The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2013, 17:04
Wisła: Kulawik zostaje, na razie
wis.la/xwowv
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.04.2013, 18:04
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Trochę pokory przyjacielu - trzeba się uczyć na własnych błędach.

Od dwóch lat twierdzimy, widząc co się dzieje, ze gorzej być już nie może. Jednak życie uczy że systematycznie krytykowane 'dno' chwile potem staje się nowym sufitem na który nas nie stać. I tak sobie opadamy i końca nie widać.

Jak tak dalej będzie Cupiał zainteresowany klubem to za chwile nie będzie nas stać na trenera klasy Kulawika. Zobacz ze dziś Nawałka stawia nam swoje warunki. Nie Wisła rozdaje karty tylko Pan Nawałka - trener Górnika Zabrze. Jeszcze dwa lata temu nie do pomyślenia.

Nie chce być pesymistą ale na trenera którego obecnie mamy stać pół ligi. Jaki problem go podkupić jeśli ktoś uzna że warto ? A prawda jest brutalna - nas nie stać na nikogo lepszego niż Tomek.

Nadal chcesz sprzątaczkę na trenera?
Akurat Nawałka stawiał Wiśle warunki już w 2001. Objął drużynę po Lenczyku i dojechał do MP. A potem mając jak zwykle zadanie pt. LM zażądał zakupu jakichś grajków. Nie dostał ich i odszedł... zatrudniono Smudę, który przegrał z FCB i potem dość szybko wyleciał.
Nawałka stawia warunki... dziwne gdyby nie. Nie będzie stawiał żadnych warunków, podpisze, wsadzą Go na drużynę bez ósemki kończących kontrakty, z Nalepą i 2-3 bezrobotnymi w zamian, a potem będzie wieszanie psów na "nędznym" trenerze.
Nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek zdrowy na umyśle nie stawiał Wiśle warunków zostając trenerem.
Chyba że jest gościem typu Kula - prawie puste cv i tj. może jedyna szansa na wskoczenie na karuzelę trenerską na dłużej.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 18.04.2013, 18:29
jestem przekonany że Smuda poza kasa dla siebie wielkich warunków nie bedzie stawiał.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.04.2013, 18:49
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
jestem przekonany że Smuda poza kasa dla siebie wielkich warunków nie bedzie stawiał.
Jestem podobnego zdania.
24 miesiące x 40-50 tys i obieca BC wszystko. A potem go wypie.rzą po 10 meczach.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 18.04.2013, 19:45
Quorth napisał(a):Wyświetl post
W przypadku nowego trenera zawsze działa efekt "miotły" nasze gwiazdeczki to banda , której sie nic nie chce a nie drużyna.
proponuje zmieniać trenera co mecz
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.04.2013, 21:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Burliga to nie obrońca. Serio.

Nie bardzo widzę w czym Twoje zmiany są lepsze od tych Kulawika, ale ja się nie łudzę że istniała jakakolwiek kombinacja która pozwoliłaby nam awansować. Kluczem było nie stracenie bramki i strzelenie przynajmniej jednej (dwóch, żeby nie liczyć na karne).

Straciliśmy trzy.

A teraz rzucę coś bardzo kontrowersyjnego na sam koniec - nasz potencjał ofensywny jest żaden. Przechodziliśmy już chyba przez wszystkie możliwe warianty poza Pareiko na szpicy i nic to nie dało.

Wiem, że Burliga nie jest obrońcą, nawet nie jest piłkarzem.

Uważam jednak, że wczoraj należało zaryzykować i spróbować zagrać tak jak napisałem wcześniej. Nie rozumiem zmian Kulawika, nie rozumiem tłumaczenia po meczu. To był najważniejszy mecz sezonu a my.. zostawmy to bez komentarza.

Kulawik jest specyficznym trenerem: przed spotkaniem z Lechią ''kibice mogą zobaczyć dużo bramek i dobrą grę'' - zobaczyliśmy padakę jakich mało. Piast Gliwice: ''zagramy ofensywnie, gramy u siebie!'' - ale zagraliśmy ''ofensywnie'' - jeden napastnik i porażka 1:2. Przed Śląskiem: ''najważniejszy mecz sezonu'' - jeżeli tak miał wyglądać nasz najważniejszy mecz to ja nie mam pytań.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.04.2013, 21:14
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że Burliga nie jest obrońcą, nawet nie jest piłkarzem.
Zauważ, że to z nim Łysy Sabotażysta przedłużył kontrakt. To może wskazywać w jaki piłkarski poziom mierzymy.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Uważam jednak, że wczoraj należało zaryzykować i spróbować zagrać tak jak napisałem wcześniej. Nie rozumiem zmian Kulawika, nie rozumiem tłumaczenia po meczu. To był najważniejszy mecz sezonu a my.. zostawmy to bez komentarza.

Kulawik jest specyficznym trenerem: przed spotkaniem z Lechią ''kibice mogą zobaczyć dużo bramek i dobrą grę'' - zobaczyliśmy padakę jakich mało. Piast Gliwice: ''zagramy ofensywnie, gramy u siebie!'' - ale zagraliśmy ''ofensywnie'' - jeden napastnik i porażka 1:2. Przed Śląskiem: ''najważniejszy mecz sezonu'' - jeżeli tak miał wyglądać nasz najważniejszy mecz to ja nie mam pytań.
Czego się spodziewałeś po tym składzie?

"Najważniejszy mecz sezonu" - ale tak realnie, jakie my mieliśmy szanse przejść Śląsk? W dwumeczu?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.04.2013 o godz. 21:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 18.04.2013, 21:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czego się spodziewałeś po tym składzie?

"Najważniejszy mecz sezonu" - ale tak realnie, jakie my mieliśmy szanse przejść Śląsk? W dwumeczu?

Brak talentu nadrobić należało charakterem i pełnym zaangażowaniem czego również zabrakło.

Wiesz, szczerze liczyłem na to że wydarzy się cud po pierwszym meczu nie staliśmy z góry na straconej pozycji. Nie przegraliśmy pierwszego meczu 5:0 itd. Można było mieć nadzieję, że u siebie możemy ten mecz wygrać. Po sobotnim meczu w lidze miałem mieszane uczucia, bo albo zagramy z charakterem i zrobimy wszystko aby w finale odegrać się na Legii albo oddamy finał bez walki. Rozum skłaniał się do drugiego rozwiązania a serce do pierwszego.

Rozum po raz kolejny (niestety) miał rację.

Wiem gdzie się znajdujemy i jakim składem dysponujemy i to jest smutne. Mieć świadomość, że gówno możemy zdziałać chociaż chciałoby się aby w końcu nastąpił cud i lepsze jutro.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 19.04.2013, 09:10
Fragment wywiadu z trenerem Kulawikiem:

"Przed sezonem mówił pan, że potrzebuje napastnika. Dlaczego go nie pozyskaliście?

- Przemilczę to.

A miał pan kandydata?

- Tak, ale temat jest zamknięty."

Musimy mieć na uwadze to, że Kula może i nie ma wybitnego warsztatu trenerskiego, ale nie ma najzwyczajniej w świecie czym grać, a to już, jak widać, nie jego wina. Jest trochę ofiarą systemu - wątpię, by znalazł kiedykolwiek w jakimś klubie podobną posadę po tym, co teraz gra Wisła. Gdyby miał szerszy skład, lub pracował w bardziej stabilnym kadrowo klubie, pewnie jakoś by się ta jego kariera trenerska ułożyła. A tak wielu ma go serdecznie dość. Mam nieodparte wrażenie, że jednoosobowy zarząd niszczy kolejną Wiślacką legendę (trochę na jej własne życzenie, ale tylko trochę).
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.04.2013, 09:36
Traktowanie Kulawika jako przyczyny zła w Wiśle świadczy o piszących nie o Kulawiku. A wyzywanie go czy wysyłanie do psychiatryka powinno być "nagradzane".
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.04.2013, 10:26
Ci co płaczą i złorzeczą na Kulę niech sobie zobaczą występy Wisły pod wodzą poprzedniego trenera i zdejmą klapy w oczu. Chłop wirtuozem trenerki nie jest ale postawa drużyny teraz i w tamtej rundzie to niebo i ziemia. Gdyby nas nie przekręcili kilka razy już mielibyśmy tyle punktów co w całej poprzedniej. Niestety mam podejrzenia że Kulawik nie jest jedynym decydentem jeśli chodzi o skład. Bo chyba tylko nawiedzony wystawiałby w pierwszym składzie Gargułę. To pociąga za sobą łańcuch smutnych konsekwencji. Czyli sam Boguski w ataku i dwóch skrzydłowych to cała nasza ofensywa. Bo Garguła to statysta, który żeby zagrać piłkę potrzebuje pół godziny czasu a tyle nawet w naszej pseudoklasie nie ma.

Jeżeli dodać do tego obronę w której stoper na swojej połowie potrafi wybić piłkę głową na 15 metrów przed siebie to o czym my rozmawiamy. Przecież to są błędy trampkarskie. Co tu jest winny trener. Przecież oni niby potrafią grać w piłkę, a nawet jeżeli nie to znają podstawowe zasady, czy to tylko pobożne życzenie?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.04.2013 o godz. 10:31.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ToBo11
Junior Member

Od: 04.2013

Stary 19.04.2013, 10:58
Drozd może i tak jest, wystawianie Garguły na siłę, a nóż widelec komuś się spodoba, przypali się na zakup i odejdzie z Wisły Nie chcę pisać nic więcej, bo teorie spiskowe mi się zaczynają włączać.
Odpowiedz cytując
Kibic_z_Częstochowy
Junior Member

Od: 02.2012

Stary 22.04.2013, 11:02
Kurcze, jak patrze na wyniki jakie teraz osiąga Moskal to aż mi jest żal, że go puściliśmy... Na pewno warsztat trenerski ma lepszy od Kulawika, a przede wszystkim Moskal miał się od kogo uczyć w swojej karierze asystenta. Póki co, ma ciepłą posadke w Termalice, szanse na awans do Ekstraklasy, a przede wszystkim stabilność finansową. Nie wiem czy chciałby wrócić do Krakowa, pod obecnymi rządami Bednarza. A z chęcią zobaczyłbym go jeszcze raz, bo np. z Liege graliśmy na prawde dobrą piłkę i sami zawodnicy go chwalili.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 22.04.2013, 11:18
Moskal z Kulą powinni wspólnie prowadzić Wisłę.

To że zwolniono Moskala to największa pomyłka ostatnich lat. Po Maaskancie był fundament na którym można było coś wybudować. Niestety dywersanci w pół roku zostawili gruzy i cel "Wisła nie zajmuje pucharowego miejsca" osiągnięty.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 22.04.2013, 12:06
Fascynujecie się Moskalem a zapominacie ,że w zeszłym sezonie Termalica grała podobnie jak w tym , dała ciała w ostatnich kolejkach bo góra nie chciała awansu do ekstraklasy i potracili punkty w ostatnich meczach poprzedniego sezonu.Moskal niech zrobi wynik w ekstraklasie to wtedy będzie można dać mu szanse.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 22.04.2013, 12:45
Ty myślisz że przegrali ostatnie mecze rok temu dlatego że Kazek jest kiepskim trenerem?

Albo że Kazek nie chciał awansować i powiedział do swoich szefów "panowie, musimy to przegrać".

Litości ...
Ostatnio edytowane przez Kocur : 22.04.2013 o godz. 12:51.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.04.2013, 13:04
dokladnie, gdzie tu jest wina Kazka? odgorne polecenie i nic nie ma chlop do gadania.

Moskal zjada Kulawego doświadczeniem na sniadanie a ty .......isz zeby w ekstraklasie zrobił najpierw wynik. Kulawik jaki wynik do tej pory zrobił?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 22.04.2013, 14:41
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Ty myślisz że przegrali ostatnie mecze rok temu dlatego że Kazek jest kiepskim trenerem?

Albo że Kazek nie chciał awansować i powiedział do swoich szefów "panowie, musimy to przegrać".

Litości ...
Litości... czytanie ze zrozumieniem mieliśmy w podstawówce ponad 20 lat temu, a na tym forum dalej szwankuje.

@GrzegorzTS po prostu pisze, że Termalica miała skład na awans już w zeszłym sezonie, aczkolwiek pewne zawirowania prawne sprawiły, że specjalnie pooddawali ostatnie mecze by nie awansować (KAZIMIERZ MOSKAL NIE PROWADZIŁ WTEDY TERMALICY... OJ ZNAWCY ) . To tak gwoli wyjaśnienia, bo niektórzy tu mitologizują pracę Moskala w Termalice. Kaziu niczego nie poprawił, ani niczego nie zepsuł, Termalica gra na miarę potencjału.

Inna sprawa to trudny charakter Kazimierza Do dziś pamiętam jak skonfliktował się z Małeckim , naszym aktualnie najlepszym piłkarzem. Dziwne wybory personalne, np. stawianie na Ilieva zamiast Małego, czy Genkova zamiast Bitona. Czy niezapomniane mecze bez oddanego strzału na bramkę Dajcie Kaziowi popracować w Niecieczy, niech zbiera doświadczenie...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.04.2013, 17:18
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Traktowanie Kulawika jako przyczyny zła w Wiśle świadczy o piszących nie o Kulawiku. A wyzywanie go czy wysyłanie do psychiatryka powinno być "nagradzane".
Przyczyna zła w Wisle jest brak pieniędzy.Tu winnych jest kilku, od zawodników przez Zarząd do Cupiała.
Kulawik i zawodnicy są przyczyna takich ,a nie innych wyników.Uważam,jednak,że nawet z tymi zawodnikami,przy odpowiednim trenerze były by lepsze.I prosze tu bez tektów typu "znafca" sie odezwał... Bo jak widze Jego ustwienie druzyny i zmiany jakich dokonuje to chyba wystrczy,zeby wysunac taka opinię.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.04.2013 o godz. 17:25.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
sztuki
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 22.04.2013, 17:24
Teraz inna beczka
Załóżmy że jest już koniec sezonu zajmujemy 12 lokatę. Nowy sezon nowe zasady w lidze, nowy trener nowe wytyczne na sezon. Jestem ciekawy czy Pan Cupiał wyciągnął jakiekolwiek wnioski z ostatnich lat i czy odrobił pracę domową? Kolejna sprawa jaka mnie ciekawi tj. zmiany wewnętrzne w Wiśle... Co tu ukrywać każdy z nas wie że ich nie da się uniknąć... Ale czy do nich dojdzie ?

Okropnie się boję ze walka o puchary w kolejnym sezonie to utopia...
"Jeśli,
Liczysz na kupon co los zamieni w zysk,
Prędzej zobaczysz ufo albo dostaniesz w kły.
Reklama powie jak żyć,
Ty powiesz "nie" reklamie,
Taki Twój spryt, podświadomie i tak kupisz co każe.
Mieszkanie w ratach, AGD w ratach,
Jebana praca, jeszcze dziewczyna zdradza Ciebie
jak szmata..."
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 22.04.2013, 17:57
sztuki napisał(a):Wyświetl post

Okropnie się boję ze walka o puchary w kolejnym sezonie to utopia...
Z zasady o coś co jest nierealne nie należy sie obawiać.

Ja np. nie przejmuje sie ze nas zaatakuje Korea albo ze nie będę mógł sie zdecydować jaki kolor nowego Mercedesa mam wybrać.

Chociaż tak naprawdę to te dwa powyższe przykłady są bardziej prawdopodobne niż puchary za rok....

@Lysy

Nie do końca sie wszyscy zrozumielismy co nie zmienia faktu ze akurat Termalica to przykład ze Moskal jest dobrym trenerem
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.04.2013, 19:59
Wart Pac pałaca, a pałac Paca.
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 24.04.2013, 13:43
Jak sądzicie, czy w ramach naszych oszczędności nasz sprawdzony trener i genialny strateg (dla wyjaśnienia mam na myśli Kulę) dostanie szansę przedłużenia swojej przygody z "trenowaniem" 1-szego zespołu na przyszły sezon?
Może to całkiem realne
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.04.2013, 13:51
ooona napisał(a):Wyświetl post
Jak sądzicie, czy w ramach naszych oszczędności nasz sprawdzony trener i genialny strateg (dla wyjaśnienia mam na myśli Kulę) dostanie szansę przedłużenia swojej przygody z "trenowaniem" 1-szego zespołu na przyszły sezon?
Może to całkiem realne
skoro pieniędzy na transfery raczej nie bedzie to czy jest sens zatrudniać Dyzme ?To już lepiej w tej sytuacji powalczyć o Nawałke z Górnika, a jak sie nie uda go zatrudnić to już wole żeby Kulawik został
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.04.2013 o godz. 13:56.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 24.04.2013, 14:02
raindog napisał(a):Wyświetl post
No wiesz, ale jak się porówna go do Moskala, to jest przepaść na niekorzyść Kulawika.
26. 20.11.11, 17:00 Górnik Zabrze (d, liga) 0 - 1
27. 25.11.11, 20:30 Śląsk Wrocław (w, liga) 1 - 0 Rafał Boguski 50 (k)
29. 04.12.11, 17:00 Widzew Łódź (d, liga) 1 - 0 Cwetan Genkow 33
30. 09.12.11, 20:30 Polonia Warszawa (d, liga) 0 - 1
33. 19.02.12, 14:30 Zagłębie Lubin (w, liga) 2 - 2 Ivica Iliev 30, Andraž Kirm 55
35. 26.02.12, 17:00 Korona Kielce (d, liga) 0 - 1

Gdzie tu widzisz przepaść ? Jak dostawaliśmy w d... w Krakowie tak dalej dostajemy. Moskal miał jednak lepszy skład. Co by nie mówić Kirm, Jirsak, Nunez, Biton...
Porównanie obu trenerów nie ma aktualnie sensu, to tak jakby porównywać "szare mydło" z "pastą bhp" .
Ostatnio edytowane przez Lysy : 24.04.2013 o godz. 14:22.
Odpowiedz cytując
sztuki
Junior Member

Stary 24.04.2013, 14:07
AYALA napisał(a):Wyświetl post
skoro pieniędzy na transfery raczej nie bedzie to czy jest sens zatrudniać Dyzme ? On tylko miał wyniki z klubami gdzie nie żałowano na wzmocnienia, a tam gdzie było skromnie już mu za dobrze nie szło.To już lepiej w tej sytuacji powalczyć o Nawałke z Górnika
To teraz Cię zaskoczę w Lechu ten Dyzma nikogo istotnego nie sprowadził sam był odpowiedzialny za sprowadzenie 3 zawodników i żaden nawet 5 meczy po 20min nie zagrał Więc o wolnej ręce na jego transfery lepiej nic nie mówić !

Jak ktoś ma mieć wolną rękę na transfery to każdy ale nie Dyzma To już lepiej Weissa zatrudnić !

Mówisz ze kasy na transfery nie będzie Jak to Sam Mateusz Borek chyba nawet wczoraj powiedział że około 5mln euro na transfery dostanie ten cały przyszły trener
No chyba że jestem głuchy i chodziło o Wisłę Kraków z innego państwa
"Jeśli,
Reklama powie jak żyć,
jak szmata..."
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 24.04.2013, 14:17
a gdzie Mateusz Borek ujawnił taką informację? podaj źródło tej sensacyjnej informacji....
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 24.04.2013, 14:21
Lysy napisał(a):Wyświetl post
26. 20.11.11, 17:00 Górnik Zabrze (d, liga) 0 - 1
27. 25.11.11, 20:30 Śląsk Wrocław (w, liga) 1 - 0 Rafał Boguski 50 (k)
29. 04.12.11, 17:00 Widzew Łódź (d, liga) 1 - 0 Cwetan Genkow 33
30. 09.12.11, 20:30 Polonia Warszawa (d, liga) 0 - 1
33. 19.02.12, 14:30 Zagłębie Lubin (w, liga) 2 - 2 Ivica Iliev 30, Andraž Kirm 55
35. 26.02.12, 17:00 Korona Kielce (d, liga) 0 - 1

Gdzie tu widzisz przepaść ? Jak dostawaliśmy w d... w Krakowie tak dalej dostajemy. Moskal miał jednak lepszy skład. Co by nie mówić Kirm, Jirsak, Nunez...
Wyobrażasz sobie dzisiejszą Wisłę wygrywającą z Anglikami czy grającą równą grę z Belgami w osłabieniu? Przypomnij sobie dlaczego z Lubinem był remis, albo z Kielcami porażka. Ile razy wyszli z połówki?

Wisła Moskala grała nowoczesną piłkę z presingiem na całym boisku, taka gra pozwalała mieć nadzieję na pozytywny wynik z każdym. Wiadomo że skład był lepszy, ale co z tym składem zrobił Probierz? 12 miejsce w lidze?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
sztuki
Junior Member

Stary 24.04.2013, 14:26
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
a gdzie Mateusz Borek ujawnił taką informację? podaj źródło tej sensacyjnej informacji....

To był wywiad dla jakiegoś radia ale jakiego to nie potrafię powiedzieć bo autobusem na uczelnie jechałem i kierowca przełączył stacje :( Powaga takie słowa słyszałem w radiu I liczę że to jest prawda
"Jeśli,
Reklama powie jak żyć,
jak szmata..."
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 24.04.2013, 14:39
szkoda bo tak naprawdę jest to informacja bez pokrycia, nawet na Twitterze Borek o tym nie wspomina....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów