|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Melikson, Małecki...kto następny? No ja się pytam , kto następny ma ciągnąć tą prowizorkę za uszy?.
Piłka nożna to gra zespołowa. I nie wiem jak byś się starał, dwoił, troił czy nawet sam wygrywał mecze, to efekt końcowy będzie taki sam. To nie jest teatr, gdzie gra jednego aktora wystarczy by odnieś sukces. No ja sobie nie przypominam, żeby podczas przerwy Małeckiego w Wiśle, można było powiedzieć, że ktoś wygrał nam mecz! Miało na to szansę 23 zawodników, przez sześć miesięcy...no to chyba wystarczający powód by już uznać go za galaktycznego? Egoista? No tak, Mały ,Melikson... zapewniam Cię, że jak bym grał w tej druzynie to też bym był egoistą. Inaczej się często nie da. Więc puknijcie się w te puste pały. I następnym razem jedzcie z tymi co nic nie prezentują i wiecznie jadą na plecach innych a nie po tych co są jedyną nadzieją na jakąkolwiek poprawę. Wymagacie nie możliwego... ... i kto tu jest EGOISTĄ ?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.03.2013 o godz. 14:24.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy Wy naprawdę nie możecie poczekać do Końca sezonu z ocenianiem zawodnika? Zostało jeszcze 12 spotkań w lidze, oraz co najmniej 2 w pucharze. Po zakończeniu sezonu przyjdzie czas na wszelakie rozliczenia.
Jak na dziś na pewno Mały wniósł dużo do naszej gry. A że macha... no cóż jak to mówi moja : "niscy ludzie tak mają..." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nasz kolos na glinianych nogach zanany jako Genkov jest na coś obrażony? Po bramce się nie cieszy, po gwizdku siup od razu do szatni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ostatnio o to samo ktoś tutaj czepiał się Sobola.. daj spokój...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pewnie o to, że mu nie płacą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Zimno było. Tez bym szybko wracał do szatni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sorry, może odnalezienie tego jest banalniejsze niż mej łepetynie się wydaje, ale gdzie znajdę przegląd długości kontraktów piłkarzy obecnej kadry?
Bo właśnie mamy ze znajomkami burzę mózgów na ten temat ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Łap: http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=258 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Mlodszych zawodnikow w wiekszosci nie bedzie, chociaz do kiedy oni maja kontrakty to pewnie nawet w klubie nie wiedza, ale wszyscy starsi zawodnicy, regularnie grajacy sa dobrze wypunktowani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Chrapek jak wszedł zamiast tryskac energią to spowalniał akcje - jego trzeba dyscypliniarnie wyper...lic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
i po gwizdku sie polozyl jak by zapierdala caly mecz na wysokich obrotach zla zmiana trenara i tyle
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
transfermarkt.de
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że Pareiko podpisał kontrakt z opcją przedłużenia na 2013/2014.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to chyba mozna powiedziec czego Nam brakowało w rundzie jesiennej - Patryka Małeckiego. Mozna o Nim mowic co badz ale widac ile daje druzynie nawet jak sie za czesto sam kiwa i nie podaje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Chrapek nawet po wejsciu z silami,biegal wolniej niz ci od pierwszej minuty. Im wczesniej sie go pozbedziemy tym lepiej. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem tego, przecież to młody chłopak.
Aż tak bardzo chla/chlał żeby źle wyglądać na tle Soblewskiego, który ma 36 lat? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wolfy nie rób porównania Sobol=Chrapek.Sobol w jego wieku... kto tam wie. Mi tu chodzi o porownanie tego jegomoscia do innych typu Kosecki ,Teodroczyk,Wszolek ,na ich tle nasz Michaś to człapiacy kaleka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znaczy co - z wiekiem Sobolowi wydolność wzrosła?
Zawsze mnie rozwalało, że Cleber bił wynikami młodszych o kilkanaście lat "zawodowców" i był najlepiej przygotowany po każdym obozie do czasu, aż przyszedł Marcelo. Wtedy był drugi... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ostatnio "Sobol" na topie... Obszerny artykuł o naszym kapitanie:
http://www.czasfutbolu.pl/alfabet-sobola/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedni mają organizm zdolny do wyczynowego uprawiania sportu inni nie.
![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Na boisku staramy się o tym nie myśleć. Chcemy zająć lepsze miejsce w lidze i zdobyć Puchar Polski, żeby w przyszłym sezonie zagrać w europejskich pucharach i ze dwa inne nie są z wywiadu z Siergiejem, który był kiedyś na łamach wislakrakow.com. Ze 2-3 bzdurne zdania dopisali i sensacja gotowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
wklejalem w temacie o trenerze
Była sytuacja, że zawodnicy przyszli do mnie na obozie i powiedzieli: "Trenerze, nie wstawalibyśmy wcześnie rano, żeby biegać". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
hmmmmmm z weszło:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 22.03.2013 o godz. 12:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli tak było, to brak mi słów... Mam nadzieję, że to wymysły dziennikarzy, bo takie szczeniackie zachowanie kibicom Wisły nie przystoi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ale to chyba łatwo zweryfikować , pełno tu na forum wyjazdowiczów , może ktoś sie wypowie ?
nie chodzi mi o potepianie kbicow , tylko z ciekawosci , czy nasz pilkarz nie jest konfabulantem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pojedziecie na mecz wyjazdowy i sie dowiecie
![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.03.2013 o godz. 17:58.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|