|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pomocnik z Rumunii i 2 Brazylijczyków na testach w Wiśle....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
+ 3 Nigeryjczyków czyli razem 6 no nieźle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Przynajmniej na you tube jest o nim filmik, więc jakiś progres jest
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Gość zwariuje jak zobaczy nasz stadion ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Stadion,stadionem ale jak zobaczy jakąś Galerię...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jest
tak samo jak Polska i 7999 innych narodowości zastanawia mnei jednak to zdjecie które wygląda jak z turnieju zakładowego TESCO ;/ ![]()
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie spokojnie z inwigilacji na FB wychodzi, że on mieszka w Londynie także z jego ''wariactwem'' jak zobaczy cywilizację to bym się powstrzymał
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Akurat co do Rumuni to nie wypowiadajcie się proszę jeżeli nie byliście, co innego cygan a co innego Rumun. Miasta w Rumuni często schludniejsze niż nasze, tak samo z Pociągami, bardziej nowoczesne. Gdyby nie plaga Cyganów to było by tam lepiej niż w Polsce. Po Angielsku też się dogadać można.
Co do gracza. Na filmiku wygląda nieźle ale czy to uzupełnienie czy wzmocnienie to raczej ciężko powiedzieć, zobaczymy co pokaże z Zawiszą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może źle się wyraziłem. Pytanie brzmi czy to zapowiadane wzmocnienie czy ma być to uzupełnienie w tym okienku.Jak uzupełnienie to git a jak Łysy i Dyzma traktują to jako wzmocnienie to już nie wiem co myśleć. Wzmocnienia miały przyjść na LO, OP i N Oficjalnie dalej cisza a to już koniec czerwca :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w tym okienku.
Proces wygląda tak : Najpierw zwalniamy wszystkich piłkarzy, wpuszczamy rezerwowych i ME a następnie kontraktujemy BYLE KOGO który i tak jest lepszy niz ten z ME ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Ale... ale... miała być młoda polska Wisła. A my tu testujemy wszystkich tylko nie Polaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nowy Chiacu na testach? Testować zawsze można - ja czekam na te 3 transfery co to miały wzmocnić skład. Oczywiście nie oczekuję cudów. No ale tyle zadeklarował Smuda.
BTW Vasil dokładnie - żadnego Polaka z niższych lig nie testujemy a będzie znowu kitowanie o "polskiej" Wiśle. Jak my możemy kogoś z Polski znaleźć jak pewnie nawet nie szukamy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To hasło przyświecało w poprzednim sezonie. W obecnym pewnie będzie inne...cierpliwości.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Starczy nam jak w pierwszym składzie grać będzie Miskiewicz, Uryga Czekaj , Stolarski, Chrapek, Małecki, Wilk, Orbit i Boguski. Sarki i Nowy LO i macie wybitny Polski skład. Czego chcieć więcej
![]() A na serio to dla mnie stosunek Polacy - reszta 7:4 lub 6:5 w pierwszym składzie jest optymalny. A na razie do pierwszego składu mamy Chaveza i Sarkiego więc jeszcze dwa/trzy wakaty wolne. W rezerwie powinno być podobnie. Fajnie by było żeby jeszcze tych 6 graczy z Polski reprezentowało poziom zaangażowania Małego i Wilka(pomimo że go nie lubię trzeba mu oddać co jego) a nie Garguły. |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
[szydera on] Może coś zaproponujemy, żeby ułatwić pracę szatbowi szkoleniowemu i trenerowi? Mnie się nasuwa: "Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie piłkarza!" albo "Nieważne czy kopiesz prosto, ważne z kim Franz konie kradł" [/szydera off] A tak serio to oby te transfery skończyły się jak ten z Sarkim. I oby Sarki z trzyletnim kontraktem grał tak samo jak Sarki z 3 miesięcznym kontraktem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Odstaw rodaków!
Postaw na młodych Rumunów, Brazylijczyków, Kameruńczyków, Niemców i Algierczyków (z obywatelstwem francuskim)! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
ale tak naprawdę Ziry Hammer z Nancy, może być dobrym transferem, wiadomo, może nie był znaczącą postacią w swoim zespole, ale liga polska, a francuska to dwa inne światy. Przede wszystkim, chłopak ma dopiero 20 lat.
A tu filmik z jego grą w meczu z PSG, może nie zachwyca, ale na pewno źle nie jest... http://www.youtube.com/watch?v=lbszajWpuIc |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Polacy czy z zagranicy co za różnica? Już mieliśmy podłych zagranicznych w LE i świetny krajowy skład który liczył punkty do utrzymania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|