.
Student Oproinescu na testach.

Bednarz, Smuda, Smuda, Bednarz, Kapka, Kapka...

WIERNOŚĆ
Odpowiedz cytując
ItaloPolak
Member

Od: 07.2009

Stary 26.06.2013, 12:49
Mam kumpla Serba/Chorwata któremu sie kończy kontrakt w Mainz II. Da ktoś numer do Zdzicha ?
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.06.2013, 12:55
działaj Telefon komórkowy +48 602 779 042
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 26.06.2013, 12:55
Może wysmarujcie mejla na adres klubu - nigdy nic nie wiadomo.
A
T
A
K
Odpowiedz cytując
MAQ1990
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 26.06.2013, 12:56
Już jest na Weszło

http://www.weszlo.com/news/15393-Spr..._oszukal_Wisle
http://www.youtube.com/watch?v=WtLgGFCjZC8
film ku pamięci mojego kuzyna Mateusza(Kompot)
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.06.2013, 12:57
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Jedyna nadzieja w Smudzie, który czyni cuda że stwierdzi że ten student - piłkarz nie jest mu potrzebny..
Nadzieja w Cupiale że się otrząśnie i zobaczy jak profesjonalnie pracuje Kapka i jak książkowo nie bierze odpowiedzialności za swoją pracę.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.06.2013, 13:02
arth_ur napisał(a):Wyświetl post

Po prostu mu zazdrościcie - każdy z nas pewnie chciałby pojechać na weekend na testy do Barcelony
.
.
.
.
.
.
.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 26.06.2013, 13:04
Ale popatrzcie to naprawde trzeba sie postarac zeby osiagnac taki komizm, to wbrew pozorom wcale nie jest łatwo. A tu jakby ktos napisal specjalnie taki scenariusz. Nie to, ze jedno wydarzenie czy cos, ale cala seria, jakby ktos swiadomie wymyslij taka karykature. Najpierw skompromitowany Smuda, pozniej zatrudniony bez testow amator z 4 ligi, syn jego kolezki, teraz student na testach.. no bez jaj, WTF ?!

Pamietam, ze niedawno trwala debata na forum czy Cupial da kase w tym okienku czy nie. Wielu zapewne uwazalo, ze nie i bedzie slabo z transferami, ale tego to sie chyba nikt nie spodziewal.
Ostatnio edytowane przez nesta : 26.06.2013 o godz. 13:06.
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 26.06.2013, 13:09
Przecież taki Sergiusz Branco przy Oproiescu to jest porządny transfer.
Ostatnio edytowane przez panowie : 26.06.2013 o godz. 13:19.
A
T
A
K
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.06.2013, 13:11
Zdzisław KAPKA!

Zdzisław KAPKA!

Zdzisław KAPKA!

Zdzisław to stan umysłu.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 26.06.2013, 13:14
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Zdzisław KAPKA!

Zdzisław KAPKA!

Zdzisław KAPKA!

Zdzisław to stan umysłu.
powinniśmy jeszcze zbierać na oprawę która uhonoruje naszego 'WIELKIEGO DYREKTORA SPORTOWEGO" !!! - NAWET W NAJGORSZYCH SNACH NIE PRZEWIDYWAŁEM, ŻE ON CHCE NAWET W TEJ ....A MIZERII FINANSOWEJ COŚ UGRAĆ, ŻE POŁAKOMI SIĘ NA DROBNE.

Do tej pory byłem zdania, że interesują go tylko grube kwoty.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.06.2013, 13:20
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zdzich w przerwie miedzy libacjami pospacerowal po tamtejszych budowach ,i ot są!!Gotowi do testow!
Zdaje się, że trafiłeś w sedno
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 26.06.2013, 13:27
Poczekajcie, bo "student" zaliczy jutro bramkę, asystę i będzie jedną z najjaśniejszych postaci w sparingu z Zawiszą i wtedy mało kogo będzie obchodzić czy jest studentem czy pakuje kebaby.

Podobnie było z tym Fabianem z Niemiec.. a że syn kolegi wujka. Po czym rozegrał dobre zawody i wszyscy zamilkli

Dla mnie on może być kasjerem w Tesco. Zobaczymy co jutro pokaże, jeśli go Franz wystawi

PS: Trzeba jednak przyznać że gość ma łeb na karku , ma nawet wpisane występy w reprezentacji Rumunii.. z takim cwaniactwem i inteligencją mógłby opierdalać niezłe firmy i to nie tylko piłkarskie .
Ostatnio edytowane przez element : 26.06.2013 o godz. 13:38.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 26.06.2013, 13:29
Sorki tak mnie naszlo

Weź rumuna on jest tani
Sobolewski jest do bani
Jeszcze sie Burdenski zmieści
Bogusiowi ucho nęci
Nasz dyrektor Zdzisiu Kapka
Duza kasa ,sliska łapka
Po co placić menagerom
Lepszy murzyn jest z cholerą
Bo za dwoch "polonskich" zuchów
Autobus mam czarnuchów
Ostatnio edytowane przez xiondz77 : 26.06.2013 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów