|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Karny dla Miedzi i piękny strzał nad bramką. I ta rozpacz zawodnika... Gdybym był prokuratorem z Wrocławia już bym był w drodze na ten mecz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no i jeszcze lepiej
jak brukbet by teraz zremisował to ktos wchodzi? ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
17:45
W tym momencie sytuacja w tabeli wygląda tak: 1. Zawisza 66 2. Termalica 66 3. Cracovia 64 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
1. Zawisza 66
2. Termalica 64 3. Cracovia 64 17:52 Ani Zawisza, ani Termalica przegrać nie mogą.
Ostatnio edytowane przez *KoTeK* : 08.06.2013 o godz. 16:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przy remisie Niecieczy i zwycięstwie parchów wchodzi Termalica, tak?
Ma lepszy bilans bramkowy w bezpośrednich meczach, ale jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
1. Zwycięstwa Zawiszy i Termaliki oznaczają awans tych drużyn do ekstraklasy
2. Zwycięstwa Cracovii i Floty, przegrana Zawiszy (i Termaliki z Flotą). Awans Cracovii z pierwszego miejsca i Zawiszy po uwzględnieniu wyników z małej tabelki 3. Zwycięstwo Cracovii, remisy Zawiszy i Termaliki. Decyduje mała tabelka, awans Cracovii i Zawiszy 4. Zwycięstwa Zawiszy i Cracovii, remis Termaliki. Awans Zawiszy z pierwszego miejsca i Termaliki dzięki lepszemu bilansowi bezpośrednich spotkań z Cracovią 5. Zwycięstwo Zawiszy, remis lub porażka Cracovii, przegrana Termaliki różnicą mniejszą niż pięć bramek. Awans Zawiszy i Termaliki 6. Zwycięstwo Zawiszy, remis lub porażka Cracovii, wygrana Floty co najmniej pięcioma bramkami. Awans Zawiszy i Floty 7. Wygrane Termaliki i Cracovii, remis Zawiszy. Awans Termaliki, a Cracovia i Zawisza muszą rozegrać baraż o drugie miejsce 8. Wygrana Zawiszy, remis lub porażka Cracovii, wygrana Floty z Termaliką 4:0. Awans Zawiszy, baraż o drugie miejsce między Flotą a Termaliką |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja .......e. No po prostu coś niebywałego. Nie wiedziałem jak padały gole dla żydów, ale teraz patrzę - dwa karne. Karny dla Legnicy - przestrzelony. To jest tak oczywiste, że aż się odechciewa...
![]() Ciekawe, czy wynik w Niecieczy się utrzyma...
![]()
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 08.06.2013 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Po prostu śmiać mi się chce z ludzi, bo fakty są takie że żydki mają czołowądrużynę pierwszej ligi i to że wygrają, nie jest dla mnie żadnym szokiem.
A gdyby rzeczywiście tak łatwo było o handel w dzisiejszych czasach, to czemu nie ustawił Filipiak meczu tydzień temu? Zresztą były tu osoby które by sobie dały ręce uciąć, że cracovia ma pewne 3 punkty... I co? I by ....a teraz tych rąk nie mieli Trzymać kciuki za Termalicę i tyle. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Żydy za dużo mają za uszami w ostatnich latach ,żeby nie snuć różnych domysłów hehehe. Murzyni w Świnoujściu są nieprzewidywalni i żeby się nie skończyło jak tydzień temu,że już wszystko było pięknie a skończyło się kupą.PS. Karny Grzegorzewskiego z Miedzi mistrzostwo świata. Baniak po meczu powie ,że Beckam też kiedyś tak strzelił, każdemu się zdarza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W związku z przypadającą dzisiaj 10 rocznicą bytności na forum, proszę piłkarzy Termaliki i Zawiszy o nie granie w C H U J A, tylko sprawienie mi jubileuszowego prezentu. Dziękuję.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
proszę o to samo
ps. Boże.... ten komentator w meczy Polonia-Zawisza - Zawisza bardzo dobrze rozegrała, Zawisza wyszła ... ![]() ja p... Termalica daje d...
Ostatnio edytowane przez FraMat : 08.06.2013 o godz. 17:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja .......e...
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Stało się, katastrofa jak na razie...
Ja to raczej obstawiam, że Miedź strzeli na 2:2 ![]()
Ostatnio edytowane przez Gargamel : 08.06.2013 o godz. 17:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
juz po ptokach, nie strzelą nic, flota ich ciśnie
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Nigdy nie obstawiam, bo na dłuższą metę w zakładach przegrywa się sporą kasę. A racje miałem, Termalica miała awans, sama go oddała bez walki po przerwie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Przecież to oczywiste że wejdzie Zawisza i judasy. Ale naprawdę nikt z was się nie cieszy że będą derby
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakież to przewidywalne. Swoją drogą, to Termalica nie pierwszy mecz wali w ch*ja w drugiej połowie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Kolejność jest taka, najpierw życzysz im wszystkiego najgorszego, później myslisz o derbach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W dupie mam ich awans (za pieniądze filipiaka). A cieszyć to się będę jak w dupe od nas dostaną !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że każdy miałby inne podejście do powracających Derbów, gdyby żydostwo awansowało z 10-punktową przewagą i ładnym bilansem bramek, gdyby po prostu była świadomość, że awansowali, bo są dobrzy. A są ciency jak dupa węża, z taką grą za rok o tej porze polecą z hukiem.
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
...razem z nami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozamiatane
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no i żydy w e-klasie
powinni ufundować pomnik bramkarzowi Olimpii, który w 94 minucie strzelił Termalice bramkę w przedostatniej kolejce. Ile te parchate miały w tym sezonie szczęścia, to nie do wiary ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno pieniądze szczęścia nie dają .... A jednak !!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ku*wa mać, ale scenariusz parchate żydy w TME, a wydawało się właśnie w ostatniej kolejce że to oni i Zawisza awansują ze względu na terminarz. fuksa mieli co nie miała, ale wielka w tym zasługa Cabaja który sprezentował Cracovii gola na 2-1 jak grali z Sandencją Nowy Sącz
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Termalica drugi sezon przygrywa awans w samej końcówce, gdzie miała duzą przewagę punktową.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|