|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zgadzam się, że obecny model strojów jest bardzo udany - prosty, nowoczesny ale z nawiązaniem do stylu retro i tradycji. Jedyne co powoduje, że jest NIEAKCEPTOWALNY, to oczywiście nieestetyczne logo SSA zamiast białej gwiazdy...
Dziecku kupiłem kilka rzeczy z tym nieudanym logiem, w tym obecny model koszulki (bo poza logiem jest super), ale sam nie kupię / nie ubiorę nic co zamiast białej gwiazdy ma logo SSA. Klub zamiast przedstawiać nowy model strojów, powinien pozostać przy dotychczasowym, tylko z przywróconą białą gwiazdą - ale to oczywiście takie marzenia, bo wiadomo, że w klubie mają to gdzieś, a ich stan świadomości w tej kwestii jest zupełnie odmienny. ![]()
Na koszulkach BIAŁA GWIAZDA!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Adidas przygotował jeszcze coś takiego. Wg mnie to chyba najlepsza wersja koszulek, ale to tylko moja opinia. Mam nadzieje, że i w tym sezonie Adidas przygotował/przygotuje nam dedykowane koszulki, oczywiście z BG na piersi. ![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tragiczne te modele adidasa na nadchodzący sezon.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Swoją drogą, wiadomo w ogóle kiedy zostaną przedstawione nowe wzory koszulek Wisły? Jak tak przeglądam te strony i blogi związane z koszulkami, z których wrzucamy tutaj screeny, to wychodzi na to, że ogromna rzesza europejskich klubów pochwaliła się już swoimi nowymi modelami. A co z nami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W Polsce nie ma kultury związanej ze strojami piłkarskimi, więc traktuje się to tutaj po macoszemu, nie spodziewaj się fajerwerków
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przy wyborze obecnych koszulek umowa była podpisana na 2 lata? Może ktoś ją przedłużył, żeby zaoszczędzić na myśleniu i dodatkowym kłopocie
![]() edit: Mam nawet cichego kandydata, który mógłby zręcznie pozbyć się kłopotu... |
|
|
|
Guest
|
|
|
Z tymi strojami regularnie co jakiś czas jest jazda bo każdy w klubie olewa temat i zwykle jest za późno na to aby zrobić co kol wiek, dostajemy lipę bo nie chcę się dopilnować tematu i przycisnąć adidasa czy innego sponsora. Widziałem tylko komentarz Bednarza w tej sprawie, tylko podstawowe pytanie czy tym powinein zajmowac się JB ? Czy pracują jeszcze inni ludzie w klubie ? JB pownien dostac gotowca z przeanalizowanymi korzyściami i sposobami wprowadzenia Białej Giwazdy na koszulki. Czy to nie jest tak że jakby pod Białą Gwiazdą dodać np "1906' to można byłoby to spokojnie zastrzec ? Nie trafia też do mnie argument o podrabianiu strojów, niby kto miałby to robić ? Koszulki Wisly nie są dystrybuowane na cała Polskę i ludzie się o nie nie zabijają aby opłacalne było ich podrabianie. O takie rzeczy to może się martwić Barcelona, a nawet jakby znalazł się taki geniusz to przecież tak łatwo "wytropić" że nie ma sensu się tym przejmować.
Najważniejsze jednak aby piłkarzom w strojach się dobrze grało, myślę że nie zależnie od wzoru tych koszulek i tak sprzedaż będzie lipna z racji tego że klub nie ma do zaoferowania produktu jakim jest gra piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.06.2013 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
http://ekstraklasa.net/wisla-zapreze...aeddaf18000000 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
My narzekamy, a co dopiero mają powiedzieć kibice Pogoni:
wis.la/zm9qw Tu jeszcze oświadczenia, Stowarzyszenia Kibiców Pogoni Szczecin, odpowiedź zarządu i znowu odpowiedź kibicówi: http://www.portowcy.org/news-983 wis.la/md5um http://www.portowcy.org/news-984
Ostatnio edytowane przez R33 : 10.06.2013 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja myśle że nie ma co narzekać na adidasa. Nike też potrafi bardzo pojechać jak wyjazdowe koszulki Barcelony z zeszłego sezonu czy pare lat temu jak zrobili Evertonowi różowe. Obecne koszulki są bardzo fajne, nowe to na razie zagadka, ale cieszcie się że nie dostajemy strojów z np. warriora:
![]() Musimy też pamiętać o tym, ze kiedy podpisywano pierwszą umowę z adidasem byliśmy jeszcze na szczycie. Teraz już nie jesteśmy dla nich głównym klubem w Polsce, tylko takim na równi z Lechią, Ruchem, Górnikiem, itp. Smiem twierdzić, że takiej jak nasza obecna koszulka czyli typowo dedykowanej nie będziemy mieć przez dłuższy czas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Wiem że barwy się nie zgadzają, ale chodzi mi o sam model ;p Czyli patrząc po prezentacji tamtego modelu będziemy czekać do wrzesnia? |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy Weszło stać by było na dedykowane stroje dla Pogoni gdzie na dodatek Pogoń ma taką umowę z nikem jak Zagłębie czyli nie bezpośrednio z firmą jak ma Wisła, Lechia, Legia, Lech, Śląsk czy też Widzew a nazwijmy to pośrednikiem czyli ambersport i kraksport. Co do nike jak się postara to potrafi zrobić coś dobrego, ale w ostatnich latach są raczej krytykowani niż chwaleni. Przykład z tego roku gdy nike "wykupiło" od umbro większość ich drużyn (w tym Anglików co woła o pomstę do nieba) i już pokazuje jak dba o nowo nabyte zespoły np Athletic Bilbao, klub który jeszcze niedawno grał w finale LE, ma ogromne tradycje dostali zwykłe stroje z katalogu (domowy taki sam jak ma cracovia) podczas gdy od Umbro (to jest sponsor dla Wisły) rok w rok dostawali dedyki. Podobnie będzie pewnie z Blackburn, z Lille i wieloma innymi. Dlatego Wisła będą w Nike'u też by dostawała katalogowe np o takie coś: wis.la/z2836 (Nike Precision II) lub takie coś: wis.la/rnpgo (Nike Revolution II) ew to wis.la/mj9fw (Nike Revolution, notabene takie coś mogła sobie Pogoń wziąć).
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 10.06.2013 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem że by takie dostawała, ale jednak katalogowe stroje od nike, to według mnie lepsza opcja od takich samych z katalogu adidasa, dwa ostatnie modele które pokazałeś moim zdaniem byłyby świetne, w połączeniu z BG wyglądałoby kapitalnie i minimalistycznie
Chyba że lubicie mieć jakieś wygibasy na koszulkach niczym dla dzieciaków z gimnazjum ... Taką koszulkę pierwszy bym kupił Ale coż, niestety zostało nam pomarzyć sobie ;pEDIT: o tak: http://img844.imageshack.us/img844/9458/werte.png http://imageshack.us/a/img534/8686/sdcfddfdf.png http://img341.imageshack.us/img341/8067/sasaddsdds.png Dla mnie ideały Swoją drogą można samemu sobie taką zrobić, kupić zwykły model, na to BG, i koszulka cacy![]()
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 10.06.2013 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Franek przyszedł i od razu cuda się dzieją w tym klubie ;o xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To przynajmniej jedna dobra wiadomość dzisiaj. Czekamy na oficjalny projekt koszulki.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale ciekawe w które miejsce bo o tym nic nie powiedzieli. :( Ale bądźmy dobrej myśli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W końcu...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z tego co słyszałem to mówił, że jako odrębny i jedyny symbol, więc na sercu
![]() Byle tylko jak przyjdzie do kupienia koszulki już z BG nie było żadnych fochów ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jako abstynent walnę łiskacza jeśli to prawda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Wie ktoś, kiedy koszulki mają zostać zaprezentowane?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja mam tylko nadzieje że biała gwiazda wraca na stałe , a nie tylko na ten sezon.
![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@up koszulki mamy na 2 lata, więc minimum na 2 ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Super wiadomość, trzeba uwzględnić w swoim budżecie zakup koszulki na nowy sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pięknie
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Luckie pany. Czekają nas naprawdę ciężkie czasy, skoro Cupiał zezwolił przywrócić Białą Gwiazdę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zajebiście, przynajmniej jakiś pozytyw tej konferencji w formie fizycznej a nie jakiś bajek. Już wiem na co odłożyć kasę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może kiedy będzie można kupić nową koszulkę ?
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie wiadomość sezonu