The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2013, 14:40
Te konferencje Kulawika, to jest coraz większy odlot.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.04.2013, 14:44
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Te konferencje Kulawika, to jest coraz większy odlot.
Uważasz, że jesteś zabawny ubliżając Kulawikowi?
Pomijam kwestię tolerowania tego, ale zastanów się co większość normalnych kibiców myśli o Twoim zachowaniu...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.04.2013, 15:35
Problem w tym, że najbardziej Kulawikowi ubliża sam ...Kulawik. Tu naprawdę nie ma już czego ironizować. Kulawik stał się kwintesencją parodii i absurdu (o czym wie mniejszość normalnych kibiców).
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 19.04.2013, 16:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym niektórym mózgom przypomnieć, że Czekaj, Burliga i Chrapek są architektami naszych porażek w równym stopniu jak starsi zawodnicy.
Rzygam już tym waszym "stawianiem na młodych".
Pisanie, że "młodzi nie zagrają gorzej od obecnych" jest jedną z największych bredni jaką w życiu słyszałem. Występy Bruda, Burligi, Chrapka i Czekaja jak widać niczego nikogo nie nauczyły.
Na koniec - jeśli to na ME będziemy budowali przyszły skład, to w następnym sezonie lecimy z ligi.
Masz rację:
Budujmy zespól w oparciu o Kosę , Sobola .... ja bym zciągnął jeszcze Franka. ... !!
OK ... Wszyscy trzej to klasa sama dla siebie i może nawet jeszcze są lepsi niż młodzież ale co będzie za rok dwa ?
Masz uprzedzenie do młodych i tyle.
Świadczy o tym m.in. czepianie się Czekaja i Bruda pod 4 przegranych meczach w których .... nie grali ...
A Chrapek łapie się do młodzieżówki więc taki ostatni nie jest ...

Oczywiście można kupić nowych asiorów ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 19.04.2013 o godz. 16:46.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.04.2013, 16:48
Pomijam kwestię tolerowania tego, ale zastanów się co większość normalnych kibiców myśli o Twoim zachowaniu...

Ale on nikogo nie obrazil.
Jakbys zestawil datami wszystkie konferencje i wypowiedzi Kulawika dla diennikarzy i dla gazet bardzo lato zauwazyc ze dochodzi do sytuacji ze sam Kulawik po tygodniu od danej wypowiedzi nagle przedstawia wypowiedz adekwatnie odwrotna gdzie następnie po kolejnym tygodniu kolejna wypowiedz i odwrotność wypowiedzi wcześniejszej ...istny miszmasz i zagubienie...
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 19.04.2013, 17:06
Sikorski pewnie zagra, bo nigdzie nie ma informacji, że jest kontuzjowany.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.04.2013, 17:11
Młodzież ?

Jaka młodzież. Zalecam sole trzeżwiące.

Pisałem przed Piastem, że trzeba wygrac by mieć większą pewnosć utrzymania i w ostatnich kolejkach wdrażać ową "młodzież". Nie udało się.Tak, że na razie jest sytuacja z gatunku wszystkie ręce na pokład. Proponuje prześledzić z kim gramy my a z kim PBB do końca rundy.
Jeszcze wszystko może się zdarzyć. I czwarte miejsce (choć to tylko teoretycznie) i spadek.

A zresztą skąd brać tą młodzież ? Właśnie w takich meczach, gdzie mamy istotne braki kadrowe, widać jak pusta jest w tym zakresie polityka klubu.

Mecz z gatunku tych, gdzie jeden punkt uznam za sukces.
Piąty mecz z rzędu w układzie środa/sobota. Duże osłabienia kadrowe, drużyna rozbita porażkami, wreszcie daleka podróż. Nic nie napawa optymizmem.
.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.04.2013, 17:12
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Świadczy o tym m.in. czepianie się Czekaja i Bruda pod 4 przegranych meczach w których .... nie grali ...
A Chrapek łapie się do młodzieżówki więc taki ostatni nie jest ...
Napisałem, że są współodpowiedzialni za beznadziejne wyniki i że grają słabo. Czego z powyższych stwierdzeń nie rozumiesz? To nie jest czepianie się, tylko stwierdzenie obiektywnego faktu: są nędzni, by nie rzec - chujowi. Najlepsi są jak akurat nie grają, bo potem jest wielkie zdziwienie czemu Czekaj ma taką przerażającą koordynację ruchową a Chrapek biegnie z szybkością dryfu kontynentalnego.

Do młodzieżówek u nas łapią się ostatnie ofiary i średnio co kilka miesięcy, w przerwie między sprzedawaniem Błaszczykowskiego do Realu a Lewandowskiego do Barcelony powstają artykuły o "straconym pokoleniu" gdzie większość grała w młodzieżówkach, a potem się nawet do naszej buraczanej e-klasy nie załapała.

Możemy ich wystawiać, ale nie dlatego bo są dobrzy albo jakoś szczególnie rokują, tylko - ponieważ jesteśmy żałośni kadrowo.

63.5 Kg - Maaskant też miał głupie konferencje, Petrescu skarżył się na sędziów, Skorża przepraszał. Wszyscy oni są głupi/chorzy psychicznie, nie to co forumowe pokemony.

A wysyłanie Kulawika do zakładu psychiatrycznego tylko dlatego, że mówi to co musi na konferencjach jest obrażaniem go, ale co tam, gdzieś trzeba bezsilną gówniarską frustrację wyładować...

Co za wieś.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.04.2013 o godz. 17:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 19.04.2013, 17:24
Napisałem, że są współodpowiedzialni za beznadziejne wyniki i że grają słabo. Czego z powyższych stwierdzeń nie rozumiesz?
Czy ja pisałem że czegoś nie rozumiem ?
Może to jest przykra rzeczywistość ale jeśli Cupiał nie wyskoczy z paru dodatkowych baniek to na tych młodych jesteśmy "skazani" ... to tylko chciałem ci uzmysłowić.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.04.2013, 17:25
To że Kulawik jest bardzo słabym mówcą wiemy od dawna. Natomiast nie widzę powodu żeby na nim się wyżywać. To bądź co bądź zasłużony dla Wisły piłkarz. Kula nie poradził sobie jako trener Wisły ale trzeba uczciwie przyznać, że jak na niedoświadczonego trenera znalazł się w niezwykle ciężkiej sytuacji w jakiej nie poradziłaby sobie większość uznanych szkoleniowców (mamy potwornie słabą drużynę).

Z Jagiellonią musimy walczyć o 3 punkty, żeby niedługo nie znaleźć się w nieciekawej sytuacji w jakiej jest teraz np. Pogoń.

PS: Bądźmy poważni, nie mamy utalentowanej młodzieży. Musimy grać tymi piłkarzami co do tej pory.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.04.2013, 17:29
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Czy ja pisałem że czegoś nie rozumiem ?
Może to jest przykra rzeczywistość ale jeśli Cupiał nie wyskoczy z paru dodatkowych baniek to na tych młodych jesteśmy "skazani" ... to tylko chciałem ci uzmysłowić.
Napisałem też, że jeśli do tego dojdzie - lecimy na mordę z ligi, tak więc niczego nie musisz mi uzmysławiać.
Ale to będzie już w następnym sezonie. W tym jeszcze się utrzymajmy.
Choćby po to, żebyście mogli sobie "analizować" czy skupić się na zdobyciu mistrzostwa, czy może jednak nie odpuszczać Pucharu Polski. I zastanawiać się, dlaczego przy kolejnym trenerze Boguski nie strzela.
Ponieważ (mam takie przeczucie) możemy nie spaść do pierwszej ligi, tylko od razu do czwartej...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.04.2013 o godz. 17:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 19.04.2013, 17:30
Arked napisał(a):Wyświetl post
Bądźmy poważni, nie mamy utalentowanej młodzieży. Musimy grać tymi piłkarzami co do tej pory.
OK. tylko jak długo ...
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.04.2013, 17:48
Nie wiem. Dopóki im się kontrakty nie skończą? Ale jeśli kiedyś będziemy skazani na tą naszą obecną młodzież to aż boję się o tym myśleć - 3 liga. Jeśli chcemy młodych piłkarzy, na których można by stawiać to najpierw musimy ich pozyskać.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.04.2013, 18:21
Coś mi się zdaje,że dostaniemy porządne lanie od Jagi tym razem...Piłkarze musieliby dostać chyba potrójną premię,żeby się zmobilizować do czegokolwiek na koniec sezonu.
Tak jak ktoś wcześniej napisał,po tej kolejce będziemy mieć 6 pkt nad Podbeskidziem i zacznie się nerwówka
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 19.04.2013 o godz. 18:25.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 19.04.2013, 18:34
comek napisał(a):Wyświetl post
Sikorski pewnie zagra, bo nigdzie nie ma informacji, że jest kontuzjowany.
No raczej nie wg tego:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=27844

Mysle ,ze jestem normlnym kibicem i.....nic nie myślę
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 19.04.2013 o godz. 18:38.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.04.2013, 19:32
Jeszcze rano pisałem: "Skończcie pisać również o jakimś widmie spadku, za dużo drużyn jest między nami, a Podbeskidziem. Cała ta trójka poza Koroną gra taką samą padakę jak my.". Przejrzałem na spokojnie terminarz Ruchu,Widzewa,Korony,Pogoni, Podbeskidzia i muszę się lekko uderzyć w pierś. Jeżeli założymy wariant pesymistyczny (zdobywamy 4 punkty do końca sezonu), to o utrzymanie możemy walczyć do ostatniej kolejki. Pozwoliłem sobie wytypować wyniki zainteresowanych drużyn do końca sezonu, co oczywiście jest bezsensem biorąc pod uwagę nieprzewidywalność naszej ligi oraz to, że w ciągu 6 tygodni mogą dojść kartki, kontuzje itd. Przed tą kolejką tabela przedstawia się następująco :

Podbeskidzie:

-GKS (D) 3
-Lechia(W) 1
-Zagłębie(D)1
-Polonia(W) 1
-Piast(D) 3
-Lech(W) 0
-Pogoń(D) 3
-Widzew(W) 1

Pogoń:

-Legia(W) 0
-Korona(D) 1
-Śląsk(W) 0
-GKS(D) 3
-Ruch(W) 1
-Górnik(D) 1
-Podbeskidzie(W) 0
-Polonia(D) 3

Ruch:

-Polonia(D) 1
-Górnik(W) 0
-Piast(D) 3
-Lechia(W) 0
-Pogoń(D) 1
-Wisła(W) 0
-Legia(D) 0
-Jagiellonia(W) 1

Widzew:

-Piast(D) 1
-Wisła(W) 1
-Jagiellonia(D) 3
-Lech(W) 0
-Lechia(D) 1
-Legia(D) 0
-Korona(W) 1
-Podbeskidzie(D) 1

Korona:

-Górnik(D) 1
-Pogoń(W) 1
-Polonia(D) 3
-Wisła(W) 3
-Jagiellonia(D) 3
-Piast(W) 0
-Widzew(D) 1
-Lech(W) 0

Wisła:

-Jagiellonia(W) 0
-Widzew(D) 1
-Lech(W) 0
-Korona(D) 0
-Śląsk(W) 0
-Ruch(D) 3
-Górnik(W) 0
-Zagłębie(D) 0

-Korona 39 pkt.
-Widzew 35 pkt.
-Pogoń 32 pkt.
-Wisła 31 pkt.
-Podbeskidzie 31 pkt.
-Ruch 31 pkt.

PS: Podkreślam, nie bierzcie tego na poważnie. Bardziej chodziło mi o rozpisanie terminarza do końca rozgrywek, a wyniki to wiadomo-zabawa.

Cytat:
Chciałbym niektórym mózgom przypomnieć, że Czekaj, Burliga i Chrapek są architektami naszych porażek w równym stopniu jak starsi zawodnicy.

Rzygam już tym waszym "stawianiem na młodych". Jak się już nie ma do czego dojebać, to zawsze można zacząć bredzić o graniu ME w lidze.

Chciałbym wam przypomnieć, że jeszcze się nie utrzymaliśmy. Nie jest też prawdą, że "walczymy o nic". Walczymy o jak najlepsze miejsce w lidze, ale widzę że większość tutaj została makabrycznie rozpieszczona przez Cupiała. Nie wiem czy gdziekolwiek indziej kibice chcą odpuszczania meczy bo "gramy o nic".

Pisanie, że "młodzi nie zagrają gorzej od obecnych" jest jedną z największych bredni jaką w życiu słyszałem. Występy Bruda, Burligi, Chrapka i Czekaja jak widać niczego nikogo nie nauczyły. Widzę jednak, że "odstaw rodaków, postaw na młodych Polaków" to nie był jednorazowy wyskok, tylko poważne schorzenie...

Na koniec - jeśli to na ME będziemy budowali przyszły skład, to w następnym sezonie lecimy z ligi.
Nikt nie mówi, żeby wstawić połowę ME do I składu. Wystarczy w takiej 65 minucie zamiast Burligi wpuścić na boisko Stolarskiego. Czy to naprawdę tak wiele?
Ostatnio edytowane przez piter116 : 19.04.2013 o godz. 19:42.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.04.2013, 20:59
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ale on nikogo nie obrazil.
Jakbys zestawil datami wszystkie konferencje i wypowiedzi Kulawika dla diennikarzy i dla gazet bardzo lato zauwazyc ze dochodzi do sytuacji ze sam Kulawik po tygodniu od danej wypowiedzi nagle przedstawia wypowiedz adekwatnie odwrotna gdzie następnie po kolejnym tygodniu kolejna wypowiedz i odwrotność wypowiedzi wcześniejszej ...istny miszmasz i zagubienie...
Proponuję kompletnie nie zwracać na to uwagi (już od dawna tak robię). O ile wiem żaden klub nigdy nie dostał nawet 0,000000000000000001pkt w tabeli za takie czy inne wypowiedzi trenera przed meczem.
A z dobrych wieści - już tylko 8 meczów = 720 min regulaminowego czasu gry do końca sezonu.
1 pkt jesteśmy w stanie przywieźć z Białego. 3pkt oczywiście teź choć zero z tyłu wydaje się dość śmiałym marzeniem.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.04.2013, 22:52

Chciałbym wam przypomnieć, że jeszcze się nie utrzymaliśmy. Nie jest też prawdą, że "walczymy o nic". Walczymy o jak najlepsze miejsce w lidze

Przekaż tą prawdę o walce o jak najwyższe miejsce naszym zawodnikom, mam nadzieję, że posłuchają chociaż Ciebie.

Pisanie, że "młodzi nie zagrają gorzej od obecnych" jest jedną z największych bredni jaką w życiu słyszałem. Występy Bruda, Burligi, Chrapka i Czekaja jak widać niczego nikogo nie nauczyły. Widzę jednak, że "odstaw rodaków, postaw na młodych Polaków" to nie był jednorazowy wyskok, tylko poważne schorzenie...

Wrzucanie Chrapka do worka z parapiłkarzami typu Brud i Burliga jest nieporozumieniem. Coś musi być w zawodnikach typu Chrapek, Uryga, Stolarski skoro w miarę regularnie są powoływani do reprezentacji. Ty swoje zdanie opierasz tylko i wyłącznie na zawodnikach, którzy fakt faktem wypadli źle, nie wykorzystali swojej szansy.

Ale nie można być wiecznie uprzedzonym do młodych zawodników, należy dawać im szansę na pokazanie się na tle innych drużyny z Ekstraklasy a nie tylko na treningach.

Szkoda kontuzji Szewczyka bo obok Chrapka on miałby największe szansę na granie w pierwszym składzie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.04.2013, 02:53
Wolfy ogladasz czasem te mecze czy tylko tak sobie klepies na forum dla zabicia czasu? Zestawianie w jednym szeregu 21 letniego Chrapka i 26 letniego paralityka Burligii to jak to ZWE ujal, bardzo delikatnie zreszta, nieporozumienie. Ogladnij sobie druga połówkę meczu z Legia, ogladnij mecz ze Slaskiem jeszcze raz i mi odpowiedz kto robił grę w środku boiska, kto walczył, kto odbierał, kto sie bardzo ladnie zastawial. Albo porownaj jego wystepy z wystepami Lukasza G. na przyklad.

Na mlodziez trzeba stawiac koniecznie. Chrapek, Stolarski czy jak wroci z Niecieczy Nalepa to sa naprawde solidni grajkowie. I może zamiast wymyslac niestworzone historie o jakichs pucharach to trzeba dac tym chlopakom sie otrzaskac co moze dac nam niesamowitego kopa w przyszłym sezonie?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 20.04.2013, 10:13
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Wrzucanie Chrapka do worka z parapiłkarzami typu Brud i Burliga jest nieporozumieniem.
A do jakiego wora mają zostać wrzuceni? Do wora z Meliksonem? Chrapem, Burliga, Brud, Czekaj to ta sama półka co Iwan, Kmiecik itd. goście którzy są maxymalnie średniakami...

Młodzi polacy wuahahah wole 40 letniego Szymkowiaka, który prezentowałby jakis poziom nić Chrapka, który biega bez pojęcia...

Przepychajcie siię dalej to już nie jest śmieszne tylko ŻAŁOSNE, mamy żenujących zawodników, beznadziejnie słabych a tutaj teorie powstaję że nie.... chyba nie bo on jest powoływany na mecz z Malta ...

Jak mamy grać zawodnikami typu wyżej wspomnieni to BANKOWO spadek murowany.

Nie interesuje mnie narodowość czy wiek, interesują mnie tylko umiejętności, tak więc wole takiego Saganowskiego czy Sobola nić Bruda/Chrapka czy Szewczyka...

Odpowiedz cytując
crosby
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 20.04.2013, 10:22
Jaka kadra na jage
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.04.2013, 14:00
fialo napisał(a):Wyświetl post
Wolfy ogladasz czasem te mecze czy tylko tak sobie klepies na forum dla zabicia czasu? (...)
Klępę dla zabicia czasu, meczy nie oglądam. Skoro to sobie wyjaśniliśmy...

Z Legią Sikorski strzelił gola. I co z tego? Bardziej reprezentatywna dla Chrapka jest jedna połowa z zeszłotygodniowego meczu, czy może wszystkie pozostałe?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2013 o godz. 14:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.04.2013, 14:46
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
A do jakiego wora mają zostać wrzuceni? Do wora z Meliksonem? Chrapem, Burliga, Brud, Czekaj to ta sama półka co Iwan, Kmiecik itd. goście którzy są maxymalnie średniakami...
Ja też Chrapka nie wrzucałbym do tego samego wora co Burliga czy Brud . Wg mnie ma potencjał na solidnego ligowca a może nawet kogoś więcej w przeciwieństwie do tych dwóch Panów B. Tylko uważam że nie powinien być wystawiany na pozycji klasycznej 10 tuż za napastnikiem tylko jako jeden z dwóch środkowych pomocników ustawionych przed stoperami . Oczywiście Jego gra pozostawia jeszcze wiele do życzenia ale wg mnie będzie coraz lepiej wraz z ograniem się w Ekstraklasie i nabraniem więcej doświadczenia . Przecież tacy piłkarze jak Wolski , Kosecki czy Furman też od razu nie błyszczeli w naszej najwyższej klasie rozgrywkowej a Chrapek wg mnie ma papiery (podobnie jak kiedyś Mączyński ) może nie na gwiazdę tej ligi a na co najmniej solidnego ligowca . Podobnie Nalepa , Uryga z zastrzeżeniem że powinien grać na środku obrony ponieważ na dobrej klasy środkowego pomocnika jest za słaby piłkarsko a przecież wielu stoperów zaczynało jako defensywni pomocnicy . Odnośnie Czekaja to zdrowie tutaj ma największe znaczenie , częste kontuzje już nie takie talenty niszczyły i nie wiązałbym z nim większych nadziei właśnie przez te kontuzje . Szewczyk to dla mnie wciąż zagadka : kiedyś pokazał się z bardzo dobrej strony , innym razem był kompletnie niewidoczny , teraz kontuzja -pożyjemy zobaczymy ale jeśli w ciągu przyszłego sezonu nie zacznie więcej grać to czarno Jego karierę u Nas widzę . Stolarski - podobno spory talent , bardzo młody obyśmy dobrze go prowadzili i nikt nam go nie podkradł ( choć pewnie dla samego rozwoju piłkarza lepiej byłoby gdyby jednak ktoś z zagranicy go podkradł ).
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.04.2013, 15:04
Działa wam public sport?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.04.2013, 15:25
Jaki ten Burliga żałośnie słaby.

EDIT: Jovanović zresztą też.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2013 o godz. 15:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.04.2013, 15:25
Sytucja i burdel w naszym polu karnym przy bramce to kwintesencja całego tego sezonu.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.04.2013, 15:30
Nie da sie k... grać bez trenera. Ni nie da sie, nawet Barcelona sie gubi w takiej sytuacji. Kadra jest słaba ale nie aż tak żeby grać w ten sposób i przegrywac z takimi drużynami. Oj igra Bednarz z ogniem..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.04.2013, 15:32
nesta napisał(a):Wyświetl post
Kadra jest słaba ale nie aż tak żeby grać w ten sposób i przegrywac z takimi drużynami. Oj igra Bednarz z ogniem..
Jakimi? Jagiellonia jest lepsza od nas kadrowo.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 20.04.2013, 15:41
Wilk jest najłatwiejszym do przejścia DMF w tej lidze. Nikomu tak łatwo nie uciec, a kiedy trzeba to na nikim tak łatwo nie zarobić faulu.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 20.04.2013, 15:41
Przygnębiająca kopanina do przerwy. Widoków na poprawę chyba nie ma.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów