|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
EDIT: Fajne miał te nowe rękawice w Naszych Barwach: ![]()
Ostatnio edytowane przez Kocur : 16.06.2013 o godz. 20:54.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Szukał ktoś już może czy będzie jakakolwiek transmisja jutro z Włodarczyka?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
transmisja na ipli niby.
ale ktos wie o ktorej ta walka ma sie zacząć? Piszą na necie ze 19.00 ale 19.00 start gali czy wyjście Diablo na w....... ? 2.10 na bet 365 na ponizej 9,5 rundy a tydzien temu jeszcze skorzystałem z kursu 1.8 na Czakijewa. Dziś juz 1.28 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Obstawiam Czakijewa na punkty mimo wszystko. Włodarczyka uratują jedynie jakieś dodatkowe punkty za KO, bo pewnie Czakijew coś przyjmie, ale remis to wszystko co może ugrać Diablo. Na 90% straci dziś pas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wczoraj sobie oglądnąłem tego Czakijewa z Mendozą. Mendoza był wyjątkowo słaby, a mimo to Czakijew powalił go dopiero w 9 rundzie. Rusek zaczął bardzo agresywnie (tak też pewnie będzie z Włodarczykiem), ale od 4 czy 5 rundy widać było, że trochę się wypompował tym biciem i już "pływał". Jeśli Włodarczyk będzie się dobrze bronił i za dużo nie przyjmie, to od 6-7 rundy zacznie mocno trafiać Czakijewa tymi swoimi pojedynczymi ciosami. Czakijew, bije strasznie szerokimi cepami i łatwo go skontrować komuś doświadczonemu, a Włodarczyk takim bokserem jest. Jak coś pójdzie nie tak, to Włodarczyk ma zagwarantowany rewanż w Polsce.
Jeśli chodzi o transmisję, to pokazuje walkę stacja Russia 2. Gala zaczyna się o 18 naszego czasu, a walka Włodarczyka pewnie koło 20. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ma jednak Włodarczyk jaja!!! Wygrać z ruskiem na ich terenie, bezcenne!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
nie wierzyłem, że to mozliwe
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jednak co klasa i doswiadczenie to klasa i doswiadczenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
pare dni temu identycznie trafił Adonis Stevenson Chada Dawsona tylko troche szybciej
![]() wcale nie taka słaba ta kategoria wagowa |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
teraz czas na walkę z Huckiem ;]
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Pięknie - transmisja taka sobie bo czasami przycinało ale walka w wykonaniu Włodarczyka książkowa.
Szacun - zmiótł ruskiego z ringu celująco. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogromne zaskoczenie. Włodarczyk zaczął boksować już od drugiej rundy co nie często mu się zdarza. Do tego przetrzymał pierwsze rundy i mocniejsze ataki zachowując świeżość na drugą część walki. Czeczeniec jednak przy tych swoich szaleńczych cepach wystawia się na łatwe kontry. Szczególnie ten krótki lewy Włodarczyka w zwarciu pierwsza klasa. Po takim zaskoczeniu i wygranej w świetnym stylu szanse na wielkie pieniądze i unifikację mocno zwiększyły się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ma ktos linka do chocby koncowki walki
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
wis.la/nt3lh jakos lipna- ale zawsze cos ...dzieki kocur - znalazlem na FB
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
w każdym razie SZACUN Diablo !!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Serek KO
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kłerwa, piniory uciekły.
fajnie ze Diablo wygrał, nie wierzyłem juz po 10 sekundach walki ze pokona Czakijewa a tu taki psikus. Czakijew jakos przypominał mi Szpile, tyle ze ciosy jakby mocniejsze. Ciągły atak, silne ciosy i sie zmęczył po 5 rundach , wtedy obudziło sie 4 życie Diablo i kilkanaście minut później już mógł krzyczeć I`m the champion Szacunek dla Mistrza Świata! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to za KO? Przecież moja opinia nie była diametralnie inna od tego co twierdzili bukmacherzy, czy eksperci. Wydawało się, że mimo wszystko Czakijew zmiecie Włodarczyka z ringu w kilka rund, albo rozbije go kilkoma KO i wygra na punkty. Te 10% zostawało zawsze na jakiś lucky punch, który w każdej walce wchodzi w rachubę. Zaskoczeniem było to, że Włodarczyk od drugiej rundy zaczął już boksować i odgryzać się silnymi ciosami o czym świadczyły statystyki power punch. Od połowy walki miał już rękę na pulsie, a Czakijew po amatorsku dostał przede wszystkim pierwsze KO, a kolejne wynikały już ze zmęczenia.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Bueheheh kończ waść, wstydu(sobie) oszczędź. Bukmacherzy wystawiając nawet kurs 1,01 na faworyta dają ten jeden promil szansy underdogowi więc nic odkrywczego nie napisałeś. Przyznałbyś się chociaż do złej opinii ale po co?
Wielkie brawa dla Krzyśka. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ile można ?
1. Diablo jest mistrzem swiata i był faworytem, to że buki dawały mu mniejsze szanse świadczy tylko o ich głupocie i chęci zysku 2. W drugiej rundzie Krzysiek sie lepiej bronił ale faktycznie pisanie ze zaczął boksować trąci pomyłką w transmisji odpowiedniej walki, boksować to zaczął w 5-6 na poważnie 3. Szpilka kręcił walki, potem jednak sie okazalo że to nie on ale sędziowie a tak w ogóle to miał już dawno przegrać ale żydzi i masoni jakoś wpływają na sędziów Wystarczy poczytać ostatnie 10 stron tematu: albo przekręcona walka albo typowania z dupy wzięte ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Dzisiaj walczy Proksa z Sergio Moorą jakby ktoś znalazł link do walki to wrzucajcie
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To pewnie będzie środek nocy jak walka w USA ... :/
ps. Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przeciwnika Proksy najbardziej kojarzę z bokserskiego reality show The Contender, gdzie występowali również Stallone czy Sugar Ray Leonard
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie miałem okazji oglądać walki Proksy "live", teraz pierwsze cztery rundy obejrzałem (ale jakość taka, że podziękowałem - poczekam na coś w lepszej kopii). Zdziwiony jestem - widzę, że jeden sędzia punktował 98-92... Po czterech rundach wydawało mi się, że trzy były dla Grześka. No ale może to wina słabej jakości obrazu
Oglądał ktoś, napiszecie coś więcej? |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Pojęcia nie miałem że Adamek coś bije w ten weekend ...
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tymczasem Wilder podkręca swój rekord - tym razem w pierwszej rundzie posyła na deski Liachowicza...
http://www.youtube.com/watch?v=F2-UrjITaSc
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.08.2013 o godz. 14:38.
|
|
|