|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na C są jeszcze?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja rozumiem tylko ludzi spoza Krakowa, często jadą mnóstwo kilometrów i nie mogą zrobić KK gdzie indziej..a szkoda, bo np. Lechia jeździła po największych FC i w ten sposób robiła sobie promocje..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
bilety na PP sa w karnecie?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Zablokowane? Co masz na myśli? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
W sensie, że jak chce kupić bilet na moje miejsce z karnetu to jest ono zaznaczone jako wykupione. Z przeglądu sektora wychodzi na to że "wykupione" są wszystkie miejsca na które są karnety.
edit: dobra, już wiem. Nie można przez "kup bilet", tylko przez "transakcje -> przedłuż" Powód: już wiem
Ostatnio edytowane przez Amptiq : 13.04.2013 o godz. 21:00.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Bilety na Śląsk kupuje się inaczej. Nie wchodzimy w dany mecz, tylko u góry po zalogowaniu przechodzimy w ''transakcje'' i tam wyskakuje nam opcja biletowa na PP, przedłuż/rezygnuj.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Masakra jaka kolejka dzisiaj po KARTY. Zeby mieszkac w Krakowie!!! I nie wyrobic soboe wczesnoej karty i kupic bilet to Paranpja.Sami sobie winni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zeszło choć 4 tys. biletów na mecz ze Śląskiem? Sprzedaż w internecie kończy się za 24h i trochę słaba frekwencja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego ale nie mam opcji „Przedłuż”. Poprostu mi sie nie pojawia...Mial ktos podobnie ?Co z tym zrobic ?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie mam karnetu, ale- nie ma czegoś takiego, że jakbyś wszedł na wydarzenie, a później po wybraniu miejsca przy wyborze typu biletu (normalny, ulgowy) nie ma tam opcji dla karnetowiczów?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
P.S Teraz doczytalem ze mozna to bylo zrobic do wczoraj do polnocy, takze z wlasnej glupoty musze poprostu bilet kupic........
Ostatnio edytowane przez matizaq : 15.04.2013 o godz. 18:47.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
nvm, nie zauważyłem twojego edita ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
W sumie nie rozumiem, jedyny mecz o coś za śmieszne pieniądze a chętnych brak. No ale w końcu to " tylko" mecz o LE a nie mecz z Legią... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Trochę techniki i człowiek się gubi
![]() A na serio mam taki problem, ze wystąpił u mnie problem w czasie płatności przez PayU i zamknęła mi się ta transakcja przed jej zakończeniem. I pytanie brzmi czy mogę jakoś wpłacić te pieniądze? Bo system strony pokazuję że ona czeka na zrealizowanie transakcji i nie ma możliwości ponownego ruchu. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
na legii byłem na Śląsk nie dam rady... na widzew coś wymyśle. dla ludzi z krakowa wstyd nie chodzic ma mecze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupiłem bilet przez neta (po raz pierwszy). Zapłaciłem, mam już bilet w pdf. Pytanie:
Musze go wydrukować na kolorowo? Czy styknie czarno-białe. Wchodzę na kod z tego wydruku czy normalnie na KK? |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() Wchodzi normalnie na KK ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podziękował
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Potwierdzenie jest po to wymagane, że jak będzie awaria czytników to wpuszczać będa "ręcznie" na podstawie biletów papierowych (z kas) czy wydruków (w przypadku kupna przez internet). Taka awaria może się zdarzyć raz na 100 meczy, tylko nie wiadomo jaki to będzie
. Jest to namacalny dowód zakupu, jak paragon.![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
bylem pod stadionem o 18;30, kolejka na 20m, 4 okienka dzialaja, czas oczekiwania ok. 10-15min
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
No to panie i panowie jak typujecie jutrzejszą frekwencję? Będzie nas chociaż 15 tysięcy? Osobiście stawiam, że nie przekroczy 12 koła...ale chętnie się zdziwię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kupowałem dziś bilety przez internet i widziałem że dużo miejsc jest pozajmowanych, więc myślę że z frekwencją nie będzie najgorzej :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Myślę, że razem z dniem dzisiejszym zostało około 7tys biletów sprzedanych, może troszkę więcej. Jeśli jutro będzie nadal taka ładna pogoda, to przyjdzie około 12tys. Bo wiele osób kupi bilet wracając z pracy, albo po szkole (np. ja). Do tego tak niska cena biletów, na pewno zachęci niezdecydowanych.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Kupiłem bilety przez internet dla siebie i kilku znajomych i mam pytanie, czy wejściówki są zapisane na mojej Karcie Kibica i wszyscy musimy wejść razem, czy też każdy z moich znajomych ma bilet zapisany na swojej Karcie Kibica i w przypadku gdyby np. spóźnił się na mecz to wejdzie bez problemu?
![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Każdy ma na swojej, wejdą bez problemu.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak myślicie, można się spodziewać pełnego stadionu? bo póki co nasza passa nie budzi respektu:
Wisła - Piast 1-2 Śląsk - Wisła 2-1 Wisła - Legia 1-2 Wisła - Śląsk? ps. Ja w ramach protestu (zapoczątkowanego w 73 minucie w meczu z Piastem) nie przyjdę i w TV też nie będę oglądał, ale z ciekawości pytam, w końcu najważniejszy mecz sezonu. Tak samo prowadzę również protest przeciwko kartom kibica, od czasu jak je wprowadzili nie byłem na meczu bo nie mam karty i mnie nie chcieli nigdy wpuścić.
Ostatnio edytowane przez pysio : 17.04.2013 o godz. 08:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Przy Tobie to nawet "jerry coś tam" i "thechris" to ludzie na poziomie... edit do postu huntera: wiem, wiem, że to dosyć specyficzna osóbka i widziałem to zdjęcia nawet.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.04.2013 o godz. 10:23.
|
|
|