The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2013, 17:02. RAZEM zbudujmy potęgę Białej Gwiazdy!
RAZEM ZBUDUJMY POTĘGĘ BIAŁĘJ GWIAZDY!

wis.la/nm0u1

Wstąp do najlepszego TOWARZYSTWA w mieście! Już od 1 marca będzie można zakupić karty członkowskie TOWARZYSTWA SPORTOWEGO WISŁA. Cały przychód ze sprzedaży przeznaczony będzie na rozwój wiślackich sekcji.

Karty będą dostępne w kasach TS WISŁA. Miesięczny koszt ich utrzymania to zaledwie 10 zł!

Oficjalnie karty dostępne będą od 1 marca, ale już teraz przygotowaliśmy pewną promocję. Pierwsze siedemdziesiąt osób, które w piątek (22 lutego), w dniu meczu euroligi opłaci składkę za 10 miesięcy, otrzyma atrakcyjny upominek!

O tym, że warto je posiadać nie trzeba chyba nikogo przekonywać. Jeśli są jednak jacyś niezdecydowani, to zachęcamy ich do obejrzenia poniższego filmiku:

=====> wis.la/ks1sw

Wyrażamy także swoją wdzięczność dla tych, którzy wspomogą nas za pośrednictwem przelewów bankowych. Dla wszystkich zainteresowanych korzystaniem z tej metody, numer konta:

PKO SA III O/Kraków
53 1240 2294 1111 0000 3709 2292

W treści przelewu prosimy wpisywać "na cele statutowe".

NIECH LOS WISŁY NIE BĘDZIE CI OBOJĘTNY!
Ostatnio edytowane przez rav : 22.02.2013 o godz. 10:43.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.02.2013, 19:24
No to ja parę pytań technicznych.

Wiemy, że karty można będzie kupić w kasach Wisły.

1. Czy można bedzie opłacać miesięcznie, czy za cały rok z góry ?

2. Czy w przypadku opłacania miesięcznego składkę będzie można przelewać bezpośrednioo na konto ?

3. Czy wykupując kartę stajemy sie członkami wspierającymi w rozumieniu par. 11 Statutu TS Wisła ?

4. Jeżeli tak to pewnie trzeba bedzie wypełnić deklaracje członkowską (par 11 pkt. 5).

5. I tak ogólnie, czy to jest element większej strategii czy tylko jednorazowa akcja ?

PS. Żeby nie było,że marudze. Kartę kupie, 1 % wpłacam. Warto jednak rozjaśnić temat.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 21.02.2013, 20:36
1% podatku dochodowego dla Wisły

Sympatycy Białej Gwiazdy, podobnie jak w latach ubiegłych, mają możliwość przekazania 1% podatku dochodowego na rzecz Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Można to uczynić za pomocą specjalnego programu PIT Format 2012.

Program PIT Format 2012 można pobrać tutaj:

http://ns313297.ovh.net/pity2012/149...ormat_2012.exe

Tym, którzy wybiorą inne formularze przypominamy, że aby przekazać 1% podatku dochodowego na rzecz TS Wisła, w odpowiedniej rubryce należy wpisać nazwę organizacji pożytku publicznego: Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków, oraz numer KRS: 0000127464.

Wszystkim, którzy zdecydują się wesprzeć nas przekazując 1% swego podatku, z góry serdecznie dziękujemy.

wideo => http://www.youtube.com/watch?v=q0d95Dl77yk
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.02.2013 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
Zdzis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.02.2013, 21:58
Na zachętę

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 22.02.2013, 00:38
Elefant napisał(a):Wyświetl post
No to ja parę pytań technicznych.

Wiemy, że karty można będzie kupić w kasach Wisły.

1. Czy można bedzie opłacać miesięcznie, czy za cały rok z góry ?
Opłacać można zarówno za 1 miesiąc, jak i za 2-3 z góry, za pół roku lub za cały rok z miejsca.
10 zł to nie majątek, najlepiej opłacić od razu za kilka miesięcy.

Cytat:
2. Czy w przypadku opłacania miesięcznego składkę będzie można przelewać bezpośrednioo na konto ?
Planowana jest możliwość opłacania składek przelewem, zasady będę wkrótce podane.

Cytat:

5. I tak ogólnie, czy to jest element większej strategii czy tylko jednorazowa akcja ?
Kampania dot. kart TS będzie przebiegać długofalowo. I pewnie nie ostatnia tego typu akcja.

Dodatkowo na każdego posiadacza karty członkowskiej czeka wiele atrakcji i żnizek (więcej info wkrótce)
Poniżej lista sklepów, restauracji, usług... gdzie każdy posiadacz karty członkowskiej będzie mógł korzystać ze żnizek i rabatów:
http://www.tswisla.pl/strona,12,z-bi...a-razniej.html

.. a firm przybywa.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.02.2013 o godz. 00:45.
Odpowiedz cytując
sztuki
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 22.02.2013, 10:31. Jaka szkoda że nie jestem z Krakowa...
Jestem z woj lubuskiego... wszyscy z mojego regionu kibicują Amice. Trafia mnie jak słyszę coś o Lechu.
Chciałbym wspierać każdą taką akcje na rzecz Wisły. Niestety pozostaje mi tylko oddać 1% podatku...
Pozdrawiam was WIŚLACY
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 22.02.2013, 13:33
taka karta członkowska jest plastikowa podobna do karty kibica tak?
Pytam bo chcę wiedzieć co mam nosić w portfelu
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 22.02.2013, 14:53
DEBO napisał(a):Wyświetl post
taka karta członkowska jest plastikowa podobna do karty kibica tak?
Pytam bo chcę wiedzieć co mam nosić w portfelu
Plastikowa, formatu jak dowód osobisty.

Jaka by ona nie była nie ma znaczenia. Ważne że wspieramy Wisłę i Wiślacką młodzież

PRZYPOMNIENIE:

Pierwsze siedemdziesiąt osób, które dzisiaj w dniu meczu euroligi (mecz na hali o 18:00) opłaci składkę za 10 miesięcy, otrzyma atrakcyjny upominek!

Karty dostępne w kasach TS WISŁA. Miesięczny koszt to jedyne 10 zł!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.02.2013 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 28.02.2013, 00:22
Kabarety pod Dobrą Gwiazdą, darmowe wejście na siłownię, zniżki...

Karty członkowskie Towarzystwa Sportowego nabywać będzie można od 1 marca. Już teraz jednak warto dowiedzieć się o niektórych promocjach i zniżkach, które będą nam przysługiwały z tego powodu, że należymy do najlepszego Towarzystwa w mieście.

Szerszy artykuł dotyczący tego tematu pojawi się za kilka dni. Już teraz informujemy jednak, że dla posiadaczy kart członkowskich TS WISŁA, a także kart Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków obowiązywała będzie zniżka podczas zakupu biletu na kabarety. Wszyscy chętni zakupić je będą mogli za 45 zł. Impreza ta odbędzie się 7 marca w hali TS Wisła. Wystąpią: Formacja Chatelet, Kabaret Nowaki i Kabaret Skeczów Męczących. Bilety są do nabycia w kasie w hali TS Wisła, w sieci sklepów Mediamarkt, Saturn i Empik, a także na => http://www.ticketpro.pl/jnp/rodzina/...w-meczacy.html

TS przygotował także miłą niespodziankę dla osób, lubiących jazdę na gokartach. Dla posiadaczy kart członkowskich TS WISŁA będzie obowiązywała zniżka aż 25%. O miejscu, w którym można z niej skorzystać przeczytacie TUTAJ => http://www.gokarty.pl/

Do 3 marca natomiast na hasło WISŁA możecie skorzystać z darmowej wizyty na siłowni PURE w Galerii Krakowskiej, Galerii Kazimierz oraz Galerii Bonarka. Nie jest to promocja bezpośrednio związana z kartą członkowską TS-u.

O wszystkich promocjach, a także nowych partnerach programu na bieżąco możecie się dowiadywać z Facebook'a. Wystarczy że polubicie poniższe konto,
http://www.facebook.com/ZBialaGwiazdaRazniej

W imieniu TS WISŁA już teraz serdecznie zachęcamy do aktywnego korzystania ze zniżek, a przede wszystkim do zakupu karty członkowskiej TS WISŁA i tym samym dołożenia własnej cegiełki do budowy najlepszego Towarzystwa w mieście!
Odpowiedz cytując
hawaiisurfer
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.02.2013, 19:19
aNouc napisał(a):Wyświetl post
1% podatku dochodowego dla Wisły
Potwierdzam wykonanie zadania!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 03.03.2013, 14:48
Już jutro czeka nas mecz z Podbeskidziem Bielsko - Biała. Dzięki temu nadarza się doskonała okazja by zakupić kartę członkowską Towarszystwa Sportowego i wstąpić do najlepszego Towarzystwa w mieście!

Cały przychód z zakupu kart będzie przeznaczony na rozwój aż 14. sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła. Każdy z nas może mieć wkład w to, że sportowcy Białej Gwiazdy święcić będą coraz większe sukcesy.

Wsparcie Towarzystwa Sportowego jest bardzo proste. Wystarczy przyjść jutro do Starej Hali Wisły, zakupić kartę i opłacić składkę członkowską na jeden miesiąc w wysokości zaledwie 10 zł! Istnieje również możliwość opłacenia składki z góry za cały rok - czyli w obecnym przypadku: 100 zł za najbliższe 10 miesięcy.

Aby akcja ta miała sens musi się przyłączyć do niej jak największe grono kibiców. Nie ma się nad czym zastanawiać. Wsparcie wiślackich sekcji powinno być naszym obowiązkiem. 10 zł to naprawdę niewielka kwota, a świadomość tego, że możemy dołożyć cegiełkę do budowy najlepszego Towarzystwa w mieście, a pod wieloma aspektami także i w kraju powinna być mobilizująca. Tylko wspólnie uda nam się osiągnąć sukces!

Kartę zakupić będzie można jutro tj. poniedziałek, 4.03. od godziny 15:00 w Starej Hali TS WISŁA. Oprócz tego, że dzięki niej aktywnie przyczynić się można do rozwoju wiślackich sekcji, daje ona także możliwość skorzystania z naprawdę wielu zniżek i bonusów. O tym gdzie one obowiązują przeczytać można TUTAJ - http://www.facebook.com/ZBialaGwiazdaRazniej?fref=ts

RAZEM BUDUJMY POTĘGĘ BIAŁEJ GWIAZDY!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 20.03.2013, 16:21
Cały czas można wyrabiać karty TS WISŁA!

KU CHWALE WIELKIEJ WISŁY !

Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.03.2013, 12:38
A będzie możliwość zapłacenia za kartę przelewem, żeby karta przyszła pocztą do domu?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 22.03.2013, 13:32
Dla posiadaczy kart członkowskich TS Wisła Kraków przygotowała niespodziankę!

Na początku każdego miesiąca spośród osób, które wyrobiły kartę zostaną wyłonieni zwycięzcy, którzy otrzymają atrakcyjne vouchery.

Po dzisiejszym losowaniu zestaw kilu voucherów otrzymują posiadacze kart o numerach:

0454
0459
0703
0458
0464

Osoby, które zwyciężyły w losowaniu zapraszamy po odbiór voucherów na portierni w Hali Głównej TS Wisła.

Tych, którzy nie posiadają jeszcze karty członkowskiej zapraszamy dziś na mecz Wisły Krakbet Kraków, o godzinie 18.30. Będzie to doskonała okazja do jej wyrobienia.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 12.04.2013, 18:05
http://www.youtube.com/watch?v=8Lt_N...ature=youtu.be
Odpowiedz cytując
psilocybe
Junior Member

Od: 03.2014