|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
myślę ze o tych murzynach duzo wie Marek Koniarek i inni z Piotrówki
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A to jeszcze nie dojechali ?
Czekaj... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na obecną chwilę, umowy są z 13 zawodnikami. może się okazać, że pod koniec rundy nie będziemy mieli kim grać i meczę będą oddawane walkowerem
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jak coś to jestem do gry Franek!
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jesli chodzi o atrakcyjnosc klubu - w Polsce jestesmy spaleni. Mozemy jedynie wyławiać zawodników ktorych wiedza o Polsce sprowadza sie do niedzwiedzi na drogach i ogniskach w izbach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Genkov oficjalnie w nowym klubie
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._Sofia_na.html Ciekawe co teraz zrobi Wisła... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To Genkova już nie ma. Mam nadzieje, że chociaż nie będziemy musieli mu płacić za zaległości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
||
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Genkow gwarantował te 5-6 goli na sezon. Wiem, bieda, ale teraz i tego nie mamy. W ostatnim sezonie graliśmy z Bełchatowem jak równy z równym, ja różnicy na naszą korzyść nie widziałem. Trzeba wziąć pod uwagę, że się od tego czasu osłabiliśmy. Została kadra, która będzie miała bardzo duży problem z wepchnięciem piłki do bramki, a stracić możemy bez problemu kilka goli w meczu. Jak nie przyjdą wzmocnienia obawiam się o utrzymanie.
Ostatnio edytowane przez tofik : 19.06.2013 o godz. 15:00.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Murzyni
"Biora tylko takich ktorzy na swoim terenie nie potrafili spierd*olić przed siatką,albo takich ktorzy byli najwiekszymi głabami w wioisce i wodz sprzedal ich za paczke fajek bo i tak nie mial by z nich zadnego pozytku " to cytat ze znanej polskiej komedii Zdzichu za 2 paczki L&M lightow zrobil nam transfery ,na pierwsza lige wystarczy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 19.06.2013 o godz. 15:29.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
Miśkiewicz Jovanovic - Głowacki - Chavez - Bunoza Sarki - Wilk - Uryga Małecki Chrapek (jak zostanie) Boguski rezerwowi: Bieszczad, Stolarski - Czekaj (jak zostanie), Burliga Garguła, Buras, Szewczyk, Kamiński Widać gołym okiem, że największym naszym problemem będzie zdobywanie bramek, na gwałt potrzebujemy 2 napastników jednego bardzo skutecznego drugiego, młodego do ogrywania, poza tym od 2 sezonów nie możemy znaleźć przyzwoitego lewego obrońcę, który nie tylko dobrze broni ale i atakuje, nie pogardziłbym także jakimś kreatywnym środkowym pomocnikiem, który potrafi swoimi podaniami otwierać drogę do bramki.. także potrzebujemy 4 zawodników: - 2 napastników - 1 lewego obrońcę - środkowego ofensywnego pomocnika i powinno wystarczyć na walkę o pozycję 3-5 ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pod warunkiem ze nikt nie złapie kontuzji i sie nie wykartkuje. W tym sezonie wiecej spotkań - długa i solidna ławka to bedzie klucz do sukcesu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Napastnik potrzebny na gwałt. Boguski zapewne w okresie przygotowawczym złapie kontuzje i zostajemy bez zawodnika, którego można wystawić w ataku. (celowo nie użyłem sformułowania napastnik
)![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No chociaż jeden żeby przyszedł ... No i musi to być jakiś gracz który daję nadzieję na te parę bramek na sezon, więc skoro mowa była o 4 transferach (rozumiem że gotówkowych) więc mam nadzieje że nie sprowadzą jakiegoś noł nejma, z 5 ligi Niemieckiej
EDIT: nie wiem czy było ale: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 19.06.2013 o godz. 16:55.
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
Z tymi murzynami to bym poczekał. Z Sarkiego tez się wszyscy śmiali, że seler a teraz widzą drugiego Meliksona. Także spokojnie. Możliwe, że oni też są z polecenia Sundaya
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja stawiam ze to murzyni z LKS Piotrówka
Frank Adu Kwame, Idrissa Cisse,Attah Abanda,Dzikamai Gwaze ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Oni są teraz chyba teraz na testach w Piaście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
rynek afrykański jest tak penetrowany przez francuzów i belgów że wyciągnąć stamtąd dobrego murzyna graniczy z cudem, jak tam 15 latkowie trafiają już do juniorów zespołów z zachodu, a my chcemy dobrego młodego czarnego
jak Bednarz zaskoczy transferem z I czy II ligi afrykańskiej to nawet fajnie, bo to lepsze niż IV niemiecka ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Według informacji dwóch spośród czterech podanych przez Ciebie piłkarzy na pewno nie przebywają na testach w Wiśle. Sam osobiście jestem ciekaw kto to jest i mam cichą nadzieję, że nie jest to drugorzędny szrot z przypadku oglądany na kasetach VHS... Nie łudźmy się - jeśli chodzi o jakieś rynki egzotyczne jak np. Afryka - to my nie mamy żadnego skautingu i próżno tutaj szukać nadziei, że przyjdzie do nas piłkarz będący drugim Meliksonem lub Frankowskim, raczej tutaj mowa o piłkarzach z przypadku polecanych przez byle menadżera, lub też afrykańskich piłkarzach, którzy grają w polskich ligach na niższych szczeblach... Póki co nasza polityka mnie osobiście przeraża - rozumiem pozbywanie się szrotu lub osób niepotrzebnych w kadrze, jednak pozbywanie się kapitana drużyny "bo nie wypada mu posiedzieć na ławce" a w zamian ściąganie gościa z 4 ligi niemieckiej, który dostał roczny kontrakt(sic!) pokazuje, jak pewny jest to transfer jeśli chodzi o perspektywę odgrywania ważnej roli w klubie... Pozostaje dalej mieć nadzieję, że odpowiednie osoby w klubie pójdą po rozum do głowy lub też, że takie testowanie to tylko poszukiwanie załatania luk na pozycjach - a właściwe transfery są już przygotowywane... Podobno nadzieja matką głupich, jednak niepoprawny ze mnie optymista jeśli chodzi o Wisłę, dlatego wierzę, że znowu niebawem z chęcią obejrzymy krakowską piłkę na R22. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A może udało by sie sprowadzic Erica Cikosa. Na koniec sezonu wrócił po kontuzji. rozegrał pare meczy a 30 czerwca kończy mu sie kontraky
http://www.transfermarkt.de/de/erik-...ler_90354.html ![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Na co nam on. Wolę aby cały sezon zagrał Stolarski i prawa obrona będzie obsadzona no chyba że przyjdzie oferta 2 miliony ojrów i jazda ale to już inna sprawa
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeszcze ci Murzyni przywloką jakąś cholerę do klubu i tak to się skończy.
LO z Haiti... strzelił gola Hiszpanii w sparingu... jakieś osiągnięcia poza tym? Ktoś cokolwiek wie? Brać Pa. Brożka jeśli jest jakakolwiek szansa, wygląda na to, że to może być szczyt naszych marzeń.
Ostatnio edytowane przez arti : 19.06.2013 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Strzelił gola TEJ Hiszpani co chciałeś więcej... Może smuda widział go już jak ze schodów złaził...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Wprawdzie nie jestem zwolennikiem odgrzewanych, podstarzałych kotletów, ale na bezrybiu i rak ryba, więc plotki o ewentualnym powrocie Brożka należy odbierać w kategoriach pozytywów. I tak się bedziemy bronić, więc z kontry może coś ustrzeli. Może wizja wejścia do Klubu 100 (brakuje mu kilkanaście bramek) podziała motywująco - bo pewnie za granice już go nie będzie ciągnąć ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bednarz to jest .......ony klamca. Od kiedy jest u nas to nic, ale to nic nie znalazlo potwierdzenia w rzeczywistosci. Jeśli z tą Gwiazdą na koszulkach okaze sie blef to ... bedzie zalowal.
Cos mi wisi w powietrzu. Golym okiem widac, ze Smuda ma wiele do gadania i chyba Lysy sie za dobrze z tym nie czuje..Wie ze obecnie nie ma w klubie .......enia i lekka noga mozna za.......ic mu kopa w dupe , tym bardziej źe z trio Kmiecik-Kapka-Smuda stoi na straconej pozycji. Kapka pewnie chetnie by sie poswiecil funkcji prezesa a Smuda nie bronil od uprawnien managera. I moze tak by bylo lepiej gdyz tak naprawde to on ma za zadanie zbudowac duzyne wedlug swojego pomyslu a nie Lysy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 19.06.2013 o godz. 20:04.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
A noz Boguski sobie przypomni jak sie z Broziem gralo... Wtedy Miskiewicz - Jovanovic, Glowa, Chavez, Pietia - Sarki, Wilk, Chrapek, Maly - Boguski - Brozio Z takim skladem naprawde powaznie mozna myslec o pucharach... Beda 2 kwestie - czy Smuda ich jakos przygotuje i kontuzje, bo fakt, straszyc czym nie mamy z lawki.. ale na 3-4 transfery jest zielone swiatlo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |