|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jaka zagraniczna stacja pokaże tę galę? SAT 1? RTL? Czy moze jakaś inna?
EDIT: Gala w Moskwie więc niemieckie stacje raczej odpadają a Rosjanie pewnie pokażą w którejś z kodowanych... Pozostaje wyjście do pubu EDIT 2: Dzięki Kocur.
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 13.05.2013 o godz. 20:04.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tylko rosyjska telewizja Russia2:
http://russia2.tv/tvp/index/date/17-05-2013 Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jutro +/- jak wyzej 19.45 trzymamy kciuki za Wawrzyka. Szpila juz poleciał.
walka of course do ukradzenia na necie a dla wybranych na PPV ![]() linki do neta jak ktoś ma pewne to wrzucac! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Widzę że w programie ruskiej TV jest inna godzina dzisiaj.
"profiesionalnyj boks" jak to napisali jest 22:00. Tylko pytanie czy to ichniejszego czasu - wtedy u nas będzie 24. Moskwa jest 2 godziny do przodu.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 16.05.2013 o godz. 12:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Poczekajcie na dzień walki, a powinien być już znany rozkład jazdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
19:45 naszego czasu
Cytat:
Ostatnio edytowane przez piter116 : 16.05.2013 o godz. 11:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg. boxnation o 19 początek.
wis.la/espwb |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Skoro jest dwie godziny do przodu to znaczy ze jak walka ma być o 22 to u nas to bedzie 20. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Początek gali ma być o 17 czasu GMT, czyli o 19 czasu warszawskiego, a 21 czasu moskiewskiego. Walka Wawrzyka nie zacznie się wcześniej niż po jakiś 3-4h od początku gali, czyli ok. 23-24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
znowu mnie w takim razie okłamali
![]() jak typujecie?1 runda? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Typuję 5 rundę. Povietkin musi się wstrzelić, a u niego jest z tym różnie.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ok ok - popieprzyło mi się
2 godz w drugą stronę. Wynika że jak będę w domu koło 21 to może zdążę.O Wawrzyka się boję że ma słabą szczękę - jak dostanie silniej to może się zachwiać i pozamiatane. Ale wiadomo że trzymam kciuki a nóż widelec będzie mega niespodzianka. Jedno jest pewne - 12 rund żaden nie wytrzyma. 7 runda obstawiam - w obie strony ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja natomiast sie boje ze Wawrzyk bardziej myśli o rodzinie i dziecku a nie o walce.
Przetarcie niby miał w Czestochowie, ale co to byl za przeciwnik. nie wiem czemu ale mam wrazenie ze wejdze, dostanie po ryju i zejdzie. ![]()
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dla nudzących się w sobotni wieczór:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
2-3 runda - chyba, że Powietkin będzie chciał powalczyć dłużej i nie będzie dążył do szybkiego KO.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dziś może być problem ze złapaniem odpowiedniego streamu (walka Powietkin-Wawrzyk), więc można zrobić następującą rzecz: zainstalować rozszerzenie do przeglądarki Chrome (czy do innych przeglądarek jest tego nie wiem) - Russian Online TV (jest w Chrome Web Store). Są tam wśród innych ruskich stacji Rossija2 i Sport1 i one będą transmitować tę walkę. No, przynajmniej w wykazie programów jest ta walka. Jakość jest niezła i z pewnością lepsza od zrywających streamów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
I po walce. 3 runda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ten Wawrzyk to istna kompromitacja tak samo skończyłby szybko znim walke Gołota Saleta pewnie nawet i najman lol o Adamkach Wachach Szpilach nie wspominając nawet
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kompromitacja.
Powietkin stojac w miejscu wygrywa z palcem w dupie. Warzyk tragicznie slaby i bez ciosu... |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Oj tam kompromitacja. Po prostu różnica klas - podobnie jak dzisiaj we Wrocławiu
![]() Szkoda, myślałem że bardziej powalczy. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dokładnie zadna kompromitacja. Kto wie jak walczy Powietnik na pewno takim rozstrzygnieciem sie nie zdziwił. Teraz On chce walczyc z Władymirem Kliczką wiec teraz On dostanie lekcje pokory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po tej walce (och pardon,waleczce), ruski komentator po polsku (!) zacytował słowa z Lady Pank:
"Są tacy,to nie żart dla których jesteś wart mniej niż zero". Pogardy nawet nie ukrywał. Mieli radochę, no ale jak im się kelnera przywozi... |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Ta walka to mam wrażenie trochę też taka przestroga przed rzucaniem na "głęboką wodę" bez stopniowego pokonywania coraz to lepszych przeciwników. Przestroga także dla Szpilki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zimnocha ktoś oglądał? Widziałem mało starć tego pięściarza, a że ma walczyć ze Szpilką chciałem wyrobić sobie o nim opinię. Jeśli to co widziałem podczas walki z McCallem jest wszystkim, co Krzysztof ma do zaoferowania to Artur położy go w pierwszych rundach ciężkim nokautem. Staruszek trafiał Zimnocha prostymi jak chciał - gdyby mu szybkości starczało na ponowienie ataku choćby ciosem sierpowym Zimnoch nie dotrwałby do końca pojedynku.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Z tego Zimnocha to dupa nie bokser. Tyle miałbym tylko w jego temacie do dodania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wygrał na punkty ze staruchem, który kiedyś coś tam boksował. Nie wiem kto był wolniejszy w ringu. Na ten moment jeżeli nie weźmie się za treningi, lepiej niech nie wychodzi z nikim do ringu, tym bardziej z podk*urwionym Szpilą.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tylko mnie się wydaje, że przekręcono Mc Caine-a? Mimo brzuszka i siwego wąsa lał Zimnocha jak chciał.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
może w końcu zobaczymy porządną walkę ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oj dawno temu oglądałem tego zawodnika (Minto) w walce z Luanem Krasniqi, potem jeszcze z kimś choć już nawet nie pamiętam z kim. Miał chłopak fajne momenty, taki ofensywny pięściarz. Tylko mikrusik z niego jak na wagę ciężką...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Coś tam boksował? Był mistrzem świata
A co niby osiągnął Mollo, wyciągnięty ze sportowej emerytury jak ze śpiączki, który mimo to posłał Artura 2 razy na deski, albo (uwaga fanfary, świetny prospekt, hahaha) Bidenko, który przyjechał na walkę bez butów (profeska pełną parą) Na forach typowo bokserskich zdecydowanie przeważają opinie chwalące Zimnocha. Poczytajcie np. wypowiedzi na bokser.org. Przeważają opinie, że Szpilka powinien się Krzyśka bać i ja się z tym zgadzam. |
|
|