|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hemlock Grove - nowy serial od Netflix (ci sami co zrobili House of Cards)
Puścili od razu wszystkie odcinki. Serial z gatunku dla widza o mocniejszych nerwach, który lubi podskoczyć przed komputerem ![]() Do Hannibala nie radzę się zbytnio przyzwyczajać. Chyba zdejmą serial po jednym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bo Hannibal to nie na stację ogólnodostępną, to powinno od razu na jakąś kablówkę trafić.
Za Hemlock Grove się zabieram bo zapowiada się świetnie i od razu będzie dostępny cały sezon. Jestem po trzecim odcinku Orphan Black i jak dla mnie premiera sezonu bez dwóch zdań. Super się ogląda i wciąga niesamowicie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dziś o 21:00 na 13th street leci 2odc. tego Bates Motel.
Tylko coś mi nie działa ten kanał na Cyfrze...
Ostatnio edytowane przez julo : 21.04.2013 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest już kolejny odcinek Bates Motel.
Spoko, 6 odcinków i każdy przyjemny do obejrzenia. Nie nudzi, jest akcja, ogólnie na plus. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Obejrzałem dziś pierwszy odcinek Bates Motel bo dużo się o tym wszędzie mówi i nie zawiodłem się. Może nie był jakiś wybitnie dobry ale to zaledwie pierwszy odcinek i pewnie dalej będzie jeszcze lepiej.
julo - podobno na 13th street Bates Motel jest z dubbingiem... hunter jak obejrzysz to Rectify to napisz co sądzisz bo szczerze mówiąc trailer mnie nie porwał na tyle aby się za to zabrać, ale może będzie tak jak z Bates Motel, że po przeczytaniu opinii się za to wziąłem.
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 24.04.2013 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety 13th street został akurat wyłączony z oferty Cyfry+.
Wg mnie serial fajny ale w 6odc. troche zaczeli kombinować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Homeland-świetny serial, czekam z niecierpliwością na 3 sezon podobnie jak na ostatnie 7 odcinków Breaking Bad.
The Following-zapowiadało się fajnie, a z odcinka na odcinek niestety wygląda coraz słabiej. Californication-słaby sezon czego najlepszym podsumowaniem była scena w samolocie. Plus za Faith i Atticusa. Bates Motel-obejrzałem I odcinek, zapowiada się ciekawie. Strike Back-oglądał ktoś? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest już 7 odc. Bates Motel
Trzeba obejrzeć zaraz po półfinale LM |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
info: http://film.onet.pl/wideo/amerykansk...,126919,w.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W USA ten serial leci na antenie NBC i mimo kiepskiej oglądalności wróbelki ćwierkają, że doczeka się 2. sezonu. Serial jest oczywiście na bieżąco emitowany. Ok. KSL to lokalna telewizja w Salt Lake City, czyli coś jak TVP Kraków. Rzetelność info onetowego gówna porażająca... BTW. HICIOR! na rok 2014 murowany > http://showtv.pl/news_item_5196.htm
Ostatnio edytowane przez hunter : 07.05.2013 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Co do Hannibala, to nie spoilerując nic, według mnie 6 odcinek chyba najlepszy z wszystkich dotąd wyemitowanych
![]() ![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Sundance Channel zaskoczył mnie wspomnianym wcześniej przez huntera "Rectify"
Faktycznie prostowanie sprawy, przez którą główny bohater stracił 19 lat, zapowiada się fascynująco. Zakończenie I odcinka otwiera trochę tropów i pokazuje, że w miasteczku może się dziać podobnie jak w Twin Peaks. Fakt, że ekipa producencka Gran Via Productions maczała palce w Breaking Bad tylko zaostrza mój apetyt. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jednak ogólnie nie jest zle i zgadzam się, ze 6 odcinek najlepszy. Ps. Zastanawia mnie jedno, mianowicie czy potrawy serwowane przez Lecktera swoim gościom, ktorych bylo do tej pory multum, posiadają ludzkie mięsko? Nie da się ukryć, że gotuje gość wyśmienicie jednak czyżby aż tak?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.05.2013 o godz. 05:06.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Według mnie część z tych potraw jest z ludzkiego mięsa.
Tak w ogóle to polecam 7 odcinek, który dziś wyszedł, bo chyba jest lepszy od 6. Nieźle się rozkręcił ten Hannibal ![]()
Ostatnio edytowane przez wislabielany : 10.05.2013 o godz. 08:38.
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Podpisuję się obiema rękoma. Wciągnęły mnie niesamowicie te seriale. Czekam na ciąg dalszy. Od czasu Dextera, według mnie najlepsze tytuły.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja póki co oglądam na bieżąco tylko Gra o tron i Bates motel ale przerwy tygodniowe między odcinkami chyba zmuszą mnie do tego że coś jeszcze napoczne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończył się pierwszy sezon The Following. I teraz tak. Nie warto tracić czasu na ten serial, jeśli zdecydowanie nie poprawią się na początku drugiego sezonu to nie ma opcji żeby się to utrzymało, banał za banałem. Zero konsekwencji. Po pierwszym bardzo dobrym odcinku reszta bardzo słaba. Finał też mierny, ostatnia scena go jakoś ratuje ale ogólnie słabo.
Tanie kino klasy B. Scenariuszem to np Wyspa Harpera przerastała go o dwie klasy. No i zakończenie sezonu w How I met your mother. Uważajcie na spoilery bo jest tego mnóstwo. Świetny jest ten serial.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 15.05.2013 o godz. 06:42.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szukam jakieś komedii z angielskim humorem w stylu "IT Crowd". Może ktoś coś polecić?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ogląda ktoś ELEMENTARY? http://www.filmweb.pl/serial/Elementary-2012-645151
Jak wrażenia po finale? Zaskoczeni? ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Europejska scena serialowa w mocnym natarciu.
"Broadchurch" miażdży cycki. Poziom scenariusza i gry aktorskiej absolutnie nieosiągalny dla wielu amerykańskich produkcji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bates Motel też utrzymał poziom przez cały sezon. inał nie zaskoczył,nawet nie jak finał bo bez wielkiego WOW. Teraz czekam na nowy sezon Suits.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najnowszy odcinek Gry o Tron pt. "Krwawe gody" wymiata
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jestem Ci bardzo wdzięczny za wspomnienie tego tytułu. Gdybyś znał coś podobnego, to, proszę, podrzuć. Ale nie wiem, czy cokolwiek będzie w stanie osiągnąć taki poziom.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Twórcy "Gry o tron" w końcu się postarali i zbliżyli do książki, odcinek bardzo dobry, jeden z lepszych w sezonie.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Odcinek urwał zadek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
GoT zryła beret...mistrzostwo odcinek ..ostra jazda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ktoś ogląda "The Borgias" to mam smutne info. Zatłukli właśnie serial.
http://showtv.pl/news_item_5375.htm |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|