|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2013 o godz. 22:53.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobra, panowie, zakończmy ten temat... Było, minęło - nie ma sensu o tym dyskutować, tym bardziej, że z dyskusją to ma niewiele wspólnego. Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A - jeśli można wiedzieć - na jakiej podstawie coś "ustaliliście"? Bo moim zdaniem nadal g. wiecie. I na forum się raczej nie dowiecie.
Ktoś mi odpowie kto to jest ten Sarki? EDIT: A, to ten od roku bezrobotny. Ale luz. Jak postanowi zostać w Krakowie po sezonie, to będzie mógł się "rasistom" zrewanżować. Na przykład plując im do kebabów, albo źle wydając resztę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2013 o godz. 23:25.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No tak, tu ogromne znaczenie ma to, że przez rok był bezrobotny, dzięki temu można śmiało na niego buczeć i udawać (może i nie udawać) małpy. Jak Traore odszedł z LG to nie widziałem ogólnego zadowolenia i dziękowania, że czarnuch w końcu opuścił Gdańsk.
Ale jak wiadomo Wolfy zawsze wszystko wie najlepiej, niestety nikt nie potrafi tego docenić i dalej będzie sprzedawał kebaby. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest na Wiśle problem rasizmu? Oczywiście, przecież Marcelo uciekał stąd przed Ku Klux Klanem... Rozumiem gdyby był jakiś zauważalny poziom takich zachowań, wtedy miałby podstawy żeby angażować w to prasę, policję etc. Ale przy czymś takim? Zwykle argumentem debili jest to, że takie zachowania należy dusić w zarodku. Tak jakby większość z nas nie miała własnego rozumu. Dla mnie ten koleś jest skończony. Jest zwykłym pajacem. Reszty nie komentuję, bo szkoda czasu na imbecyli. Sarkazm wymaga inteligencji, na przyszłość lepiej odpuść sobie próby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.03.2013 o godz. 03:04.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobry obyczaj na Wiśle był taki że nie obrażamy naszych piłkarzy. Coś uległo zmianie ?
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
.......enie o dupie maryny, nie mamy wiekszych problemow niz to co PONOĆ usłyszał jakiś chłop gdzieś? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ponoć, ale Z PEWNOŚCIĄ. Inna sprawa, że wszystko co miało zostać powiedziane, zostało już powiedziane i dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi. Najprostsze rozwiązanie, widzisz , że sąsiad buczy na własnego zawodnika, zwróć mu uwagę, nie poskutkuje, to z liścia. Powinno poskutkować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Przecież powiedział że KOCHA - przynajmniej wiadomo że nie żywi urazy. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
A dla mnie najciekawsze jest to, że z akceptacją Żydów w zespole jakoś nie było problemu. Tera nagle ktoś pierwszy raz w życiu zobaczył murzyna i palma bije. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie czuje abym temat rozdmuchiwał - zobacz na ilość postów. Druga sprawa - przecież wiesz że jestem romantykiem i zależy mi jedynie na odrzuconym uczuciu miłości. Nie interesuje mnie kto i jak odrzucił, interesuje mnie tylko fakt.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
"Forumowi kibole" pozwalają sobie na bardzo niewybredne komentarze pod adresem Kulawika, czy młodych piłkarzy, prześcigają się w epitetach pod ich adresem, natomiast srają ogniem, bo jakiś anonimowy murzyn powiedział, że usłyszał buczenie? Sami niestety nie wiedzą ile w tym wszystkim prawdy, bo przecież nigdy nie byli na wyjeździe, więc wiedzę czerpią z komentarzy w necie. Kwintesencja tego forum. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.03.2013 o godz. 14:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajny wywiad z Jaliensem.
GK Niezwykły pomysł na przyszłość piłkarza Wisły Kraków http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie żaden butik, trenerka albo szkoła dla młodych piłkarzy. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Luigi Di Biagio po ostatnim meczu młodzieżówki wyróżnił Chrapka...a u nas płacz,że Wisła nie ma zdolnej młodzieży i podnieta legią
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Rozmowa była wczoraj w SportRaport24 na orange sport.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|