|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
kolego ja wiem że super nie gra ale szuakłem zawodników tanich i którzy moga o 3 miejsce powalczyć bo bez kasy lech i legia jest poza zasiegiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
2-3 tygodnie temu było podane w PS że sie nie dioagadli
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.06.2013 o godz. 09:45.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A nie nie nie, to byla wzmianka, ze dogadal sie z Jaga, ale to byla jedno zdaniowka przy okazji czegos innego, a potem sam zawodnik mowil, ze nic nie zdecydowal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wy te ustawienia to bierzecie na podstawie podoba mi sie czy przydałby się.
Bo jak widzę Brozia to sie zastanawiam, na cholerę on nam. DZiury w składzie w pomocy i w ataku, a my mamy sprowadzać prawego obrońcę gdzie jest Jovanovic/Stolarski, którzy na przyszły sezon na ligę powinni styknąć. To samo z tym Michalskim, po cholerę on nam jak my z młodych stoperów mamy Nalepe, Urygę i Czekaja, to po co nam czwarty młody stoper? Piątka byłoby mi szkoda bo to jedyny ligowiec którego widziałbym w składzie Wisły na środku pomocy. Wystarczy przejrzeć co mówią inni piłkarze, że to najbardziej niedoceniany piłkarz w Polsce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Stolarski jest młody dopiero sie uczy,a Marko to jest słaby ogolnie. Broź na lewej myśle ze dałby rade tez zagrac z braku laku, i pewnie byłby lepszy niz inny lewy, Burliga
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
sa dwie zlote zasady : piles ? - nie jedz ....... ........ BRALES ?- NIE PISZ !!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
AntyMod, co do wymienionych przez ciebie piłkarzy:
1. Łukasiewicz nie jest prawym obrońcą. 2.Choto kończy karierę. 3.Ukah - tragiczna runda za nim, gra Jagi w obronie to farsa. 4. Szukała - poza naszym zasięgiem finansowym. 5. Pawłowski - nie stać nas na niego, on sam nie chce do nas przyjść. Nie jest wart pieniędzy, o których się mówi w jego kontekście. 6. Elsner - był już u nas na testach. Skoro wtedy go nie chcieli, to myślisz, że teraz się skuszą? Poza tym, niepotrzebne nam są kwasy w drużynie, a on lubi takowe stwarzać. 7. Martins Ekwueme - to on jeszcze jest piłkarzem? 8. Jakub Wilk - atrapa piłkarza. 9. Gołębiewski - słaby piłkarz i jak ktoś już tu na forum wspomniał, niezbyt życzliwie nastawiony do Wisły. Ze wskazanych przez ciebie piłkarzy jedynie Przybecki, Zubas, Piątek i Demjan naprawdę przydaliby się Wiśle, z tym że dwóch ostatnich tylko w sytuacji, gdy przymkniemy oko na ich wiek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ty wiesz co piszesz |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
No to zaczynamy budowanie młodej Wisły
Adamo Coulibaly to dobry krok w tym kierunku |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chciałbyś 18-sto letniego chłopaka, który ma NA CZOLE wydziaraną białą gwiazdę i przez ostatnie trzy sezony napieprzał średnio jednego hat-tricka na trzy kolejki w Premier League zarabiając przy tym 3,000 PLN brutto, wiadomo. Dlatego też przepraszam w imieniu działaczy Wisły (jeżeli te ploty, to prawda) że są zainteresowani wolnym zawodnikiem, który przez trzy lata pierdyknął we - wcale nie takiej bardzo słabej - lidze węgierskiej ponad 60 bramek. No i ten wiek...31 lat, szokujące. Facet jest praktycznie jedną nogą w grobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no już ma praktycznie 32 lata ten Coulibaly,problemem są zbyt wysokie ceny na młodych zdolnych Polaków (Stępiński czy w zimie Milik, albo 2 lata temu Sobiech).Dziś pewnie kosmiczne jak na nasze możliwości są kwoty jakie trzeba płcić za Przybeckiego,Wszołka czy Pawłowskiego z Widzewa.Za frko też i Maków z Bełchatowa sie nie ściagnie bo pewnie 700 tyś € trzeba już dać ze Mateusza.
Bardzo solidnie na lewej obronie prezentuje sie Kosznik z Bełchatowa, za free nikogo lepszego sie z zagranicy nie ściagnie uważam
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.06.2013 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przybecki - warto
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Przybecki-brak kasy i pewnie brak zainteresowania ze strony zawodnika
Ogółem sprowadziłbym tego Coulibalego o którym mówicie bo z waszych wyp. podobno dobry , Niklasa Barkrotha-młody perspektywiczny,widziałem go w akcji, szybki napastnik,Lian Ramsay- ale nie ramsey tylko ramsay, Lewy Skrzydłowy 25 lat z Australii, bardzo dobry technicznie, uważam że dobra alternatywa Meliksona,oczywiście marzyłbym se Maków ale wiem też że Wisła ich chce, no i wiadomo że taki przybecki wszołek czy olkowski to by fajnie było jakby przyszli ale to raczej nierealne bo oni albo zostaną w swoich klubach, albo odejdą do zagłębia które buduje potęgę albo pójdą na zachód gdzie się skończą. Powód: Pozjadało się troche
Ostatnio edytowane przez huberix : 04.06.2013 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
10 na wylocie z Zagłębia. Do tego wyprzedaż w Polonii i Bełchatowie,więc można solidnie uzupełnic zespół 5-6 zawodnikami.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
![]() Tymi wynikami sie tak nie sugerujcie, sporo z tych meczow moglo byc ustawionych, chocby ten ostatni w Gliwicach. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Trzeba koniecznie sciagnac lewego obronce moze Nhamoinesu z Zaglebia,a moze Smuda sciagnie Boenischa?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Maki? Wątpię, by ktoś za Maków chciał więcej niż wynosił roczny kontrakt Ilieva ![]() Dodatkowo z Bełchatowa widziałbym Michalskiego, ale wokół niego już ponoć kręci się Legia. Kosznik to całkiem dobry obrońca i mając na uwadze posuchę u nas na tej pozycji mógłby być cennym uzupełnieniem składu. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Widzę, że co poniektórych nie opuszcza dobry humor i fantazja. Najpierw był Mila, teraz Wszołek, Przybecki, Pawłowski, Demjan, Piątek, Coulibaly, Boenisch. Nieźle... Sami nakręcacie spiralę i łykacie każdą medialną plotkę, a później będzie płacz i pojazd po Bednarzu, gdy taki Przybecki trafi do Lecha.
@szprotson: taki pojazd mieści się jeszcze w granicach rozsądku.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 05.06.2013 o godz. 11:13.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
(...) łykacie każdą medialną plotkę a później będzie płacz i pojazd po Bednarzu bo przyjdzie Bonin
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A) Trzeba takich zawodników szukać w niższych ligach, bo ekstraklasowe transfery gotówkowe między klubami praktycznie już w Polsce nie funkcjonują. Poza tym, ewidentnie nas na nie nie stać. Można, wręcz POWINNO SIĘ rozglądać za polską młodzieżą w ligach zagranicznych. Nie gram w FM, więc nie zacznę sypać nazwiskami, ale np. taki Janota zupełnie daje radę jako OP. B) Nie czekać do ostatniej chwili, aż byle Korona czy Jaga sprzątną nam sprzed nosa tych, co bardziej ciekawych, wolnych zawodników typu właśnie Kosznik. Nie twierdzę, że Bednarz siedzi na dupie i nic nie robi, ale mam wrażenie, że inne kluby potrafią być bardziej konkretne. I na bank nie chodzi tu TYLKO o kasę. O Maków będzie walka, bo raczej nie będą umierać za GKS w Pierwszej Lidze i będą chcieli odejść. Cenę 700 tyś € GKS rzuci, kiedy zgłosi się po nich jakiś turecki, czy ruski klub, który ma za dużo siana na transfery, ale jeżeli zostaną w Polsce, to pójdą za mniej. Osobnym tematem są najemnicy. Osobiście nie uważam, że czymś bardzo złym jest zatrudnianie 5-6 obcokrajowców do uzupełnienia/wzmocnienia składu. Zawsze byli, zawsze będą i bez sensu jest ględzenie, że-to-nie-młody-Polak w momencie, kiedy pojawia się jakieś nazwisko. Nie jesteśmy Athletic Bilbao. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gracjana Horoszkiewicza łykać zanim Śląsk podkupi!
E: pamiętam jak leciały zjeby ze ktoś znowu ominął talent ... http://ekstraklasa.net/byly-napastni...ce=twitterfeed
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.06.2013 o godz. 14:40.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Makowie nie pokazali nic specjalnego (ani ten lepszy ani ten gorszy). Byłbym bardzo zdziwiony gdyby zainteresowały by się nimi kluby zagraniczne. Ale to byłby nie pierwszy przypadek gdzie zawodnik kopnie dwa razy prosto piłkę i już za granicę chce jechać. Generalnie ja bym ich brał do Wisły ale nie za wielkie pieniądze.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mateusz Mak, Kosznik, Waclawczyk, Basta, Quintana, Przybecki, Pazio, Broź, te nazwiska wydaja sie ciekawe, Ciekaw jestem czy jestesmy w stanie ich namowic na gre i czy finanse pozwola, wiekszosc bedzie do wyciagniecia za grosze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Quintana przedłużył kontrakt z Jagiellonią. Poza tym dorzuciłbym do tej listy Costę Nhamoinesu (kończy mu się umowa z Zagłębiem).
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|