|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Temat trochę żartobliwy, ale uważam , że jeśli dużo osób by się zaangażowało i byśmy wysłali z 200 maili na skrzynkę np.Coca-Cola lub innej firmy to osoby w danej spółce na pewno by tak tego nie odłożyli, przynajmniej chcieliby się dowiedzieć co to Wisła Kraków itd. Przynajmniej tyle możemy zrobić dla klubu.
Proszę o wyp. się dot. pomysłu i jeśli byłoby wiele pozytywów to może się zgadamy i zaspamujemy komuś skrzynkę Bo nic na tym nie tracimy, a zawsze jest jakiś % szansy , więc tak jak pisałem wyżej. Praktycznie tyle możemy zrobić. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Coca Cola pewnie mysli ze Wisla Krakow to suwaki , gatunek niewielkich ssakow zamieszkujacych zachodnia i poludniową Azję.. PS2: Coca Cola nie uzywa emailu na wp.pl jak Pani Basia spod czwórki więc zaspamowac możesz co najwyzej jakiegoś doktora - specjalistę, który Ci powinien pomóc
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.05.2013 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pomysł dobry, ale myślę, że lepiej zaspamowac skrzynkę Comarchu. Spółka z roku na rok przynosi coraz większe zyski, ostatnio nawet sponsoruje wiadomości i pogodę w TVP1. Myślę, że Filipiakowi zależałoby na sponsorowaniu Cracovii i Wisły.. Reklama idealna!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Temat godny pysia...Ogranicz trochę prochy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale chyba taka Coca-Cola jakiś e-mail ma a nawet tego nieszczęsnego translatora każdy użyć może , przynajmniej przetłumaczy sens. Powtarza., NIC NIE TRACIMY, A PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA MOŻEMY ZYSAKĆ WIELE
(a dokładniej klub) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A tak pół serio-to......aż się dziwie, że w czasie kiedy Legię "brała" Pepsi-Co, to Coca-Cola mająca fabrykę pod Krakowem, barwy czerwone jak nasze koszulki gdzie ich logo by się pięknie komponowało...nie została sponsorem strategicznym......Wtedy byliśmy w czubie...pojedynek skojarzeniowy: Legia -Wisła, Warszawa-Kraków, Pepsi-Coca-Cola.......
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Od razu uderzmy do MCDonald'sa, przy okazji chłopaki dostaną kupony zniżkowe ^^
Temat bezsensowny. Nie, nie mamy wpływu na to, kto będzie nasz klub sponsorował. Nie zajmujemy się marketingiem w Wiśle i nie będziemy podczas rozmów dot. sponsorowania(jak to abstrakcyjnie brzmi :o )... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ambitny pomysl aczykolwiek raczej do niczego nie doprowadzi gratuluje odwagi na pewno liczyles sie z tym ze go wysmieja
![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Taką mamy obecnie markę, że będą się bić o to, żeby umieścić swoje logo na koszulkach Wisły. Fajny pomysł, ale takie zaśmiecenie skrzynki poważnej firmy, korporacji przez setki zwykłych zjadaczy chleba, byłoby potraktowane jak najzwyklejszy spam. Sprawy biznesowe załatwia się inaczej, na innym szczeblu. Sam się zastanawiał, dlaczego przez tak długi czas nasza Wisła nie ma tytularnego sponsora. No chyba, że sprawę blokuje Cupiał, bo ma fantazje by na koszulkach widniała Tele-Fonica. Z drugiej strony, w tak fatalnej sytuacji materialnej kasy nigdy dość.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiedziałem, iż niektórzy mogą wyśmiać temat ale co mamy robić?! Zawsze przynajmniej będzie różnica jak e-mail wyśle 1 a jak wyśle 100 osób.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Idea godna Nobla: przekonaj sponsora spamując mu skrzynkę
![]() 100 osób? Dla takiej grupy docelowej sponsor wydaje na reklamę 10 zł ![]() Chodźcie w liczbie 30 tys. na stadion - to są argumenty dla sponsora. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A może lepiej stworzyć liste bogatych firm z regionu i przesłać do szacownego prezesa i szefa marketingu niech rozsyłają oferty bo chyba tego im brakuje. Taki Lech potrafił sobie załatwic STS a u nas lipa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i serio taki potencjalny dawca 3 mln euro sie skusi na oferte klubu ktory ma tak kulawy marketing ze kibice musza PROSIĆ sponsorow o pomoc? Idea kibiców szczytna, ale nikt na to duzego hajsu nie da.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że MPO było by zainteresowane
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Biedronka , ale jej właścicielem jest Portugalczyk i pewnie prędzej zainwestuje w Maritimo albo Boaviste bo na sponsorowaniu Kadry chyba nie zarobił
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.05.2013 o godz. 09:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Dokładnie 25-30 tyś na każdym meczu i sponsor by był nawet przy takiej degrengoladzie z wynikami.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|