|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szanujmy się. Takie propozycje tyko ośmieszają i godzą w dobre imię Wisły.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 19.05.2013 o godz. 05:24.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Panowie, podobno Karino będzie wolny...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko i wyłącznie zagraniczny szkoleniowiec. Najlepiej Niemiec.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Smuda
przykre ;<![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to po kłopocie.
Franciszek Smuda jakoś do mnie nie przemawiał. Natomiast Franz Smuda mógłby być ciekawym rozwiązaniem. ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 19.05.2013 o godz. 14:21.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Właśnie w.......ił ostatni mecz więc powinien być do wyjęcia za jakieś 3 minuty...
Mam nadzieję że Bednarz nie jest obecnie zajęty knuciem tylko trzyma rękę na pulsie...Po fiasku rozmów z Guardiolą pasowało żeby się Łysy zrehabilitował. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Panowie Tomek H. może będzie wolny po dzisiejszym meczu Jagi
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
A nie powinniśmy już się już zastanawiać kto zastąpi zastępcę Kulawika? Bo z tymi graczami co mamy obecnie to ja stawiam, że będziemy mieli kolejnego treneiro już około grudnia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak to kto ? Jovanovic - zwolnili go z Apoelu.
Już ponoć siedzi w hotelu i rozmawia. no ale później sie okaże ze jednak za dużo chciał i padnie na Smude ewentualnie Marka Motyke bo on do Wisły to przyjdzie za najnizsza krajowa nawet. Blisko też był Mila, Przybecki, Piątek, bramkarz, super obrońca oraz prawdziwa gwiazda ale niestety przebili Nas. Mile przebiła Lechia, Przybeckiego Lubin, Piątka Zabrze, bramkarz Garbarnia super obrońce 2 liga z cypru a prawdziwa gwiazda jednak zakończyła karierę. Został nam Marek Motyka z transferami z Bytomia i innych upadających drużyn. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli jednak podpiszą nowy kontrakt z Brudem, to pora zacząć się bać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla mnie to mógłby byc Hapal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kurcze, Murinjo wolny!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://youtu.be/JY20_fb4pFI
Ta ostatnia niedziela Teraz nie pora szukać wymówek fakt, że skończyło się, dziś przyszedł drugi , bogatszy i lepszy ode mnie i wraz z Tobą skradł szczęście me. Jedną mam prośbę, może ostatnią pierwszą od wielu lat, daj mi tę jedną niedzielę, ostatnia niedzielę, a potem niech wali się świat. To ostatnia niedziela dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy na wieczny czas. To ostatnia niedziela, więc nie żałuj jej dla mnie, spojrzyj czule dziś na mnie ostatni raz... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nominacja do posta roku ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pożegnam tego Pana bez żalu.
Zero aparycji, zero charyzmy, zero stylu, zero umiejętności trenerskich.. i ta fryzura z lat 50 poprzedniego stulecia! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tyle lat w Wiśle, od piłkarza po trenera.
Nie ma chyba lepszej ścieżki kariery i życiowej. Połączenie pasji i pracy. Wszystkiego najlepszego Trenerze! Mam nadzieję że znajdzie się miejsce wśród pracowników klubu dla Pana. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
A jako trener, to cóż, Wisła to dla niego za wysokie progi, jak na razie za wysokie. I też mam nadzieję że będzie dalej pracował dla naszego klubu w innym miejscu, czego mu szczerze życzę. PS. Wisła potrzebuje trenera na miarę aspiracji jej kibiców, na miarę MP i LM, a na takiego to nam przyjdzie jeszcze sporo poczekać. |
|
|
|
Guest
|
|
![]() Dzięki za wszystko Kula! Ciężko się patrzyło na grę Wisły, ale udało Wam się wdrapać o parę miejsc do góry. Dobre i to w tych ch.jowych czasach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dzięki Kula za wszystko - mam nadzieję, że nie odejdziesz z klubu tylko zostaniesz z nami w innej roli.
ps. arti - nie cytuj tego błazna... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bardzo dziękuje Tomaszowi Kulawikowi za całą jego karierę w Wiśle Kraków oraz za sukcesy jakie z nią osiągnął!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dziękuję Tomaszowi Kulawikowi za wszystko co do tej pory zrobił dla Wisły.
Mam nadzieję, że to nie koniec jego pracy w klubie. EDIT: ocenianie jego warsztatu po nieco ponad rundzie jest skrajnym idiotyzmem. Szczególnie, gdy na forum padają takie nazwiska jak Nawałka czy Brosz, którzy pierwsze sezony w Górniku i Piaście mieli zwyczajnie słabe. Cóż, trudno być prorokiem we własnym kraju, czego żywym przykładem Moskal. Ludzie, którzy oczekiwali cudów są idiotami - tylko ktoś taki liczy, że osłabiany co okienko, zdemoralizowany skład będzie grał lepiej. Tak - idiota to dobre słowo, zwłaszcza w kontekście wymagania Pucharu Polski, albo podium w lidze. Co do wyników zaś - awansowaliśmy o pięć pozycji od czasów rundy jesiennej. Czy dało się więcej? Nie żartujmy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2013 o godz. 19:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No cóż - cudów nie było, choć momentami ożywały jakieś nadzieje. Kulawik zrobił to, co do niego należało jako wiślaka i to, co był w stanie.
Powodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kulawik jako trener I drużyny poradził sobie nieźle. [BZamysł[/B] gry ofensywnej wyglądał całkiem dobrze. Problem w tym, że wykonawców nie mieliśmy. Powinien prowadzić treningi/udzielać rad ofensywnym zawodnikom, przecież mieć 3-4 takich Kulawików w ofensywie to cud-miód i orzeszki.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
„Nie był to łatwy okres mojej przygody z ławką trenerską, bo towarzyszyły mi wyrzeczenia i kalkulacje, jak przygotować drużynę, gdzie nie ma się trenera przygotowania fizycznego, ani psychologa. Musieliśmy sobie z tym poradzić, musieliśmy sporo główkować, aby zawodników poskładać i przygotować. Uważam, że pokazali w tej rundzie, że udało nam się to”
Trochę nie bardzo, ale i tak dzięki za te wszystkie lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tomek Kulawik - SZACUNEK !
![]() ![]()
|