The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wszl
Junior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2013, 13:33
Kontrakt dla tego Niemca oraz pozbycie się w ten sposób ikony klubu,jaką przynajmniej dla mnie byl Sobol to jawne granie w ch...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.06.2013, 13:35
Oj chyba musiałby przyjsc Messi zebyscie skonczyli narzekac.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

To juz jest koniec....
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Cisse99 napisał(a):Wyświetl post
Ale kto tu kogo ściąga ? Testy to testy ! narzekacie, że nie sprawdzamy chłopaczków z niższych lig a jak już ktoś przychodzi na TRENING to płacz, że pierwsza liga...
Czytałeś chociaż uważnie ten temat? http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=28001
No i nie wciągaj wszystkichz do jednego wora, w naszej sytuacji potrzebne są solidne wzmocnienia, w innym wypadku może na prawdę być niewesoło, a chyba nikt nie wierzy że ten chłopak będzie wielkim wzmocnieniem, może nie jest zły, ale bardziej do ogrania (no i to że po kolesiowsku przyszedł) a popatrz na nasz skład, i co uważasz że jest dobrze?
Ocenimy pod koniec przygotowań, narazie jest kiepsko
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 18.06.2013 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.06.2013, 13:36
Jako, że w miarę wymiernym źródłem informacji są kibicowskie fora, wrzucam linka do forum Magdeburga : http://www.fcmfanshop.de/forum/viewt...sd=a&start=850 .

Niemiecki znam w średnim stopniu, ale jak zdążyłem wywnioskować, to raczej za nim nie płaczą. Niektórzy szydzą z polotyki klubu i pytają się czemu nie zaoferowali nowego kontraktu anty-piłkarzowi Brudenskiemu "Mich wundert es, dass Anti-Fussballer Burdenski seinen neuen Vertrag noch nicht unterschrieben hat."

Jeden typ byl jednak, za tym, by go pozostawić - Ich bin dafür Fabian zu halten.

Co do Sobola to nie mam zdania, z jednej strony szacunek ogromny mam do niego, z drugiej latka lecą i już niestety forma nie ta, co kiedyś. Ciężka decyzja.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.06.2013, 13:37
Najpierw Kosowski (który wniósł jednak coś do tego zespołu), teraz Sobolweski... Kto następny? Małecki czy Głowacki?
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 18.06.2013, 13:40
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jako, że w miarę wymiernym źródłem informacji są kibicowskie fora, wrzucam linka do forum Magdeburga : wis.la/ltqr9 .

Niemiecki znam w średnim stopniu, ale jak zdążyłem wywnioskować, to raczej za nim nie płaczą. Niektórzy szydzą z polotyki klubu i pytają się czemu nie zaoferowali nowego kontraktu anty-piłkarzowi Brudenskiemu "Mich wundert es, dass Anti-Fussballer Burdenski seinen neuen Vertrag noch nicht unterschrieben hat."

Jeden typ byl jednak, za tym, by go pozostawić - Ich bin dafür Fabian zu halten.

Co do Sobola to nie mam zdania, z jednej strony szacunek ogromny mam do niego, z drugiej latka lecą i już niestety forma nie ta, co kiedyś. Ciężka decyzja.
Poprostu sie na nim nie poznali tak jak Lech na Bereszyńskim... Za pół roku sprzedamy go za 2 mln Ojro ;]
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2013, 13:41
Burdenski dopiero przyszedł na testy, jeszcze niczego nie podpisał i juz jest w Wisle spalony. To juz lepiej zeby sie nie sprawdził. A co do Sobolewskiego mam nadzieje, ze nieoficjalne informacje zostana nieoficjalne a Sobol nastepny rok bedzie biegał na R22
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2013, 13:43
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Burdenski dopiero przyszedł na testy, jeszcze niczego nie podpisał i juz jest w Wisle spalony. To juz lepiej zeby sie nie sprawdził. A co do Sobolewskiego mam nadzieje, ze nieoficjalne informacje zostana nieoficjalne a Sobol nastepny rok bedzie biegał na R22
Beto też świetnie grał tyłem do bramki ..
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 18.06.2013, 13:44
emjot napisał(a):Wyświetl post
Beto też świetnie grał tyłem do bramki ..
A Radovanović głową...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.06.2013, 13:45

Niemcy nie znają się na piłce . Skoro nazwali go nawet anty piłkarzem to czuję, że nas ten transfer dosłownie rzuci na ziemię swoją grą. W końcu nochal Smudy jest bardziej pewnym barometrem niż jacyś kibice co go na codzień ogladali, a raczej nie ogladali (tyle grał) .
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 18.06.2013, 13:50
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Niemcy nie znają się na piłce . Skoro nazwali go nawet anty piłkarzem to czuję, że nas ten transfer dosłownie rzuci na ziemię swoją grą. W końcu nochal Smudy jest bardziej pewnym barometrem niż jacyś kibice co go na codzień ogladali, a raczej nie ogladali (tyle grał) .
Większość kibiców nie zna się na piłce ;]
Odpowiedz cytując
Cisse99
Member

Od: 11.2011

Stary 18.06.2013, 13:57
Może w ten Burdenski przychodzi w roli tłumacza smudy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.06.2013, 14:11
Oficjalnie żegnamy "Sobola".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.06.2013, 14:15
Żeby to jeszcze oznaczało jakąś sensowną zmianę warty. Tymczasem zawodnicy odchodzą i zostaje po nich dziura. Tak już od kilku dobrych lat.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 18.06.2013, 14:16
Trzymam kciuki za tego Burdeńskiego, jak pożegnali Sobola to powinni pożegnać i Gargułe nawet i mu płacić ale nie chce takiego frajera oglądać na boisku.
Tak wgl to zaraz okaże się że opcja holenderska była chyba najrozsądniejszą ale za dużo luzu dał im Cupiał.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2013, 14:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Najgłupsza decyzja obecnej Wisły na jaka mogli sie zdecydowac
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 14:20
Najgłupsza decyzja obecnej Wisły na jaka mogli sie zdecydowac
Miałeś bronić Smudy do końca. Bierz się do roboty - nikt inny nie będzie...

Zacznij od tego, w czym Burdeński jest lepszy od "Sobola". Pośmiejemy się trochę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.06.2013, 14:21
Najbardziej kompromitująca decyzja jaka mogła być, rozumiem pozbywanie się pseudogwiazdek, ale nie lidera zespołu, do ku*wy nędzy, my już prawie nie mamy kim grać yyyy
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.06.2013, 14:22
Szkoda Sobola, ale czas biegnie nieubłaganie...
Przeraża mnie tylko, że to kolejny ubytek wartościowego piłkarza. Obawiam się, że nawet po uzupełnieniach nie będziemy posiadam pełnowartościowej kadry. Tak jak mamy mieć okrojony "nieprofesjonalny" sztab trenerski, tak samo nasza kadra będzie bardzo chudziutka. No chyba, ze naściągają chłopaków z III, IV ligi...
What's new?

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2013, 14:23
Miałeś bronić Smudy do końca. Bierz się do roboty - nikt inny nie będzie...

Zacznij od tego, w czym Burdeński jest lepszy od "Sobola". Pośmiejemy się trochę.
KLUB NIE PRZEDŁUZYŁ UMOWY Z SOBOLEWSKIM, nie Smuda - ogarnij sie.
Czemu mam porownywac Burdenskiego, ktory jest OFENSYWNYM POMOCNIKIEM z Sobolewskim, ktory jest DEFENSYWNYM POMOCNIKIEM? zastanow sie najpierw co piszesz
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 18.06.2013, 14:23
Jakos wiekszym klubom wiekowe ikony nie przeszkadzaja.

Wywalenie Sobola to zbrodnia. Ktokolwiek za tym stoi jest skonczonym s....ysynem. Nawet gdyby ten caly 4-ligowiec z Rezszy mial grac jak Scholes.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 14:24
KLUB NIE PRZEDŁUZYŁ UMOWY Z SOBOLEWSKIM, nie Smuda - ogarnij sie.
Sam się ogarnij.
Odejście Sobolewskiego jest związane z przyjściem Smudy. Inaczej zrobili by mu pożegnanie razem z Kosą, Ilievem i Sikorskim.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2013, 14:26
Sam się ogarnij.
Odejście Sobolewskiego jest związane z przyjściem Smudy. Inaczej zrobili by mu pożegnanie razem z Kosą, Ilievem i Sikorskim.
Weź sie rozpedz mocno i uderz głowa w sciane bo z tego goraca zaczynasz pisac pierdoły. Wszystko zwalaj na Smude, zwal nawet, ze to przez Niego jest tak goraco. Tak piszesz jakby Smuda był Bogiem i to On miały wszystkie decyzje podejmowac
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.06.2013, 14:27
Dla mnie nie zrozumiała decyzja. Sobol jeszcze dobrze się ruszał. Moim zdaniem grał lepiej np od Wilka.
Smuda niech sobie włączy mecz z Pogonią Szczecin gdzie był najlepszy na boisku i takich meczy było więcej.

Zrozumiałbym to gdyby on odstawał od reszty ale przecież nic takiego nie miało miejsca.
Ciekawe jakich następców zamierzają nam sprowadzić działacze bo to od tego będzie zalezało czy ta decyzja miała jakiś sens...
Nowy pomocnik już jest...

Rozumiem Real tez musiał pożegnać Raula, Juventus Del Piero tylko, że tam mieli juz 2 młodszych lepszych na te pozycje, do tego jeszcze ze 2 dokupili. My nie mamy żadnego lepszego pomocnika niż Sobol w kadrze...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.06.2013 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 14:27
Weź sie rozpedz mocno i uderz głowa w sciane bo z tego goraca zaczynasz pisac pierdoły.
Coś jeszcze masz do przekazania?
Widzę, że intelektualnie poziom Smudy. Nic dziwnego, że robisz tu za jego stronnika.

Uzasadnij więc, dlaczego czekano z tą informację do dzisiaj? BTW - miała być wczoraj.

westersyl napisał(a):Wyświetl post
My nie mamy żadnego lepszego pomocnika niż Sobol w kadrze...
Co ciekawe, "Sobol" i "Kosa" mieli i tak lepsze przyśpieszenie niż nasi "młodzi". O umiejętnościach nie wspominam, bo szkoda nawet pisać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.06.2013 o godz. 14:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.06.2013, 14:31
Sobol odchodzi, czyli co jest miejsce na tego 32 letniego młodziana z Ratyzbony?

Stawiam orzechy przeciw kasztanom że Smuda nie chciał Sobola. Jeszcze Sobol coś by powiedział na treningu do pupila Burdenskiego że się obija. A przecież on tu na wakacje przyjechał a nie trenować

Oczywiście jeśli mamy lepszego piłkarza niż Sobol można się żegnać z Radkiem, ale obawiam się że nie mamy. Pomijam styl.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.06.2013, 14:32
Nie wierzę, że uda się ściągnąć do klubu kogoś lepszego od Sobola. Zatem mamy dziurę na newralgicznej pozycji. Bez wartościowych zakupów bijemy się o utrzymanie jak nic...
What's new?

Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.06.2013, 14:33
oficjalnie : http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ol_dziekujemy/

dobre zdjęcie w tym artykule, niby z obecnego sezonu, a został tylko Boguski (i chyba Czekaj, ale nie wiem czy to jego widać)
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.06.2013, 14:38
Kosa i Sobol powinni zostac jeszcze na sezon. Nie mamy kim grać...

Hmmm, może jakiś protest przed klubem?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów