The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2013, 20:34
Rzeczywiście może być tak jak pisze jmb - adidas monopolizuje rynek w Polsce. Skoro ubierają takie zespoły jak Górnik, Korona, Ruch, itp. to pewnie u nas też zechcą zostać.
Co do Under armour to dość odważniej sobie poczynają (choćby Liverpool i Tottenham) i może zaproponują lepsze warunki od adidasa chcąc bardziej wejśc w rynek polski.
Pozostaje jeszcze Nike o którym możemy tylko pomarzyć...

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.02.2013, 14:19
Znając kreatywność Jacusia, bardziej spodziewał bym się czegoś w tym stylu

Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.02.2013 o godz. 14:49.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.02.2013, 14:55
kolarz90 napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście może być tak jak pisze jmb - adidas monopolizuje rynek w Polsce. Skoro ubierają takie zespoły jak Górnik, Korona, Ruch, itp. to pewnie u nas też zechcą zostać.
Co do Under armour to dość odważniej sobie poczynają (choćby Liverpool i Tottenham) i może zaproponują lepsze warunki od adidasa chcąc bardziej wejśc w rynek polski.
Pozostaje jeszcze Nike o którym możemy tylko pomarzyć...
Czasami zdaje mi się ze jako jedyny mam inne zdanie na ten temat.Owszem Adidas ma ogromny wybór odzieży to fakt ale ta firma potrafi ubrać tylko kogoś TOP wiadomo dla nas nigdy nie przygotują czegoś co nazwiemy "ŁAŁ" dziwi mnie tylko ze przykładowo Legia ma bardzo duży wybór ubrań Adidasa od butów po czapki.Firma jako taka marka jest dla mnie strasznie przejedzona..... Wy tak nie macie ?

Co do UA było by świetnie ale znając życie w marzenia związane z naszym klubem to zawsze pozostają tylko w snach.UA jako ciuchy ma świetne oparte na rożnych bardzo dobrych technologiach co do wzoru tu niestety trzeba przyjąć ze jako marka która zawitała z ju łe sej ma tez taki wzór i nie stara sie go zmienić na innych kontynentach lecz jeśli komuś taki wzór odpowiada to nic tylko sie ubierać.
Patrząc po strojach Jagi niczego nie zrobili wielkiego ale starają się promować markę oraz klub a to już +
Jestem za UA ale musimy być realistami
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.02.2013, 02:15
a ja za promowaniem czegos naszego -> 4f
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 16.02.2013, 09:38
Nike, umbro, adidas - małe to ma znaczenie, ważniejsze jest to aby wzięto pod uwagę głos kibiców. Biała Gwiazda na koszulki!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 16.02.2013 o godz. 09:42.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 16.02.2013, 13:53
Fajna koszulka jest do kupienia w Strefie Kiboli. Może wzór nie jest zbyt szałowy, ale zawiera to, co dla większości kibiców jest nieodzowne na koszulce Wisełki

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-sklepach.html
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Od: 06.2003

Stary 16.02.2013, 18:36
Za późno już... w tym momencie, jeśli jest temat nowych strojów jest na rzeczy, to wzory są już zaakceptowane i produkcja ruszy na przestrzeni kilku tygodni, kiedyś pisałem że jak chcecie Białą Gwiazdę na koszulkach to trzeba o tym najpóźniej 8-9 miesięcy przed spodziewaną premierą męczyć klub o kwestie nowych koszulek... A tak to za 4 -5 miesięcy znowu będą akcje na FB,płacz na forum i wypowiedzi "mądrych głów" co by to nie trzeba zrobić na przyszłość... Jak Adidas wchodził z koszulką z kołnierzykiem to wzory zostały klepnięte w styczniu a w marcu już przedprodukcyjne wzory były gotowe...
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Stary 16.02.2013, 18:40
Darkh napisał(a):Wyświetl post
W związku ze strojami na przyszły sezon, to jak chcecie mieć naprawdę wpływ na to jak ma strój wyglądać to zajmijcie się tym już teraz!
Bo w maju znowu będą płacze, przysłowiowa "ręka w nocniku", akcje na fejsbuku, biadolenie że nikt kibiców nie słucha.

Teraz jest czas na rozmowy kibiców z klubem jeśli chcą mieć coś do powiedzenia w tej kwestii. W styczniu nawet może być już za późno, bo wtedy może się okazać, że projekty już są klepnięte.
Pozdrawiam.
we wrześniu już zresztą o tym pisałem...
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 16.02.2013, 19:17
Przecież jeszcze nawet nie wiadomo kto będzie producentem nowych strojów, więc jak projekty mogą być już klepnięte?
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Stary 17.02.2013, 09:53
Jak Adidas wchodził do Wisły za Umbro to myślisz że 31 czerwca powiedzieli Umbro "Żegnamy" a potem wzięli telefon i zadzwonili do Adidasa "dzień dobry jesteśmy Wisła Kraków - podpiszecie z nami kontrakt?".
Takie rzeczy załatwia się dużo wcześniej ale nie wszyscy muszą o tym wiedziec.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 17.02.2013, 10:08
Oczywiście, że rozmowy z potencjalnymi dostawcami sprzętu się toczą, ale są to tylko rozmowy, a nie projektowanie strojów. Przecież oczywiste, że wybiorą tego, kto zaproponuje najlepsze warunki finansowe, a nie przedstawi najładniejszy projekt.

Poza tym to, czy na koszulce znajdzie się herb S.A., T.S, czy Biała Gwiazda, nie zaburza w żaden sposób projektu. Dla nas "to miejsce" jest szczególne, ale z punktu widzenia producenta to tylko naszywka, którą można zmienić dopóki stroje nie zostaną uszyte.
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Stary 19.02.2013, 19:07
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że rozmowy z potencjalnymi dostawcami sprzętu się toczą, ale są to tylko rozmowy, a nie projektowanie strojów. Przecież oczywiste, że wybiorą tego, kto zaproponuje najlepsze warunki finansowe, a nie przedstawi najładniejszy projekt.

Poza tym to, czy na koszulce znajdzie się herb S.A., T.S, czy Biała Gwiazda, nie zaburza w żaden sposób projektu. Dla nas "to miejsce" jest szczególne, ale z punktu widzenia producenta to tylko naszywka, którą można zmienić dopóki stroje nie zostaną uszyte.
Ty wiesz swoje, ja wiem swoje... akurat w wypadku strojów Wisły byłem na bieżąco do 2011 roku, temat znam "od kuchni" i zapewniam Cię że kwestie projektów akceptowane są na dłuuugo prze oficjalną datą prezentacji strojów, nawet w wypadku jeśli następuje zmiana sponsora technicznego.
ps. A swoją drogą ciekawe co byście powiedzieli na koszulkę Wisły, która weszłaby gdyby została przedłużona umowa z poprzednikiem Adidasa.
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 19.02.2013, 19:14
A jak wyglądała?
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 19.02.2013, 19:21
Darkh napisał(a):Wyświetl post
A swoją drogą ciekawe co byście powiedzieli na koszulkę Wisły, która weszłaby gdyby została przedłużona umowa z poprzednikiem Adidasa.
Darkh- może wrzuciłbyś chociaż zdjęcie poglądowe jakiejś drużyny która gra/ła w podobnych strojach jakie miała mieć Wisła z Umbro jak nie masz jej zdjęcia.

Tak teraz mamy podpisany kontrakt z Adidasem także dawaj śmiało
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.02.2013 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując
JmB
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 21.02.2013, 10:00
Odpowiedz cytując
szajba23_89
Junior Member

Od: 02.2013

Stary 21.02.2013, 20:30
Panowie, a ja mam taką propozycje. Skoro nie możemy doprosić się o BIAŁĄ GWIAZDE na koszulkach to moze zróbmy tutaj jakiś konkurs, wybory najlepszego projektu i na nowy sezon zamówmy sami dla siebie co wy o tym myślicie?
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 22.02.2013, 15:00
a prosi się wgl ktoś o Białą Gwiazdę ? nie widziałem takiego postulatu w proteście. Na forum to sobie można pisać. Zarząd jak zarząd ale SKWK dało dupy z protestem
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.03.2013, 12:45
- Czy Biała Gwiazda wróci na koszulki piłkarzy Wisły?

Tadeusz Czerwiński: - Rozmawiałam z zarządem, czekam na informację z ich strony. Nie wyobrażam sobie jednak, aby Biała Gwiazda nie wróciła na koszulki.

Zrodlo: http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...asciciela.html
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.03.2013 o godz. 12:47.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 22.03.2013, 12:55
Koszulka Wisły Kraków zacznie wreszcie zarabiać? "Jest zainteresowanie potężnej zagranicznej firmy"

Piłkarze Wisły od początku 2010 r. biegają po boisku bez sponsora na koszulkach, przez co rocznie budżet klubu jest uboższy o ok. 3-4 mln zł. Od nowego sezonu sytuacja ma się zmienić. - Rozmowy z potężną zagraniczną firmą są zaawansowane - zapewnia Janusz Kozioł, wiceprezes klubu,
Konkurs. A co by było, gdyby Jose Mourinho do Wisły zagoniło?

W przeszłości na koszulkach Wisły reklamowały się firmy, które wykładały nawet po ok. 5 mln zł rocznie - sieć telefonii komórkowej (2003-2005) i browar (2005-2007). Na początku 2009 r. podpisała - jak na razie - ostatnią umowę ze sponsorem strategicznym. Bukmacher miał rocznie przelewać ok. 3,5-4 mln zł. Dwuletnia umowa została rozwiązana po roku, bo w życie weszła ustawa antyhazardowa. Wisła w obawie przed karami usunęła banery reklamowe ze strony internetowej, a wkrótce zniknęło też logo z koszulek.

Od tej pory klubowi przez trzy lata nie udało się znaleźć firmy, która byłaby gotowa wyłożyć podobne pieniądze. Z tego powodu na koszulki wróciła reklama Telefoniki, przedsiębiorstwa należącego do Bogusława Cupiała. Właściciel Wisły nie ukrywa, że brak innego sponsora na trykotach to z biznesowego punktu widzenia strata. - Za reklamę w tym miejscu można otrzymać co najmniej 2-3 mln zł rocznie - mówił kilka tygodni temu w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej". - Ale jednocześnie to jest mój zysk, bo piłkarze dobrze reklamują firmę, która im płaci i dzięki której zwyciężają. Chociaż dzisiaj bliższe prawdy jest stwierdzenie: zwyciężali.

Tajemniczy zagraniczny kontrahent

W związku z kryzysem ekonomicznym, a także słabszą postawą zespołu, w klubie nikt już nie liczył na sponsora, który znów wyłoży 5 mln zł. Wystarczy przejrzeć logo na koszulkach klubów ekstraklasy. Przeważają spółki skarbu państwa, firmy właścicieli klubów lub samorządy (patrz tabelka). Jedynie Legia Warszawa i Podbeskidzie Bielsko-Biała zdobyły sponsorów inną drogą. Mniejsze wsparcie trzem klubom dają też marki browarów Carlsberg. Jedynym zespołem, który nie ma nic z reklamy na koszulkach, jest Lech Poznań. Piłkarze z Wielkopolski propagują akcję społeczną, bo klubowi nie udało się znaleźć sponsora.

Kluby, w tym także Wisła, z otwartymi rękami przyjęłyby np. powrót bukmachera, ale obowiązująca ustawa antyhazardowa nie daje na to szans. Zbigniew Boniek, prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, szacuje, że wprowadzenie tych przepisów sprawiło, że polski sport stracił źródło dochodu rzędu 100-120 mln euro rocznie. - Bukmacherzy w naszym kraju mogą działać legalnie, ale reklamować się już nie. To niezrozumiałe - uważa prezes Kozioł.

Przy Reymonta liczą na sponsora, który wyłoży 3-4 mln zł, co dla Wisły byłoby poważnym zastrzykiem gotówki, zwłaszcza że od roku jest w sporych kłopotach finansowych. Według wiceprezesa Kozioła toczą się zaawansowane rozmowy, ale się przeciągają. Wiele może zależeć od tego, jak sezon zakończą piłkarze. Gdyby np. wywalczyli Puchar Polski lub w ekstraklasie zapewnili sobie start w Lidze Europy, negocjacje byłyby łatwiejsze. W Wiśle zapewniają, że potencjalnym sponsorem jest potężna zagraniczna firma, ale jest też zainteresowanie ze strony dwóch kolejnych (nie ma wśród nich spółek z siedzibą w Krakowie). W grę wchodzi dwuletnia umowa. - Jesteśmy jednak zobowiązani milczeć o nazwie, dopóki wszystkie warunki z obu stron nie zostaną spełnione - twierdzi Kozioł.

Cupiał przyciąga chętnych?

Wiceprezes Wisły przyznaje, że znalezienie sponsorów w czasach kryzysu to trudne zadanie. Przekonał się o tym już na poziomie sprzedaży skyboksów, czyli luksusowych lóż. Do tej pory udało się przekonać trzy nowe firmy na kolejny sezon. Jest też zainteresowanie na pojedyncze mecze np. z Legią i półfinał Pucharu Polski. W spotkaniu z Podbeskidziem dwa skyboksy wynajął sponsor klubu z Bielska-Białej.

- Na szczęście dużo ułatwiły nam pozytywne sygnały płynące od właściciela na temat przyszłości klubu - twierdzi Kozioł. - Po jego słowach o odbudowie wielkiej Wisły zainteresowanie umieszczeniem logo na koszulkach wzrosło. Podobnie było ze sponsorem technicznym. Wcześniej negocjowaliśmy z jednym producentem sprzętu, a po wypowiedziach właściciela zgłosili się kolejni.

Czyje logo na koszulce i za ile

Zestawienie pokazuje, kto reklamuje się z przodu koszulek klubów ekstraklasy. Podane kwoty nie są oficjalne, bo sumy są najczęściej objęte tajemnicą handlową.

1. Lechia Gdańsk 5,7 mln zł Lotos*
2. Legia Warszawa 5 mln zł Activejet
3. Śląsk Wrocław 4,5 mln zł Tauron* (3,5 mln) i Carlsberg - marka Piast (1 mln zł)
4. Jagiellonia Białystok 4 mln zł Wschodzący Białystok** (3 mln zł) i Eurocash (1 mln zł)
5. Piast Gliwice 3,5 mln zł miasto Gliwice**
6. Ruch Chorzów 3 mln zł Węglokoks*
7. Górnik Zabrze 3 mln Kompania Węglowa* (3 mln) i Allianz (właściciel klubu) i
8. Podbeskidzie Bielsko-Biała 2 mln zł Murapol
9. Korona Kielce 1 mln zł Targi Kielce** i Lewiatan
10. Widzew Łódź ok. 1 mln zł Carlsberg (Harnaś)
11. Pogoń Szczecin 0,75 mln zł Carlsberg (Bosman)
12. PGE GKS Bełchatów PGE* (właściciel klubu)
13. KGHM Zagłębie Lubin KHGM* (właściciel klubu)
14. Wisła Kraków Telefonika (właściciel klubu)
15. Polonia Warszawa Ideon (właściciel klubu)
16. Lech Poznań 0 zł Wygraj życie.pl

* firmy z udziałem skarbu państwa

** samorządy lub firmy do niech należące

źródło: krakow.gazeta.pl
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.03.2013 o godz. 12:58.
Odpowiedz cytując
Alonso19
Member

Od: 08.2011

Stary 01.04.2013, 18:44
A co byście powiedzieli na coś takiego?

Nie jest to katalogowy design od razu zaznaczam.
Odpowiedz cytując
AndyWiślak
Member

Od: 08.2011

Stary 01.04.2013, 20:10
Moim zdaniem bardzo dobry projekt. Nawiązanie do tradycji (biała gwiazda na piersi, kołnierzyk) oraz nieco innowacji (ogólny krój koszulki). Spodenki świetne!(zakładam, że na lewej nogawce jest miejsce na numer ).
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.04.2013, 20:42
Według mnie prezentują się dosyć średniawo, ale odnoszę wrażenie, że w rzeczywistości wyglądałoby to dużo lepiej. Jednak w tym temacie pojawiło się wiele projektów, które bardziej mi się podobały. Plus za biała gwiazdę, która dodaje milion punktów do ogólnego wrażenia
Odpowiedz cytując
mariusz92abg
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 07.04.2013, 21:05
Niezłe. Tylko wywalić żydo-pejsy z getrów :]
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.05.2013, 10:55
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKACH

z forum SKWK:
GJ. napisał(a):
Z naszych informacji wynika ze klub w ostatnich dniach przedłużył kontrakt z adidasem. Przygotowujemy sie do walki o powrot BG na koszulkach. Czasu jest niewiele. Przy podejmowaniu rozmow z klubem i adidasem musimy miec sporo rzeczowych argumentow, ktore przemowią do kazdej ze stron. Do tej pory adidas nie chcial BG z racji ze nie da sie tego symbolu zastrzec, wiec moze sie tak zdarzyc ze bedziemy forsować opcje z gwiazda na lewej piersi i herbem na prawej. Gdzies tez pewnie beda chcieli swoje logo, moze uda sie zrobic je na srodku. Niewiadomych jest sporo. Proszę o MERYTORYCZNE argumenty ktorymi bedziemy mogli sie pozniej posluzyc w walce! Grafików zachecam do wrzucania wizualizacji koszulek, im wiecej ciekawych pomysłów i trafnych argumentow tym lepiej.

Jezeli komus sie chce prosze wypisac wszystkie lata w ktorych pilkarze grali z BG.
wis.la/j3ph0
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.05.2013 o godz. 11:01.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.05.2013, 12:11
"(...) Do tej pory adidas nie chciał BG z racji ze nie da się tego symbolu zastrzec (...)"

Z wiadomych względów białej gwiazdy nie da się zastrzec ale po kiego czorta herb na koszulce musi być zastrzeżony? Zastrzeżone jest przecież logo producenta i wzór koszulki. Ciekawa sprawa...
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 08.05.2013, 12:25
Mała podpowiedź, celujcie w ten projekt:

Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 08.05.2013, 12:27
Kaan napisał(a):Wyświetl post
"(...) Do tej pory adidas nie chciał BG z racji ze nie da się tego symbolu zastrzec (...)"

Z wiadomych względów białej gwiazdy nie da się zastrzec ale po kiego czorta herb na koszulce musi być zastrzeżony? Zastrzeżone jest przecież logo producenta i wzór koszulki. Ciekawa sprawa...
Też mi się to dziwne wydaję. Ewentualnie walnąć Logo SSA na rękawku albo w lewym/prawym dolnym rogu koszulki i po "problemie"
Odpowiedz cytując
bobbest
Member

Od: 11.2002

Stary 08.05.2013, 12:41
Kaan napisał(a):Wyświetl post

To nie jest takie proste.

To nie Adidas nie chce a Klub. Klub ma zastrzeżony herb i nikt bez jego zgody nie może go wprowadzać na koszulki. Co do zastrzeżenia wzoru koszulki to polskie prawo jest tak kulawe że nie ma praktycznie sposobu ścigać kogoś za podrabianie wzoru… Sprawa cywilna 3-4 lata. Takie są realia.
Dlatego też mieliśmy np. Białą Gwiazdę na ramieniu/barku
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 08.05.2013, 12:59
bobbest napisał(a):Wyświetl post
To nie jest takie proste.

To nie Adidas nie chce a Klub. Klub ma zastrzeżony herb i nikt bez jego zgody nie może go wprowadzać na koszulki. Co do zastrzeżenia wzoru koszulki to polskie prawo jest tak kulawe że nie ma praktycznie sposobu ścigać kogoś za podrabianie wzoru… Sprawa cywilna 3-4 lata. Takie są realia.
Dlatego też mieliśmy np. Białą Gwiazdę na ramieniu/barku
Ale co nie jest proste Przesunięcie loga SSA w inne miejsce na koszulce nie jest proste
Przecież nikt nie pisze o tym, aby je całkowicie z koszulki usunąć, a po prostu aby je przesunąć w inne miejsce na koszulce, a na sercu umieścić BG. Wówczas jak mówi staropolskie przysłowie i "wilk jest syty i owca cała". Prawa do loga ma SSA, więc sytuacja z prawami byłaby adekwatna do obecnej. Wystarczy tylko dobra wola i odrobina zdrowego rozsądku ze strony SSA-> koszulki z tradycyjną, historyczną BG na sercu (i z logiem SSA gdziekolwiek na koszulce) sprzedawałyby się znacznie lepiej niż obecnie. Sam kupiłbym taką koszulkę.
Odpowiedz cytując
bobbest
Member

Od: 11.2002

Stary 08.05.2013, 13:05
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Ale co nie jest proste Przesunięcie loga SSA w inne miejsce na koszulce nie jest proste
Skoro takie proste to czekam na propozycje gdzie logo SSA przesunąć?

Może na kark
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów