|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
ps. lewak wodą smrodu nie zmyje... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4u i druga część www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug
Ostatnio edytowane przez taki młody : 24.02.2013 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Member
Offline |
|
Nie posądzałbym ich o braku ideii propanstwowej, z planem gospodarczym się zgadzam. Nie każdy lekarz jest od wszystkiego i nie każdy polityk jest od gospodarki, zdrowia czy finansów. Zaczynasz uogolniac a wydawalo mi się ze masz jednak chłodna głowę. |
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
? I to jeszcze probujesz przyspieszyc bana dla niewygodnego rozmowcy. Zreszta reszta stada tez donosila wczesniej. Nie wierzysz? Cofnij sie kilka stron wstecz tematu z pytaniami do moderatowrow Zauwazylem ze na tym forum panuja takie zasady wiec postanowilem do nich dorownac inaczej dostalbym sam bana poniewaz ktos donioslby na mnie Jak widac niektorym wolno wiecej... Czytalem gdzies jak Arapacho sie obruszyl kiedy Wislak do Wislaka rzucil inwektywą. Szkoda ze teraz kiedy Wilacy obrzucani nie moga liczyc na pomoc tego usera. No tak zapomnialem. Milosc do Wisly schodzi na drugi plan kiedy nie ma milosci do PIS... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ciekawa wypowiedź Stanisława Michalkiewicza nt. Ruchu Narodowego.
http://www.youtube.com/watch?v=m-mVPU9eJUg ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wirtuoz dyplomacji Donald "nie wiem" Tusk. Pewnie zaraz się dowiemy co odpowiedziałby Kaczyński
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A oni są od czego? Jest takie powiedzenia "po czynach ich poznacie" . Marcinkiewicz jako były premier mógł działać i próbować uzyskać wpływ na polityke i realizowac swoje plany mając szczególną sytuację -znakomite wyniki popularności- wybrał jednak intratną posadkę .Giertych jak tylko stracił poparcie narodowców i swojego elektoratu natychmiast zmienił front i podpiął się pod mainstream czerpiąc z niego garścami. Ani ci dwaj ani Misiu Kamiński nie udzielili chyba od lat wywiadu wmówiącego na inny temat niż Kaczyński -polityka zagraniczna,podatki, służba zdrowia,kultura,energetyka,infrastruktura- słyszałeś o tym od nich?.Uważny obserwator umie z tego wyciągnąć wnioski i ocenić ich wiarygodność
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co najlepsze dziennikarce, Pani Karolinie rzeczywiście po kilku godzinach odpowiedziano telefonicznie, aczkolwiek odpowiedź nie miała żadnych merytorycznych argumentów i precyzyjnych faktów, o które pytała dziennikarka. Takie masło maślane...
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś o ile spadła cena m3 gazu w związku z obniżoną ceną zakupu w Rosji?
Miały być obniżki podobno...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aby żyło się lepiej. Wszystkim:
Cytat:
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Źródło wiadome. Najbardziej podoba mi się atak na krzesło. Semickie krzesło. To nic, że w tej dzielnicy jest mnóstwo drobnych meneli-pijaczków, którzy mogli sobie libację tam uskutecznić. To z pewnością byl faszystowski, brunatny atak. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam przypadek pobicia Polaka przez grupę Murzynów. Sytuacja miała miejsce pod klubem Respect na Floriańskiej.
Jest to ewidentny atak na tle rasowym. Jak myślicie, panowie antyfaszyści zapiszą to w swojej wspaniałej Księdze? ![]()
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Rozwalił mnie ten tekst |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fanatyk jak malowany, albo podstawiony wzór cnót dla lemingów. hehehe
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Był kiedyś za PRL-u taki kawał: zawody, ściga się Rusek z Amerykaninem. Wygrywa ten drugi. Na drugi dzień w Komsomolskiej Prawdzie ukazuje się informacja: "Radziecki sportowiec zajął znakomite drugie miejsce, natomiast reprezentant USA był przedostatni".
Od razu przypomniałem sobie o tym kawale, czytając w jaki sposób zostały przedstawione życiorysy Lecha Kaczyńskiego i Bronisława Komorowskiego w najnowszym podręczniku do historii dla szkół ponadgimnazjalnych. Propaganda na całego: http://wpolityce.pl/wydarzenia/47922...-komorowskiego ![]() Ela napisał(a):
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 25.02.2013 o godz. 19:50.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niezłe jaja z tym krzesłem
To już więcej niż kabaret. Orwell to zrozumiałby jaki jest malutki gdyby przyjechał do Polski. Pewnie pijany menel siadł sobie na krześle, oparcie odpadło a teraz będzie ścigany jak Osama Ben Laden. Ciekawe czy bezdomne psy, które obsikiwały te krzesełka wiedziały co czynią ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gość nie umiejący napisać poprawnie słowa "ból" - został człowiekiem roku..Nawet już mi śmiać się z tego nie chce
![]() ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyżelowany koleżka Tuska, sąsiad z Sopotu, ministerio Sławuś Nowak dzieli ciepłe POsadki w ilości astronomicznej:
Cytat:
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.02.2013 o godz. 08:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w propagandowych mediach cisza. Ważniejsze są zwiazki partnerskie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
||
1) obniżenie stawki rentowej do ZUS (każdy pracownik automatycznie dostał podwyżkę w płacy netto - kasa idąca na składkę zasiliła budżety domowe) 2) obniżenie podatku dochodowego skala 18-32 % 3) zniesienie podatku od spadków i darowizn pomiędzy najbliższymi w praktyce. W przypadku SLD Millera na pewno istotne było wprowadzenie podatku liniowego dla przedsiębiorców i stopniowe obniżanie stawek podatku dochodowego do osób prawnych W przypadku AWS - obniżenie opłaty skarbowej z 5 % na 2 % poprzez zmiane opłaty w podatek od czynności cywilnoprawnych. Natomiast w przypadku aktualnie rządzących takich sukcesów sobie nie przypominam....
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 26.02.2013 o godz. 13:57.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Natomiast PO, które miało być partią ludzi przedsiębiorczych stałą się dla nich batem i zwiększa obciążenie fiskalne. I to Panowie nie skutek kryzysu. To skutek braku pomysłu na rozwój Polski. ![]()
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Debata Winnickiego i Bosaka z Dawidem Wildsteinem i Pereirą z Gazety Polskiej, która przerodziła się w dyskusję o relacji Ruch Narodowy - PiS.
W mojej ocenie panowie z GP zostali wypunktowani. http://vod.gazetapolska.pl/3400-star...m_campaign=vod ![]()
|
|
|
konserwa
Offline |
|
W mojej subiektywnej ocenie było raczej przeciwnie Co ciekawe dla mnie było, że Bosak przyznał, że akcje podczas "wykładów" Środy i Michnika były zaplanowane, więc nie jest tak jak próbował to sugerować RAZ, że była to jakaś prowokacja wobec ruchu narodowego.W jednym natomiast będziemy z pewnością zgodni, bardzo ciekawa debata i lepiej byłoby aby zamiast wzajemnych wycieczek takie rozmowy właśnie się toczyły. |
|
|