The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2013, 19:27
Dobrego sobie nicka dałeś, bo pasuje jak ulał do starego powiedzenia jaki młody ........
Porównania jak z koziej dupy trąba. Zona Mira czyli żona Ministra PO rządu Tuska okazała się .....zwykłą złodziejką , nawet nie musiała spotykać się po cmentarzach tylko weszła do sklepu i zapier..... futro .
Czego się można spodziewać po takich kadrach. Nie ma zresztą tygodnia by nie wychodziły jakieś korupcyjne fakty z tego środowiska. Ostatnio na Pomorzu Zachodnim.
taki młody
Member

Od: 07.2010

Stary 23.02.2013, 20:51
Twój nick też pasuje, jestes gwiazdą szkoda ze wśród ........
Bratanica premiera czyli córka prezydenta RP okazała się zwykłą............ Niestety musiała się pokazać z rodzinką na bilbordach wyborczych oszukujac Polakow pokazujac wspanialą rodzinę. Jak było wspaniale wyszło później. Niestety musiała użyć testów DNA.
Czego można się spodziewać po takich kadrach?
Jej wujek, w potrzebie chwili nazwał pogardliwie radio z kopca "niemieckim radiem" by teraz okazało się ze słucha Radia Maryja i tegoż niemieckiego RMF classic.
Zresztą "czarownica" Rydzyka w odniesieniu do śp Marii Kaczynskiej, też szybciutko odeszlo w zapomnienie.

Temat odszkodowania za śmierć rodziców nawet nie podlega dyskusji, bo się te pieniądze M. Kaczynskiej należały i to jest pewne.
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 23.02.2013, 21:03
taki młody napisał(a):Wyświetl post
[...]
Prenumerujesz "SE" czy "Fakt"
taki młody
Member

Stary 23.02.2013, 21:12
Gazetę Polską, a oglądam tylko TV Trwam.

Możesz napisać co jest nieprawdą a nie zadawać debilnych pytań?
JEDREK76
konserwa

Stary 23.02.2013, 21:24
Gazetę Polską, a oglądam tylko TV Trwam.

Możesz napisać co jest nieprawdą a nie zadawać debilnych pytań?
Staram się zadawać ci pytania, które będziesz w stanie zrozumieć, a to że jesteś debilem nie jest moją winą, więc nie kieruj swoich pretensji pod moim adresem.

A co do tego co jest prawdą, a co nie to staram się nie wchodzić z butami w czyjeś życie prywatne, więc nie wiem co uczyniła Marta Kaczyńska. Nie jestem sędzią Jej sprawy rozwodowej. Jak rozumiem ty jesteś? Bo przecież jeżeli nie to skąd miałbyś takie informacje? Nie sądzę, że z GP czy TV Trwam. Tak żenującego poziomu te media nie prezentują.
taki młody
Member

Stary 23.02.2013, 21:38
Więc prywatne sprawy żony drzewickiego jednak cie debilu interesują? Dziadek tuska też był kiedys dobrem narodowym? Na pewno określenie "czarownica" mocno pejoratywne, wiem nie rozumiesz wyrażenia ale debile tak mają, wypowiedziane przez Rydzyka, musialo iść w zapomnienie bo tego wymaga potrzeba chwili. Też mi przykro ze jestes debilem.

Cały czas piszę z komórki, więc nie zawsze nadazam za wami "patrioci".
JEDREK76
konserwa

Stary 23.02.2013, 21:43
Więc prywatne sprawy żony drzewickiego jednak cie debilu interesują? Dziadek tuska też był kiedys dobrem narodowym? Na pewno określenie "czarownica" mocno pejoratywne, wiem nie rozumiesz wyrażenia ale debile tak mają, wypowiedziane przez Rydzyka, musialo iść w zapomnienie bo tego wymaga potrzeba chwili. Też mi przykro ze jestes debilem.

Cały czas piszę z komórki, więc nie zawsze nadazam za wami "patrioci".
Ktoś ci sugerował zmianę nicka Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z tą propozycją. Najlepiej zmień go sobie na "taki idiota" vel "taki frajer".

Jeżeli dla ciebie kradzież jest prywatną sprawą, to w rzeczy samej jesteś debilem.

Mam gdzieś z czego piszesz, więc nie tłumacz mi się z tego tumanie.
taki młody
Member

Stary 23.02.2013, 21:54
Dziękuję za konstruktywną i wykwintną odpowiedź.

Naprawdę prywatna kradzież jest sprawą narodową?
Jak kiedys podladujesz telefon w swoim ZPCHR, bo pewnie tam jestes zatrudniony, pojedziesz na gapę to pochwal się wszędzie, wszak to nie kradzież. Już kiedys pisałem ze nie ma w regulaminie forum pisania w nicku swojego IQ, ale widzę że jestes nadgorliwy. Twoj wybuch agresji tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze jestes....... zreszą sam wiesz.
JEDREK76
konserwa

Stary 23.02.2013, 22:15
Dziękuję za konstruktywną i wykwintną odpowiedź.

Naprawdę prywatna kradzież jest sprawą narodową?[...]
Sprawą narodową pewnie nie, natomiast z pewnością nie jest sprawą prywatną. Prywatna kradzież dobre sobie.

Z wybuchem agresji nie pochlebiaj sobie. Tak naprawdę jedynie mnie zniesmaczyłeś, aby później rozbawić swoją tępotą. O mój iloraz inteligencji się nie martw, radziłbym ci swoim się zainteresować bo w moim odczuciu (a chyba nie tylko moim) odpowiada tytułowi piosenki Lady Pank z lat 80-tych "Mniej niż zero".
taki młody
Member

Stary 23.02.2013, 22:25
Hahaha.
Jak DSK zerżnął pokojówkę, jakoś Francja nie upadła, a sprawa i jego stanowisko była poważniejsza niż ukradzione futra przez mieszkankę USA. Hahahahaha zlodziejka kradla by podreperować budżet RP beztrosko rozwalony przez ryzego. Czego tu się jeszcze można dowiedzieć? Na temat twojego IQ mam lepszą piosenkę tego samego Lady Pank "Minus 10.......w Rio".
JEDREK76
konserwa

Stary 23.02.2013, 22:38
Hahaha.
Jak DSK zerżnął pokojówkę, jakoś Francja nie upadła, a sprawa i jego stanowisko była poważniejsza niż ukradzione futra przez mieszkankę USA. Hahahahaha zlodziejka kradla by podreperować budżet RP beztrosko rozwalony przez ryzego. Czego tu się jeszcze można dowiedzieć? Na temat twojego IQ mam lepszą piosenkę tego samego Lady Pank "Minus 10.......w Rio".
Cóż jak widzę tumanie gwałt (a o to był oskarżany - nie wiem czy słusznie czy nie, sędzią nie jestem) to dla ciebie także sprawa prywatna... Pozostaje mi tylko współczuć bliskim ci Kobietom.

Baw się dalej palancie w swojej piaskownicy, a ode mnie masz ignora.
taki młody
Member

Stary 23.02.2013, 22:52
Przykro mi ze twoja "inteligencja" nie pozwala ci pojąć słowa pisanego. Wróć do "Misia" i "Płomyczka" na początek.

Typowe dla lemingow, brak argumentów, tupanie nóżką, bicie pustym łbem w ścianę i w ramach jezyka miłości obrzucanie inwektywami. Twoj ignor to mam tam gdzie twoje wypociny, poniżej pleców.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.02.2013, 00:13
Panowie z lemingami często nie ma dyskusji, zostaje albo przemilczeć albo nazwać. Chłopak sie bardzo stara żeby nazwanie skutkowało banem. A reszta stada robi za donosicieli. To już chyba konwulsje
Hej Nasz TS !!
taki młody
Member

Stary 24.02.2013, 00:25
Masz rację, z lemingami nie ma dyskusji dlatego już nie dyskutuje z jedrkiem i zastanawiam sie nad rozmowa z tobą.
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.02.2013, 01:26
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Panowie z lemingami często nie ma dyskusji, zostaje albo przemilczeć albo nazwać. Chłopak sie bardzo stara żeby nazwanie skutkowało banem. A reszta stada robi za donosicieli. To już chyba konwulsje

Po tych wszystkich inwektywach jakimi okresliłes ludzi o innych pogladach jeszcze zmień nick na "Polak katolik" i wtedy Pan Tadeusz da ci medal
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.02.2013, 03:35
Dobra. Miarka się przebrała. Po stokroć.
W całej rozciągłości tego tematu mogę wszystko znieść, ale nie to, że ktoś bluzga na faceta, który wystosował w tym temacie kilkadziesiąt prawdziwych postów. Postów, które obrazują obraz tego narodu. Jędrek76 nie jest człowiekiem z mojej bajki, ale ty opłacany aparatczyku "taki młody" wróć do środowiska swojego lokaja.
Nie zdziwiłbym się, gdybyś odbierał przelewy od władzy/Moskwy. Mnie w tym kraju już nic nie zdziwi.
"taki młody" uważaj na twarz, bo masz jedną.
Worcester.
jednym słowem: w........aj.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 24.02.2013 o godz. 04:25.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.02.2013, 06:59
Worcester wchodzac na posty "taki mlody" widac ze czlowiek ten pisze tylko i wylacznie w politycznym i temacie o smolensku. wyglada na to ze zaden z niego Wislak a troll pospolity. taka moja wiec mala sugestia ignorowac trola, nie odpisywac na wpisy. z czasem sie ulotni jak niezdrowe powietrze.
zycze spokojnego tygodnia
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Drozd
Senior Member

Stary 24.02.2013, 09:20
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Po tych wszystkich inwektywach jakimi okresliłes ludzi o innych pogladach jeszcze zmień nick na "Polak katolik" i wtedy Pan Tadeusz da ci medal
Nie ośmieszaj się, po tych wszystkich bredniach i insynuacjach które wypisujesz zmień nick na "młody wykształcony" wtedy jakiś komuch powie ci że jesteś inteligentny.
Hej Nasz TS !!
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.02.2013, 09:34
"młody wykształcony"
O, o, to mnie najbardziej kładzie. System edukacji w tym kraju jest na tyle spaczony, że wyższe może dzisiaj mieć szympans. Dobrze, że nie dodałeś "z dużego miasta", bo z tego co widzę po swoich rówieśnikach, ludzie z małych miast a nawet wsi na studiach biją swoją liczbą na głowę mieszczuchów.

//

Po co miszczuch zwłaszcza młody i jak sam napisałeś wykształcony studiuje? Jeśli już zdobył wykształcenie i dalej studiuje, to nie sądzę by była to kwestia mody.
Drozd zaraz napisze, że oddychanie i jedzenie to w sumie też lewacka moda propagowana przez żydowskie media żeby żydzi sprzedawali więcej bułek, pasztetu i powietrza.
Ostatnio edytowane przez Watts : 24.02.2013 o godz. 10:48.
Drozd
Senior Member

Stary 24.02.2013, 09:55
Nie ma się co dziwić. Jak się nie rozumie co się czyta, albo wyrazy tak, a całości nie to jak sie można czegokolwiek nauczyć? Ktoś kto ze wsi przyjeżdża na studia rozumie jaki jest tego cel. Mieszczuch zwłaszcza młody i wykształcony studiuje bo taka jest moda, gejem też jest bo taka moda, wstydzi się polskości bo taka moda, pluje na kościół bo taka moda, szydzi z Kaczyńskiego bo taka moda itd. Pytanie skąd się bierze taka moda? Ano z mentstreamowych mediów stworzonych i opłacanych przez post komuchów. Dlatego Rydzyk i jego Trwam to takie dla powszechnego tumaństwa niebezpieczeństwo.
Hej Nasz TS !!
Arapaho
Senior Member

Stary 24.02.2013, 10:39
Lewak to sobie powiedz do ojca. Gowno o mnie wiesz. Powiem ci jedno, jak ja należałem do KPN to ty myślałeś ze PZPR to Polski Związek Piłki Ręcznej.
o to wiele wyjaśnia - z tego co widze a raczej czytam podobnie jak twój były szef Leszek Moczulski chciałbys powstania koncesjonowanej opozycji razem z Giertychem, 3 x Y Marcinkiewiczem i misiem Kamińskim. Tak żeby nazywało sie że jesteś opozycyjny przy jednoczesnym wypisywaniu tekstów jak typowy czerwony komuch.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
taki młody
Member

Stary 24.02.2013, 10:41
Drozd, po co mieszczuch zwłaszcza młody i jak sam napisałeś wykształcony studiuje? Jeśli już zdobył wykształcenie i dalej studiuje, to nie sądzę by była to kwestia mody.

Arapaho, przypominam że z tym samym Giertychem stworzył rząd Kaczyński a tego samego Marcinkiewicza osobiście desygnował na premiera z aprobatą śp Lecha Kaczyńskiego. Wiec w czym rzecz?
Ostatnio edytowane przez taki młody : 24.02.2013 o godz. 10:48.
Arapaho
Senior Member

Stary 24.02.2013, 10:53
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Ehh mimo wszystko Brudzińskiego bym tak łatwo nie przekreślał. Do dyskusji ze "Stokrotką", Gugałą czy Lisem jest w sam raz pyskaty (tacy też są potrzebni). Macierewicz z całym szacunkiem dla Jego Osoby, ale jest gość nie do przyjęcia dla znacznej liczby elektoratu, więc niestety, ale nigdy przewodniczącym nie zostanie. Poza tym jest już zbyt wiekowy. Duda, bądź Michał Kamiński (prezes CBA, wcześniej twórca Ligii Republikańskiej, w latach 80-tych działacz NZS-u), któryś z Nich kiedyś powinien przejąć władzę w PiSie.
Co do Brudzińskiego wyraziłem tylko swoje zdanie na jego temat co nie zmienia faktu że ma on silna pozycję w partii .
Natomiast co do Macierewicza mam wprost przeciwne zdanie i uważam że PIS ma taką a nie inną pozycję przez silną antysystemowość i idee walki z układem postkomunistycznym wyrażaną przez Kaczyńskiego. W pozostałych kwestiach ma przecież kilka klonów które chciały mieć "złagodzone" oblicze tj.PJN czy Solidarną Polskę. Objęcie przywództwa przez osoby nie mających tożsamości podobnej do obecnego lidera zniszczy i podzieli tą partię .Dlatego uważam -to moje prywatne zdanie ale też poparte rozmowami z wieloma osobami popierającymi to środowisko- że jedyna osoba która może realizować drogę Kaczyńskiego jest Macierewicz- pewnie przy pewnych stratach wśród wyborców - ale nie ma takiego polityka który przejmie 100% elektoratu- myślę że przejmie on najwięcej - zobacz co się dzieje jak Macierewicz wychodzi na mównicę na otwrtych spotkaniach z nim. Z reguły ma "standing ovation" .NIemniej zgodze się z Tobą że Mariusz Kamiński mógłby ta linię prowadzić ale wydaje mi się że nie ma on wystarczającego że tak powiem "CV" inaczej mówiąc osiągnięc dużego kalibru przez to poparcia wśród elektoratu
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Drozd
Senior Member

Stary 24.02.2013, 11:27
Drozd, po co mieszczuch zwłaszcza młody i jak sam napisałeś wykształcony studiuje? Jeśli już zdobył wykształcenie i dalej studiuje, to nie sądzę by była to kwestia mody.
Tak, zdobył wykształcenie głosując na post komunę, tak przecie w TV podali .

Berło po Kaczyńskim największe szanse ma przejąć ten na którego najbardziej plują w mentstreamie, to oczywiste ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 24.02.2013 o godz. 11:29.
Hej Nasz TS !!
taki młody
Member

Stary 24.02.2013, 12:49
Dlaczego nigdy nie odpowiadasz na pytania i przy okazji łżesz?
Napisałeś ze ryzy sprzedal Geanta, kłamstwo w żywe oczy, bo sprzedali za rządów PiSu. Do sprawy się juz nie odniosles, to co napisałeś zostalo. Teraz bredzisz coś o głosowaniu na postkomune, tak się pisze ten wyraz (post za czasow komuny był stały, ale za młody jestes by to wiedziec) łącząc to ze zdobyciem wykształcenia i emotka probujesz podeprzec swoją ignorancję. Samymi emotkami nie ukryjesz dyletanctwa.
Drozd
Senior Member

Stary 24.02.2013, 14:08
Nie wysilaj się kolego bo kto jest dyletantem to każdy może ocenić sam, natomiast jak już wspomniałem dyskusja z lemingiem pozbawionym zdolności realnej oceny rzeczywistości jest bezcelowa. Leminga nie interesuje ze od sześciu lat Polska się stacza, nie interesuje że 80 mld wydanych na budowę dróg doprowadziło paradoksalnie do upadku polskich firm budowlanych itd. jedynym argumentem leminga jest "a Kaczyński też" i tu pojawia się powielanie propagandowych bredni wtłaczanych lemingowi o czaszki od 2005 roku. Dlatego musisz zrozumieć że dopóki nie przestaniesz bredzić aż tak żenująco ciężko ci będzie znaleźć kogoś komu się będzie chciało te brednie prostować, zwłaszcza kiedy jest stawiany w sytuacji "gadał dziad do obrazu..."
Hej Nasz TS !!
taki młody
Member

Stary 24.02.2013, 14:22
Czyli jak zwykle, jak ci nikt nie podpowie nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania, zaslaniajac się bredniami w swoim stylu. Robisz sie żałosny.

Zauwazyles lemingu ze juz nikt nie chce z tobą dyskutować oprocz "Klubu wesołego klakiera"?
Drozd
Senior Member

Stary 24.02.2013, 17:38
Watts napisał(a):Wyświetl post

Drozd zaraz napisze, że oddychanie i jedzenie to w sumie też lewacka moda propagowana przez żydowskie media żeby żydzi sprzedawali więcej bułek, pasztetu i powietrza.
Jakiś Ty dowcipny. Ciesz się, że masz wodę w kranie ciepłą...

Poczytaj sobie do czego potrafią doprowadzić żydzi, np blokując strefę gazy, to nie będziesz sobie jaj robił. Gdyby mogli sprzedawać powietrze ty jako Polak dostałbyś z zawartością tlenu 18% po cenie dwa razy większej niż żyd płaciłby za 21%.
Hej Nasz TS !!
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.02.2013, 17:47
Za Millera hipermarketów jeszcze nie było dlatego ulgami można ich było kusić, za Kaczyńskiego nie było większości do takich zmian i były istotniejsze sprawy które załatwiono. Za Tuska hipermarkety zmieniały nazwy tylko po to żeby dalej nie płacić. Dlaczego Geant to teraz Krokus? Gdzie był cudak? Pilnował... nie przez 1,5 roku jak Kaczyński tylko już 6 lat, widzisz różnicę ?
Droździe proszę Cię wyhamuj !

Leszek Miller rządził od 19 października 2001 roku.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Rząd_Leszka_Millera

Geant to nie teraz Krokus, bo ten istnieje od 1997 roku.
Mylisz pojęcia i chcesz bez wiedzy własnej komuś dowalić.
Był Geant i jest teraz Real, obydwa mieszczą się w Centrum Handlowym
o nazwie Krokus.

http://www.chkrokus.pl/page/46

Jedyną sprawą za jaką przeciętny Polak może być wdzięczny rządowi PiS
jest kasa za posiadanie dzieci. Reszta rozłazi się jak i innym rządom wszystkie
udawane sukcesy. I od razu Ci powiem, byś nie atakował za nic, że innym rządom
przeciętny Polak nie ma za co być wdzięczny. I tu PiS ma PLUSA !
Myślenie nie boli !
Drozd
Senior Member

Stary 24.02.2013, 18:04
Super tylko skąd się nagle wzięła nazwa Krokus i po co?

Przeciętny Polak PiSowi może być wdzięczny przede wszystkim za to jak traktował państwo polskie i własne wobec niego obowiązki.
Hej Nasz TS !!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów