The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2013, 17:54
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Jeśli tak było, to brak mi słów... Mam nadzieję, że to wymysły dziennikarzy, bo takie szczeniackie zachowanie kibicom Wisły nie przystoi
W komentarzach na necie dominuje kierunek gdański nie krakowski.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.03.2013, 18:25
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
W komentarzach na necie dominuje kierunek gdański nie krakowski.
Wspólnie kibice Lechii buczeli, grupka z 25 osób ale reszta szybko ich uspokoiła.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 22.03.2013, 18:54
Zastanówcie się co piszecie kur.a mać.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.03.2013, 19:11
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Zastanówcie się co piszecie kur.a mać.
Dokładnie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 22.03.2013, 19:23
fialo napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie.
Dlaczego?
Widzisz jakiś powód by zamiatać pod dywan takie rzeczy?
Przecież nikt afery z tego nie robi - przynajmniej wiadomo że Sarki czy dziennikarz nie ściemniał.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 22.03.2013, 19:30
Ale wycieranie sobie mordy zgodowiczem jest chyba trochę nie na miejscu.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 22.03.2013, 19:58
Była w zeszłym roku akcja gdy bydło z Gdańska lub (i) z Wrocławia obrzuciło bananami Traore i Deleu.Dlatego nie dziwi mnie,że Ci z Gdańska buczeli na Sarkiego a wszystko idzie na konto Wisły ;/
Dla mnie czysty debilizm takie zachowanie i pózniej zdziwienie,że kibice z C uważani są za bezmózgi itp.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 22.03.2013, 20:07
Nikt sobie 'mordy' nie wyciera.

Nie na miejscu byłoby milczenie i przerzucenie winy czy odpowiedzialności na innych (np. na piłkarza). Daleki też jestem od oceny moralnej - niech każdy ocena sobie to jak chce i jak mu sumienie dyktuje. Natomiast trzeba się cieszyć z faktu że potrafimy o takich rzeczach między sobą otwarcie rozmawiać.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.03.2013 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.03.2013, 20:14
Nie powiem gdzie byliście i co widzieliście. Czytajcie dalej gazety i ich prawdę objawioną.

A bydło to masz jak wychodzisz od siebie z chaty, koleżko.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.03.2013, 20:17
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Była w zeszłym roku akcja gdy bydło z Gdańska lub (i) z Wrocławia obrzuciło bananami Traore i Deleu.Dlatego nie dziwi mnie,że Ci z Gdańska buczeli na Sarkiego a wszystko idzie na konto Wisły ;/
Dla mnie czysty debilizm takie zachowanie i pózniej zdziwienie,że kibice z C uważani są za bezmózgi itp.

Nie rozpłacz się..

Jakiegoś Sarkiego ch.. wie skąd, który po miesiącu stąd odejdzie stawiają u boku przyjaciół z Gdańska.

Kiboli Wisły ch.. interesuje co fakty, onety, weszlo i inni kosmici o nas napiszą, sektorze C i czy będa nas uwazać za bezmózgów czy za wykształconych filozofów.
Ostatnio edytowane przez element : 22.03.2013 o godz. 20:20.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.03.2013, 22:50
KonŽado napisał(a):Wyświetl post
Czy on ma taka wyobraźnie czy rzeczywiście tak było?
A kto to jest Sarki?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2013 o godz. 22:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.03.2013, 22:59
Bydło to chłopczyku znajdziesz na kałuży. Za taki wpis powinienes wylecieć w kosmos.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 22.03.2013, 23:04
Dobra, panowie, zakończmy ten temat... Było, minęło - nie ma sensu o tym dyskutować, tym bardziej, że z dyskusją to ma niewiele wspólnego. Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 22.03.2013, 23:19
Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.
A - jeśli można wiedzieć - na jakiej podstawie coś "ustaliliście"? Bo moim zdaniem nadal g. wiecie. I na forum się raczej nie dowiecie.

Ktoś mi odpowie kto to jest ten Sarki?

EDIT: A, to ten od roku bezrobotny.
Ale luz. Jak postanowi zostać w Krakowie po sezonie, to będzie mógł się "rasistom" zrewanżować. Na przykład plując im do kebabów, albo źle wydając resztę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2013 o godz. 23:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.03.2013, 01:12
No tak, tu ogromne znaczenie ma to, że przez rok był bezrobotny, dzięki temu można śmiało na niego buczeć i udawać (może i nie udawać) małpy. Jak Traore odszedł z LG to nie widziałem ogólnego zadowolenia i dziękowania, że czarnuch w końcu opuścił Gdańsk.

Ale jak wiadomo Wolfy zawsze wszystko wie najlepiej, niestety nikt nie potrafi tego docenić i dalej będzie sprzedawał kebaby.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.03.2013, 02:12
Bambo1906 napisał(a):Wyświetl post
No tak, tu ogromne znaczenie ma to, że przez rok był bezrobotny, dzięki temu można śmiało na niego buczeć i udawać (może i nie udawać) małpy.
Nie, ogromne znaczenie ma to, że nawet jeśli kilku (kilkunastu?) bałwanów buczało i udawało małpy, to nie należało od razu biec z tym do prasy, bo to uderza we wszystkich kibiców Wisły.
Jest na Wiśle problem rasizmu? Oczywiście, przecież Marcelo uciekał stąd przed Ku Klux Klanem...
Rozumiem gdyby był jakiś zauważalny poziom takich zachowań, wtedy miałby podstawy żeby angażować w to prasę, policję etc. Ale przy czymś takim?

Zwykle argumentem debili jest to, że takie zachowania należy dusić w zarodku. Tak jakby większość z nas nie miała własnego rozumu.

Dla mnie ten koleś jest skończony. Jest zwykłym pajacem.

Reszty nie komentuję, bo szkoda czasu na imbecyli. Sarkazm wymaga inteligencji, na przyszłość lepiej odpuść sobie próby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.03.2013 o godz. 03:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 23.03.2013, 13:42
Dobry obyczaj na Wiśle był taki że nie obrażamy naszych piłkarzy. Coś uległo zmianie ?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 23.03.2013, 13:52
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Dobry obyczaj na Wiśle był taki że nie obrażamy naszych piłkarzy. Coś uległo zmianie ?
Tak, zaraz po skonczeniu sie ery "Zurawski (tfu) Frankowski", dzieciarnia zaczela najezdzac na kazdego
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.03.2013, 15:52
Dobra, panowie, zakończmy ten temat... Było, minęło - nie ma sensu o tym dyskutować, tym bardziej, że z dyskusją to ma niewiele wspólnego. Ustaliliśmy, że Sarki nie kłamał w wywiadzie i tyle.
Ty napewno ustaliłeś najlepiej, szczególnie dlatego ze nie byłeś na tym meczu.

.......enie o dupie maryny, nie mamy wiekszych problemow niz to co PONOĆ usłyszał jakiś chłop gdzieś?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 23.03.2013, 16:27
szprotson napisał(a):Wyświetl post
.......enie o dupie maryny, nie mamy wiekszych problemow niz to co PONOĆ usłyszał jakiś chłop gdzieś?
Nie ponoć, ale Z PEWNOŚCIĄ. Inna sprawa, że wszystko co miało zostać powiedziane, zostało już powiedziane i dalsza dyskusja do niczego nie prowadzi. Najprostsze rozwiązanie, widzisz , że sąsiad buczy na własnego zawodnika, zwróć mu uwagę, nie poskutkuje, to z liścia. Powinno poskutkować.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 24.03.2013, 02:55
Dlaczego?
Widzisz jakiś powód by zamiatać pod dywan takie rzeczy?
Przecież nikt afery z tego nie robi - przynajmniej wiadomo że Sarki czy dziennikarz nie ściemniał.
A widzisz jakiś powód by rozdmuchiwać takie rzeczy?

Przecież powiedział że KOCHA - przynajmniej wiadomo że nie żywi urazy.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
marcin_częstochowa
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.03.2013, 11:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie, ogromne znaczenie ma to, że nawet jeśli kilku (kilkunastu?) bałwanów buczało i udawało małpy, to nie należało od razu biec z tym do prasy, bo to uderza we wszystkich kibiców Wisły.
Jest na Wiśle problem rasizmu? Oczywiście, przecież Marcelo uciekał stąd przed Ku Klux Klanem...
Rozumiem gdyby był jakiś zauważalny poziom takich zachowań, wtedy miałby podstawy żeby angażować w to prasę, policję etc. Ale przy czymś takim?
Prasa z reguły na meczach już jest, więc nikt nie musi do nich latać.
A dla mnie najciekawsze jest to, że z akceptacją Żydów w zespole jakoś nie było problemu. Tera nagle ktoś pierwszy raz w życiu zobaczył murzyna i palma bije.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 25.03.2013, 13:52
Dariook napisał(a):Wyświetl post
A widzisz jakiś powód by rozdmuchiwać takie rzeczy?
Przecież powiedział że KOCHA - przynajmniej wiadomo że nie żywi urazy.
Nie czuje abym temat rozdmuchiwał - zobacz na ilość postów. Druga sprawa - przecież wiesz że jestem romantykiem i zależy mi jedynie na odrzuconym uczuciu miłości. Nie interesuje mnie kto i jak odrzucił, interesuje mnie tylko fakt.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.03.2013, 14:42
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
To się weź za moderowanie tego forum, bo niemal każdy post na temat trenera Wisły przeczy temu "dobremu obyczajowi".

"Forumowi kibole" pozwalają sobie na bardzo niewybredne komentarze pod adresem Kulawika, czy młodych piłkarzy, prześcigają się w epitetach pod ich adresem, natomiast srają ogniem, bo jakiś anonimowy murzyn powiedział, że usłyszał buczenie?

Sami niestety nie wiedzą ile w tym wszystkim prawdy, bo przecież nigdy nie byli na wyjeździe, więc wiedzę czerpią z komentarzy w necie. Kwintesencja tego forum.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.03.2013 o godz. 14:49.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 28.03.2013, 23:10
Fajny wywiad z Jaliensem.

GK Niezwykły pomysł na przyszłość piłkarza Wisły Kraków

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.03.2013, 00:04
Fajny wywiad z Jaliensem.

GK Niezwykły pomysł na przyszłość piłkarza Wisły Kraków

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html
Wow. To mnie zaskoczyło.
Nie żaden butik, trenerka albo szkoła dla młodych piłkarzy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 29.03.2013, 14:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wow. To mnie zaskoczyło.
Nie żaden butik, trenerka albo szkoła dla młodych piłkarzy.
Mnie zaskoczyło, że Wilka zalicza do dobrych motywatorów, a Boguskiego do "myślicieli / taktyków" Wilka miałem, za jednego z inteligentniejszych piłkarzy w Wiśle. Z pewnością ma gadane. Sądziłem też, że pomimo tego, iż jego rolą jest zap... od piłkarza do piłkarza i odbiór piłki, coś więcej wnosi do drużyny * (zna rywala, jego mocne i słabe strony) . A w wywiadzie jawi się jako drwal/przecinak któremu wszystko jedno z kim gra
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Stary 29.03.2013, 16:44
Luigi Di Biagio po ostatnim meczu młodzieżówki wyróżnił Chrapka...a u nas płacz,że Wisła nie ma zdolnej młodzieży i podnieta legią
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.03.2013, 17:53
Luigi Di Biagio po ostatnim meczu młodzieżówki wyróżnił Chrapka...a u nas płacz,że Wisła nie ma zdolnej młodzieży i podnieta legią
podrzucisz linka
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Stary 29.03.2013, 18:03
Rozmowa była wczoraj w SportRaport24 na orange sport.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów