The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2013, 13:53
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
przestancie p[ieprzyc i sie pocieszac ......zeby miec Sport trzeba bedzie zaplacic za pakiet 119 zl ....i tyle w temacie .....C+ sprzedalo swoich abonentow ITI i maja to wszystkow du..pie...... prosta pilka : chesz lige polska, angielska , hiszpanska (specjalnie nie pisze o francuskiej bo chyba nikt tego nie oglada) - to zabulisz 119 zl za pakiet ...prosta pilka ...
Daruj sobie takie posty, bo nic nie wnoszą do tematu, co najwyżej wprowadzają w błąd. Nikogo nie interesują Twoje frustracje i płacze kto co komu sprzedało i gdzie kto kogo ma.

Tak, w standardowej ofercie by oglądać pełny sport trzeba zapłacić 119. Ale po to jest ten temat, żeby dowiedzieć się m.in., że można taki pakiet wynegocjować za 99 zł. Po to jest ten temat, żeby namawiać do negocjacji i nie przyjmowania pierwszej z brzegu oferty, która zwykle jest z kosmosu.

Tylko masowe rezygnacje i odrzucanie propozycji nc+ oderwanych od rzeczywistości może spowodować, że zmienią podejście. A jeśli nie.. to naprawdę jest wiele innych rozrywek w życiu niż telewizja. Przejść się, pospacerować... zdrowsi będziemy.

MatMario napisał(a):Wyświetl post
Po ilu dniach do was dzwonili po zostawieniu namiaru na siebie?
Bodajże dwa dni, przy czym nie dodzwonili się do mnie od razu, bo byłem na futsalu Zadzwonili ponownie rano trzeciego dnia.

Najpierw zalogowałem się na ica.cyfraplus.pl, wszedłem w odpowiednią zakładkę, tam był banerek do nc+. Po jego kliknięciu cały formularz był już wypełniony, łącznie z numerem umowy. Wystarczyło kliknąć zgłoszenie.
Powód: połączenie postów jeden pod drugim
Ostatnio edytowane przez rav : 24.03.2013 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 24.03.2013, 14:32
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
przestancie p[ieprzyc i sie pocieszac ......zeby miec Sport trzeba bedzie zaplacic za pakiet 119 zl ....i tyle w temacie .....C+ sprzedalo swoich abonentow ITI i maja to wszystkow du..pie...... prosta pilka : chesz lige polska, angielska , hiszpanska (specjalnie nie pisze o francuskiej bo chyba nikt tego nie oglada) - to zabulisz 119 zl za pakiet ...prosta pilka ...
albo zostaje: http://www.soccer-live.pl/
Ddf
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.03.2013, 14:37
Ja właśnie czekam drugi dzień dzisiaj, zgłoszenie robiłem tak samo jak ty.Zobaczymy.

Na razie oni są z pozycji siły, jednak jak dostaną te kilka tysięcy rezygnacji zmiękną.

jak chcecie to przyjmujecie propozycje jakie wam dają, jednak takie postawienie sprawy robi z was osłów lubiących przepłacać. Oferty nie są na 100% najlepsze jakie się da uzyskać. Muszą być lepsze dla tych którzy wyślą rezygnację, jak sie skusicie na ofertę z pierwszej inny infolini to nie dziwota że później słyszę że cyfra to droga sprawa. No nie droga ale trzeba kombinować.

Mój pakiet bez rabatów to 216zł/msc. Ja płacę 134. Ale tak, nie da się.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 24.03.2013 o godz. 14:40.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.03.2013, 17:22
Panowie polecam być na bieżąco z forum Laki DVHK ....

http://forum.dvhk.pl/
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 24.03.2013, 17:29
Lista kanałów to podsumowanie całego burdelu jaki tam nastąpił. Trzeba trochę poczekać bo ceny powinny spaść, inaczej stracą mnóstwo klientów. Trzeba zachować spokój a nie podpisywać umowy na wariata. Okolice 100 zł za piłkę (jeśli ,którys z moich znajomych ma Cyfrę to tylko dla piłki ) to zdecydowanie za dużo. Przeliczyłem sobie ilu znajomych da takie pieniądze i wyszło mi max 2 na 10 http://forum.satkurier.pl/viewtopic....745481#p745481 link do dobrego forum, ciągle się tam coś dzieje
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 24.03.2013 o godz. 17:41.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 24.03.2013, 17:30
Dasz jakieś szczegóły, czego się można spodziewać na tym forum?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 24.03.2013, 18:10
jezeli mam obecnie pakiet Canal+ Optimum to analogicznie będe mial nc+ Platinium?
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 24.03.2013, 18:17
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
jezeli mam obecnie pakiet Canal+ Optimum to analogicznie będe mial nc+ Platinium?
analogicznie tak powinno być, ale oczywiście nieanalogicznie dostaniesz podwyżkę
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.03.2013, 18:27
Dasz jakieś szczegóły, czego się można spodziewać na tym forum?
Jestem na tym forum juz 8 lat, nie ma dla mnie lepszego forum jezeli chodzi w ogole o linki, pomoc na kazdy temat, rozmowy na kazdy temat, wszystko o platformach satelitarnych (w tym nc+ - z tego forum ja biore wszystkie informacje, ktore podaje tutaj), pomoc w sprawie kazdego tunera od Dreamboxa czy Fergusona po mniej znany Vu-Duo. Satkurier czy media2 niech sie schowaja.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.03.2013, 18:58
Oferta debiutującej na rynku platformy cyfrowej NC+ oburzyła część abonentów n i Cyfry+, z których połączenia powstała nowa telewizja. Na Facebooku powstał profil "Anty NC+", który szybko polubiło ponad 2,6 tys. użytkowników. Narzekają na drożyznę, problemy z dodzwonieniem się na infolinię i zapowiadają, że zerwą umowy z operatorem. Prezes NC+ tłumaczy, że fala negatywnych komentarzy to efekt niezrozumienia oferty, a eksperci - że NC+ będzie musiała obniżyć ceny, by utrzymać obecnych klientów
Dotychczasowi klienci Cyfry+ i N nie kryją niezadowolenia z przedstawionej w czwartek oferty. Ich zdaniem jest ona za droga i aby mieć te same programy, co w poprzednich platformach, trzeba w NC+ wykupić najdroższe pakiety. Początkowo abonenci wyrażali swoje emocje na profilu NC+ na Facebooku. Szybko powstał jednak nowy profil, pod hasłem "Anty NC+" - jak tłumaczą w komentarzach internauci, część negatywnych opinii na temat nowej platformy była kasowana. Co piszą ludzie? "Pani w infolinii NC+ na przedłużenie umowy zaproponowała mi abonament o 50 zł droższy od tego, co mam teraz. Oczywiście dodała, że tylko z takiej opcji mogę skorzystać. To jest niepoważne" - brzmiał jeden z wpisów na Facebooku.

"NC+ widzi oburzenie klientów i przez telefon oferuje niższe ceny, ale po przeczytaniu wpisu mam mieszane uczucia. Czy to ja powinienem negocjować? Czy to mi powinno się zaoferować dobrą ofertę? Po obniżkach cen i tak zamiast 79 zł musiałbym płacić 119 zł, aby mieć TO SAMO (pomniejszone o niektóre programy, które wyrzucą z oferty). Nie wiem jak Wy, ale ja nie zamierzam się błaźnić i błagać o niższy pakiet konsultanta" - napisał inny użytkownik. Szczególnie zdenerwowani są fani sportu, którzy piszą, że aby oglądać mecze Ekstraklasy, Premiership czy ligi hiszpańskiej, muszą teraz wykupić droższy pakiet za minimum 119 zł.

Co na to władze nowej platformy? - Jestem zaskoczony reakcją mediów i abonentów. Klientom NC+ oferujemy najtańsze pakiety w tej samej cenie co w N czy Cyfrze+, ale programów jest o kilkanaście więcej. Do tego w pakiecie za 59 zł klienci mają już program N Sport HD. Osoby, które dokładnie zapoznają się z naszą ofertą, zrozumieją, że już w podstawowych pakietach mamy bardzo wiele kanałów. W pierwszym pakiecie premium - Silver - są dostępne już programy Canal+ Family HD i Canal+ Family2 HD, w których znajdą się cotygodniowe premiery telewizyjne czy mecze Ekstraklasy, Ligi Mistrzów czy lig zagranicznych - mówi w rozmowie z serwisem pieniadze.gazeta.pl Julien Verley, prezes NC+.

I dodaje, że dotychczasowi klienci otrzymają indywidualne propozycje umowy w rozmowie z pracownikami infolinii. - Klientom dzwoniącym do nas jest prezentowana nowa oferta i jest ona porównywana z tą obecną w N czy Cyfrze+. Możliwe jest indywidualne dobranie propozycji programowej. Można będzie też dobrać indywidualnie pojedyncze programy z wyższych do niższych pakietów, np. Sundance Channel HD - mówi Verley.

Kto ma rację? W platformie N pakiet za 39 zł obejmował 53 kanały, w tym 18 w HD. W NC+ w tej samej cenie jest 70 kanałów, w tym 17 w HD. Droższy pakiet w N za 59 zł oferował 91 kanałów, w tym 28 w HD, a w NC+ jest to 108 kanałów, w tym 34 w HD. Podobna oferta obowiązywała też w Cyfrze+.

- Internauci mówią tylko o najdroższych pakietach, te stanowią jednak tylko margines naszej oferty - dodaje Verley.

Edward Miszczak: To będzie rynkowy gigant (TVN24/x-news)

Rozumiemy Wasze zaniepokojenie

Wydaje się, że NC+ wzięło krytykę internautów do siebie. W piątek na oficjalnym profilu platformy pojawiło się oświadczenie, w którym czytamy: "Dziękujemy za wszystkie Wasze uwagi. Są one dla nas naprawdę ważne. Jest nam przykro, że nasza nowa oferta spotkała się z taką krytyką z Waszej strony. Z drugiej strony - rozumiemy Wasze zaniepokojenie (...)Mamy nadzieję, że gdy wyjaśnimy sprawy, co do których macie wątpliwości, to spojrzycie na naszą propozycję przychylniejszym okiem". Kilka godzin później pojawił się nowy komunikat: "Nasi Abonenci są dla nas najważniejsi, dlatego dla każdego z nich przygotowaliśmy specjalną ofertę. Przyjdźcie do najbliższego punktu sprzedaży, zadzwońcie do Call Center lub zostawcie swoje namiary na stronie nc+, a skontaktujemy się z Wami. Pomimo zatrudnienia dodatkowych konsultantów, zainteresowanie ofertą nc+ przerosło nasze oczekiwanie, w związku z czym prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość. Nasi konsultanci pomogą Wam wybrać ofertę najbardziej dopasowaną do Waszych potrzeb".

Internauci nie zostawili tego bez komentarza: "Telefon dzisiaj od call center nc+. "Co Pan lubi oglądać?" Ja: "filmy, sport, discovery etc." "Super, to mamy dla pana ofertę za 79". Ja "Ale ja teraz płacę 59 zł i nie chcę płacić więcej". "To przykro mi, na tę chwilę nic innego nie mogę zaproponować" to się nazywa elastyczna oferta!" - pisze na Facebooku Marcin Zimny, a Patryk Olechnicki dodaje: "Pan Zygmunt Solorz już się cieszy. Zarobi kilka grubych milionów na nowych abonentach Cyfrowego Polsatu".

Analitycy: Muszą być obniżki. Bez tego będzie ciężko

Analitycy rynku mediów dziwią się drogą ofertą przedstawioną przez NC+. - To bardzo odważna oferta, ale może się ona okazać strzałem w stopę dla właścicieli. Tak drogiego pakietu na naszym rynku nie było. Wygląda na to, że jest to oferta dla zaledwie promila widzów, dla których cena nie jest istotnym czynnikiem - mówi Piotr Janik, szef działu analiz z KBC Securities. Zdaniem ekspertów, wysokie ceny pakietów pokazują, że właściciele platformy chcą ją pozycjonować jako usługę premium. Rzeczywistość może się jednak okazać bardzo brutalna. - Ceny pakietów są bardzo wysokie. Aby utrzymać abonentów, właściciele NC+ będą musieli obniżyć ceny pakietów. Spodziewam się, że pracownicy platformy będą dzwonili do klientów i oferowali nawet najdroższe pakiety w bardzo promocyjnych cenach, o połowę niższych od oficjalnej oferty - mówi Waldemar Stachowiak, analityk rynku z Ipopema Securities.

Czytaj więcej: Wysokie ceny odstraszą klientów.

Czy takie działanie nie popsuje jednak wizerunku platformy? - Pierwszy i drugi kwartał nie są istotnym okresem dla platform telewizyjnych. NC+ będzie musiał ostro obniżyć ceny, aby utrzymać obecną liczbę abonentów. Trzeba jeszcze pamiętać, że część klientów posiada zarówno dekodery Cyfry+ jak i N. Teraz kiedy obie się połączyły, naturalnie zmniejszy się przez to liczba podpisanych umów - dodaje Stachowiak. Także Piotr Janik uważa, że największym sukcesem NC+ będzie utrzymanie obecnej liczby abonentów. - Nie wydaje mi się, żeby nowa platforma odebrała klientów innym operatorom - mówi Janik.

Waldemar Stachowiak uważa, że klienci, którzy przestraszą się wysokich cen, mogą przejść do innych platform, w tym do Cyfrowego Polsatu. Dla przykładu najdroższy pakiet w Cyfrowym Polsacie kosztuje 89 zł miesięcznie i znajduje się w nim 125 kanałów, w tym 31 w HD. Przypomnijmy, że najdroższy pakiet w NC+ kosztuje 199 zł, a znaleźć w nim można 130 kanałów, w tym 50 w HD.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.03.2013, 19:08
Panowie szczerze powiem ze nie wiem co robic.... jestem uzytkownikiem cyfry + umowa mi sie konczy w kwietniu.. mam pakiet za 79 i multiroom ktory uzywam na 2 domy.. Qr*a nie wiem czy migrowac z negocjacja ceny czy rezygnowac ... straszna z tym zamota!To ze zmienia ceny jest pewne tylko ze nie wiadomo kiedy to nastapi..
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.03.2013, 19:10
Glazik napisał(a):Wyświetl post
Panowie szczerze powiem ze nie wiem co robic.... jestem uzytkownikiem cyfry + umowa mi sie konczy w kwietniu.. mam pakiet za 79 i multiroom ktory uzywam na 2 domy.. Qr*a nie wiem czy migrowac z negocjacja ceny czy rezygnowac ... straszna z tym zamota!To ze zmienia ceny jest pewne tylko ze nie wiadomo kiedy to nastapi..
Proponuje wysłać wypowiedzenie i spokojnie czekać na ruch z ich strony
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.03.2013, 19:28
Donki napisał(a):Wyświetl post
Proponuje wysłać wypowiedzenie i spokojnie czekać na ruch z ich strony
Ja właśnie dzisiaj tak zrobiłem wysyłając wypowiedzenie e-mailem a jutro jeszcze poleconym za potwierdzeniem odbioru. Prawie 11 lat w canal+, pakiet Optimum. Teraz rezygnuje w pełni świadomie, nie mam zamiaru dawać robić z siebie durnia, obecne ceny z kosmosu za kupę niepotrzebnych kanałów śmieci. Niech się bawią beze mnie.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.03.2013, 20:25
witam mam pytanie zniknął mi dzisiaj kanal DISNEY CHANEL,to jeden z ważniejszych kanałów dla mnie czy wy tez go nie macie ...jest po rewolucji na 97 kanale
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.03.2013, 20:28
Najśmieszniejsze jest to - jak gdzieś czytałem wywiad z jakimś tam prezesikiem, powiedział:
"- nie oddamy ani jednego klienta". hhahaha

Najgorsze jest to że człowiek nie po to kupuje duże LCD do pokoju żeby później musieć ślęczeć nad laptopem i sie denerwować że rwie transmisje. To nie dla mnie.

Dla tych co mieszkają w blokach, obok siebie w klatce to jest możliwość dzielenia kart, są do tego na allegro sprzęciki - rf link 600 lub 100.

Dodatkowa opłata za multiroom to przegięcie. Płacisz za sygnał i chcesz mieć też w drugim pokoju dostęp.
Teraz doszła podwyżka abo, a w zamian sie nie dostaje praktycznie nic.
Ostatnio edytowane przez julo : 24.03.2013 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 24.03.2013, 20:58
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
witam mam pytanie zniknął mi dzisiaj kanal DISNEY CHANEL,to jeden z ważniejszych kanałów dla mnie czy wy tez go nie macie ...jest po rewolucji na 97 kanale
U mnie śmiga normalnie.

Ja podtrzymuje że czekam na ich ruch do końca swojej umowy, czyli czerwca 2014.

Rozbicie meczów ekstraklasy też na antenę "enki" to wyjątkowe skur*ysyństwo.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.03.2013, 21:15
Poziom w....ienia właśnie sięgnął u mnie zenitu.

http://media2.pl/media/101494-Mecze-...-kablowek.html

Nie po to 3 lata temu brało się w UPC pakiet c+ żeby teraz odwalali takie jaja. Zdanie "100% MECZÓW TYLKO W CANAL+" mogą sobie wsadzić w buty. A jeszcze nie tak dawno jako użytkownik UPC, ewentualną fuzję n z c+ przyjmowałem z entuzjazmem. Teraz tylko czekać aż podniosą cenę paczuszki z 35 do 70 zł.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.03.2013, 23:58
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Poziom w....ienia właśnie sięgnął u mnie zenitu.

http://media2.pl/media/101494-Mecze-...-kablowek.html

Nie po to 3 lata temu brało się w UPC pakiet c+ żeby teraz odwalali takie jaja. Zdanie "100% MECZÓW TYLKO W CANAL+" mogą sobie wsadzić w buty. A jeszcze nie tak dawno jako użytkownik UPC, ewentualną fuzję n z c+ przyjmowałem z entuzjazmem. Teraz tylko czekać aż podniosą cenę paczuszki z 35 do 70 zł.
Szczerze to wolę jednak Lige Mistrzów i Europy od spotkania Ruch-Podbeskidzie ale dla koneserów ekstraklasy w UPC ten mecz będzie do zobaczenia na Polsacie.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.03.2013, 06:59
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Szczerze to wolę jednak Lige Mistrzów i Europy od spotkania Ruch-Podbeskidzie ale dla koneserów ekstraklasy w UPC ten mecz będzie do zobaczenia na Polsacie.
Aktualni abonenci cyfry nie dostaną LM i Europy, przynajmniej nic o tym na tą chwilę nie wiadomo. A wiadomo natomiast że hasło 100% ekstraklasy tylko u nas nie jest prawdziwe.

Ja mam taką refleksję że NC+ rządzą zasady zaczerpnięte z platformy która została przejęta bo nie była konkurencyjna i przegrała walkę o klienta. Była marką premium a przynajmniej tak się pozycjonowała i jak widać poległa, więc budowanie nowej platformy na przegranych jest dość ryzykowną zagrywką.

Jedno co pewne to ślijcie wypowiedzenia i ostro się targujecie, nie dzwońcie, niech oni dzwonią, pierwsze oferty odrzucajcie bo to jest skok na waszą kasę. W kupie siła, kupy nikt nie ruszy.

A tak abstrahując to CP z ofertą full za chyba 58 zł/msc, gdzie tych meczy z TME jest większość, można wziąć 2 takie oferty w cenie jednej nc+..

NC+ - Nowe Ceny Plus.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.03.2013, 07:50
Aktualni abonenci cyfry nie dostaną LM i Europy, przynajmniej nic o tym na tą chwilę nie wiadomo. A wiadomo natomiast że hasło 100% ekstraklasy tylko u nas nie jest prawdziwe
A własnie, ze dostana i juz wiadomo. 1 kolejka 1/4 LM bedzie leciec jeszcze na nSport i nPremium ale mecze rewanzowe beda juz podzielone - jeden mecz wtorkowy i srodowy na nSport i jeden mecz wtorkowy i srodowy na Canal+Sport. A tutaj masz potwierdzenie:

http://www.canalplus.pl/sport-liga-m...alaga-cf_40665
http://www.canalplus.pl/sport-liga-m...-germain_40666
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2013, 09:08
Zamiast się wkurzać, trzeba działać i wysyłać im wypowiedzenia. Gdyby połowa abonentów to zrobiła to bardzo szybko zmieniliby linię postępowania. Tym bardziej, że życie poza cyfrowe istnieje .
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.03.2013, 09:22
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A własnie, ze dostana i juz wiadomo. 1 kolejka 1/4 LM bedzie leciec jeszcze na nSport i nPremium ale mecze rewanzowe beda juz podzielone - jeden mecz wtorkowy i srodowy na nSport i jeden mecz wtorkowy i srodowy na Canal+Sport. A tutaj masz potwierdzenie:

http://www.canalplus.pl/sport-liga-m...alaga-cf_40665
http://www.canalplus.pl/sport-liga-m...-germain_40666
No to to jest jedyny plus... jednak hasło 100% ekstraklasy jest kłamstwem.

Wysyłać wypowiedzenia i się targować, Takie lekceważenie jak zaprezentowali do tej pory jest po prostu w....iające. Jak się ludzie dobrze nakręcą, a w tą stronę to idzie to bardzo żarliwie będą za chwilę przepraszać swoich klientów.

Ogólnie to zastanawia mnie ta umowa z niegwarantowaniem kanałów np Eurosportu. Ciekawe kiedy to trafi do Uokiku
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.03.2013, 09:40
BBC Knowledge odnalezione na kanale 268
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 25.03.2013, 09:40
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Zamiast się wkurzać, trzeba działać i wysyłać im wypowiedzenia. Gdyby połowa abonentów to zrobiła to bardzo szybko zmieniliby linię postępowania. Tym bardziej, że życie poza cyfrowe istnieje .
Tyle że na ten moment nie można wysłać wypowiedzenia bo niby z jakiej racji? Dopiero jak wyślą nam zmiany w regulaminie to będzie miał każdy prawo wypowiedzieć umowę.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Kamol
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 25.03.2013, 09:43
Niestety z tego co wiem, ludzie dzwonią do NC+ i łykają oferty jak świeże bułeczki, ale sądzę że to się za chwile skończy bo dzwonią ci co są mocno nakręceni już odkąd usłyszeli na nową ofertę, a jeżeli ktoś liczy się z groszem to jednak nie będzie chciał płacić aż tyle.

Ja mam akurat w N abonament ale jeszcze pracowniczy, jako były pracownik, w wyniku czego mam za 29zł dostęp do wszystkich pakietów bez opcji dodatkowych. Aż się boje myśleć o ile mi wzrośnie abonament.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.03.2013, 11:15
Kamol, poczytałem sobie pobieżnie z ciekawości komentarze na Facebooku z oficjalnego kanału NC+ i ludzie jadą po nich równo, raz za razem. A jeżeli już pojawiają się jakieś pozytywne komentarze, okazuje się, że często pochodzą one od telemarketerów albo przedstawicieli handlowych (akwizytorów), którzy pracują w zewnętrznych firmach i sprzedają usługi NC+. Także chociażby na tej podstawie sądzę jednak, iż tych napalonych na nową, drogą platformę jest w praktyce niewielu. I nawet jeśli jest jakaś grupa kupująca te beznadziejne nowe oferty, to tak jak piszesz - źródełko szybko wyschnie.

Swoją drogą - nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałem tyle pomyj wylewanych na głowę jakiejkolwiek firmy po przedstawieniu nowej oferty...

W przypadku usług (czy to telefonia, czy telewizja satelitarna) nie trzeba wcale być pracownikiem, żeby dorwać się do specjalnej oferty z back-office. Niemniej nie jest to tak proste dla zwykłej osoby fizycznej, która nigdy nie pracowała choćby jako sprzedawca.
Ostatnio edytowane przez enzo : 25.03.2013 o godz. 11:18.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 25.03.2013, 11:47
Przeklejone z satkuriera:

http://media2.pl/media/101499-Jednak...do-ncplus.html

i

http://img266.imageshack.us/img266/6901/dsc03471jo.jpg

Przypuszczam, że artykuł wysmarowany na podstawie tego zdjęcia. Zdjęcie a właściwie pismo, może oczywiście być podrobione, ale komu by się chciało? No chyba, że Polsat...
Jednym słowem: burdel !

Na koniec:

Cytat:
właśnie dzwonil konsultant , mam Superpremium +MR za 99zl.
sprawa wyglada tak:
po 03.04.2013 beda wysylac nowe regulaminy dla abo. C+ ,ktore wchodza w zycie od 01.07.2013.
jak do 30.05.2013 nie wysle(my)wypowiedzenia czyli akceptuje(my) ich nowy regulamin,cennik oraz przenosiny do nc+ i automatycznie przechodzimy do nc+ od 01.07.2013 z nowym pakietem do ktorego przynalezymy teraz u mnie odpowiednio 149zl.
żenua
odchodzę z C+
Ostatnio edytowane przez David. : 25.03.2013 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2013, 11:58
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Tyle że na ten moment nie można wysłać wypowiedzenia bo niby z jakiej racji? Dopiero jak wyślą nam zmiany w regulaminie to będzie miał każdy prawo wypowiedzieć umowę.
Pisałem o tych, którym kończy się okres umowy. Tak jak w moim przypadku do końca kwietnia. Dzisiaj posłałem list polecony z wypowiedzeniem.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 25.03.2013, 13:15
Powiem tyle, że jeśli dostanę to zasrane pismo z debilną propozycją nie do odrzucenia, pójdę do Vectry, gdzie za C+ będzie 40 zł w połączeniu z platynowym - 100 zł - wprawdzie bez HBO, ale nie dam z siebie robić idioty - zaczynałem z nimi od samego początku, więc wystarczy robienia z człowieka idioty...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 25.03.2013, 13:21
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Powiem tyle, że jeśli dostanę to zasrane pismo z debilną propozycją nie do odrzucenia, pójdę do Vectry, gdzie za C+ będzie 40 zł w połączeniu z platynowym - 100 zł - wprawdzie bez HBO, ale nie dam z siebie robić idioty - zaczynałem z nimi od samego początku, więc wystarczy robienia z człowieka idioty...
Uważaj,bo oni wycenili 6 swoich kanałów C+ na... 70 zł ! I pewnie każda kablówka będzie indywidualnie to rozgrywać, gdzieś czytałem, że UPC zadeklarowało, że włączy abonentom wszystkie C+ ale nie będzie to trwało wiecznie i wydaję mi się, że skoro sama nC+ nie panuje nad swoimi działaniami to takim kablówką jeszcze ciężej.Chyba, że Vectra już ma w swojej ofercie nowe C+ wtedy tylko brać od nich. To jest jawne wydymanie klientów.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów