|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
poproście redkacje z Wislaportam zeby te informacje o tym rumunie dala jako glowna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Znalezione na szybko: http://www.sport.ro/stranieri/un-rom...abi-video.html http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/sor...i-2000940.html http://sport.bzi.ro/un-roman-anonim-...ta-video-25333 http://www.stradadebuzau.ro/?p=18608 Nie znam rumuńskiego, może Framat napisze coś ciekawego? Znalazłem również wpis na forum Bath City(angielski 6-ligowiec?) z listopada 2011: Cytat:
Może ten koleś faktycznie grał w Timisoarze, ale był tak beznadziejny, że nie rozegrał tam ani jednego meczu, a na filmikach są akcje ze sparingów? Edit: @dawiss - nie wiem, szkoda mi czasu na oglądanie tych kompilacji, ale jeżeli faktycznie pokazał tam coś ciekawego, to wygląda na to, że te filmiki są spreparowane. W ogóle te całe testy to jest jakaś porażka. Za pierwszej i drugiej kadencji Bednarza przetestowano łącznie około 50 zawodników. Jeżeli nikogo nie pominąłem, zatrudniono 10 : Cebanu, Miśkiewicz, Bieszczad, Diaz, Singlar, Frederiksen, Buras, Sarki, Dudu, Quioto. Czwórka przyzwoitych zawodników na 50 testowanych-piękna skuteczność, a ile przewalonych pieniędzy. Teraz przy Bełkocie szykuje się powtórka z rozrywki. Bieda aż piszczy, zwalnia się ludzi z BP, nie ma kto zrobić głupich zdjęć ze zgrupowania, ale kasa na testowanie szrotu z całego świata zawsze się znajdzie. Weszlaki czytają to forum, także pewnie niedługo wysmarują artykuł o tym boyu z Londynu. Wracając jeszcze do Burdenskiego, to wypada chyba zacytować klasyka: ![]() Wolf po cichu zwraca się do Franza. Wolf: Skąd ty go wziąłeś? Płynął rynsztokiem? Franz: Nie... stał na skrzyżowaniu... Ten Rumun chyba też stał na skrzyżowaniu.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 26.06.2013 o godz. 08:54.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tylko jesli gralby dobrze w sparingach to czemu nie mialby grac w meczach ligowych?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
K4millo chcesz powiedzieć, że ten Rumun jest owocem rocznych rozmów na linii Franiu - wyśmienita robota Żurawskiego i Kuźby, temat rozmów "szukajcie mi zawodników na taką i taką pozycję bo tak i tak chce budować zespół"?
Nie ma na to innych słów niż tylko: o ...a |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jaja jak berety. Weźcie wrzućcie to na główną jako news, bo to się w pale nie miesci co się w tym klubie wyrabia.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wątpię czy to prawda bo jeszcze na Weszło nic nie ma a oni są pierwsi do takich tematów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
widocznie jeszcze sie nie zalogowali na forum, albo ciągle sprawdzają i analizują.
Ale czy ktoś jest zaskoczony ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Już widzę jak Franiu na złośc Jackowi każe go podpisac i za rok kiedy leci z klubu mówi, że Bednarz mu takich piłkarzy naściągał.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Degrengolada klubu trwa w najlepsze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Guest
|
|
|
Marka użytkownika K4millo jest jest już na tyle dobrze znana, że nie ma powodów aby mu nie ufać. Nie zdziwię się jeśli wie lepiej gdzie grali testowani przez Wisłę zawodnicy niż osoba która ich tu zapraszała.
Wydaję się, że aby uniknąć sytuacji w cale nie trzeba było aż tak zaawansowanych rozkmin... Wystarczyło posłużyć się jedynie google + nazwiskiem piłkarza+ google transaltor aby dotrzeć do artykułu w którym jasno jest napisane, że nabrał arabów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Sorin po testach w WHU. Nie dostał wizy niestety, a juz drukowali mu 8 na koszulce. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A pamiętacie jak chyba w zimowym okienku transferowym jakiś portugalski student z AGH pisał na swoim facebooku, że zaprosili go na treningi do Wisly?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tutaj są urywki spotkań tego Javora jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości.
wis.la/tvwfl wis.la/rva9k O ile się nie mylę to nawet można znaleźć zawodnika który był oznaczany na filmiku tego Rumuna.
Ostatnio edytowane przez RAFi89 : 26.06.2013 o godz. 09:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Uspokujcie przynajmniej niektórych userów (w tym również i mnie) tego forum i napiszcie, że ktoś z administracji dostał zgodę od K4amillo na wysłanie jego obserwacji do klubowej skrzynki mailowej...
Liczę na to, że jeszcze dzisiaj przed sparingiem ujrzę na stronie głównej info o tym, iż Rumun właśnie sę spakował i wrócił do akademika, aby zaliczyć sesję letnią na swoim wydziale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Robicie afere. Skoro nasz wspanialy scouting uznal, ze sie nadaje to sie nadaje. Zrobimy z niego pilkarza
![]() Pewnie nawet sam Rumun nie byl swiadom skali swojego talentu ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
W październiku zeszłego roku Cracovia chciała dać do podpisania kontrakt mojemu znajomemu z Hiszpanii, który przyjechał do Polski na Erasmusa, a w Hiszpanii grał na 4 poziomie rozgrywkowym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobrali się jak w korcu maku ten Rumun z Bednarzem. Jeden udaje ,że jest piłkarzem. Drugi ,że jest kompetentnym ,w pełni profesjonalnym zarządcą Białej Gwiazdy. W sumie to tego smagłolicego studenciaka powinni podpisać od razu. Idealnie by się wkomponował przy Reymonta. Niby piłkarz, niby trener ,niby dyrektor sportowy. To jest tragiczne jak ten klub kończy. Przecież to nie jest nawet poziom I ligi takie rzeczy.
Polityka transferowa http://www.youtube.com/watch?v=CzB0TA3MqZE
Ostatnio edytowane przez Bronex : 26.06.2013 o godz. 09:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Haha i jebla w momencie cala gadka o pracy skautow, rozgladaniu sie przez Smude za zawodnikami itp. Jak mozna sie bylo spodziewac to zwykle pierd.. pod publiczke dla kibicow, a pilkarze sa z lapanki, z YT i menadzerow.
Mam wrazenie, ze Wisla przeniosla sie jakies 10 lat do tylu i wyglada teraz jak inne kluby polskiej ligi wtedy. Bo oni juz nie prowadza polityki transferowej godnej nawet slabych, ale obecnych zespolow ekstraklasowych. To polityka na poziomie dolow ligi sprzed lat. Kiedy zapraszalo sie na testy wagonami murzynow, nonameow itp. Mam wrazenie, ze juz czolowka 1 ligi obecnie sciaga na testy zawodnikow z ciekawszym cv jesli w ogole bawi sie w testowanie. Takie rzeczy byly modne kiedys. Liga slabiutka, ale jednak poszlo troche to finansowo do przodu i teraz sie juz tak nie dziala, sa jakies granice wstydu.
Ostatnio edytowane przez nesta : 26.06.2013 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przypomina mi tu niezły wał, jak kiedyś z wiekiem jakiegoś Kameruńczyka co go nasz detektyw wiślacki wyśledził że mu się wiek nie zgadza i że to był kopacz plażowy a nie trawiasty. Najpierw przeklejone blachy chcieli zatrudnić teraz studenta...to może jakiegoś trans do kolekcji?!
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja pierdziele. Jak, to bedzie prawda, to "przekret sportowy" bedzie jezdzil po łysym bez wazeliny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Dać mu kontrakt i niech robi filmiki o naszych, może Gargułę gdzieś wytransferujemy! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
historia jakich wielu
![]() http://calciomercato.theoffside.com/...-akcelrod.html http://ballsoutinpublic.wordpress.co...es-and-frauds/ ale wiecie, moze klub wie ze to chłop to kto inny tylko celowo zmienia mu dane w razie jakby Legia chciała zajebac? ![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wysyłajcie to do klubu i do redakcji oficjalnej na e-mail - wszyscy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale co się dziwić skoro w polityce farbowanych lisów jest tylu co się na robocie nie znają to co dopiero w piłce...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nic nie wysylajcie lepiej poczekac do sparingu do 17 i potem ciekawe co powie smuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |