The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2013, 21:46. Znajdźmy sponsora Białej Gwieździe !
Temat trochę żartobliwy, ale uważam , że jeśli dużo osób by się zaangażowało i byśmy wysłali z 200 maili na skrzynkę np.Coca-Cola lub innej firmy to osoby w danej spółce na pewno by tak tego nie odłożyli, przynajmniej chcieliby się dowiedzieć co to Wisła Kraków itd. Przynajmniej tyle możemy zrobić dla klubu.

Proszę o wyp. się dot. pomysłu i jeśli byłoby wiele pozytywów to może się zgadamy i zaspamujemy komuś skrzynkę

Bo nic na tym nie tracimy, a zawsze jest jakiś % szansy , więc tak jak pisałem wyżej.
Praktycznie tyle możemy zrobić. Pozdrawiam
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.05.2013, 21:52
huberix napisał(a):Wyświetl post
.Coca-Cola lub innej firmy to osoby w danej spółce na pewno by tak tego nie odłożyli, przynajmniej chcieliby się dowiedzieć co to Wisła Kraków itd.

Coca Cola pewnie mysli ze Wisla Krakow to suwaki , gatunek niewielkich ssakow zamieszkujacych zachodnia i poludniową Azję..

PS2: Coca Cola nie uzywa emailu na wp.pl jak Pani Basia spod czwórki więc zaspamowac możesz co najwyzej jakiegoś doktora - specjalistę, który Ci powinien pomóc
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.05.2013 o godz. 21:55.
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 16.05.2013, 21:53
pomysł dobry, ale myślę, że lepiej zaspamowac skrzynkę Comarchu. Spółka z roku na rok przynosi coraz większe zyski, ostatnio nawet sponsoruje wiadomości i pogodę w TVP1. Myślę, że Filipiakowi zależałoby na sponsorowaniu Cracovii i Wisły.. Reklama idealna!
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 16.05.2013, 21:56
pysio napisał(a):Wyświetl post
pomysł dobry, ale myślę, że lepiej zaspamowac skrzynkę Comarchu. Spółka z roku na rok przynosi coraz większe zyski, ostatnio nawet sponsoruje wiadomości i pogodę w TVP1. Myślę, że Filipiakowi zależałoby na sponsorowaniu Cracovii i Wisły.. Reklama idealna!
Temat godny pysia...Ogranicz trochę prochy...
huberix
Senior Member

Stary 16.05.2013, 22:05
Ale chyba taka Coca-Cola jakiś e-mail ma a nawet tego nieszczęsnego translatora każdy użyć może , przynajmniej przetłumaczy sens. Powtarza., NIC NIE TRACIMY, A PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA MOŻEMY ZYSAKĆ WIELE
(a dokładniej klub)
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.05.2013, 22:15
A tak pół serio-to......aż się dziwie, że w czasie kiedy Legię "brała" Pepsi-Co, to Coca-Cola mająca fabrykę pod Krakowem, barwy czerwone jak nasze koszulki gdzie ich logo by się pięknie komponowało...nie została sponsorem strategicznym......Wtedy byliśmy w czubie...pojedynek skojarzeniowy: Legia -Wisła, Warszawa-Kraków, Pepsi-Coca-Cola.......
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.05.2013, 22:16
Od razu uderzmy do MCDonald'sa, przy okazji chłopaki dostaną kupony zniżkowe ^^

Temat bezsensowny. Nie, nie mamy wpływu na to, kto będzie nasz klub sponsorował. Nie zajmujemy się marketingiem w Wiśle i nie będziemy podczas rozmów dot. sponsorowania(jak to abstrakcyjnie brzmi :o )...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.05.2013, 00:14
ambitny pomysl aczykolwiek raczej do niczego nie doprowadzi gratuluje odwagi na pewno liczyles sie z tym ze go wysmieja
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.05.2013, 00:42
Taką mamy obecnie markę, że będą się bić o to, żeby umieścić swoje logo na koszulkach Wisły. Fajny pomysł, ale takie zaśmiecenie skrzynki poważnej firmy, korporacji przez setki zwykłych zjadaczy chleba, byłoby potraktowane jak najzwyklejszy spam. Sprawy biznesowe załatwia się inaczej, na innym szczeblu. Sam się zastanawiał, dlaczego przez tak długi czas nasza Wisła nie ma tytularnego sponsora. No chyba, że sprawę blokuje Cupiał, bo ma fantazje by na koszulkach widniała Tele-Fonica. Z drugiej strony, w tak fatalnej sytuacji materialnej kasy nigdy dość.
What's new?

huberix
Senior Member

Stary 17.05.2013, 06:50
Wiedziałem, iż niektórzy mogą wyśmiać temat ale co mamy robić?! Zawsze przynajmniej będzie różnica jak e-mail wyśle 1 a jak wyśle 100 osób.
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.05.2013, 06:57
Idea godna Nobla: przekonaj sponsora spamując mu skrzynkę
100 osób? Dla takiej grupy docelowej sponsor wydaje na reklamę 10 zł

Chodźcie w liczbie 30 tys. na stadion - to są argumenty dla sponsora.
oky
Junior Member

Od: 08.2003

Stary 17.05.2013, 07:18
A może lepiej stworzyć liste bogatych firm z regionu i przesłać do szacownego prezesa i szefa marketingu niech rozsyłają oferty bo chyba tego im brakuje. Taki Lech potrafił sobie załatwic STS a u nas lipa.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.05.2013, 07:25
i serio taki potencjalny dawca 3 mln euro sie skusi na oferte klubu ktory ma tak kulawy marketing ze kibice musza PROSIĆ sponsorow o pomoc? Idea kibiców szczytna, ale nikt na to duzego hajsu nie da.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.05.2013, 07:42
Myślę, że MPO było by zainteresowane
frantic1984
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 17.05.2013, 08:10
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że MPO było by zainteresowane
Chyba posprzątaniem bajzlu na biurku Łysego
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.05.2013, 09:10
Biedronka , ale jej właścicielem jest Portugalczyk i pewnie prędzej zainwestuje w Maritimo albo Boaviste bo na sponsorowaniu Kadry chyba nie zarobił
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.05.2013 o godz. 09:22.
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 17.05.2013, 09:30
rav napisał(a):Wyświetl post
Idea godna Nobla: przekonaj sponsora spamując mu skrzynkę
100 osób? Dla takiej grupy docelowej sponsor wydaje na reklamę 10 zł

Chodźcie w liczbie 30 tys. na stadion - to są argumenty dla sponsora.
Dokładnie 25-30 tyś na każdym meczu i sponsor by był nawet przy takiej degrengoladzie z wynikami.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów