|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
haha. Nie nie, 3-1 dla drużyny skazywanej na pewną porażke!
ale z drugiej strony... gdzieś czytałem wywiad z jednym z Naszych w którym to mówił ze dojście do finału PP będzie juz gwarantem europejskich pucharów bo L będzie mistrzem. Nie zdziwiłbym sie jakby odpuścili, w końcu idealnie sie do tego nadają. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Alez ja sobie nie robie nadziei. U siebie napsiałem, ze pewnie bedzie "fuksiarski" remis(cos jak poprzednio - 0:0) albo porazka 1:0.
![]() Poprostu pytałem o co szprotsonowi chodziło bo tak to niezbyt dokładnie napisał ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Nie mam do wglądu ile biletów zostało sprzedanych, ale chyba rzeczywiście będzie więcej niż te marne 12 tys. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten mecz moze byc ciekawy
oby nie wtopili za wysko,Legia jakosciwo to połka wyzej dzis... P.S Milo bedzie zobaczyc twarze ktore widze raz na rok(,one sa specyficzne) czyli na meczu z L i jeszce w derbach ale im ten mecz wypadl z kalendarza. Nie zapomnijcie zabrac aparacikow zeby cos na fejsbóka wrzucic!Do zobaczonka ! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja myślę, że nawet tłumów na trybunach nie będzie.
Co do meczu to cichy głos mówi mi, że wygramy.... Ale rozsądek podpowiada, że dostaniemy lanie. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak na ironie albo przegramy po dobrym meczu gdzie nagle Wisła będzie grała taką piłkę że każdemu szczena opadnie z wrażenia, albo będzie nudny remis, albo też może wygramy, ale zagramy strasznie męczący futbol.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wszystkie atuty (poza tym własnego boiska) posiada Legia, dlatego pewnie wygramy ten mecz lub zremisujemy. Wnioski z kilkunastu lat śledzenia naszej ekstraklasy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie będę, ale nie żałuję. Nie spinam się na Legię.Traktuję ten mecz jak mecz z Piastem. Oczywiście Legia gra pólkę wyżej, ale na Wisłe nie przychodzę na lepsze drużyny.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja sie boje powtorki z meczu Lech - Legia ,gdzie Amica dostała szybko 2 gole a potem 3ciego i bylo po zawodach .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Goście ostatni meczy przy Reymonta wygrali w sezonie 96/97 jeśli chodzi o ligę, wtopy w Sosnowcu nie liczę gdyż nie graliśmy u siebie. Krawaciarze mają najlepszą okazję do zmienienia tej prawidłowości :/ oby jednak tak się nie stało, choć każdy inny rezultat niż klęska jest naszym sukcesem... Poprzednio w 9 dali radę..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
A ja widzę inną różnicę w stosunku do Piasta, ekipa Legii jest bardzo silna i każde gardło by się przydało. Ale to kwestia priorytetów.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 12.04.2013 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Wszyscy na mecz ! Sektor C musi być pełny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Obejrzę mecz w pracy na kompie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a ja sie wybieram na mecz, szykuje juz gardlo,
pozdrowienia dla starej wislackiej braci ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Spotykają się dwie wielkie firmy.
A mecz o pietruszkę. Im wygrana nie zapewni mistrzostwa ani też go nie pozbawi. Nam już w ogóle nic nie daje. Trzy punkty wiecej nie zmieniają naszej styuacji w tabeli. Zwycięstwo nie nie będzie stanowić początku wielkiej albo w ogóle jakiejkolwiek drużyny. Bo za półtora miesiąca większości naszych zawodników biegających po boisku nie będzie już w Wiśle. Pozostaje walka o prestiż. Mała wielka rzecz. Nie mamy żadnych, najmniejszych atutów, żeby ten mecz wygrać, czy choćby zremisować. Nie mamy nawet atutów na to by nisko przegrać. I dlatego nie zdziwie się jak wygramy. |
|
|
|
Guest
|
|
Sobol, Iliev, Kosa i reszta odlboyów grających na 100 przez 90 albo więcej minut jutro i w środę ze Śląskiem to fizycznie niemożliwe. A zatem...
Ostatnio edytowane przez arti : 13.04.2013 o godz. 06:44.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie, tematu kibicowskiego nie ma, dlatego pozwolę sobie tutaj zamieścić informacje dotyczące jutrzejszej zbiórki pieniędzy na meczu z Legią.
Zbiórka przeprowadzona na sektorach B i C - cele kibicowskie. Zbiórka na sektorach A, D, E, F, G, H, VIP - na sekcję zapasów TS Wisła. Panie i Panowie nie omijajcie puszek! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A ja licze tylko na jak najmniejszy wymiar kary
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
2007-04-27
Wtedy też pamiętam nie mieliśmy atutów by wygrać. Pamiętam też, że C, ani E nie było pełne. Pamiętam stanie pod bramkami na C, jak wpuszczali FanCluby jakby im się nie chciało. Pamiętam też, że Wisła zagrała jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy mecz tamtego sezonu. Nie inaczej będzie jutro. Do zobaczenia na stadionie! ![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Rozwiązanie zagadki ............ nie byłeś ani na meczu z Piastem ani z Pgonią ani z Legią nie będziesz !!! TaaaaDaaaaaammmmm..... Taki z ciebie kibic kozak moderator !!! Miłego oglądania w TV . ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kadra na spotkanie:
Bramkarze: Sergiej Pareiko, Michał Miśkiewicz. Obrońcy: Gordan Bunoza, Arkadiusz Głowacki, Łukasz Burliga, Osman Chavez, Alan Uryga. Pomocnicy: Paweł Stolarski, Emmanuel Sarki, Cezary Wilk, Radosław Sobolewski, Łukasz Garguła, Patryk Małecki, Kamil Kosowski, Daniel Brud, Michał Chrapek. Napastnicy: Rafał Boguski, Daniel Sikorski. W kadrze nie ma narzekających na urazy Marko Jovanovicia, Ivicy Ilieva, Kew Jaliensa oraz pauzującego za nadmiar żółtych kartek Cwetana Genkowa.
Ostatnio edytowane przez rav : 13.04.2013 o godz. 09:50.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ofensywie tylko 3 obrońców w kadrze
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ktoś orientuje się jaka jest frekwencja na tą chwile? Wynik? 2:1 dla Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Informacja z wczoraj:
Cytat:
także kto nie ma biletu do kas ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bereszyński nie zagra, kontuzja - info za Orange Sport.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
tragedia jesli chodzi o obrone i atak. w napadzie nie mamy czym straszyc.brak Ilieva i Genkova(mimo ze narazie bez wielkiej formy) to duza strata.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A co z Szewczykiem?
![]()
Blue is the colour, football is the game...
Stamford Bridge Fulham Road London SW6 1HS Wielka Brytania |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|