|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już pomijam jego słynne zdjęcie, które pojawiło się kiedyś na forum i wzbudziło niemały ubaw u każdego forumowicza ![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
mam nadzieję, że to w połączeniu z lepszą grą w przyszłości przyciągnie ludzi na nasz stadion, i nawet najbardziej zapracowani i największe lenie zmobilizują się do kupna biletu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jeszcze tak wyjaśniając: jedna osoba może kupić do 5 biletów. Osoba kupująca bilet nie musi kupować biletu dla siebie - może kupić 5 biletów dla znajomych. Jeżeli ktoś ma karnet lub wykupiony bilet na dany mecz to nie może już kupić biletu ze swojego konta dla kogoś. Bilety przypisane sa na dana, indywidualną KK, ale potwierdzenie w formie PDF znajduje się TYLKO na koncie osoby, która kupowała bilet. Musi ona je wydrukować i przekazać osobom którym kupiła bilet (mnie się osobiście nie zdarzyło aby sprawdzali potwierdzenie, ale zawsze lepiej je mieć w razie awarii systemu)
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Sektor gości zamknięty przez wojewodę Jerzego Millera z Platformy Obywatelskiej.
Bez komentarza ... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Komentarze dotyczące sytuacji Kibiców Widzewa Łódź i ich ewentualnej wizyty w Krakowie proszę kierować do tego tematu:
[24 kolejka] WISŁA Kraków - Widzew Łódź, 26 kwietnia godz. 20:45 http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9029 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Od poczatku tej wiosny kupuje sobie bilety przez internet. No ja pierdziele ale ulga! Takie to proste, latwe i przyjmne. 2 minuty i gotowe. DLACZEGO NIE DALO SIE TEGO ZROBIC WCZESNIEJ? To pytanie retoryczne tylko.
Z drugiej strony zaskakuje mnie ciagle duza ilosc ludzi kupujaych bilety przed meczem z okienka. Przeciez KK juz maja to po co stoja w tej kolejce zamiast kupic normalnie przez net? Nie wierze ze nie maja dostepu do netu... ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ja źle widze czy frekwencja na meczu była poniżej 10 tys?....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tak.......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czemu sektor G na Rucha jest wyłączony w necie?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Informacja uzyskana z klubu: ''Sektor G wyłączony ze sprzedaży ze względów organizacyjnych'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zaiste tną koszty.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
tak k***a, najlepiej to otwórzmy tylko C, narożniki i balkony na E, bo tylko tam ludzie chodzą, resztę stadionu wyłączmy ze sprzedaży
jak tak dalej pójdzie to zaczniemy wynajmować stadion na Ptaszyckiego jak za starych dobrych czasów ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ogarnijcie się ludzie bo jak tak dalej pójdzie to nie zapełnimy nawet młynu.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie ma biletów na C3, końcówka na C4.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
C1 - prawie puste
C2 - 1/2 wolne C3 - sprzedane C4 - 1/4 wolne C5 - prawie puste ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
liczyłem na to że w dniu meczu już biletów na c nie bedzie. Ale widać mamy takich fanatyków co nie mogą kupić biletu przez internet albo ruszyć dupy kilka dni wcześniej po bilet. Nie, bo po co? Może jeszcze lepiej poogladać mecz w domu, w barze? ....a, jeden wielki wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A co w tym złego że ktoś kto mieszka powiedzmy 100 km. od Krakowa przyjedzie w dniu meczu parę godzin przed rozpoczęciem spotkania i kupi sobie w kasie?
Ważne żeby przyszedł,a kiedy i jak ten bilet kupi to już sprawa drugorzędna. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak jest "lans time", to na C się dopchać w kolejce nie można Jak jest 7 miejsce i chujowy sezon, to nie ma ludzi w mieście żeby 6 tysięczną trybunę zapełnić. Trzeba czekać aż przyjadą powiedzmy 100 km od Krakowa i w dniu meczu kupią... ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
O to mi tylko chodziło że trochę osób spoza Krakowa kupi jutro w kasie,bo się takim osobom nie opłaca jechać dwa razy w tygodniu po bilet i na mecz,a przez neta nie kupują.A to że niektórym którzy są na miejscu nie chce się dupy wcześniej ruszyć,albo iść w ogóle to inna sprawa.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Koniec ot ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy kasy i ogólnie Strefa Kibica w dzień meczu jest czynna jakoś wcześniej, czy otwierają równo o 11? Ew. na ile godzin przed meczem robią się jakieś dłuższe kolejki?
Znajomych namówiłem, a jutro każda minuta na wagę złota... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma reguły. Ostatnio przed meczem nie bylo, Teraz z kolei jest niby mobilizacja i godzinę przed meczem może się zrobić wzdłuż płotu na Reymana. Bezpiecznie jest kupić 2 godziny przed meczem. Jak patrzyłem. To tuż przed zamknięciem sporo biletów poszło w porównaniu do godziny 16. C3 pełne C4 zostało kilkanaście/dziesiat sztuk C2 2/3 C1/5 trochę kropek się pojawiło(pewnie jutro zejdzie)
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.05.2013 o godz. 19:20.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Powiedz, żeby pamiętali o CZERWONYCH koszulkach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
dramat,kpina,wstyd sa jeszce jakies pasujace epitety? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale o co się spinasz? Przyjdzie ten, któremu zależy na Wiśle i który jest z nią nie tylko jak piłkarze trafiają kawałkiem skóry do bramki często, ale także wtedy kiedy trafiają nim trochę rzadziej. Ja się osobiście czuję lepiej na trybunie jak jest mniej lanserki, a więcej charakteru. Oczywiście wolałbym, żebyśmy grali o mistrza, ale akceptuję taki klimat, jest naprawdę dużo lepszy niż gdy są wynikowcy. Teraz wynikowcy mają wymówki praca/szkoła/dziewczyna/sesja/granie na Xboxie/szykowanie żelu na włosy na piątkowy melanż, mogę wymieniać dalej, teraz mamy tych, którym naprawdę zależy i tyle realnie Wisła ma kibiców, bo tych którzy chodzą jak idzie, albo jak przyjedzie Legia można nazwać co najwyżej sympatykami
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to było do 13. Moje zestawienie jest aktualniejsze
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jeśli ktoś jest kibicem Wisły to przyjdzie na mecz z Ruchem, z Bełchatowem, z Lubinem i z Niecieczą - bo ma w dupie z kim Wisła gra, ponieważ przychodzi na WISŁĘ, a nie na przeciwnika. Z Legią nie mogłem uwierzyć ilu ludzi widziałem, owszem atmosfera była dobra, ale Ci wszyscy ludzie byli jednak dla mnie równie obcy jak Ci co chodzą na "Biedronki Smudy/Fornalika", mecze siatkówki czy skoki Małysza/Stocha/Żyły.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.05.2013 o godz. 00:22.
|
|
|