The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2013, 13:00
duch1989 napisał(a):Wyświetl post
Banda ćwierćmózgowców ma dyktować WSZYSTKIM kibicom jakie mają mieć poglądy?
Odezwał się intelektualista.

Przyznam, że dalej nie czytałem, ponieważ te fragment Cię kompletnie dyskredytuje.

Pomijając już fakt, że nic jeszcze nie wiadomo o wrzutach na Smudę, zmuszaniu do czegokolwiek etc. - to nie wiem kim jesteś żeby w ten sposób wypowiadać się o kibicach z innych trybun. Jeżeli chodzi o mnie - wyglądasz na zakompleksionego szczeniaka, a w tym co przekazujesz nie widzę śladów inteligencji, które pozwalałyby Ci na patrzenie na innych z taka wyższością.

Sugeruję trochę więcej pokory.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.06.2013, 13:08
duch1989 napisał(a):Wyświetl post
Sobolewski chciał zakończyć karierę w Jagielloni i coś czuję że tak będzie. Jest mi niewypowiedzianie smutno z tego powodu, Sobolewski jest moim ulubionym piłkarzem.

Jeżeli na stadionie trybuna C ma skandować co mecz wrzuty na Smudę to ja dziękuje, pokibicuję z innej trybuny. Banda ćwierćmózgowców ma dyktować WSZYSTKIM kibicom jakie mają mieć poglądy? Jeżeli komuś naprawdę zależy na dobru Wisły to wie że to było nieuniknione. jak mamy budować tą młodą Wisłę jeśli ciągle będziemy trzymać piłkarzy grubo ponad 30-letnich? Sobolewski ostatnie dwa sezony nie odstawał, ale nie był już tym samym piłkarzem. Wbrew obiegowym opiniom Kosowski w niczym nie był lepszy od pozostałych naszych grajków wiosną.

Smudzie trzeba dać szansę. Kluby którymi trenował zawsze prezentowały niezły styl i przynajmniej przyzwoite wyniki. Jak kibolom pasuje to mówią że ,,Wisła to my" a nie piłkarze trenerzy, ale jak Smuda na ławce to piana z pyska bo każdy pamięcią sięga najwyżej do feralnego meczu bez zmian z Grecją. Właściwie jak może pamiętać więcej skoro średnia wieku na młynie to teraz jakieś 14 lat? Przychodzą sobie chłopaczki zapalić trawkę, wypić 2,5% rozcieńczane piwko, pochwalić się dupeczką z gimnazjum, złapać za dupcie i podrzeć ryja przed meczem, bo w trakcie spotkania albo juz nawalony, albo siły nie ma, albo sie nie chce.

Nadal w Wiśle jest kilku piłkarzy bardzo dobrych jak na polskie warunki. Nie zawsze trzeba mieć niewiadomo jaki warsztat żeby sporo wycisnąć z piłkarzy. Uwielbiany przez niektórych Maskaant w Holandi uważany jest za dobrego motywatora o kiepskim warsztacie. Wisła nie prezentowała kompletnie żadnego stylu gdy pracował w Krakowie. Małecki w dobrej formie, indywidualne popisy Maora, skuteczny choć mierny Kirm, Genkow któremu jeszcze się chciało i to wystarczyło. A trzeba też dodać że Wilk był wtedy chyba w życiowej formie, a Sobol jak zwykle trzymał poziom.

Kibole to niech zajmą się wspieraniem tych młodych chłopaków jak Downar-Zapolsk, Żemło, Kościelniak, Stolarski czy Uryga bo im wsparcie na pewno będzie potrzebne. Mamy teraz polską Wisłę, można się z nią identyfikować, to nie: trzeba było znaleźć sobie nowy problem.

Tak jak zawsze popierałem działania sektora C jako jego aktywny członek tak trudno w ogóle zrozumieć jakieś namowy do buntu przeciwko Smudzie. Zajmijmy się kibicowaniem, to i tak dużo.
Dodaj sobie do swojego nicku jeszcze dy i wszystko będzie się zgadzało.

Sobol z nami, kiboloami!
Odpowiedz cytując
duch1989
Member

Od: 05.2009

Stary 21.06.2013, 13:10
Ja ze swojej strony mogę zasugerować wycieczkę na sektor C. Gwarantuje Ci że się dowartościujesz.

BTW określenie ćwierćmózgowcy nie odnosi się do wszystkich kibiców z tego sektora.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.06.2013, 14:13
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Dodaj sobie do swojego nicku jeszcze dy i wszystko będzie się zgadzało

............
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.06.2013, 16:44
Cytat:
Uwielbiany przez niektórych Maskaant w Holandi uważany jest za dobrego motywatora o kiepskim warsztacie. Wisła nie prezentowała kompletnie żadnego stylu gdy pracował w Krakowie. Małecki w dobrej formie, indywidualne popisy Maora, skuteczny choć mierny Kirm, Genkow któremu jeszcze się chciało i to wystarczyło. A trzeba też dodać że Wilk był wtedy chyba w życiowej formie, a Sobol jak zwykle trzymał poziom.
A nie przyszło Ci do głowy, że to może właśnie Maaskant wyciągnął maks umiejętności z Kirma, Małego, Genkova i Wilka ?

Cytat:
Mamy teraz polską Wisłę, można się z nią identyfikować, to nie: trzeba było znaleźć sobie nowy problem.
Taa, pewnie właśnie o to chodzi Łysemu - dać młodych Polaków, którzy w większości są słabymi piłkarzami, ale przynajmniej kibice będą mieli się z kim identyfikować. Sorry ja tam jednak wolę Wisłę Maaskanta niż obecną, tam przynajmniej były jakieś próby działania jak profesjonalny klub.

A co do Smudy - nie widzę sensu, żeby się go czepiać, dopóki faktycznie nie da kibicom do tego powodów. Cupiał i tak go nie zwolni przez protesty z sektora C, a moze jednak nie warto dzukać dodatkowych podzialłów w tych trudnych czasach. Tyle, że faktycznie na obecną chwilę nie ma sensu o tym dyskutować, zwłaszcza, że żadne decyzje jeszcze nie zapadły i dlatego chyba nie ma się co tak spinać.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.06.2013, 17:05
Spokojnie ludziska jak pojawiła sie informacja o Sarkim i zobaczyliscie kiedy ostatnio grał tez było narzekanie a potem nagle zdanie o Nim zmieniliscie - byc moze i z pozostałymi pilkarzami z czarnego ladu bedzie podobnie. Moze to własnie Sarki ich polecił? tego sie pewnie nie dowiemy
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 21.06.2013, 17:10
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Sobola nie daruje, 99,9% to jego zasługa no bo kogo niby? szkoda gadać
Bo Ty wiesz.......
A ja powiem,że Cupiała i Bednarza.
Daj "se pass" z takimi wywodami.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 21.06.2013, 17:59
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Bo Ty wiesz.......
A ja powiem,że Cupiała i Bednarza.
Daj "se pass" z takimi wywodami.
mhmm...jak myślisz?

Cupiał powiedział: "Franek, Sobol jest do bani za stary, nic nie wniesie, szkoda pensji dla niego, lepiej sprowadź mi kilku synów od znajomych gebelsów, może wypalą, a Ty sobie długi wdzięczności odrobisz"

czy

Franek: "słuchaj Boguś, Sobol jest za stary, wypalony, brak mu motywacji, ja potrzebuję młody zespół, który chce się pokazać i ma ambicje"

jak myślisz, która wersja bliższa oryginału?

Może 3 wariant: Sobol:" pierd... jak nie dacie 200tys euro za sezon to odchodze..."

Oczywistym jest, że Smuda narobił szumu w głowie Cupiałowi i ten olał Radka lekką ręką...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 21.06.2013 o godz. 18:02.

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.06.2013, 18:01
Czołowy strzelec ligi miejscowej...hmmmm...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 21.06.2013, 18:27
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
mhmm...jak myślisz?

Cupiał powiedział: "Franek, Sobol jest do bani za stary, nic nie wniesie, szkoda pensji dla niego, lepiej sprowadź mi kilku synów od znajomych gebelsów, może wypalą, a Ty sobie długi wdzięczności odrobisz"

czy

Franek: "słuchaj Boguś, Sobol jest za stary, wypalony, brak mu motywacji, ja potrzebuję młody zespół, który chce się pokazać i ma ambicje"

jak myślisz, która wersja bliższa oryginału?

Może 3 wariant: Sobol:" pierd... jak nie dacie 200tys euro za sezon to odchodze..."

Oczywistym jest, że Smuda narobił szumu w głowie Cupiałowi i ten olał Radka lekką ręką...
Wszystkie trzy są do bani .Pierwsza no coment,ale prawie taka sama jak druga pod wzgledem treści,a prawie jak trzecia pod wzgledem niedorzecznosci.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 21.06.2013, 19:40
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Wszystkie trzy są do bani .Pierwsza no coment,ale prawie taka sama jak druga pod wzgledem treści,a prawie jak trzecia pod wzgledem niedorzecznosci.
W sumie racja... TUSK za tym stoi!

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.06.2013, 20:09
Zakładając, że Smuda będzie grać w popularnym ustawieniu 4-5-1, to na dzień dzisiejszy pilnie potrzebujemy:
- 2 lewych obrońców
- 2-3 defensywnych pomocników (klub chyba nawet nie ma w planach pozyskiwania takowych)
- 1 skrzydłowego
- 2 napastników

W sumie 7-8 piłkarzy.

W wyliczeniach pomijam ewidentne braki w klasie sportowej zawodników grających u nas obecnie na pozycjach bramkarza, środkowego obrońcy, ofensywnego pomocnika czy prawego obrońcy. Piszę tylko o dziurach w kadrze.

Należy również zauważyć, że mamy w kadrze aż 6 środkowych obrońców (to przynajmniej o 2 za dużo).
Ostatnio edytowane przez Arked : 21.06.2013 o godz. 20:15.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
filip123
Member

Od: 07.2010

Stary 21.06.2013, 20:28
No to dziki przyjdzie , jeden z testowanych lewy obronca . Nastepnie jeden to napastnik i skrzydlowy wiec tylko jeszcze jeden napastnik i defensywny
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 22.06.2013, 01:00
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie ludziska jak pojawiła sie informacja o Sarkim i zobaczyliscie kiedy ostatnio grał tez było narzekanie a potem nagle zdanie o Nim zmieniliscie - byc moze i z pozostałymi pilkarzami z czarnego ladu bedzie podobnie. Moze to własnie Sarki ich polecił? tego sie pewnie nie dowiemy
Czarno to widzę...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 22.06.2013, 01:18
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Czarno to widzę...
Problem jest taki, że wy się boicie nie tyle zmian, co ryzyka...

Życie to ryzyko... Kto nie ryzykuje, to nic nie osiągnie
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mszumski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 22.06.2013, 08:22
Nie jest źle z naszym składem. W sumie mamy szansę na bicie się o 4 miejsce co przy dobrych wiatrach może dać puchary. Oczywiście kluczem do sukcesu będzie koncentrowanie się na ligowych szarakach żeby jakimś cudem nie gubić punktów z nimi. Lech, Legia i pewnie Śląsk będą poza zasięgiem. Ale z resztą można spokojnie wygrać.
Może uda się kogoś wypożyczyć żeby załatać te dziury, które mamy.
Wszystko będzie opierać się na walce. Zależy też czy uda nam się przejść sezon bez kontuzji czołowych zawodników. A takimi napewno będą Sarki i Małecki. Oni będą kluczem do zwycięztw. Jeżeli Brożek by przyszedł za półdarmo to brać. Z ligową szarzyzną powinien sobie jakoś radzić. To już jakoś problem napadu byłby rozwiązany na ten sezon. Warunek, że nie poszłoby na to dużo kasy- konrakt motywacyjny do podniesienia w zależności od wyników drużyny i ok.
W sumie podstawową 11 jakoś się da uklecić. Tak jak mówię powinniśmy zainwestować w dobrą odnowę biologiczną.
Dobre zgranie, fart i pojedziemy na 4 miejsce co nam da puchary.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2013, 08:46
mszumski napisał(a):Wyświetl post
Nie jest źle z naszym składem. W sumie mamy szansę na bicie się o 4 miejsce co przy dobrych wiatrach może dać puchary. Oczywiście kluczem do sukcesu będzie koncentrowanie się na ligowych szarakach żeby jakimś cudem nie gubić punktów z nimi. Lech, Legia i pewnie Śląsk będą poza zasięgiem. Ale z resztą można spokojnie wygrać.
Może uda się kogoś wypożyczyć żeby załatać te dziury, które mamy.
Wszystko będzie opierać się na walce. Zależy też czy uda nam się przejść sezon bez kontuzji czołowych zawodników. A takimi napewno będą Sarki i Małecki. Oni będą kluczem do zwycięztw. Jeżeli Brożek by przyszedł za półdarmo to brać. Z ligową szarzyzną powinien sobie jakoś radzić. To już jakoś problem napadu byłby rozwiązany na ten sezon. Warunek, że nie poszłoby na to dużo kasy- konrakt motywacyjny do podniesienia w zależności od wyników drużyny i ok.
W sumie podstawową 11 jakoś się da uklecić. Tak jak mówię powinniśmy zainwestować w dobrą odnowę biologiczną.
Dobre zgranie, fart i pojedziemy na 4 miejsce co nam da puchary.
Nie wypisujcie takich głupot... jakie 4 miejsce, z kim? Z Boguskim na szpicy czy z tym gebelsem na środku? Na chwilę obecną mamy kadrę, którą stać na zaciekłą walkę o utrzymanie, może środek tabeli.

Odpowiedz cytując
mszumski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 22.06.2013, 08:55
W trudnych czasach trzeba więcej optymizmu
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.06.2013, 09:35
Konkretne ruchy nowej Wisły lider środka pola już jest, lewy obrońca zaklepany. Ciekawią mnie jeszcze tylko dwie rzeczy bo Smuda mówi, że nasz nowy gracz Fabian nie był od asyst i strzelania goli, więc chciałem zapytać od czego jest ofensywny pomocnik? Według mnie nawet przeciętny defensywny pomocnik bez gola i asysty się nie obroni przez 26 meczów w 4 lidze niemieckiej a co dopiero ofensywny grajek. Druga rzecz dotyczy Murzynów, którzy przyjadą na testy, kluby wierzą na słowo/papier w wiek zawodnika, czy jednak sprawdzają po zębach datę urodzenia? Wie ktoś jak to wygląda w klubach?
Na mecze chodzę i raczej będę nadal chodził w przyszłym sezonie, jednak jakaś część mnie jak widzi takie prywaty jak ściąganie Fabiana(za którym nie wiem co niby ma przemawiać, żeby nas wzmocnił), płacenie pensji Smudzie to boli mnie to, że dokładam do prowadzenia klubu na dno, a cwaniaczki jeszcze na tym zarobią.

PeterSett - W przypadku solidnego piłkarza nie ma czegoś takiego jak transfer bezgotówkowy, jeśli danym piłkarzem interesuje się więcej niż jeden klub to musisz zapłacić większą prowizję menedżerowi i większą sumę za podpis dla samego piłkarza.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 22.06.2013 o godz. 09:53.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
PeterSett
Member

Od: 05.2008

Stary 22.06.2013, 09:42
A ja zawsze będę powtarzał, że

- Czy można ukleić dobry skład zawodnikami bezgotówkowymi? - TAK. ale wymagany jest dobry scauting trzeba znać ludzi dobrze zorientowanych, to Bednarz ściągnał za darmo Marcelo tak? To może Pan Jacek zacznie iść w swoje ślady.

- Czy można ściągnąć taką perełkę jak Marcelo i powtórzyć ten ruch kilka razy? Raczej nie, ale można ściągnąć tak graczy solidnych - czyli nie słabych. Ja na to liczę, że ściągną ludzi przyzwoitych, którym zależy na wynikach.

- Czy Smuda to jest trener, który umie składać ekipę transferowo? Nie. W czasach Widzewa miał najlepszych piłkarzy w kraju, w czasach Lecha miał też jednych z najlepszych jeśli nie najlepszych. W pozostałych ekipach nie miał sukcesu. On nie jest trenerem, który coś daje dodatkowego niestety.

-Czy można ściągnąć Błaszczykowskiego BIS? Można, mi się to marzy. Oby ściągneli do Wisły z niższych lig kilku grajków i choć jeden miał połowę talentu Błaszcza. Zresztą Kubie się chciało biegać w każdym meczu. Walczaków potrzebujemy.
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 22.06.2013, 10:06
Ja się boje o Derby...
Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Od: 07.2012

Stary 22.06.2013, 10:11
Mi się wydaje, że Marcelo trafił się Jackowi jak ślepej kurze ziarno, pewnie też ściągnięty poprzez obejrzenie kasety od jego managera. Błaszczykowski trafił do nas z 4 ligi i zrobił karierę, takich zawodników w niższych ligach jest pewnie wielu. Po paru latach chodzenia na okręgówkę jestem nawet tego pewien, że są tam młode perełki. Jednak warto pamiętać, że Kuba nie trafił do nas ponieważ wyszukali go nasi scauci tylko dlatego, że został nam polecony przez wujka. Dlatego ok, można ściągać dobrych graczy i talenty bez gotówki ale trzeba mieć dobrą siatkę scautów czego my nie mamy.
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.06.2013, 10:20
Pele_94 napisał(a):Wyświetl post
Mi się wydaje, że Marcelo trafił się Jackowi jak ślepej kurze ziarno, pewnie też ściągnięty poprzez obejrzenie kasety od jego managera. Błaszczykowski trafił do nas z 4 ligi i zrobił karierę, takich zawodników w niższych ligach jest pewnie wielu. Po paru latach chodzenia na okręgówkę jestem nawet tego pewien, że są tam młode perełki. Jednak warto pamiętać, że Kuba nie trafił do nas ponieważ wyszukali go nasi scauci tylko dlatego, że został nam polecony przez wujka. Dlatego ok, można ściągać dobrych graczy i talenty bez gotówki ale trzeba mieć dobrą siatkę scautów czego my nie mamy.
Z tego co kojarzę Marcelo wtedy już grał w swoim klubie w 1 składzie. Więc nie był to piłkarz anonimowy.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.06.2013, 10:25
Wg. DP podobno ten Guerrier jest dogadany - spoko tylko, ze koleś do 15 lipca będzie na Gold Cup Concacaf to jaki będziemy miec z niego pozytek ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 22.06.2013, 10:50
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wg. DP podobno ten Guerrier jest dogadany - spoko tylko, ze koleś do 15 lipca będzie na Gold Cup Concacaf to jaki będziemy miec z niego pozytek ?
Większy niż z jakiegokolwiek zawodnika który z nami nie podpisze kontraktu
Generalnie na lewą obronę jest niezawodny Burliga, więc do 15 lipca da radę tam pograć Jest też Bunoza ...
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.06.2013, 11:34
cfa napisał(a):Wyświetl post
Większy niż z jakiegokolwiek zawodnika który z nami nie podpisze kontraktu
Generalnie na lewą obronę jest niezawodny Burliga, więc do 15 lipca da radę tam pograć Jest też Bunoza ...
Obawiam się że Bunozy już nie ma...rozwiązał umowe i podpisał z innym klubem gdzieś zagranicą o ile się nie mylę...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 22.06.2013, 11:54
SĘDZIA ZGRED napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się że Bunozy już nie ma...rozwiązał umowe i podpisał z innym klubem gdzieś zagranicą o ile się nie mylę...
Czy przypadkiem nie pomyliło ci się z Genkowem ? Bunoza jest w kadrze na obóz.
Odpowiedz cytując
fifek
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 22.06.2013, 12:23
http://sport.interia.pl/klub-slask-w...sku,nId,984938

Najważniejsze że my pozyskaliśmy młodego perspektywicznego Niemca
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.06.2013, 12:37
Te nazwiska naprawde robia "wrazenie" . Kompletne anonimy...po Burdenskim czas na kolejnych amatorow, a nie na zawodowych pilkarzy. Pierwsze pytania dziennikarzy do nowych nabytow, to czym sie zawodowo zajmuja . To juz mozna bylo u nas poszukac podobnych kopaczy w 5-6 lidze.
Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Od: 07.2012

Stary 22.06.2013, 12:38
Nasze transfery są chaotyczne i nieprzemyślane ale to żadna nowość. Możemy się rozpisywać kogo nam potrzeba i na jakich pozycjach ale co możemy zrobić to tylko czekać co wymyśli smuda i Jacek z ekipą.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów