|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
W szczegółach też widnieje 149,00 do zapłaty . Gość twierdzi że to poprawią. Poczekamy trochęPo czterech dniach już jest w ICA -79 zł jeszcze 2 dyszki w dół i będzie oki, reklamacja zgłoszona. Burdel tam mają niezły Czy ktoś dostał już pocztą umowę na papierze ? Podobno nawet Ci którzy zmigrowali przez telefon na początku kwietnia nie dostali umów.
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 08.05.2013 o godz. 07:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kuźwa, Panowie, zaczyna mnie to irytować. Umowę mam do końca maja, mam już nie pamiętam jaki pakiet ale mam wszystko z canal + oraz hbo multiroom i płacę 112 zł a babka dzwoniła i mówi że z racji że niecały miesiąc mam do końca umowy ona może mi to zaproponować samo za 140 zł. Serio tak może być? Znajomy ma to co ja tyle że w nowej ofercie zawartej w kwietniu za 90 zł a mi teraz za 140 zł daje? I cisnąć babkę czy lepiej rozwiązać umowę i czekać na ich telefony?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
cisnąć suke! (powiedz że jaja sobie robią itd) i umów sie na kolejny telefon za np. 2 dni z czymś rozsądnym do zaoferowania, właściwie to chyba czeka mnie to samo w tym miesiącu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
najlepszy sposób na uzyskanie dobrej oferty to wysłanie wymówienia umowy. miałem n i c+ osobno. płaciłęm 98 zł za oba. po wysłaniu wypowiedzenia n i c+ dzwonili kilka razy i płace 59 zł za wszystko oczywiście po za hbo filmboxami itp.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
No chyba wymówię umowę, tylko wysłać im list i wersję elektroniczną? Podobno jakbym się zdecydował przedłużyć umowę w kwietniu to jeszcze bym dostał ofertę za 90 zł czyli 50 zł taniej niż teraz mi proponują. Wogóle mówią że umowa powinna być wypowiedziana niby 1 miesiąc przed jej zakończeniem, prawda to? To jest chore, co tydzień inne oferty propozycje jakieś jaja.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak naprawdę powinieneś wysłać wypowiedzenie do końca kwietnia. Przez to, że tego nie zrobiłeś, jeśli zrobisz to teraz, to i tak jesteś zobowiązany do zapłaty za czerwiec tej wyższej (ok. 160-180 zł) kwoty.
Ostatnio edytowane przez rav : 08.05.2013 o godz. 09:45.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie, poleconym z priorytetem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja mam przypadek taki : mam umowe jeszcze dlugo - do sierpnia 2014 i dobry pakiet z caloscia C+ za 70 zl ....ale skusilem sie zeby miec nSport ...wiec wyslalem priorytetem wymowienie ( w nadzieji ze dadza mi PLATYNE w cenie nawet takiej jak teraz - czyli 60 -70 zl ) ...wyslalaem w piatek 26kwietnia - a termin mijal 30 kwietnia ale nie liczy sie przeciez data wyslania tylko data ich odbioru ...pomijajac jakie to chore , to sie zastanawiam ....nikt od tego czasu do mnie nie dzwonil z nowa propozycja i mam dwa wyjscia : albo - specjalnie- niespecjalnie - nie odebrali wymowienia ze skrzynki pocztowej ..... albo odebrali i po prosttu pogodzili sie z moim wymowieniem ...dlatego mam pytanie : jest jakas mozliwosc dowiedzenia sie czy moje wymowienie zostalo dostarczone iw odpowiednim czasie ? czy po prostu za pozno sie zdecydowalem i tyle ...czyli zostaje przy dotychczasowej jeszcze ponad rocznej umowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
AntyMod,
napisz na ten adres i tam zadaj im pytania [email protected] Nawet szybko odpowiadają, do 2 dni. Pozdro. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kartki zwrotnej do tej pory nie dostałem. Dopiero wczoraj mailem potwierdziłem, że doszło i zarejestrowane w systemie. AntyMod, przekombinowałeś. Ja zadałem pytanie tutaj http://ncplus.pl/kontakt/napisz-do-nas i dostałem odpowiedź następnego dnia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mając niezłą umowę na bezpieczny długi termin ze wszystkimi Canalami liczyłeś, ze nc zaoferuje Ci platinum za połowę ceny. Dla głupiego nsportu <- to mam na myśli mówiąc o przekombinowaniu.
Cóż, pożyjemy zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie zrozumiales mnie ....ja mysle ze NIE zdazylem z wypowiedzeniem i dlatego zostaje przy tym co mam ... bo nieche mi sie wierzyc ze do wewszystkich dzwonia z lepszymi nowymi propozycjami - a do mnie akurat nie ...jesli tak to mialbym mega pecha ....dlatego jestem ciekawy czy moje wypowiedzenie doszlo na czas czy nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To Ty mnie nie zrozumiałeś. Przekombinowałeś z samym pomysłem. Wypowiedzenie na 99% dotarło, skoro wysłałeś je priorytetem - upewnij się, zadając odpowiednie pytanie tutaj: wis.la/l697b
Jeśli dotarło i je uznali, to właśnie kończysz swą przygodę z Cyfrą i jesteś zdany na ich propozycje, które mogą być gorsze niż ta kwota, którą teraz płacisz. Inna jest sytuacja tych, którym właśnie kończy się umowa - zrozumiałe, że wysyłają wypowiedzenie, bo jeśli tego nie zrobią na czas to przechodzą na nieokreślony. Inaczej wygląda, gdy ma się całkiem niezłą umowę (70 zł za 6x C+ to, biorąc pod uwagę rozbudowanie oferty C+ po fuzji więcej niż miałeś gdy zawierałeś umowę) na długi termin, licząc, że dostaniesz jeszcze nSport. Wysłaniem wypowiedzenia dałeś nc pretekst do renegocjowania umowy na warunkach korzystniejszych dla nich. Tak jak napisałem, pożyjemy - zobaczymy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
@AntyMod, do konca maja masz mozliwosc wycofania sie z wypowiedzenie umowy, ktora wyslales i wtedy obowiazuje ciebie i NC+ stara umowa do 2014r.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tam mam Full za 129 + multi do stycznia wiec nawet się nie wychylam. Obecnie to nawet na podobną ofertę nie mam co liczyć, jedyna szansa to święta...
Za Cyfry można bylo liczyć na fajne swiąteczne oferty, jednak w obecnej sytuacji nawet ta opcja pewnie będzie spaprana. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dalej dają tego golda + wszystkie c+ gratis?
Ile mnie skasują za Golda, wszystkie c+, HBO, PVR I multiroom?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 09.05.2013 o godz. 07:06.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanie: gdzie mogę sprawdzić do kiedy mam umowę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na swojej umowie...
![]() No chyba, że zgubiłes, to po prostu zadzwoń |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no i git- nic nie nawojowalem - ale nie jest tak najgorzej - Platyna - tzn silver + 6 x C+ za 69 zl - na rok - w sumie to co chcialem i mialem za 71 - zalezalo mi tylko na kilku programach hd (przyrodniczych) ktore mialem w Sd ...+ nSport - bo zadne lipne hbo i cinemaxy mnie nie interesuja - ...chcialem jeszcze wysepic dekoder- ale dostal;em tylko sagema - wiec dalej bede sie musial mordowac z moim prywatnym philipsem - ktory co 1-1,5 godz sie na chwile wylancza .... moglby ktos napisac czy jest teraz polsat hd |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam umowę z Cyfrą+ do końca maja - do kiedy powinienem wysłać wypowiedzenie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Stare umowy na miesiąc przed końcem, nowe (aneksy) umowy z nc+ na trzy miesiące przed końcem okresu na jaki została zawarta umowa.
Ostatnio edytowane przez David. : 09.05.2013 o godz. 17:37.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
OK, ale skoro czekam do wygaśnięcia umowy, nie podpisuje nic to czy oni mogą mi automatycznie przedłużyć umowę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jedynym sposobem nie przedłużenia jej jest powiadomienie operatora w terminie do końca miesiaca poprzedzajacego wygaśniecie umowy na czas określony, o rezygnacji. Czyli jak umowa na czas określony wygasa 31 maja, to żeby automatycznie nie zmieniła się na umowę na czas nieokreslony (ją rozwiązać można z 3-miesięcznym terminem wypowiedzenia) trzeba z niej zrezygnować powiadamiając o tym TV do 30 kwietnia. Umowy, ktore się podpisuje trzeba czytać.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 09.05.2013 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nowe umowy też miesiąc wcześniej, 3 miesiące wcześniej można sie kontaktować odnośnie nowych promocji
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
AntyMod nie wiem czy pamiętasz ale ja cie ostrzegałem przed Sagemem. Będziesz się męczył tak jak ja kiedyś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |