The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2013, 09:31
wis.la/pcti8

Dzisiejszy Dziennik Polski - Wisła wyprowadza się do Katowic?!

EDIT:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...dion,id,t.html

To samo w Gazecie Krakowskiej
Ostatnio edytowane przez riv : 09.04.2013 o godz. 09:37.

Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 09.04.2013, 09:58. Wisła wynosi się do Katowic. Miastu zostanie pusty stadion?
Jeśli do tego dojdzie, miastu zostanie praktycznie pusty obiekt, którego utrzymanie kosztuje ok. 5 mln zł rocznie.

Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 09.04.2013, 10:29
Pan Jacek Bednarz jak widzę został jednoosobowym zarządem (czytaj likwidatorem) klubu. No zrobiło się pięknie.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.04.2013, 12:37
Nie chcę nikogo usprawiedliwiać.

Dla mnie, pieniądze nie są najważniejsze w życiu. Istnieją też imponderabilia takie jak tradycja i historia.
Mnie, przekonywać nie trzeba.

Jednak, to co się dzieje można nazwać legalną optymalizacją podatkową czy finansową. To biznesowe działanie racjonalne. Każdy kto pieniądze posiada, chce wydać ich jak najmniej. Sprawa oczywista.

Poza tym, należy wziąć pod uwagę, że rozmowy jeszcze trwają a wszelkie wypuszczane "fakty medialne" są kartami szantażowo przetargowymi. I jakieś gwałtowne i histeryczne ruchy byłyby w opisywanej sytuacji niepotrzebne.
Uważam, że to gra na przetrzymanie "kto kogo". W biznesie trzeba być twardym i tyle.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.04.2013, 10:52
Ciężki tydzień dla Wisły, która mimo wszystko chce wjechać do Europy.

- Jeśli chodzi o pierwszy zespół i jego ewentualne przenosiny czy trenowanie w bazie w Myślenicach, to jest to przygotowywane. Jest w klubie taki pomysł, żeby baza treningowa była właśnie tam. To jest jednak tylko jeden z pomysłów, który jest rozważany - mówi Ochalik. Podkreślił on również, że nie ma mowy o tym, żeby drużyna grała poza ul. Reymonta. Tego ostatniego nikt nie brał pod uwagę, a w całym zamieszaniu chodzi bardziej o funkcjonowanie klubu. Od zamieszania muszą odciąć się piłkarze, których dzisiaj we Wrocławiu czeka bardzo trudne zadanie. - To dla nas najważniejszy tydzień, który może zadecydować o tym, jaka będzie przyszłość. Jeśli jest awans do europejskich pucharów, to podejmuje się inne decyzje niż wtedy, kiedy takiego awansu nie ma - przyznaje trener Wisły Kraków Tomasz Kulawik.

Z Piastem zagraliśmy dobry mecz. O tym, że gliwiczanie wygrali zadecydowały przypadkowe bramki - uważa szkoleniowiec "Białej Gwiazdy". - Myślę, że jest to nauczka, jak mamy reagować w takich sytuacjach. Do tej pory nie mieliśmy z tym problemów. W meczu z Piastem popełniliśmy dwa błędy, ale liczę że we Wrocławiu będzie lepiej pod tym względem - komentuje trener Kulawik.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 15.04.2013, 12:56. Za przyśpiewki na stadionie sąd wysłał kibica Wisły do pracy
Proces to pokłosie wydarzeń na derbach, rozegranych 30 kwietnia ub.r. na stadionie Wisły

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.04.2013, 14:24
wis.la/qxp7e
Cytat:
- Nie obędzie się bez naszej reakcji na wpisy Bońka. Były skandaliczne! A po czołach nie kopią się piłkarze, tylko sam prezes.

I od razu odpowiedź Bońka:
wis.la/s23x4
Cytat:
Sorry panie Bednarz ale ja nie krytykuje Wisły Kraków tylko Pana wypowiedzi . To mała różnica.
Między oboma panami delikatnie mówiąc nie ma chemii. Gdybym miał wskazać agresora to jest nim Boniek, który już atakował Bednarza za słowa o "Świątyni bez Boga"
To Jacek Bednarz jest w klubie i ma prawo mówić o pewnych kwestiach, zwłaszcza kiedy decyzje arbitrów okradają klub z punktów. Nie rozumiem po co Boniek się do tego wcina, ciekawe jak on by zaregował będąć prezesem klubu gdyby przez kuriozalne decyzje sędziów stracił co najmniej 9 punktów.

Rozumiem jak sędzia gdzieś się zdrzemnie i nie zobaczy nawet 2 metrowego spalonego, ale to co miało miejsce z Podbeskdzien (rzut karny na Boguskim) czy teraz z Legią to nawet nie są wielbłądy. Być może jeszcze emocjonalnie podchodzę do sprawy bo na myśl przychodzą mi tylko słowa kradzież, oszustwo itd.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.04.2013 o godz. 14:37.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 15.04.2013, 14:29
westersyl napisał(a):Wyświetl post
wis.la/qxp7e

I od razu odpowiedź Bońka:
wis.la/s23x4
Między oboma panami delikatnie mówiąc nie ma chemii. Gdybym miał wskazać agresora to jest nim Boniek, który już atakował Bednarza za słowa o "Świątyni bez Boga"
Bądź co bądź to jednak Bednarz jest w klubie i ma prawo mówić o pewnych kwestiach. Nie rozumiem po co Boniek się do tego wcina, ciekawe jak on by zaregował będąć prezesem klubu gdyby przez kuriozalne decyzje sędziów stracił co najmniej 9 punktów.

Rozumiem jak sędzia gdzieś się zdrzemnie i nie zobaczy nawet 2 metrowego spalonego, ale to co miało miejsce z Podbeskdzien (rzut karny na Boguskim) czy teraz z Legią to nawet nie są wielbłądy.
Jak moze Boniek zamiast krytykowac arbitrow krytykowac pilkarzy - chuja to kogo obchodzi, ze zawodnicy nie wykorzystali swoich sytuacji, jakie to ma znaczenie przy błedach arbitrow? Prezes PZPN nie ma za zadanie oceniac gry pilkarzy tylko postawe sedziow i obserwatorow pilkarskich - jezeli sa słabi i wypaczaja błedy to sie ich bierze za dupe. Pilkarzy za dupe biora ludzie zwiazani z klubem - to nie jest zadanie prezesa PZPN.
Odpowiedz cytując
Manor
Junior Member

Od: 02.2013

Stary 15.04.2013, 15:11
W życiu bym nie przypuszczał, że w słownym sporze Bednarz-Boniek będę całym sercem za Bednarzem. Żyjemy w ciekawych czasach.
Odpowiedz cytując
kkbm
Member

Od: 04.2011

Stary 15.04.2013, 20:44
To konto Zibiego Bońka na Twitterze wygląda na fake. On chyba nie jest aż tak głupi, a tweety z ostatniego miesiąca to jakiś bełkot.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 15.04.2013, 21:07
kkbm napisał(a):Wyświetl post
To konto Zibiego Bońka na Twitterze wygląda na fake. On chyba nie jest aż tak głupi, a tweety z ostatniego miesiąca to jakiś bełkot.
To na pewno jest jego oficjalne konto bo własnie o Nim mowili w Orange Sport a dokładnie o tym co tam napisał do Bednarza
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.04.2013, 21:25
Pierwszy raz chyba stoję murem za Jackiem! wypowiedz Bońka skandaliczna! odbija piłeczkę i wbija szpilkę Bednarzowi... a przecież mowa jest o sytuacji gdzie piłka przekracza linie końcową o dobre pół metra!
Boniek stracił w moich oczach

a Pan Stempniewski się ....a skompromitował swoją wypowiedzią w Lidze+Extra... Próbował wszystkim wmówić że to nie było takie oczywiste do z interpretowania i próbował to tłumaczyć brakiem szkolenia?! no ....a jaja chłop stoi metr od sytuacji i nie widzi ze piłka wyszła o pół metra! za chwile trzeba będzie robić szkolenia z myślenia
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2013, 06:35
W.S napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy raz chyba stoję murem za Jackiem! wypowiedz Bońka skandaliczna! odbija piłeczkę i wbija szpilkę Bednarzowi... a przecież mowa jest o sytuacji gdzie piłka przekracza linie końcową o dobre pół metra!
Boniek stracił w moich oczach

a Pan Stempniewski się ....a skompromitował swoją wypowiedzią w Lidze+Extra... Próbował wszystkim wmówić że to nie było takie oczywiste do z interpretowania i próbował to tłumaczyć brakiem szkolenia?! no ....a jaja chłop stoi metr od sytuacji i nie widzi ze piłka wyszła o pół metra! za chwile trzeba będzie robić szkolenia z myślenia
Skoro wycofali dodatkowych sedziow od nastepnej kolejki to oznacza, ze to bronienie sedziow przez Stempniewskiego w Lidze+Extra nie mialo sensu. Mysle, ze gdyby decyzja byla wczesniej ten Pan w Canal+ wypowiadałby sie zupełnie inaczej.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.04.2013, 07:57
Widać że Łysy się chyba pierwszy raz wk..rwił

Cytat:
Tak jak zapowiadaliście, złożyliście protest w sprawie błędów sędziowskich w sobotnim meczu Wisła - Legia.

Wysłaliśmy nasze pismo do Zarządu Ekstraklasy SA i Kolegium Sędziów PZPN. Opublikowaliśmy je również na naszej stronie internetowej, bo chcieliśmy, żeby wszyscy poznali jego treść.

Pierwsze oświadczenie wydaliście już w niedzielę.

Czytamy w nim m.in. o incydencie z Pana udziałem. Może Pan zdradzić, co działo się w szatni sędziowskiej po zakończeniu meczu?
Potwierdzam to, co zostało napisane w naszym oświadczeniu, które opublikowaliśmy w niedzielę.
Rzeczywiście wszedłem do szatni sędziów po zakończeniu meczu i powiedziałem do nich, że nas okradli i że będą umieszczeni w "Galerii Sędziowskich Sław", którą zamierzamy stworzyć w szatni sędziów na naszym stadionie.

I jak zareagowali sędziowie na Pańskie słowa?

W ogóle nie zareagowali. Stali z opuszczonymi głowami. Powiedziałem, co miałem im powiedzieć i wyszedłem z szatni.

Tak stanowcza reakcja klubu na błędy sędziowskie to nowość.

Musieliśmy zareagować, bo ile można siedzieć cicho i udawać, że nic się nie dzieje? Zwłaszcza jeśli później ktoś, tak jak pan Sławomir Stempniewski w programie Liga Plus Extra, jeszcze próbuje bronić tych sędziów i wygaduje takie bzdury, że już słuchać się tego nie da. Bądźmy wreszcie poważni. Dość mamy wysłuchiwania bredni. Jeśli pan Stempniewski mówi, że sędzia Jarzębak mógł się pomylić dlatego, że nie ma doświadczenia w roli arbitra bramkowego, to jest to jakiś żart. To jest liga zawodowa i jako kluby nie godzimy się, żeby robić sobie eksperymenty na żywym organizmie. To już nie chodzi o Wisłę czy Legię, ale również o inne kluby. Jak to wygląda, że na mecz, który jest jednym z kluczowych spotkań dla układu tabeli, który może mieć wpływ na to, kto zostanie mistrzem Polski, wysyła się nieprzygotowanego sędziego i jeszcze się tłumaczy, że nie wytrzymał psychicznie presji.

Naprawdę chcecie w szatni arbitrów zrobić tę "Galerię Sędziowskich Sław"?

Tak, bo chcemy, żeby sędziowie przygotowując się do meczu jeszcze w tunelu pamiętali o tym, jaka odpowiedzialność na nich ciąży. Zobaczmy, jak to teraz wygląda. Robi jeden z drugim błąd, którym wypacza wynik i idzie do "zamrażarki" na dwa, trzy mecze. A później wraca, jak gdyby nigdy nic. I w kółko mamy to samo. Praktycznie żadnej odpowiedzialności. Mamy prawo domagać się profesjonalizmu sędziów, którzy za swoją pracę dostają tak duże pieniądze. Skoro rocznie wydaje się cztery miliony złotych na sędziów, obserwatorów i delegatów, to chyba mamy prawo oczekiwać, że sędziowanie będzie profesjonalne, obiektywne, rzetelne i bezstronne. Dość mamy wysłuchiwania opowieści pana Stempniewskiego po każdej kolejce, który na siłę tłumaczy sędziów, mimo że ich błędy są oczywiste i krzywdzą kolejne kluby.

Nie boi się Pan, że ktoś za chwilę zapyta: A co się stanie, jeśli sędzia pomyli się na korzyść Wisły? Wtedy też trafi do waszej "Galerii Sędziowskich Sław"?

Też, bo powtórzę jeszcze raz - chcemy sędziowania profesjonalnego i obiektywnego. Chcemy, żeby losy meczu rozstrzygały się w uczciwej walce na boisku. Nam nie chodzi w tym momencie o kluby, które w meczach z nami skorzystały na pomyłkach sędziów. Czy my mieliśmy jesienią pretensje do Pogoni Szczecin, po tym jak wygrała z nami po błędach pana Lyczmańskiego? Nie. Byliśmy natomiast wściekli, bo ten człowiek jeszcze bezczelnie potrafił opowiadać, że błędów nie popełnił, mimo iż wszyscy dokładnie widzieli, co wyprawiał na boisku. Nie mamy też pretensji do Legii, bo nawet przez myśl nie przeszło mi, że warszawianie mają coś wspólnego z tym, co się działo w sobotę. Oczywiście dobrze, że tym razem przynajmniej sędzia Siejewicz wyszedł i przeprosił. Tylko co nam z tego? A do tego dochodzą jeszcze haniebne słowa Zbigniewa Bońka. Jestem wstrząśnięty tym, co powiedział.

Właśnie, jak Pan zareagował na słowa prezesa PZPN, który stwierdził, żeby Pan zajął się nie sędziami, a Wisłą i piłkarzami, którzy "kopią się w czoło"?

Po pierwsze - ze zdziwieniem, a po drugie - z oburzeniem. Jako byli piłkarze, zarówno ja, jak i prezes Boniek, chyba w taki sam sposób rozumiemy sformułowanie "kopać się w czoło". Jeśli teraz prezes twierdzi, że piłkarze w sobotę kopali się w czoła, to chyba nie oglądał tego meczu i nie wie, że problemem w tym spotkaniu nie była słaba gra zawodników, ale sędziowie, za których odpowiada m.in. zarządzany przez niego PZPN. Poza tym pan Boniek zapomina chyba, że jako prezes powinien szanować wszystkich członków PZPN, a są nimi zarówno Wisła Kraków, jak i jej piłkarze i prezes. Dla mnie skandalem jest, że człowiek, który stoi na czele futbolu w Polsce, lekceważy publicznie nasz klub, piłkarzy i mnie. Chcę przypomnieć panu prezesowi, że jest taki dokument, który nazywa się regulaminem dyscypliny PZPN. Jest w nim zapisane, że żaden członek związku nie może naruszać dóbr osobistych innego, bo zostanie za to pociągnięty do odpowiedzialności dyscyplinarnej. Prezes Boniek wiele mówił w kampanii wyborczej o szacunku dla wszystkich członków związku. Jak widać, bardzo szybko zapomniał o swoich deklaracjach.

Czy to oznacza, że będziecie się domagać pociągnięcia do odpowiedzialności prezesa PZPN za słowa, które wypowiedział pod adresem Pana i Wisły Kraków?

Na pewno wydamy w tej sprawie oświadczenie. Czy będą jeszcze inne kroki, w tym momencie nie wiem.
To na koniec może choć jedno pytanie o piłkę nożną. Zawodnicy Wisły są wyraźnie podrażnieni tym, co stało się w sobotę i już mówią, że teraz ich celem jest awans do finału Pucharu Polski, w którym chcą zagrać z Legią, żeby wyrównać z nią rachunki.
Nie chciałbym, żeby doszło do jakiejkolwiek eskalacji nienawiści czy negatywnych emocji. Niech pojawi się pozytywna sportowa złość, ale tylko tyle. Od piłkarzy oczekuję przede wszystkim dobrej, ambitnej gry, a nie wyrównywania rachunków z kimkolwiek.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.04.2013, 15:27
W.S napisał(a):Wyświetl post
Gdzieś było napisane, że Ci sędziowie mają wręcz stać na linii, a nie spierda... od niej jak najdalej. Gdyby się tego trzymał, to bez problemu mógłby stwierdzić, czy piłka wyszła, czy też nie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2013, 15:41
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Widać że Łysy się chyba pierwszy raz wk..rwił
Oj chyba prezes Bednarz zapunktował teraz u wszystkich. Tak powinien sie zachowac prawdziwy prezes - a nie tak jak Boniek, ktory chcac odwrocic uwage od arbitrow wygaduje jakies pierdoły o kopiacych sie w czolo pilkarzach. On nie jest od tego
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 16.04.2013, 15:54
Bednarz na.......il w Wiśle, że ho ho a teraz wykorzystał okazje aby przedstawic teatrzyk pt. "caly ten sezon to nie moja wina tylko sedziow".

Bednarz zrobił dobrze protestujac ale ze wzgledu na jego dotychczasowo dzialalnosc zabieranie glosu w tej sprawie zostalo pieknie spunktowane przez Bonka.
Bednarz odwracal uwage od swoich poczynan a Boniek od sedziowania. Ta gra slowna nie idzie o Wisle a o obu Panów.

Co z ponizszego jest nieprawda?

1. Nasi pilkarze kopia sie po czolach?
2. Lepiej aby Bednarz zajal sie Wisla.
Odpowiedz cytując
Vasil
Member

Od: 04.2013

Stary 16.04.2013, 16:15
Według mnie twarde stanowisko klubu jest potrzebne - protesty, wypowiedzi jak najbardziej. Tylko tymi wstawkami o Galerii Sław i złodziejstwie to Bednarz się podkłada i osłabia pozycję Klubu.

Dlaczego? Bo tworzy tematy zastępcze - jakaś personalna nawalanka z Bońkiem zupełnie niepotrzebna odwraca uwagę od faktów. A fakty są takie, że nawet w C+ musieli przyznać, że nas wyrolowano w tym meczu. Nawet weszło to zauważyło... a po takich wywiadach to teraz każdy będzie pytał o Galerię a nie o meritum.

Nie mówiąc już o tym, że jak oni tą galerię zrobią to niewykluczone że kilku sędziów nas przez złośliwość załatwi - ot tak z czystej nienawiści.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 17.04.2013, 11:06
Kolejny protest

http://www.weszlo.pl/news/14538-Kibi...tem_na_protest
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 19.04.2013, 06:45
Wisła = katastrofa. Będą wielkie zmiany

wis.la/m747g

PS: Cos maja zrypane bo 2 strona nie chce sie zaladowac. Moze potem naprawia bład
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 19.04.2013 o godz. 06:48.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.04.2013, 14:16
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...cia,nId,958162
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.04.2013, 08:04
Wisła Kraków bez licencji na przyszły sezon?!?!
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
w klubie sie nie płaci, brak stabilności finansowej... ojj będzie ciężko....
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 25.04.2013, 09:51
Nie panikuj, nikogo nie wymienili z nazwy. Podobno pensje sa uregulowane(nie mylic z premiami).

O kase to tam najbardziej Ruch i Polonia beda miec problemy.

Ja bym sie skupil na czym innym mianowicie na boiskach i szkoleniu.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.04.2013, 10:52
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków bez licencji na przyszły sezon?!?!
wis.la/iedmt
w klubie sie nie płaci, brak stabilności finansowej... ojj będzie ciężko....
gdzie w zalinkowanym tekście jest mowa o Wisle? Nie naginajcie tekstów. To takie... onetowskie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.04.2013, 09:27
Fakt: Z Wisły robią Wisełkę

Po cichu, krok po kroku, drużyna Wisły jest konsekwentnie przebudowywana. Na boisku coraz mniej jest obcokrajowców, a coraz więcej Polaków. Średnia wieku ciągle spada.... (..) a umowa z Bułgarem ma zostać rozwiązana.

http://sport.fakt.pl/Wielkie-zmiany-...,209553,1.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 30.04.2013, 09:29
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Fakt: Z Wisły robią Wisełkę

Po cichu, krok po kroku, drużyna Wisły jest konsekwentnie przebudowywana. Na boisku coraz mniej jest obcokrajowców, a coraz więcej Polaków. Średnia wieku ciągle spada.... (..) a umowa z Bułgarem ma zostać rozwiązana.

http://sport.fakt.pl/Wielkie-zmiany-...,209553,1.html

widziałeś sondę?
"Czy Wisła będzie w przyszłym sezonie walczyć o utrzymanie w ekstraklasie?" - przesada, to są jawne drwiny z naszej drużyny... przesada... jak chcą sobie żartować, to niech taka niszowa gazetka z siebie sobie pożartuje...

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 30.04.2013, 09:53
Niestety, nie niszowa. Akurat ten szmatławiec jest najlepiej sprzedawanym dziennikiem w Polsce.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 30.04.2013, 10:37
"Smuda: Wisłę trzeba wyczyścić ze szrotu"

Franciszek Smuda w rozmowie z PilkaNozna.pl przekonuje, że nie ma się czego wstydzić odnośnie swojej pracy w Regensburgu, bo to nie przez niego drużyna spadła. "Franz" jest teraz przymierzany do Wisły Kraków jako trener lub dyrektor sportowy.

- W Krakowie dwa razy już w życiu posprzątałem i ludzie kierujący Wisłą doskonale to wiedzą - mówi Smuda i dodaje: - Na początek przebudowy trzeba tę drużynę oczyścić z piłkarskiego szrotu.

Były selekcjoner zapewne ma na myśli wielu przepłacanych obcokrajowców.

źródło: pilkanozna.pl
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.04.2013, 10:58
Polski Harry Redknapp.
Jakby ich cudem utrzymał, to przez całe lato jeździłby na białym koniu w glorii i chwale zwycięzcy.

Jak najdalej, jak najdalej.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.04.2013, 12:27
borys napisał(a):Wyświetl post
- W Krakowie dwa razy już w życiu posprzątałem i ludzie kierujący Wisłą doskonale to wiedzą - mówi Smuda i dodaje: - Na początek przebudowy trzeba tę drużynę oczyścić z piłkarskiego szrotu.
Tylko po jaką cholerę sprowadzać do tego szrot trenerski?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów