The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2013, 22:26
MatMario napisał(a):Wyświetl post
rav napisał(a):Wyświetl post
- 99 zł platinum
- 10 zł multiroom
- 30 zł HBO
- dekoder "gratis"

Czyli to samo co teraz + LM i LE i Liga Włoska. Za 35 zł więcej.
Na SK dziś ktoś dostał tą ofertę za 129zł ale był na wypowiedzeniu, sądzę że 119 jest realne.
Na SK dużo bzdur.
Dwukrotnie telefonicznym konsultantom zaproponowałem, że tyle (119) zapłacę za taką ofertę.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.03.2013, 11:05
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Gold z całym C+ na pewno nie, przynajmniej na razie - w przyszłosci moze zrobia ta swoja "elastycznosc", ktora tak sie chwalili na poczatku. Platinum minimum za 99zł mozesz dostac jezeli migrujesz bo dla nowych abonmentow cena jest 119zł. Na nic lepszego raczej nie masz co liczyc przynajmnie na ta chwile
Ja miałem przez ostatnie 18 miesięcy Optimum (full sport i film) bez HBO za ....69 zł. Teraz taka oferta jest grubo powyżej 100 zł. Czyli walą ludzi w rogi. Kto jeleń lub ze słabymi nerwami ten zapłaci. Liczą , że sporo takich bedzie i im zrekompensuja ewentualne ubytki z rezygnacji.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 31.03.2013, 11:39
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ja miałem przez ostatnie 18 miesięcy Optimum (full sport i film) bez HBO za ....69 zł. Teraz taka oferta jest grubo powyżej 100 zł. Czyli walą ludzi w rogi. Kto jeleń lub ze słabymi nerwami ten zapłaci. Liczą , że sporo takich bedzie i im zrekompensuja ewentualne ubytki z rezygnacji.
To powiedz mi kolego co ma zrobić osoba której kończy się umowa ? złożyć rezygnację i żądać pakietu za 79 zł ( jak wyliczył kolega stronę wcześniej) ok, tylko co jak nie dostanie ? umowa się skończy, klient straci możliwość oglądania, oni klienta .... pytanie kto będzie bardziej stratny ? jako nowy klient oferta będzie dużo gorsza.

Naprawdę się nie spodziewaliście, że po połączeniu dwóch platform co "trzymają" cała piłkę cenny będę wyższe ? ja byłem przygotowany, że ze 100 będzie trzeba dać, jest niestety więcej ;/
Ostatnio edytowane przez Luu... : 31.03.2013 o godz. 11:42.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 31.03.2013, 11:55
Luu... napisał(a):Wyświetl post
To powiedz mi kolego co ma zrobić osoba której kończy się umowa ? złożyć rezygnację i żądać pakietu za 79 zł ( jak wyliczył kolega stronę wcześniej) ok, tylko co jak nie dostanie ? umowa się skończy, klient straci możliwość oglądania, oni klienta .... pytanie kto będzie bardziej stratny ? jako nowy klient oferta będzie dużo gorsza.

Naprawdę się nie spodziewaliście, że po połączeniu dwóch platform co "trzymają" cała piłkę cenny będę wyższe ? ja byłem przygotowany, że ze 100 będzie trzeba dać, jest niestety więcej ;/
Zanim dostałem taka ofertę, wysłałem im wypowiedzenie. Dzwonili do mnie często schodząc coraz niżej z ceną (czyli wychodzi, że te moje 69 zł. warte było dla nich tego zachodu) i w ostatnim dniu zaproponowali cene 69 zł. Ale oczywiście to jest zabawa dla pokerzystów, gdzie słowo "sprawdzam" padnie na samym końcu . Trzeba być przygotowanym na odejście wtedy inaczej sie gra. Jeśli łapiesz za drugim razem ich ofertę to płacz i płać.
Ludzie, naprawdę nie jesteście niewolnikami nc+, tymbardziej, że oni teraz przegieli pałę. Nie pomagajcie im stzryc kasę z durnych zalęknionych polaczków, którzy sie boją, że im sygnał wyłczą. Nawet jeśli, to za jakiś czas możesz tą cyfrę wziąć na żonę czy innego domownika jak ceny spadną a spadną tego można być spokojnym. Pamiętacie jak łapali jeszcze niedawno klienta oferując mu 3 miesiace za darmo czy inne promocje ? Bida coraz większa w kraju, a ceny wyższe niż w Europie Zachodniej. Nie dajcie się robić w bambuko !
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.03.2013, 12:57

Piszesz tak, jakbyśmy mówili o ogrzewaniu, czy jedzeniu...

Walić ich, po#@#$o ich z cenami, to trzeba zrezygnować. Na mecze można przejść się do baru, do znajomych, oglądnąć na necie. Na filmy i seriale też jest metoda.
Ddf
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Stary 31.03.2013, 14:30
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Zanim dostałem taka ofertę, wysłałem im wypowiedzenie. Dzwonili do mnie często schodząc coraz niżej z ceną (czyli wychodzi, że te moje 69 zł. warte było dla nich tego zachodu) i w ostatnim dniu zaproponowali cene 69 zł. Ale oczywiście to jest zabawa dla pokerzystów, gdzie słowo "sprawdzam" padnie na samym końcu . Trzeba być przygotowanym na odejście wtedy inaczej sie gra. Jeśli łapiesz za drugim razem ich ofertę to płacz i płać.
Ludzie, naprawdę nie jesteście niewolnikami nc+, tymbardziej, że oni teraz przegieli pałę. Nie pomagajcie im stzryc kasę z durnych zalęknionych polaczków, którzy sie boją, że im sygnał wyłczą. Nawet jeśli, to za jakiś czas możesz tą cyfrę wziąć na żonę czy innego domownika jak ceny spadną a spadną tego można być spokojnym. Pamiętacie jak łapali jeszcze niedawno klienta oferując mu 3 miesiace za darmo czy inne promocje ? Bida coraz większa w kraju, a ceny wyższe niż w Europie Zachodniej. Nie dajcie się robić w bambuko !

Ok, w sumie się zgadzam tylko dalej nie rozumiem po co obrażać ludzi od jeleni czy durnych zalęknionych polaczków?

Ja miałem ten sam pakiet co Ty tylko za 78 zł, czyli 9 zł więcej, ale załatwiłem to jednym telefonem, bez potrzeby odbierania durnych telefonów codziennie, ja mam dość nienormowany czas pracy i mnie takie telefony mocno wkur.... Tak jak teraz dzwonili z nc+ o 9 rano w poniedziałek, oczywiście powiedziałem, że nie mam czasu na rozmowę i proszę o kontakt o konkretnej godzinie i co ? oczywiście nikt nie dzwonił, więc udam się w wolnym czasie do salonu i będąc tym "jeleniem" podpisze umowę. Umowa mi się kończy za kilka tyg, a lubię sobie w weekend (jak mam trochę wolnego czasu) oglądnąć jakiś mecz. Nie bawi mnie kombinowanie, branie nowej umowy, pisanie wypowiedzeń, podpisywanie nowej umowy, nie mam czasu mnie w tyg nie ma w domu....

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Piszesz tak, jakbyśmy mówili o ogrzewaniu, czy jedzeniu...

Walić ich, po#@#$o ich z cenami, to trzeba zrezygnować. Na mecze można przejść się do baru, do znajomych, oglądnąć na necie. Na filmy i seriale też jest metoda.

no własnie, czy to jest nie zbędne do życia ? nie ! nie podoba mi się rezygnuje, bez potrzeby "płaczu" na wszystkich możliwych portalach.

Oczywiście ceny są wysokie, sprzęt który dają to jest "stary" sprzęt od n-ki i to jest przegięcie, pełna zgoda ale jak komuś to nie przeszkadza, to jego sprawa, chce płaci jego sprawa. Jak się komuś nie podoba, niech walczy, co wywalczy to jego, tak jak było do tej pory.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 31.03.2013 o godz. 14:52.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 31.03.2013, 15:15
[QUOTE=Luu...;1305826]To powiedz mi kolego co ma zrobić osoba której kończy się umowa ? złożyć rezygnację i żądać pakietu za 79 zł ( jak wyliczył kolega stronę wcześniej) ok, tylko co jak nie dostanie ? umowa się skończy, klient straci możliwość oglądania, oni klienta .... pytanie kto będzie bardziej stratny ? jako nowy klient oferta będzie dużo gorsza.

co ty chrzanisz kolego skonczy ci sie umowa- daj im wypowiedzenie - najwyzej miesiac przebiedujesz na naziemnej .......troche szkoda koncowki sezonu ale tak naprawde to emocji juz nie ma - ligi wygryqwaja Bayern, MU, Juve, Barca ..w polsce Legia albo AMika - wiec po hu.ju mi tam emocje czy jedna szmata wygra MP czy druga ..... zostalo juz tylko LM gdzie srodowe mecze i tak sa na TVP! a wtorkowe kazdy jakos na necie ogarnie ... jesli ktos jest jelen i go stac niech buli 120 zeta ...ja osobiscie przy najblizszej mozliwosci rezygnuje ( choc mam umowe do sierpnia 2014 !!!) .... chyba ze zaproponuja mi pakiet PLATINUM za 80-85 zl , choc w cuda nie wierze ....... a kto ci powiedzial ze jak nowy klient to bedzie gorsza ja mysle ze bedzie taka sama ....bo i tak na tym zarobia - czemu / bo Polacy to taki narod ze teraz 50 % abonentow mamra, szczeka i sie wkur...wia .....ale i tak nawet jak 30 % abonentow zrezygnuje to pozostale 70 % po podwyzce pakietow nadrobi ich strate- i wyjda na rowno ......to proste jak dupczenie ...ale niestety nie ma mozliwosci zeby wiekszosc ludzi pokombinowala i wiem ze i tak zabula za drogie pakiety ....taki kraj, tajka mentalnosc
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.03.2013, 21:47
https://www.youtube.com/watch?v=Pq5W8J49uHI

Julien Verley
N i C +u po mnie .Wracam do Francji
Ostatnio edytowane przez julo : 31.03.2013 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 31.03.2013, 22:42
Ok, w sumie się zgadzam tylko dalej nie rozumiem po co obrażać ludzi od jeleni czy durnych zalęknionych polaczków?

Ja miałem ten sam pakiet co Ty tylko za 78 zł, czyli 9 zł więcej, ale załatwiłem to jednym telefonem, bez potrzeby odbierania durnych telefonów codziennie, ja mam dość nienormowany czas pracy i mnie takie telefony mocno wkur.... Tak jak teraz dzwonili z nc+ o 9 rano w poniedziałek, oczywiście powiedziałem, że nie mam czasu na rozmowę i proszę o kontakt o konkretnej godzinie i co ? oczywiście nikt nie dzwonił, więc udam się w wolnym czasie do salonu i będąc tym "jeleniem" podpisze umowę. Umowa mi się kończy za kilka tyg, a lubię sobie w weekend (jak mam trochę wolnego czasu) oglądnąć jakiś mecz. Nie bawi mnie kombinowanie, branie nowej umowy, pisanie wypowiedzeń, podpisywanie nowej umowy, nie mam czasu mnie w tyg nie ma w domu....

no własnie, czy to jest nie zbędne do życia ? nie ! nie podoba mi się rezygnuje, bez potrzeby "płaczu" na wszystkich możliwych portalach.

Oczywiście ceny są wysokie, sprzęt który dają to jest "stary" sprzęt od n-ki i to jest przegięcie, pełna zgoda ale jak komuś to nie przeszkadza, to jego sprawa, chce płaci jego sprawa. Jak się komuś nie podoba, niech walczy, co wywalczy to jego, tak jak było do tej pory.
Płacisz 78, teraz zapłacisz jeśli chcesz to załatwić za jednym razem min 109 zł czyli rocznie bagatela 370 zł więcej. Mocno cenisz swój czas.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 01.04.2013, 07:44
Ciekawe co by zrobili jakby połowa ludzi, zamiast zmigrować do NC+ przeszłaby do polsatu i wzieli dekodery co przez 3 miechy sie nie płaci ABO. nic - bo zero złotych. Najedli by sie strachu...

Widać kto tu stawia warunki cyfra dała nc+ 7 kanałow a n-ka tylko smieszny n-sport, ale zobaczcie jaką fajną oferte ma CP za 50 zł wszystko bez hbo i tam cinemamaxu a w NC- z 80 zł albo wiecej trzeba zapłaćić za to samo

Ja myśle przejść do POLSZMATU i przeczekać.

NC+ nawet połkneło Telewizje na Kartę HD. Kolega to ma... ciekawe co jemu zaproponują bo płacił grosze.

Oferta CP za 50zł lub nawet 60zł nie jest taka tragiczna. Nawet mają kanał FOX z ciekawymi serialami, którego kanału nie mogłem sie doprosić w ofercie C+.
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=6

Orientuje sie ktos czy Orange sport jeszcze cos pokazuje mecze ekstraklasy jakies Bo Polsat sport i polsa sport extra cos tam pokazuje, kilka meczów jest, najwyzej sie bedzie człowiek ograniczał do magazynu ekstraklasy. Eurosport 2 też pokazuje jeden mecz... Co prawda nie mają tych ciekawszych meczów ale chwilowo Wisełka akurat jest w połowie tabeli więc duża szansa że właśnie nas pokażą co kolejkę. Mam nadzieje że sporo ludzi tak zrobi i NC+ odpuści sobie ekstraklase i troche wody do dupy sie im naleje.
Ostatnio edytowane przez julo : 01.04.2013 o godz. 08:17.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 01.04.2013, 08:59
julo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co by zrobili jakby połowa ludzi, zamiast zmigrować do NC+ przeszłaby do polsatu i wzieli dekodery co przez 3 miechy sie nie płaci ABO. nic - bo zero złotych. Najedli by sie strachu...

Widać kto tu stawia warunki cyfra dała nc+ 7 kanałow a n-ka tylko smieszny n-sport, ale zobaczcie jaką fajną oferte ma CP za 50 zł wszystko bez hbo i tam cinemamaxu a w NC- z 80 zł albo wiecej trzeba zapłaćić za to samo

Ja myśle przejść do POLSZMATU i przeczekać.

NC+ nawet połkneło Telewizje na Kartę HD. Kolega to ma... ciekawe co jemu zaproponują bo płacił grosze.

Oferta CP za 50zł lub nawet 60zł nie jest taka tragiczna. Nawet mają kanał FOX z ciekawymi serialami, którego kanału nie mogłem sie doprosić w ofercie C+.
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=6

Orientuje sie ktos czy Orange sport jeszcze cos pokazuje mecze ekstraklasy jakies Bo Polsat sport i polsa sport extra cos tam pokazuje, kilka meczów jest, najwyzej sie bedzie człowiek ograniczał do magazynu ekstraklasy. Eurosport 2 też pokazuje jeden mecz... Co prawda nie mają tych ciekawszych meczów ale chwilowo Wisełka akurat jest w połowie tabeli więc duża szansa że właśnie nas pokażą co kolejkę. Mam nadzieje że sporo ludzi tak zrobi i NC+ odpuści sobie ekstraklase i troche wody do dupy sie im naleje.
Po pierwsze NC+ NIE odpuści sobie ekstraklasy. Wiedzą co jest ich największym atutem.

A po drugie oferta Polsatu jest beznadziejna jeżeli komuś zalezy na sporcie. Nie wmówisz mi, ze jest inaczej. NC+ sobie z tego zdaje sprawe dlatego daje takie ceny.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Stary 01.04.2013, 10:10
Trudno, przeżuluje jakoś rok czasu. Zresztą ostatnio mam mało czasu żeby mecze oglądać. Ograniczam sie tylko do meczów Wisełki, i mogę zadowolić się skrótami pozostałych.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.04.2013, 13:57
Niestety, ceny przegięte i to ostro. Byłem w punkcie, i najlepsze co dla mnie pan znalazł (patrzyłem mu przez ramię ) To 129 złotych na rok za wszystkie kanały ze sportem i hbo bez multiroomu. Jutro idęwysłać wypowiedzenie i jak zawsze będę czekał do ostatniego dnia. Trudno, najwyżej wezmęna rok Polsat. Na mecze i tak mam mało czasu, jak trzeba będzie, to obejrzę na necie. ale czuję że wymiękną. Naprawdę bardzo dużo ludzi wysyła wypowiedzenia. Sam namówiłem kolegę dentystę, który ma i N i C+. On sięnaprawdę nie przejmuje, czy ma płacić 99, 119 czy 199... ale wypowie. Ważne żebyśmy wwszystkich znajomyc namówili, niech ich zaleje fala wypowiedzeń.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.04.2013, 15:58
Widzieliscie ta reklame zapowiadajaca nc+ z Panami Tuzimkiem i Smokowskim? co mowia, ze maja najlepsze transmisje w swoich stacjach? Smokowski powinien Tuzimkowi na koncu dowalic, ze w Canal+ mają lepszych komentatorow
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.04.2013, 20:12
Tragiczna ta reklama. Inna sprawa, co się dziwić cenom jak trzeba utrzymać jakichś Tuzimków i Ryczelów. Poczekajcie jak za chwile usłyszycie Pana "eksperta" Terleckiego.

https://www.youtube.com/watch?v=Mp6rX0IkXFc
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 02.04.2013, 09:54
Rozpiska gdzie i które ligi w jakim pakiecie:
http://img834.imageshack.us/img834/7786/rozpiskap.jpg
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 10:38
Ulotka potwierdza wszystkie przypuszczenia. Chcesz mieć gwarancję obejrzenia wszystkich meczów swojej drużyny (za wyjątkiem ostatnich dwóch kolejek) - musisz mieć C+ Platinum.

Jest tu też jedno kłamstwo: przecież Canal+ nie puszcza wszystkich meczów ligi angielskiej, hiszpańskiej, francuskiej (i Ligi Mistrzów pewnie też), a jedynie wybrane mecze. Niby wszyscy aktualni klienci to wiedzą, ale nowi mogą myśleć, że dzięki C+ obejrzy wszystkie mecze Premiership, ewentualnie każdy mecz "swojej" drużyny. A to nieprawda.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.04.2013, 10:47
Nie sądzę, żeby przy moim aktualnym abonamencie Canal+ Prestige HD za 149 zł (a w ramach migracji mam płacić 202 +20 za najem dekodera) dało się pozostać przy takiej samej kwocie, a nie można przy migracji ponoć obniżać pakietu.
Dlatego wyślę w kwietniu wypowiedzenie umowy ze względu na to, że nowa oferta mi nie odpowiada.
Albo zadzwonią, żeby mnie przekonać cenowo, albo potem zamówię NC+ jako nowy abonent wybierając sobie inny, niższy pakiet.

Ps.
Czy ktoś mi może powiedzieć z jakiego numeru dzwonią konsultanci z NC+ ?
Często nie odbieram połączeń z nieznanych numerów, więc nie chciałbym czegoś przegapić.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 02.04.2013 o godz. 10:49.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 10:54
FraMat, pisałem już - 202 + 20 to nie oferta w ramach migracji.
Nie wysyłaj wypowiedzenia, bo w tej chwili nie masz ku temu podstaw. Będziesz je miał, gdy dostaniesz pismo z Cyfry z ofertą migracji. Prawdopodobnie w tym tygodniu.

Jeśli oferta nie będzie Ci odpowiadać, to wyślij wypowiedzenie i czekaj na telefon. Albo przejdź się do punktu Cyfry, może zbijesz ofertę o 10-20 zł.

Obecnie za 199 zł dostajesz niemal wszystko, w tym multiroom na 2 TV. Myślę, że zbijesz to do 179 zł.

Dzwonią przede wszystkim z numerów zastrzeżonych.

P.S. Teraz niby "nie można" na niższy, ale jak dostaną Twoje wypowiedzenie, to zgodzą się na wszystko. Aktualnie za 139 zł (a podobno i 129) jest do dostania pakiet Platinum (zatem cały sport) z HBO i multiroom na jeden telewizor.
Ostatnio edytowane przez rav : 02.04.2013 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Stary 02.04.2013, 11:18
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Płacisz 78, teraz zapłacisz jeśli chcesz to załatwić za jednym razem min 109 zł czyli rocznie bagatela 370 zł więcej. Mocno cenisz swój czas.
dzisiaj bylem w punkcie nc+, Platinum (bez HBO) za 99 zł ( a jakbym chciał multiroom na jeden TV to 109 zł)
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 02.04.2013, 11:31
rav napisał(a):Wyświetl post
FraMat, pisałem już - 202 + 20 to nie oferta w ramach migracji.
Nie wysyłaj wypowiedzenia, bo w tej chwili nie masz ku temu podstaw. Będziesz je miał, gdy dostaniesz pismo z Cyfry z ofertą migracji. Prawdopodobnie w tym tygodniu.

Jeśli oferta nie będzie Ci odpowiadać, to wyślij wypowiedzenie i czekaj na telefon. Albo przejdź się do punktu Cyfry, może zbijesz ofertę o 10-20 zł.

Obecnie za 199 zł dostajesz niemal wszystko, w tym multiroom na 2 TV. Myślę, że zbijesz to do 179 zł.

Dzwonią przede wszystkim z numerów zastrzeżonych.

P.S. Teraz niby "nie można" na niższy, ale jak dostaną Twoje wypowiedzenie, to zgodzą się na wszystko. Aktualnie za 139 zł (a podobno i 129) jest do dostania pakiet Platinum (zatem cały sport) z HBO i multiroom na jeden telewizor.
Ma podstawy do wyslania wypowiedzenia.
Z dniem 1 kwietnia została zmieniona oferta programowa...
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 02.04.2013, 11:41
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Do chwili otrzymania nowych warunków listem nic nie robię. Później się zastanowię. List zwykły mogą sobie w sądzie do dupy wsadzić.

Informacja o zmianie oferty programowej wysłana mailem czy opublikowana na stronie jest nic nie warta jako dowód sądowy.

Ja jestem cierpliwy. Po otrzymaniu tego nieszczęsnego listu zastanowię się czy już pisać wypowiedzenie czy czekać i płacić przelewem tyle ile mam wpisane na podpisanej umowie. Wystarczy być cierpliwym i zdeterminowanym. Ja sobie wyobrażam życie bez C+. Idzie lato będą sensowniejsze zajęcia niż oglądanie TV. Wisłę na wyjazdach mogę oglądać w pubie.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 12:44
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Prawda, od wczoraj masz takie prawo.

Ale przecież nie chodzi o to, żeby wysyłać wypowiedzenie dla samego wysyłania. Z faktu wyłączenia czterech kanałów (13th Street Universal, Zone Romantica, ESPN Classic i Religia.tv) nie wynika zmiana cen. Jeśli więc ktoś nie ogląda tych kanałów to z powodu ich wyłączenia nie ma sensu wysyłać wypowiedzeń.

Gdy otrzymacie list dotyczący migracji (z nową wyższą ceną) - wiecie co trzeba robić...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 12:58
misieq napisał(a):Wyświetl post
Rozpiska gdzie i które ligi w jakim pakiecie:
wis.la/d36hf
Taka była odpowiedz redakcji Canal+ Sport na facebooku:

Tego rodzaju szkiców jest mnóstwo, ale ten akurat jest nieprecyzyjny. Bo gdzie choćby mecze ligi włoskiej, które będą w CANAL+. Także Liga Europejska... Najlepiej śledzić nasze ramówki.

PS: Założyciel Anty NC+ odpowiada prezesowi nc+
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 02.04.2013 o godz. 13:07.
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 02.04.2013, 13:44
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
(...) Najlepiej śledzić nasze ramówki. (...)
Wg ich ramówki (strona oficjalna i EPG) mecz Śląsk-Górnik ma być na nsport a to jest nieprawda bo sami poinformowali, że w tym sezonie nie będzie żadnych meczów Ekstraklasy na nsport.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 13:55
misieq napisał(a):Wyświetl post
Wg ich ramówki (strona oficjalna i EPG) mecz Śląsk-Górnik ma być na nsport a to jest nieprawda bo sami poinformowali, że w tym sezonie nie będzie żadnych meczów Ekstraklasy na nsport.
Oficjalna ramowka 4-5 kwietnia
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.04.2013, 14:54
Już lecą w kutasa.

"mecz tenisa Polska-RPA na 36 kanale serwisowym platformy NC+. "
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 02.04.2013, 16:47
wis.la/ottvg

Czy to wystarczy? Wpisać na dzień np 2 kwietnia? Listem poleconym? Czy muszę oddawać dekoder? Proszę o odpowiedź tu albo priv będących w temacie
Powód: Przypomniało mi się coś
Ostatnio edytowane przez Natkan : 02.04.2013 o godz. 17:13.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.04.2013, 16:49
Szybkie pytanie.
W odpowiedzi na wypowiedzenie proponują GOLDA z całą paczką CANAL+ z MR o zł za 99 zł na 12 m-cy.
Warto ?

P.S.

ok już wiem, poczytałem trochę i nie warto .
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 02.04.2013 o godz. 17:07.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.04.2013, 17:01
Jeżeli chcesz oglądać Piasta Gliwice to warto, jeżeli chcesz oglądać Wisłę Kraków to się z nią pożegnaj w tv, bo tam jej nie będziesz miał :]
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów