The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2013, 19:45
Też uważam, że ciężko by było PiS`owi znaleźć kolację- najprędzej chyba z PSL`em lub jakimś prawicowym odłamem PO, gdyby doszło do rozbiórki tej partii.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
SmutnyRomantyk
Junior Member

Od: 03.2013

Stary 20.03.2013, 19:50
Za PiS było wesoło, aż chciało się tv włączyć, bo dobry kabaret był.

Uważam że każdy rząd potrzebuje silnej opozycji. Władza powinna czuć na plecach oddech konkurentów politycznych, którzy w każdej chwili byliby gotowi przejąć jej stery. A co robi rodzima opozycja?
Gdy Donek negocjuje dla Polski budżet unijny i przywozi z Brukseli 300 miliardów złotych, PiS bawi się w "Projekt Gliński".
Gdy rząd rozpoczyna kluczową dla Polski dyskusję o warunkach i drodze przystąpienia do strefy euro, lewica niczym skłócone małżeństwo spiera się, kto ma być jej jedynym liderem: czy tandem Kwaśniewski&Palikot, czy Miller.
Tusk nie może liczyć na to, by opozycja parlamentarna przedstawiła merytoryczny plan, który byłby poważnym, konkurencyjnym projektem politycznym.
Weźmy PIS. Zamiast przedstawić a Sejmie konkretny plan np. jak wyjść z kryzysu czy zmniejszyć bezrobocie mówią za naszych czasów było tak lub tak. Ale to nie lekarstwo na bolączkę w kraju. Gdyby raz drugi trzeci przedstawili konkrety projekt podparty liczbami ludzie sami by zdecydowali na kogo głosować. Jak na razie to nasza opozycja krytykuje wszystko nie mając żadnych konkretnych rozwiązań. (my zrobimy lepiej chociaż nie wiemy jak).
Pablo84
Senior Member

Stary 20.03.2013, 20:03
To jeszcze tylko napisz, czy chociaż raz odwiedziałeś tą stronę i czy wysłuchałeś chociaż jednej debaty.Nie sądzę.

http://www.alternatywapis.pl/

SmutnyRomantyk
Junior Member

Stary 20.03.2013, 20:16
Nie mam co robić tylko "wirtualnych premierów,ministrów" Kaczora mam słuchać

Pomysłów na rządzenie Kaczyńskiemu starczyło na 2 lata. Dalej nie wiedział co robić i abdykował. Jak raz abdykował to po co pcha sie dalej do władzy (na kolejne 2 lata?)
Jak się abdykuje to dożywotnio. Jaruś o tym wie tylko gupa rżnie.
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 20.03.2013, 20:16
SmutnyRomantyk napisał(a):Wyświetl post
Za PiS było wesoło, aż chciało się tv włączyć, bo dobry kabaret był.

Uważam że każdy rząd potrzebuje silnej opozycji. Władza powinna czuć na plecach oddech konkurentów politycznych, którzy w każdej chwili byliby gotowi przejąć jej stery. A co robi rodzima opozycja?
Gdy Donek negocjuje dla Polski budżet unijny i przywozi z Brukseli 300 miliardów złotych, PiS bawi się w "Projekt Gliński". [...]
Wybacz, ale "projekt Gliński" jak go raczyłeś nazwać rozpoczął się sporo wcześniej aniżeli negocjacje budżetowe, a i PiS postanowił na okres negocjacji realizację tegoż projektu zawiesić, a że negocjacje się mocno przeciągnęły... to już chyba nie jest winą PiS Poza tym, wydaje mi się, że w myśl przysłowia "jeszcze się taki nie urodził kto by wszystkim dogodził" zawsze się znajdzie pałka, którą można uderzyć w PiS. Kiedy nie było "projektu Gliński" (czyli konferencji problemowych, prezentowania swoich pomysłów na reformę Polski etc.) to PiS był uderzany pałką "braku merytorycznych pomysłów", "bezproduktywności" etc. etc. W tej chwili także merytoryczna prezentacja jest okazją do dowalenia, więc jak według Ciebie powinna wyglądać polityka i postępowanie partii opozycyjnej

[...] Gdy rząd rozpoczyna kluczową dla Polski dyskusję o warunkach i drodze przystąpienia do strefy euro, lewica niczym skłócone małżeństwo spiera się, kto ma być jej jedynym liderem: czy tandem Kwaśniewski&Palikot, czy Miller.
Tusk nie może liczyć na to, by opozycja parlamentarna przedstawiła merytoryczny plan, który byłby poważnym, konkurencyjnym projektem politycznym. [...]
Akurat tutaj się mylisz PiS przedstawia konkurencyjny plan względem planu PO. Nie wchodźmy tam jak długo możemy, bo (jak pokazuje rzeczywistość) wkrótce to wszystko może pier...nąć. I ja (a chyba także jak wskazują badania opinii społecznej -> większość Polaków) to popieram, budujmy swoją przyszłość opierając się na własnej walucie.

[...] Weźmy PIS. Zamiast przedstawić a Sejmie konkretny plan np. jak wyjść z kryzysu czy zmniejszyć bezrobocie mówią za naszych czasów było tak lub tak. Ale to nie lekarstwo na bolączkę w kraju. Gdyby raz drugi trzeci przedstawili konkrety projekt podparty liczbami ludzie sami by zdecydowali na kogo głosować. Jak na razie to nasza opozycja krytykuje wszystko nie mając żadnych konkretnych rozwiązań. (my zrobimy lepiej chociaż nie wiemy jak).
Najwidoczniej nie oglądałeś tego co nazywasz "projektem Gliński" bowiem tam pomysły PiSu były nie tylko prezentowane, ale także natychmiast podlegały krytyce eksperckiej. Czasem była to krytyka pozytywna, czasem negatywna, ale co najistotniejsze nikt przed nią się nie uchylał. Wystarczyłoby trochę dobrej woli i czasu poświęcić wejść na stronę PiSu i pobrać sobie ich program.

[...] Nie mam co robić tylko "wirtualnych premierów,ministrów" Kaczora mam słuchać

Pomysłów na rządzenie Kaczyńskiemu starczyło na 2 lata. Dalej nie wiedział co robić i abdykował. Jak raz abdykował to po co pcha sie dalej do władzy (na kolejne 2 lata?)
Jak się abdykuje to dożywotnio. Jaruś o tym wie tylko gupa rżnie.
Tak też sądziłem zero merytorycznych argumentów. A "wirtualnych premierów, ministrów" Donka słuchałeś w latach 2005-2007, że koniec końców na nich zagłosowałeś
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 20.03.2013 o godz. 20:19.
SmutnyRomantyk
Junior Member

Stary 20.03.2013, 20:23
Jakbyś miał wybierać między ciężkim a lekkim grzechem to co byś wybrał ?
JEDREK76
konserwa

Stary 20.03.2013, 20:24
a co to ma do rzeczy
Pablo84
Senior Member

Stary 20.03.2013, 20:29
Swoje usłyszałem, zdanie wyrobiłem. Niestety wiedziałem, że tak będzie "Kaczyńskie be, bo tak i tyle". Szkoda czasu.

SmutnyRomantyk
Junior Member

Stary 20.03.2013, 20:35
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
a co to ma do rzeczy
To, że taki był ostatnio wybór. Trzeba było głosować na mniejsze zło.

Kaczor raz abdykował to po co pcha sie dalej do władzy. Jak się abdykuje to dożywotnio.
JEDREK76
konserwa

Stary 20.03.2013, 20:43
To, że taki był ostatnio wybór. Trzeba było głosować na mniejsze zło.

Kaczor raz abdykował to po co pcha sie dalej do władzy. Jak się abdykuje to dożywotnio.
Coś ci się chyba pomyliło. Nie jesteśmy monarchią, a tzw. "demokracją parlamentarną", więc Kaczor, jak go nazywasz Markotny człowieku, jako polityk ma prawo dążyć do ponownego objęcia sterów władzy. Mógłbym ci podać z Historii parę przykładów takich sytuacji, ale widzę, że to bezcelowe. Poszerzasz moją listę ignorowanych.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.03.2013, 20:44
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Swoje usłyszałem, zdanie wyrobiłem. Niestety wiedziałem, że tak będzie "Kaczyńskie be, bo tak i tyle". Szkoda czasu.
wasze działanie w przekonywaniu go aby "polubił" PIS ,przypomina Swiadków Jehowy jak zaczepiaja ludzi na ulicy i daja im swoje broszurki
Pablo84
Senior Member

Stary 20.03.2013, 20:48
Ale czy ja go zmuszałem do "lubienia PiS" pytałem jedynie o argumenty, ich się nie doczekałem i .....tyle?
Znajdź mi gdzieć cytat, gdzie do czegoś go przekonywałem.

AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.03.2013, 20:58
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ale czy ja go zmuszałem do "lubienia PiS" pytałem jedynie o argumenty, ich się nie doczekałem i .....tyle?
Znajdź mi gdzieć cytat, gdzie do czegoś go przekonywałem.
dobra ,spoko ,zartowalem
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.03.2013, 21:00
SmutnyRomantyk napisał(a):
SmutnyRomantyk napisał(a):
Tusk nie może liczyć na to, by opozycja parlamentarna przedstawiła merytoryczny plan, który byłby poważnym, konkurencyjnym projektem politycznym.

Zamiast przedstawić a Sejmie konkretny plan np. jak wyjść z kryzysu czy zmniejszyć bezrobocie mówią za naszych czasów było tak lub tak. Ale to nie lekarstwo na bolączkę w kraju. Gdyby raz drugi trzeci przedstawili konkrety projekt podparty liczbami ludzie sami by zdecydowali na kogo głosować. Jak na razie to nasza opozycja krytykuje wszystko nie mając żadnych konkretnych rozwiązań. (my zrobimy lepiej chociaż nie wiemy jak).
Co Ty nie powiesz...

http://www.alternatywapis.pl

Można sie z programem zgadzać lub nie, ale nie można powiedzieć że nie jest on kompleksowym i konkurencyjnym projektem politycznym. Zwyczajnie nie masz zielonego pojęcia w temacie, na który się wypowiadasz.

Ciężkim grzechem jest głosowanie na ludzi, którzy proponują takie oto rozwiązania:

Cytat:
Art. 117b.

Podatnik, o którym mowa w art.105a, odpowiada solidarnie całym swoim majątkiem za zaległości podatkowe podmiotu dokonującego dostawy towarów.

Art. 105a.

1. Podatnik (...), na rzecz którego dokonano dostawy towarów (...), jest solidarnie odpowiedzialny wraz z podmiotem dokonującym tej dostawy za zaległości podatkowe wynikające z niewpłacenia na rachunek urzędu skarbowego w terminie podatku (...).

2. Przepis ust. 1 stosuje się, jeżeli (...) podatnik wiedział lub miał uzasadnione podstawy do tego, aby przypuszczać, że cała kwota podatku lub jej część (...) nie została lub nie zostanie wpłacona na rachunek urzędu skarbowego."
Pablo84 napisał(a):
No cóż, młodzieżówka Platformy chyba rozwija ofensywę również na forach:

http://freeisoft.pl/wp-content/uploa...watelskiej.jpg

Cytat:
Praca grupy ds. monitoringu sieci miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych Platformie Obywatelskiej - nie wdawanie się w dyskusję i prowadzenie programowych dyskusji
Niestety poziom merytoryczny "życzliwych komentarzy" daje wiele do życzenia

AS82 napisał(a):
dobra ,spoko ,zartowalem
A jak tam z pomysłem Rostowskiego?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 20.03.2013 o godz. 21:03.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.03.2013, 21:45
Jak ktoś nigdy nie widział leminga ...
Hej Nasz TS !!
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.03.2013, 22:45
Wasalizacja ekonomiczna:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/49571...s-porozumienie
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.03.2013, 23:02
Ja napiszę tak, jakby teraz były wybory, a na scenie byłoby tak ja dzisiaj wybrałbym mniejsze zło czyli PO.
Jeeeest! Wiedziałem, że nadchodzi czas zastrzyku nowej krwi.

Ale za to nick trafny.
Romantyk - bo oderwany zupełnie od rzeczywistości.
Smutny - no bo.. "jak żyć panie premierze?".

Wy w tym PO to młode dziewice przypominacie.
Chętni, chcieliby i czują, że już czas, ale Kaczyńskiego się boją.
Jaka prasę czytasz? Serio pytam.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.03.2013, 23:30
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
A jak tam z pomysłem Rostowskiego?
Nie doczekamy się. Im wygodniej szczekać tylko w tematach, gdzie rżną głupa, że coś jest inaczej niż w rzeczywistości, to co ich otacza interpretują w sobie tylko znany sposób. Tutaj mają czarno na białym, tekst prawa na papierze, to i od polemiki uciekają.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.03.2013, 00:16
Wyszło w końcu publicznie na jaw, że Cypr to zwykła pralnia pieniędzy rosyjskich, izraelskich, amerykańskich, ale również europejskich i nikt nie wie co z tym fantem zrobić. Przypomina mi się po trosze casus Islandii, gdzie Brytyjczycy lokowali swoje oszczędności, aby zapewnić sobie lepszą przyszłość, a nacjonalizacja sektora finansowego dokonanego w tym kraju nie pozostawiła złudzeń tym, którzy procentu składanego uczyli się przez doradców finansowych. Podobnie również kończyły sektory bankowe Półwyspu Iberyjskiego uskuteczniające "dywersyfikację" aktywów w Ameryce Łacińskiej co samo w sobie nie było jeszcze grzechem śmiertelnym, ale dla tych co widzieli film "Blow" staje się od razu jasne, że kasjerzy z rajów bananowych bywają od czasu do czasu kapryśni. Nad grecką bańką spekulacyjną, do której Merkel z Sarkozym dołożyli swoje trzy grosze nie będę już się pastwił, bo nie warte jest to zachodu. Inne przypadki ostatnich lat, czyli Ukraina i szturm na bankomaty, Irlandia i sprzedaż długów banków przez państwo, a także Węgry i ostre rozliczenie się z kapitałem zachodnim (głównie austriackim) pokazały, że wolna amerykanka sektora bankowego zaczęła się naprawdę w czasie kryzysu, a nie przed, gdyż metody działania jakie są stosowane przez konkretne państwa mają mało wspólnego z racjonalnością, a ponadto są złamaniem wszelkich norm i zasad panujących w tym biznesie. Dlatego po tym krótkim wstępie nie sposób sobie nie tłumaczyć czemu taki stosunkowo biedny i podatny na różne zewnętrzne naciski kraj jak Cypr nie miałby się zwrócić o pomoc do Wujka Putina i następnie pójść w gorące objęcia niedźwiedzia. Jeśli wolna amerykanka to wolna dla wszystkich.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.03.2013 o godz. 00:24.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.03.2013, 08:34
Cytat:
Na pogrzeb gen. Floriana Siwickiego, współpracownika junty wojskowej Wojciecha Jaruzelskiego, MON wyznaczyło wojskową asystę
bohater k....wa jego mać

EDIT: Nie wiem czemu nasz forumowy romantyk mi się kojarzy z romanowskim ale styl pisania i przekonania identyczne
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Drozd
Senior Member

Stary 21.03.2013, 08:47
Nic dziwnego rządza przecież komuchy... PO PSL SLD RP od dwudziestu lat w różnych konfiguracjach pominąć można tylko Olszewskiego i Kaczyńskiego czyli 2,5/20.
Hej Nasz TS !!
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.03.2013, 10:11
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nic dziwnego rządza przecież komuchy...
I takie są skutki ich rządzenia :

http://www.youtube.com/watch?feature...Pb6nz4#t=2562s

Stefan na prezydenta, będzie lepiej, wszystkim, im wszystkim.

Myślenie nie boli !
SmutnyRomantyk
Junior Member

Stary 21.03.2013, 10:20
Nawiasem mówiąc Kaczyński też dał niezłą "premię" Rydzykowi ostatniego dnia rządów.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ze,301785.html
Tak jak wcześnie napisałem "kto przy korycie ten dzieli"
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.03.2013, 10:32
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nic dziwnego rządza przecież komuchy... PO PSL SLD RP od dwudziestu lat w różnych konfiguracjach pominąć można tylko Olszewskiego i Kaczyńskiego czyli 2,5/20.
Cytat:
Już 6 lipca Wojciech Jaruzelski skończy 90 lat. Z tej okazji dwa obozy: jeden na czele z Leszkiem Millerem, drugi pod auspicjami Aleksandra Kwaśniewskiego i Janusza Palikota organizują generałowi konkurencyjne obchody.

hehehe
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 21.03.2013, 10:43
AS82 napisał(a):Wyświetl post
wasze działanie w przekonywaniu go aby "polubił" PIS ,przypomina Swiadków Jehowy jak zaczepiaja ludzi na ulicy i daja im swoje broszurki
Nie zauważyłem, aby ktoś "romantyka" przekonywał, natomiast były zapytania dotyczące źródeł żywionej przez niego nienawiści do PiS....
"Romantyk" przynajmniej ze swoich wpisów wyszedł po prostu na "Młodego Demokratę".....

Nawiasem mówiąc Kaczyński też dał niezłą "premię" Rydzykowi ostatniego dnia rządów.
wis.la/ylo3s
Nie przyszło Ci do łowy, że gdyby Kaczyński rzeczywiście chciał dać niesamowite góry szmalu Fundacji Lux Veritas, to mógłby zamiast rozpisywać nowe wybory wibrować na powierzchni jeszcze przez conajmniej 1 rok jako premier ? A jednak "abdykował" jak to niezbyt zgrabnie ująłeś....

Ale skoro tak bardzo boli Cię marnotrawienie publicznych pieniędzy to moze coś bardziej współczesnego by Cię zainteresowało ? Pewnie znalazłoby się parę ciekawych rzeczy, a nie odgrzewanie kilkuletnich kotletów przez TuskVisionNetwork......

Za kilka lat mogę się założyć, będzie afera z finansowaniem zabiegów "In Vitro" z publicznych pieniędzy - wszak zawsze tam gdzie o rozddziale kasy publicznej decyduje urzędnik pole do różnych machinacji będzie wielkie i tutaj będzie identycznie....
Powód: łączenie postów
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 21.03.2013 o godz. 11:00.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.03.2013, 11:01
Oczywiście Ty jesteś papieżem i wiesz co jest grzechem ciężkim, a co lekkim, w tej sprawie?
A może się mylisz?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Drozd
Senior Member

Stary 21.03.2013, 11:07
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ze,301785.html
I kto w ostateczności wyszedł na debila? Jarek dotację przyznając czy cudak bezprawnie ją cofając? Bo dziś wiadomo że geoterma Rydzyka za darmo ogrzewa pól Torunia. Ale durny leming nie patrzy na rzeczywistość, nie obchodzi go czy jakieś działanie jest dla ogółu pożyteczne. Leming powtarza tylko kłamliwą propagandę z TVN i jest z tego niezmiernie dumny .

Jasne, że kto przy korycie ten dzieli, tylko uczciwy dzieli z pożytkiem dla wszystkich, a komuch z pożytkiem jedynie dla kolesi. Leming nie potrafi tej subtelnej różnicy dostrzec, co skutkuje zachowaniami autodestrukcyjnymi. Takimi jak wybór PO. Co zabawniejsze jako mniejszego zła .

Cytat:
16 października 2007 r. spółka J&S Energy została ukarana rekordową (461,6 mln zł) karą za brak obowiązkowych rezerw paliwa. Był ogromny szum, konferencje prasowe, wreszcie zapowiedź odwołania. Szefowie J&S Energy twierdzili wówczas, że rezerwy mieli, a brakowało im tylko stosownych umów. Kara zaś była niesprawiedliwa. Dlaczego zatem nie ogłosili swojego zwycięstwa, gdy kilka dni temu minister gospodarki i wicepremier Pawlak uwzględnił ich odwołanie? Komu zależy na tym, aby było jak najciszej nad tą karą? 461,6 mln zł to dużo pieniędzy i trzeba wyjaśnić, czy były podstawy do uchylenia kary i podać je do publicznej wiadomości.
http://www.wprost.pl/blogi/jan_pinsk...ments=1&U=3630
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.03.2013 o godz. 11:29.
Hej Nasz TS !!
SmutnyRomantyk
Junior Member

Stary 21.03.2013, 11:46
Państwo dało kasę a korzyści dla niego.
Niech mi państwo też da np. na małą elektrownię wodną lub wiatrową 0k. 50 mln.
Oczywiście prąd sprzedam a korzyść dla mnie.
Gdyby to zrobił za swoje to OK.

PS. Statystyczny wyborca PiS, http://statichg.demotywatory.pl/uplo...slavoy_500.jpg

Cytat:
Statystyczny wyborca PiS jest człowiekiem słabo wykształconym, o prostej umysłowości i całkowitym braku krytycyzmu. I dla tego w swoich wyborach musi kierować się opiniami ludzi, których uznaje za autorytety. W tym celu powstają różne komitety poparcia dla różnych kandydatów i każdy może sprawdzić jaki współczynnik profesora przypada na danego kandydata.http://paw1.salon24.pl/191115,ile-pr...iora-jajoglowi
I wszystko jasne
Ostatnio edytowane przez SmutnyRomantyk : 21.03.2013 o godz. 11:55.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2013, 11:53
Komuchy i palikociarze urządzają Jaruzelowi ...urodziny w Sejmie :

http://niezalezna.pl/39632-urodziny-...kiego-w-sejmie
Drozd
Senior Member

Stary 21.03.2013, 11:59
Państwo dało kasę a korzyści dla niego.
Niech mi państwo też da np. na małą elektrownię wodną lub wiatrową 0k. 50 mln.
Oczywiście prąd sprzedam a korzyść dla mnie.
Gdyby to zrobił za swoje to OK.

PS. Statystyczny wyborca PiS, http://statichg.demotywatory.pl/uplo...slavoy_500.jpg
Ile dało tej kasy? 460 milionów tak jak ruskim? Że się czepiasz Kaczyńskiego, a nie Tuska? Które zło jest mniejsze? 20 mln dla Rydzyka czy 460 mln dla ruskich? Hę? Podstawówkę skończyłeś?

Państwo zobowiązało się wspierać inwestycje w zieloną energię. Myślisz, że tylko Rydzykowi się dołożyło? Nie, ale durny leming się nie zastanawia tylko brednie kolportuje. Jak będziesz miał swoje 100 milionów to ci się dołoży, a przynajmniej tak zrobiłoby w czasach Kaczyńskiego.
Przecież Rydzyk to zrobił za swoje, bo rudy cudak mu dofinansowanie zabrał, więc nie ośmieszaj się swoją niewiedzą.

Natomiast co do wyborców. Opinie leminga, który sam słowa nie potrafi wydukać są najwyżej ciekawą zagadką ...

Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.03.2013 o godz. 12:13.
Hej Nasz TS !!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów