|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Długo nie trzeba bylo czekac http://www.weszlo.com/news/13911-Tym...zo_nie_popisal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Dziękuję za takich "wychowanków", niech spadają na drzewo. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Z drugiej strony, nikt nie wie jakiej kasy sobie zażyczy GKS.. ale po spadku myślę, że nie będą chcieli go blokowac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Oj tam, jak chcą wrócić syny marnotrawne, to w obecnej sytuacji bym się nie zastanawiał.
Przynajmniej nad Mateuszem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.dailymotion.com/video/xn5...t#.US_mETCUmSo http://www.powiatsuski24.pl/sport1/7...-powiatsuski24 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wypieli się na klub widząc większą szansę w Bełchatowie - ich prawo. Nie widzę w tym niczego zdrożnego - to ich zawód, źródło utrzymania. Ale niech nie próbują teraz grać tą swoją wiślackością kiedy U-BOT tonie, bo to żenada. Jeżeli mają przyjść, to tylko z powodów czysto sportowych (lub sportowo-finansowych). Ale jeśli znajdą się lepiej rokujący wychowankowie z Pcimia Dolnego - to niech się bracia Makowie bujają. "Business is business".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.03.2013 o godz. 02:16.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ale przeciez oni sa za drodzy na Wisłe
tak jak Kamil Adamek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
z Makami do Ligi Mistrzów
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Warto byłoby popytać również o Przybeckiego, Kacprzyckiego i Jurado.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Nie oszukumy się w Polsce kupienie piłkarza przynoszącego wymierne korzysci dla drużny w postaci goli i asysyt oraz dodtkowo młodego jest sprawą trudną. Dlatego trzeba podejmowac ryzyku w postaci kupowania potencjału piłkarza a nie już gotowych statystyk. Podobała mi się także gra Krzystofa Mączyńskiego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.03.2013 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tego Jankowskiego z Ruchu o którym pisało sie kilka miesiecy temu że ma trafić do Wisły obserwują obecnie skauci Interu Mediolan.Może warto sie pospieszyć na miejscu Bednarza ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Jak byście wycenili tych zawodników, ocenili ich ewentualną przydatność dla Wisły i możliwości transferu do Wisły:
1. Mateusz Mak (GKS Bełchatów) 2. Michał Mak (GKS Bełchatów) 3. Łukasz Skorupski (Górnik) 4. Aleksander Kwiek (Górnik) 5. Adam Danch (Górnik) 6. Michał Pazdan (Jagiellonia) 7. Michał Janota (Korona) 8. Maciej Korzym (Korona) 9. Piotr Brożek (Lechia) 10. Mariusz Zganiacz (Piast) 11. Adam Pazio (Polonia) 12. Jakub Tosik (Polonia) 13. Paweł Wszołek (Polonia) 14. Maciej Sadlok (Ruch) 15. Maciej Jankowski (Ruch) 16. Łukasz Janoszka (Ruch) 17. Cristian Diaz (Śląsk) 18. Łukasz Broź (Widzew) 19. Mariusz Rybicki (Widzew) 20. Mateusz Stępiński (Widzew) 21. Adam Banaś (Zagłębie) 22. Szymon Pawłowski (Zagłębie) 23. Paweł Brożek (Recreativo) 24. Kamil Grosicki (Sivaspor)
Ostatnio edytowane przez DamianPrz : 04.03.2013 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szrot!
Celem nr.1 - R.Lewandowski. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
widzę że dopiero co się zarejestrowałeś na forum... dlatego nie będę niemiły. przeanalizuj sobie kluby w jakich grają ci piłkarze, ich potencjalne zarobki, możliwości finansowe Wisły, aktualną kadrę BG itp. a twoja lista zmniejszy się do 3 może 4 nazwisk... którzy tak się składa... że są niesamowicie słabi. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To może i są pobożne życzenia, ale myślę że większość z tych zawodników chciała by grać w Wiśle.
Nie wypisywałem zawodników Legii czy Lecha i większości ze Śląska bo to rzeczywiście byłyby nierealne transfery Jak się chce Ligę Mistrzów to tylko z polskimi talentami, więc kasę trzeba wyłożyć. Ale takie kluby jak Widze dawały by ceny zaporowe, ale w końcu by pękli i puściliby w miarę tanio jak na polskie warunki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
żyjesz Wisłą sprzed 7 lat... poza tym większość tych co wypisales to ligowi kopacze... talenty mają max 19 lat... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Damian Liga MIstrzow i Korzym w tym samym komecie brzmi dosyć śmiesznie nie sądzisz?
Nie wiem czy czytałaś wywiad z BC ale chyba znow będzie zaciąg zagraniczny. Kogo bym tu chetnie widział: 1. Milosz Przybecki - to powinien być nasz priorytet, problemem będzie cena wykupu. 2. Paweł Wszołek - pewnie wyjedzie za granice, ale jeśli nie... 3. Łukasz Piątek - już przymierzany, popieram. 4. Mateusz Mak - pewnie trzeba by wziac w pakiecie brata ale jestem za. 5. Szymon Pawłowski - casus Wszołka. 6. Waldemar Sobota - moje chciejstwo bo będzie drogi. 7. Mateusz Stępiński - nr 2 po Przybeckim. 8. Łukasz Broż - i cena i kontrakt powinien byc w naszym zasiegu. 9. Łukasz Janoszka - cena... 10. Adrian Błąd - cena... 11. Paweł Olkowski - cena... 12. Tomasz Hołota - myślę, że w naszym zasięgu Teraz dodajmy do tego, ze nie dzialamy w próżni i na rynku funkcjonuja, bogatsze/w lepszej kondycji finansowej kluby, jesli z tej listy przyszlo by 3 to byłbym bardzo zadowolony. Miśkiewicz Broż-Jovanovic-Chavez-Olkowski Pawłowski-Janoszka-Wilk-Wszołek Przybecki-Stępiński marzenia.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No wiesz, skauci takich zespołów też zapewne grają w fifę
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Bednarz założył sobie konto
![]() ![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja mam swoją listę:
1. Messi 2. Ronaldo 3. Zlatan 4. Van Persie (wiem, wiem, może nie być w naszym zasięgu) 5. Lewandowski (o ile nie pójdzie do Barcelony) Panowie, z takim rozkminami to do innego tematu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale to co teraz jest to nie można nazwać polityką transferową.
Kupujemy jakieś pachołki. Wygląda to na jakieś szemrane interesy prezesów z agentami piłkarzy. Kto o zdrowych zmysłach sprowadza Quioto czy Frederiksena? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jakby Bednarz się postarał to Maków by spokojnie ściągnął, GKS w rozsypce, zerowa przyszłość przed tym klubem, a i jeden z Maków wypowiadał się że z chęcią zagrałby w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Dziwi mnie trochę, że nie wymieniacie na tych fantazyjnych listach Tomasza Podgórskiego jako potencjalnego kandydata. Tym bardziej, że nie kosztowałby milionów.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czyściciel szamba
paru mędrców poszeptało do ucha prezesa (obstawiam Rogalę) i zaczęło się czyszczenie....... tylko, że jacuś wyczyścił tylko to co i tak się kończyło - czyli wygasające kontrakty Nuneza, Bitona, Diaza, Lameya. Ich miejsce zajęły tuzy pokroju Fredriksena i Sikorskiego - co z tego, że nie umieją grać w piłkę, grunt że nie trzeba im dużo płacić...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|