The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2013, 08:05
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Trzyba byc Polakiem by krytkowac nazistow za ich plany w stosunku do Polski i Polakow?
...bo cos musi w Polakach byc takiego ze sadziedzi na przestrzeni wiekow jak mogli to ich ruchali, prawda?
A kim trzeba byc zeby srac we wlasne gniazdo?

Lol. To sa fakty historyczne. Powtarzam; fakty. W tym przypadku o zadnej dupie nie ma mowy.
Fakty historyczne mowia jasno ze nigdzie na swiecie tej nacji nikt sobie nigdy nie zyczył, a zawsze jej bylo wszedzie pelno!!!

"antysemityzm - nienawiść, uprzedzenie i wrogość wobec narodu żydowskiego"
Ahhh ta inteligencja, nie kazdmu Bozia dala po rowno
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.04.2013, 08:44
od wieków wiadomo, że Polska rządzą żydzi i masoni. Amen.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.04.2013, 08:48
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
......
wis.la/khrrm
Przecież ta lista to wrzutka - fałszywka, która ma ośmieszać środowiska prawicowe i pokazywać, że na prawicy wszyscy wszędzie szukają Żydów, a wogóle wszyscy to Żydzi (od Urbana po Kaczyńskiego). Lista jest w internecie odkąd pamiętam, a pierwszy raz usłyszałem o niej jeszcze w latach 90-tych od dwóch starszych Pań szepczących tajemniczo w poczekalni lekarskiej. Lista składa się z nazwisk osób które faktycznie mają bliższe lub dalsze korzenie żydowskie,a które mają "uwiarygadniać" listę, z nazwiskami osób które takich korzeni nie posiadają lub mają je tylko w minimalnym stopniu. Zresztą nie oszukujmy się - większość z nas ma w większym lub mniejszym stopniu wśród dalekich przodków także osoby innej narodowości. Jak ktoś chce poczytać np o osadnictwie niemieckim i ma wątpliwości co do patriotyzmu osób mających przodków innej narodowości to polecam zajrzeć tutaj:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Głuchoniemcy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Józef_Ulma

Wracając do listy: do pierwszej grupy osób, które gdzieś tam faktycznie mają przodków żydowskich należą np Ludwik Dorn, Michnik, Urban, Łuczywo. Do drugiej można zaliczyć większość z tej listy. Przykład (prywatne "śledztwo" w google):

Wiesława Szymborska - jej matka była z domu Rottermund, z tym że jest to rodzina o pochodzeniu nie żydowskim, tylko niemieckim. Jej przodkowie byli niemieckimi kupcami, przybyłymi w XVI w z Czech, posiadającymi później majątki ziemskie, a także własny herb szlachecki. Wielu z nich było polskimi patriotami, posłami na sejm, księżmi, polskimi żołnierzami.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rotermund
http://de.wikipedia.org/wiki/Rotterm...delsgeschlecht)
http://strazklecza.w.interia.pl/historia.html

Podsumowując - w/w lista to zwykła lipa, a jej twórcy myśleli chyba że nikomu nie będzie się chciało jej sprawdzać. Zresztą w latach 90tych (?) gdy prawdopodobnie powstała, były dużo mniejsze możliwości jej zweryfikowania (teraz prawie każdy ma dostęp do internetu, wówczas internet raczkował).

Szpen napisał(a):
od wieków wiadomo, że Polska rządzą żydzi i masoni. Amen.
Bo przecież wszyscy wiedzą, że Polską od 1000 lat włada organizacja przestępcza zwana Kościołem. Każde środowisko posiada skrajności - Ty Szpeniu też do niej należysz, tylko że z drugiej strony.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 22.04.2013 o godz. 08:52.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.04.2013, 08:48
Hahaha ta lista krąży chyba od początków istnienia internetu ; )
jest równie wiarygodna co Leszek Bubel poważny.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 22.04.2013, 09:36
Nikt tak nie jednoczy (niektórych ) jak wspólny wróg. Wstrętnii żydzi ,jako wrogowie, świetnie się do tego nadają.Nikt pewnie ani jednego żyda osobiście nie zna , nikt nie jest w stanie wymienic z imienia i nazwiska jednego żyda który by coś ukradł ,ale pewne jest ,że za wszystkim stoją niezliczone szeregi żydów ,którzy okradają Polske.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.04.2013, 12:10
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nikt tak nie jednoczy (niektórych ) jak wspólny wróg. Wstrętnii żydzi ,jako wrogowie, świetnie się do tego nadają.Nikt pewnie ani jednego żyda osobiście nie zna , nikt nie jest w stanie wymienic z imienia i nazwiska jednego żyda który by coś ukradł ,ale pewne jest ,że za wszystkim stoją niezliczone szeregi żydów ,którzy okradają Polske.
Czy do kradzieży można zaliczyć , także przewały finansowe czy lobbing ? Jeśli tak to Oluś Kwaśniewski w normalnym państwie siedziałby za kratkami nie mogąc się wytłumaczyć ze swojego majątku. Ale w Tuskolandzie jest taki układ , że dalej harcuje i na pewno nie za darmo:

Cytat:
Bezpieczeństwo ​Polski zagrożone. Kwaśniewski pomaga Rosjanom przejąć Azoty

Były prezydent Aleksander Kwaśniewski lobbował na rzecz rosyjskiego Acronu, który próbuje przejąć kontrolę nad Zakładami Azotowymi Tarnów. Weekendowa „Gazeta Polska Codziennie” informowała, że Rosjanie mają już 45 proc. udziałów w polskiej spółce. – Przejęcie Azotów zagraża energetycznemu bezpieczeństwu naszego kraju – biją na alarm eksperci.

– Jeśli jakiś polityk lobbuje na rzecz rosyjskich firm, to działa przeciwko polskim interesom, pomaga Kremlowi, który branżę chemiczną, podobnie jak sektor paliwowy, traktuje jako narzędzie politycznych wpływów – mówi „Codziennej” poseł Piotr Naimski, były wiceminister gospodarki odpowiedzialny za bezpieczeństwo energetyczne kraju. O tym, że na rzecz Wiaczesława Kantora, właściciela rosyjskiego Acronu, który jest bliski przejęcia kontroli nad tarnowskimi Azotami, lobbował Aleksander Kwaśniewski oraz jego współpracownicy, poinformował „Newsweek”.

„Pan Kantor pytał nas, czy w Polsce byłby dobry klimat dla takiej transakcji. Powiedzieliśmy mu, że tak, naszym zdaniem atmosfera powinna być dobra” – ujawnił Ireneusz Bil, jeden z najbliższych współpracowników Kwaśniewskiego i dyrektor jego fundacji Amicus Europae.

Wiaczesław Kantor, właściciel Acronu, to dobry znajomy Aleksandra Kwaśniewskiego. Tolerancji i Pojednania, pozarządowej organizacji, której przewodniczy Kwaśniewski. Były prezydent III RP jest także – informacje te podawał m.in. niemiecki „Der Spiegel” – członkiem Międzynarodowej Rady Konsultacyjnej, związanej z kazachskim dyktatorem Nursułtanem Nazarbajewem. Media informowały, że Kwaśniewski właśnie od Nazarbajewa otrzymał 5 mln euro na nowe ugrupowanie lewicowe Europa Plus, które zamierza wystartować w wyborach do Parlamentu Europejskiego.

Więcej jutro w „Gazecie Polskiej Codziennie”
http://niezalezna.pl/40585-bezpiecze...-przejac-azoty

P.S. Jak tam trolle po kolejnej POrażce wyborczej. Tym razem w Rybniku ?
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.04.2013, 13:05
Cytat:
Nocą 29 marca eskadra rosyjskiego lotnictwa złożona z dwóch bombowców strategicznych i z czterech myśliwców, które wystartowały z Petersburga, dokonała fikcyjnych ataków na cele wojskowe położone w okolicach Sztokholmu i na południu Szwecji, po czym wróciła do bazy.
Cytat:
chociaż Moskwa uprzedziła Sztokholm o planowanych na okres Wielkanocy manewrach, szwedzkie lotnictwo nie było tego dnia postawione w stan pogotowia.
http://www.presseurop.eu/pl/content/...skich-manewrow

To chyba jakiś ponury żart, albo błędne tłumaczenie : )

[Rosja]

zdrastwujtie tawarisze , 29 marca poćwiczymy sobie fikcyjne bombardowanie militarnych celów na terytorium waszego kraju

[Szwecja]

Ok, byle sprawnie chłopaki.
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.04.2013, 13:16
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że toczymy dyskusję na ten temat przez taką żenującą wrzutkę, jaką dał qqxlan czy Ayala - wiadomo, że to brednie, tak jak napisał BBudowniczy - mającą na celu ośmieszenie prawicy. Jestem zdania, że każdego człowieka należy oceniać indywidualnie, wiadomo że Żydzi wpisali się w historię Polski na zawsze - niektórzy bardzo negatywnie, niektórzy pozytywnie. Nie w tym rzecz. Faktem jest, że bardzo wielu żydów było zachłyśniętych wizją komunistyczną, sprzeczną z polskimi interesami. I wsio.

Osobiście znałem kilku Żydów (środowisko nauczycielskie, oświata) - i tak, były tam elementy najwyższej patologii. Wrzutki na polskich uczniów w stylu "polskie gówno", "polscy złodzieje", "antysemityzm wyssany z mlekiem matki" (o Polakach), czy o muzułmanach (brudasy, muzułmańskie gówno etc.) Biorąc pod uwagę, że to byli nauczyciele w jednej z polskich szkół, chronieni przez dyrekcję (która była prożydowska, lecz byli już Polakami) zakrwawa o kpinę. Materiał ewidentnie telewizyjny i na szeroki skandal - szkoda, że nie zostało to należycie upublicznione. Acz to historia bardziej off-topic.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 22.04.2013, 13:24
Mareq napisał(a):Wyświetl post
wis.la/iveu5

To chyba jakiś ponury żart, albo błędne tłumaczenie : )

[Rosja]

zdrastwujtie tawarisze , 29 marca poćwiczymy sobie fikcyjne bombardowanie militarnych celów na terytorium waszego kraju

[Szwecja]

Ok, byle sprawnie chłopaki.
Uważaj, bo Ci zaraz pokemony zarzucą, że Jesteś rusofobem.

Rzeczywiście jakaś paranoja, że Szwecja na coś takiego kompletnie nie reaguje. W sumie w chwili obecnej (skutki tzw. "reformy Klicha) to nasza "armia" nie wydaje się stać na jakimś wyższym poziomie aniżeli szwedzkie siły zbrojne, ale mimo wszystko chyba kilka F-16 wzbić się w górę dałoby radę

Nawiasem mówiąc ciekaw jestem reakcji ruskich, jakby ich sąsiad zarządził sobie takie ćwiczenia nad ich terytorium.
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.04.2013, 13:39
Nikt jeszcze nie złożył życzeń Słoneczku Peru?
Dzisiaj ma urodziny.
Ze specjalną dedykacją
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UMgprx9-RUQ#!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Szpen
Senior Member

Stary 22.04.2013, 14:35
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jak tam trolle po kolejnej POrażce wyborczej. Tym razem w Rybniku ?
trollem nie jestem, ale rozumiem Twoje szczęście. Jakbym przegrał 6 najważniejszych wyborów, to cieszyłbym się z takich mały pierdułek.

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Nawiasem mówiąc ciekaw jestem reakcji ruskich, jakby ich sąsiad zarządził sobie takie ćwiczenia nad ich terytorium.
jak to mówią: co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie. Rosja co najwyżej dostanie upomnienie, a może nawet i tego nie. Bo ci im może zrobić NATO w takiej sytuacji?
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 22.04.2013, 17:52
Szpen napisał(a):Wyświetl post
trollem nie jestem, ale rozumiem Twoje szczęście. Jakbym przegrał 6 najważniejszych wyborów, to cieszyłbym się z takich mały pierdułek.
Stalingrad też był tylko pierwszą przegraną wielka bitwą dla armii, w której służył dziadek Twojego premiera Nie zapominajmy, że wcześniej dostali (PO) łomot w Elblągu, czyli stała tendencja

Złożyłeś już Tuskowi Alles gute na Geburstag ? Może już wrócił z weekendowych konsultacji w Berlinie u Merkel ? Swoją drogą wzywa go jak chłopaczka na POsyłki a nie jak premiera z oficjalną wizytą.
Za to jego Sławuś Nowak bawi się w najlepsze w trójmiejskich knajpach ; gdzie loża z .....ami kosztuje 25 tys. zł za pienądze oligarchów.
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 22.04.2013, 22:26
Jesli alternatywa dla PO ma byc partia majaca takich wyznawcow jak powiekszone "PO" w kazdym wyrazie czy dziadek armii przegranej pod Stalingradem to ja kuzwa dziekuje, ale kopsne sie w koncu i zaglosuje na lenia Tuska albo showmana Palikota.

Ktos slusznie napisal odnosnie linku AYALI ze ta cala lista to mistyfikacja majaca na celu kompromitowanie prawicy. To ja napisze dalsza czesc; czasami mam wrazenie ze ludki takie jak gwiazdzisty czy drozd sympatyzuja z PO. Przeciesz tym swoim paranoicznym belkotem robia taka antyreklame wszystkiemu co na prawo ze to az sie w pale nie miesci.

No dobra, sa jeszcze inne opcje; albo maja 14 lat i ciezkie dziecinstwo za soba, albo sa poprostu niedorozwinieci.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 23.04.2013, 08:45
Jesli alternatywa dla PO ma byc partia majaca takich wyznawcow jak powiekszone "PO" w kazdym wyrazie czy dziadek armii przegranej pod Stalingradem to ja kuzwa dziekuje, ale kopsne sie w koncu i zaglosuje na lenia Tuska albo showmana Palikota.
Ależ to było wiadome od pierwszego twojego wpisu. Naprawdę nikogo nie zdziwiłeś

P.S. Myślisz , że jesteś brany na forum na poważnie ? Kibice w całej Polsce codziennie wyrażają swój negatywny stosunek do powyżej zacytowanych dziwolągów politycznych.
Szpen
Senior Member

Stary 23.04.2013, 11:54
Ależ to było wiadome od pierwszego twojego wpisu. Naprawdę nikogo nie zdziwiłeś

P.S. Myślisz , że jesteś brany na forum na poważnie ? Kibice w całej Polsce codziennie wyrażają swój negatywny stosunek do powyżej zacytowanych dziwolągów politycznych.
odezwał się ten, co jest brany na poważnie. Boki zrywać. Spojrzałeś chociaż na wykres ropy i zrozumiałeś jak głupia propagande Gazety Polskiej zacytowałeś?

Nie chce mi się cytować twojego wcześniejszego posta, więc odpowiem tutaj: Czy Nowak w tych lożach bawił się za twoje? Jesli nie, to co sie czepiasz?
P.S Nowaka nie lubie
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 23.04.2013, 12:36
odezwał się ten, co jest brany na poważnie. Boki zrywać. Spojrzałeś chociaż na wykres ropy i zrozumiałeś jak głupia propagande Gazety Polskiej zacytowałeś?

Nie chce mi się cytować twojego wcześniejszego posta, więc odpowiem tutaj: Czy Nowak w tych lożach bawił się za twoje? Jesli nie, to co sie czepiasz?
P.S Nowaka nie lubie
Kolejny bobek się odezwał . Jak masz problem z ropą to użyj argumentów merytorycznych, co się nie zgadza i gdzie a nie takie zwykłe tuskolenie.
A co do Nowaka, to tak bawił się za moje ! Dla zobrazowania (bo dla leminga to konieczne): Oligarcha i zarazem kumpel Nowaka "wygrywa" rządowe przetargi (dzieki niemu). Kasa podatnika (czyli tez moja) płynie do niego wartkim strumieniem. W zamian oligarcha funduje pobyt w przybytku wraz z panienkami ministrowi Tuska.
W dodatku dostal od oligarchy w dowód zapewne wdzięczności taki skromny gadżet ....zegarek za ...35 tys. zł Co na to CBA ?
Panimajesz już, czy dalej ciężko ? Jak nie , to musisz wziąć koniecznie udział w biegu organizowanym niebawem (gdzieś w swiętokrzyskim) przez PO (z udzialem Tuska) i przewietrzyc umysł.
Życzenia urodzinowe wodzusiowi już złozyłes ?
Wyjatkowo obrzydliwie mizdrzył się do Merkel, machał ogonkiem jak kundelek. Zabawne, ze propagandysta TVP-wski Kraśko myślał, że tą sceną mu przyplusuje

P.S. Ma dziewczyna odwagę, płynąc pod prąd. Poszła na wojnę z medialnym (mętnego nurtu) ścierwem. Brawo Aga !:
http://niezalezna.pl/40615-radwanska-nie-wpuszcza-tvn-u
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.04.2013 o godz. 13:09.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.04.2013, 12:50
Leming dalej będzie udawał że nie wie o co chodzi. Albo Cie wyśle do prokuratury skoro masz dowody . Nie sądzę żeby cudak przyjechał do świętokrzyskiego ...
Hej Nasz TS !!
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.04.2013, 13:05

Ktos slusznie napisal odnosnie linku AYALI ze ta cala lista to mistyfikacja majaca na celu kompromitowanie prawicy.
wielu starszych ludzi ma jednak odmienne poglądy od Ciebie,oni wiele przeżyli i pamiętają kim był Jakub Berman i Ozjasz Szechter.
http://www.youtube.com/watch?v=VyGvhoNWx3M

http://www.smog.pl/wideo/37651/ty_su...do_filmujacej/
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.04.2013 o godz. 13:08.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 23.04.2013, 13:12
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wielu starszych ludzi ma jednak odmienne poglądy od Ciebie,oni wiele przeżyli i pamiętają kim był Jakub Berman i Ozjasz Szechter.

Bobek pewnie myśli, że to powstańcy z getta . A na wszelki wypadek oskarży Cię o ...antysemityzm.
Szpen
Senior Member

Stary 23.04.2013, 14:44
Jak masz problem z ropą to użyj argumentów merytorycznych, co się nie zgadza i gdzie a nie takie zwykłe tuskolenie.
a co ja mam Ci łopatlogicznie wyjaśniać, skoro wklejając dany tekst powinieneś przynajmniej go zrozumieć. A Ty go albo nie rozumiesz, albo nawet nie czytasz. Wyłącznie nagłówek. Jak świętowałeś zwycięstwo w Rybniku? Prawą ręką?
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.04.2013, 16:04
AYALA napisał(a):Wyświetl post

Co chciałeś udowodnić wklejając te filmiki? Przecież chyba nie chcesz mi powiedzieć, że dla ciebie to jakiś argument? Widziałem filmiki w drugą stronę, gdy jakiś dziadek nazywa ludzi przechodzących na Marszu Niepodległości prawicowymi oszołomami, hołotą i równie dobrze oczytany Bob 90, może ci wkleić taki filmik i napisać, że to stary człowiek dużo przeżył i się zna.
...And Justice For All
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.04.2013, 16:23
a co ja mam Ci łopatlogicznie wyjaśniać, skoro wklejając dany tekst powinieneś przynajmniej go zrozumieć. A Ty go albo nie rozumiesz, albo nawet nie czytasz. Wyłącznie nagłówek. Jak świętowałeś zwycięstwo w Rybniku? Prawą ręką?
Ty szpeniu rozumiesz wszystkie teksty, problem w tym, że w ten sam sposób, niezależnie od tego co zawierają. Sprawia to, że najczęściej totalnie się ośmieszasz. Co wraz z nadętym tonem wypowiedzi powoduje, że kasujesz na wejściu wszystkie rodzime kabarety.

ps. Gdyby ktoś nie rozumiał ostatniego pytania szpenia to pokuszę się o interpretację . Mianowicie, jako lewicujący konformista szpeniu już od lat wszelkie okazje świętuje lewą ręką. Prawa jest faszystowska, homofobiczna i co najgorsze antysemicka.
Hej Nasz TS !!
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 23.04.2013, 16:58
Hue, hue, hue. A widziałes kiedyś swoich partyjnych protoplastów , czyli powitanie lub salut ...pionierów i innych "rewolucjonistów" sowieckiego chowu ? też prawą łapką , pionierzy w dodatku z bliskim przerzuceniem nad łbem a sowieciarze rytu kubańskiego, podobnie jak "Heil Hitler tylko z zacisnieta piescia.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 23.04.2013, 18:41
Jeżeli to jest dla Ciebie kryterium głosowania na daną partię, to jak możesz głosować na partie mające takich "wyznawców" i jenteligentów?

Cytat:
Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności
Cytat:
Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka
Cytat:
jebło to jebło, na ch... drążyć temat
Cytat:
Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie: wis.la/m9n7o
Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku.
Cytat:
normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa
Cytat:
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 23.04.2013, 18:43
Szpeniu takie komuchy jak ty nie mówią "Ci" tylko "towarzyszu" ewentualnie "obywatelu",hehe.Pilnuj się bo cię Palikot z partii wyrzuci
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 23.04.2013, 19:19
AYALA

Cytat:
wis.la/it27e

wis.la/rd86r
Rece opadaja. Nie wiem nawet jak to nazwac, bo pod argumentacje tego nie mozna podpiac w zaden sposob
BBudowniczy
Senior Member

Stary 24.04.2013, 14:45
Kreator przemówień Niesiołowskiego

Puchatek
Member

Od: 12.2011

Stary 24.04.2013, 16:45
http://blackblogsheep.salon24.pl/502...ra-w-pornosach

Grodzka z Ruchu Palikota robi striptiz przed kamerką
W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2013, 17:07
Puchatek napisał(a):Wyświetl post
http://blackblogsheep.salon24.pl/502...ra-w-pornosach

Grodzka z Ruchu Palikota robi striptiz przed kamerką
nie wierze kolego Puchatek ze pan/pani Grodzki/Grodzka jest tak glupi/glupia zeby sie w cos takiego pakowac. mysle ze to jakis fotomonaz. jesli jednak to prawda to powinien sobie honorowo strzelic w pusty leb.
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 24.04.2013, 17:41
Zastępca Sikorskiego w MSZ odwołany za przekręty. Chyba nikogo to już nie dziwi. Korupcja to znak firmowy rządu Tuska.

http://niezalezna.pl/40689-kolejna-d...ek-poza-rzadem

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów