|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A dlaczego nie można przyjąć takiej hipotezy, jeśli sporo faktów do takich wniosków prowadzi? Ja nie wykluczam, że mógł to być wypadek, nie będę też jednak wykluczał wersji z wybuchem. Na dzisiaj tylko druga strona (ta od wybuchu) przeprowadza jakiekolwiek badania i analizy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To sugerują eksperci naukowi np. z takiej firmy jak Boeing. Palikot ci zielska nie załatwił a piszesz jakbyś był odurzony
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No ,no ,to ja wam współczuje ,żyć w kraju z przeświadczeniem ,że zamordowano prezydenta przy użyciu bomby, musi być niezłym koszmarem . Ja bym na waszym z tej Polski chyba uciekł ,bo bym nie chciał żyć w przekonaniu ,że żyje w jakimś bandyckim kraju gdzie zamordowano prezydenta , a przez 3 lata tak naprawde nic sie nie stało . Zleceniodawca Tusk sie pokazuje w tym czasie przed kamerami jakby nigdy nic , sądy milczą ,to by świadczyło ,że żyjemy w jakimś kraju pokroju Korei Północnej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja współczuję Tobie tak naiwnego pojmowania świata - dalej głosuj na Palikota, nadajesz się
I skończ już z tym "zleceniodawcą Tuskiem", ironizowaniem itp. Możesz ze 100 procentową pewnością wykluczyć, że na pokładzie nie doszło do wybuchu? Czy Twoi eksperci przeprowadzili odpowiednie badania żeby zadać kłam tej teorii? No właśnie... Jak na razie wielu specjalistów wypowiada się o możliwym wybuchu (niekoniecznie bomby). |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ze 100% pewnością nie mogę wykluczyć ataku kosmitów. Dyskutowanie na temat bomby w Tupolewie przypomina dyskusje wierzącego z ateistą ( nie masz dowodów że Bóg istnieje vs nie masz dowodów że Bóg nie istnieje - to samo jest z tą waszą bombą )
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nigdzie nie napisałem nic o bombie... Po co z Tobą jednak dyskutować, jeśli Ty dyskusję sprowadzasz do takiego poziomu? O możliwym wybuchu wypowiadali się specjaliści, są pewne "niejasnośći" wskazujące na możliwą eksplozję i dlatego powinno się taką możliwość zbadać. Nie wiem o czym tu w ogóle gadać?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niech zrobią badania, niech oddadzą wrak - wtedy na pewno nie będziesz się musiał martwić bombą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Reszta zdarzeń , z brzoża, bez niej, z dymem czy inną mgłą to już pochodna tego, że zeszli tak nisko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Poczytaj trochę coś o rozszczelnieniu wraku i dlaczego znaleziono nity w ciałach pasażerów. I co mogło to spowodować ? Jak kumasz coś z fizyki to może to ogarniesz
, bo narazie to powtarzasz w kółko same banały na poziomie gimnazjalisty bez żadnych merytorycznych uzasadnieniach.Dlaczego taką sraczkę prezentuje PO na wiadomości o trotylu we wraku. Czego tak się boją ? Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.04.2013 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Chciałbym aby ktoś (zwolennik zamachu) odpowiedział na ostatnie doniesienia Macierewicza "samolot przelatywał 17 metrów nad ziemią i nastąpił wybuch" ( to daje kilka metrów nad drzewami plus wysunięte podwizie) co on tak nisko robił? we mgle lecąc ponad 200 kmh.
Jak mi to ktoś wyjaśni uwierze we wszystko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czasami mam wrażenie, że "prześmiewcy" idą po jednej linii . Tak jak ci, którym wysyłają sms jak głosowac.
Zadają pytania, tymczasem temat wałkuje tymczasem od paru stron bbudowniczy z anielską cierpliwością stara się łopatologicznie tłumaczyć. Albo odbiorcy mają jakiś wyjątkowo silny syndrom "wyparcia" albo nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.04.2013 o godz. 11:18.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
już uwierzyłeś, stał się cud. Pan premier ci to wyjaśni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||||
Mnie szczególnie intryguje ta szokująca prędkość 200 km/h sprawiająca wrażenie, że piloci niczym szaleńcy rozpędzili maszynę do niebotycznych prędkości (a minimalna prędkość Tu154 to 235 km/h) ![]() Szpen napisał(a):
"odchodzimy na drugi krąg" A pytanie dobre, tylko adresatem powinna być komisja Millera: Jerzy Miller napisał(a):
Szpen napisał(a):
Szpen napisał(a):
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
czytałeś stenogramy? Był na kursie i na ścieżce.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Najnowszy komunikat Prokuratury ws Smoleńska:
Cytat:
Ciekawe jak to się ma do stwierdzeń naszego Ministra Sikorskiego sprzed kilku tygodni : Nie da się ukryć,że RS bardzo tymi słowami wsparł naszą prokuraturę w staraniach o wrak. Good job.Cytat:
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 05.04.2013 o godz. 17:17.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tekst trochę chaotyczny, ale mimo wszystko wrzucam: http://niepoprawni.pl/blog/5722/smol...torej-nie-bylo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
tw stokrotka juz zaciera rączki na nadchodzący tydzień (linka dałem w temacie politycznym)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wczorajsza debata w TVP o Smoleńsku
http://vimeo.com/63617290 Kraśko "obiektywny" jak zwykle.Ciekawe te zdjęcia satelitarne co prof Rońda opublikował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że nie podawał źródeł. Przez to tracił wiarygodność i obiektywny Kraśko od razu atakował. Zdecydowanie ciekawiej było parę minut później, najlepszy był typ z UW, który na dzień dobry zwyzywał wszystkich od Pisowców i żadnych argumentów nie przyjmował.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Zbliża się 10 kwietnia....
Cytat:
Cytat:
![]() http://fakty.interia.pl/raport-lech-...y-t,nId,953036 ![]()
|
||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Krzemiński tradycyjnie obrzucał inaczej myślących od siebie samego wyzwiskami. W jego klinicznym przypadku to bardzo charakterystyczna wybiórczość dostrzeganie i cytowanie haseł jednej strony, z jednocześnie całkowitą amnezją na już nawet nie hasła, ale i czyny (że wspomnę tutaj jedynie mord w Łodzi) strony drugiej. Dla mnie osobiście samego siebie przeszedł natomiast Wroński z Wybiórczej, który stwierdził, że cieszy się z tego, że film A. Gargas został puszczony w TVP. Takiej hipokryzji już dawno nie wydziałem. Cały tydzień ta gazetka próbowała wpłynąć na odwołanie tej emisji, a tutaj typ w świetle kamer próbuje tak łgać. Premię za to powinien dostać od Michnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tymczasem Niesioł spodziewa sie jutro próby podpalenia państwa
http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...a-panstwa.html |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
"Co było przyczyną takiego zniszczenia samolotu, który 10 kwietnia rozbił się pod Smoleńskiem? Gdyby rzeczywiście uderzył w podłoże z taką prędkością, jest wysoce prawdopodobne, że nawet by nie pękł. Narzuca się odpowiedź, iż doszło do wybuchu - mówi "Gazecie Polskiej Codziennie" prezes PiS Jarosław Kaczyński."
źródło: gazeta.pl Nie rozumiem dlaczego polityk nie mający żadnego doświadczenia w badaniu wypadków lotniczych, wiedzy na temat fizyki itp. tak gra słowami i wypowiada się na temat, o którym nie ma pojęcia. Przecież to czysta manipulacja, katatymia i dereizm. I te jego "wysoce prawdopodobne" lub słynne "istnieje prawdopodobieństwo graniczące z pewnością" - czyli nie ma pewności, ale tak sprytnie dobiera słowa żeby ludzie mu ślepo wierzyli bez sprawdzenia faktów.
Ostatnio edytowane przez eloelo : 09.04.2013 o godz. 11:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
eloelo vel SmutnyRomantyk vel coś tam coś tam :
DAJ SE SIANA ! ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Manson33, nie rozumiem Cię. Wyraziłem jedynie swoją opinię
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
JEDREK76 -> z tym obiektywnym Kraśką, to była ironia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Swoją ? buchachacha
Żaden propagandzista nie ma swojej opinii. Bo mu nie wolno. Prowadzi to do szybkiego prostowania zwojów i rozwiązuje propagandziście wiele problemów natury intelektualnej ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|