|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
A teraz od razu może wyłożę dlaczego tak ostro formułuję krytykę pod adresem Hoffmana -> w....ia mnie po prostu to, jak często ten gość przychodzi do radia czy TV, kompletnie nie przygotowany i daje się wodzić "Stokrotkom" czy innym takim za nos. W tym przypadku także kompletnie zignorował to co doprowadziło do tego happeningu (odmowa wynajęcia sali na uczelni na wykład o endecji, ataki lewactwa na sygnatariuszy listu w obronie prof. Krystyny Pawłowicz m.in. prof. Stefana Zawadzkiego, czy prof. Stanisława Mikołajczaka - obydwaj z UAM w Poznaniu, czy też ostatnie zbezczeszczenie pomnika Inki w Parku Jordana w Krakowie), a na co nie ma kompletnie żadnej reakcji nawet nie tyle władz ile mediów oficjalnych ("występy" homo-kretynów na UAM w Poznaniu można było obejrzeć jedynie dzięki ich własnemu nagraniu, które wrzucili do internetu). Zamiast wspomnieć o tych sytuacjach kompletnie zignorowanych (bądź zmarginalizowanych) w mediach ten zaczyna wyjeżdżać z czymś co podczas tejże akcji nie miało miejsca (przynajmniej ja tam nie dostrzegłem, jakichś antysemickich podjazdów, a jedynie antypedalskie, jeżeli Hoffman ma problem z odróżnieniem jednego od drugiego, to może się powinien trochę odsunąć od polityki, dokształcić etc.) Aha i żeby nie było, nie popieram akcji w których jakaś grupa z jednej czy z drugiej strony ingeruje w obszar akademicki, ale wobec tego nie może być też tak, że jedna grupa jest uprzywilejowana i ma możliwość prowadzenia swoich przedsięwzięć na uczelni, a drugą grupę się z tego obszaru eliminuje. I to jest dla mnie większym skandalem, występ tej grupki jest jedynie konsekwencją tegoż skandalu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 21.02.2013 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Piszac "ruch narodowy" o jakie partie wam konkretnie chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hoffman faktycznie czepia się Ruchu Narodowego bez sensu , tak zresztą jak Giżyński dzisiaj u Morozowskiego- co mnie bardzo zdziwiło bo akurat on zwykle racjonalnie sie wypowiada. Z kolei wczoraj bardzo przychylnie o Ruchu Narodowym wypowiadała się prof.Pawłowicz, wręcz "zjadła" w tym temacie Senyszyn z którą była w studiu - i tu znów się zdziwiłem - po niej sie tego też nie spodziewałam .Błaszczak też dość umiarowanie się wypowiadał. Tak mi się wydaję że w samej partii nie są zdecydowani jak się odnosić do RN.Zresztą wypowiedzi Jarka mogą trochę rozjaśniać sprawę i kwestia zarzutów o antysemityzm - słusznie nakreślona przez Jędrka-może być kluczowa do dalszych stosunków RN- PIS
Poniżej jako ciekawostka lista hańby PO - 428 posłów i radnych na stanowiskach w spółkach http://pressmix.eu/index.php/2012/11...rodzinna-z-po/
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 21.02.2013 o godz. 20:00.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
fialo
Relax, pytam sie na powaznie. Jakie partie macie na mysli? Jakie partie uwazacie za narodowe? |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Rozumiem że gdyby słowa Hofmana wypowiedział ktokolwiek z drugiej strony "barykady", też byłoby tylko zdziwienie i niefortunność wypowiedzi. Czy jednak forumowa oszołomość w postaci kilku debili jednak zmieniłaby retorykę wypowiedzi?
Pozdro drozd i arapaho.
Ostatnio edytowane przez taki młody : 21.02.2013 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przyjdą Pisowcy i będą pracować charytatywnie w tychże państwowych spółkach co nie ? Po to sie idzie do polityki ,żeby obsadzić wszystko co państwowe swoimi kolesiami i każda partia robi tak samo, a wy tam czytajcie programy gospodarcze i wrzucajcie na nich kartki. Plujecie jedni na drugich jak te matołki , a ci u góry rozszabrowują prawdziwą kasę i się śmieją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak się zagospodarowali PO-wcy na Polsce a reszcie zostawili to:
http://niezalezna.pl/38711-coraz-wie...dostaje-pensji |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
myśle że pan Giżyński albo Brudziński to beda następcy Jarosława na fotelu Prezesa PiS-u(za kilka lat oczywiście).Moim faworytem jest jednak europoseł Janusz Wojciechowski
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.02.2013 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
... a tak coś mnie naszło.
O słowackiej okupacji Polski [Małopolski] i: http://www.konflikty.pl/a,2249,II_wo..._slowacka.html GWprawda pamiętała o Powstańcach. Miło. http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444..._ZDJECIA_.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
z zarządem w składzie Wipler (prezes za 10 lat jak dotrzyma ) ,Szczerski,Wojciechowski,Duda,Kuźmiuk,Sasin,Glińsk i i ewentualnie Giżyński.A odstawić jak najdalej Suskiego,Karskiego,Fotygę,Brudzińskiego,Błaszczaka
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 21.02.2013 o godz. 21:10.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale takich lodów nikt nie kręcił jak Amber-Gold,Afera Hazardowa czy zamach z 10 kwietnia oraz kilkanaście dziwnych zgonów czy samobójstw.Do tego wzrost bezrobocia i cen.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.02.2013 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
I ponawiam, ponieważ zniknęli gdzieś główni demagodzy tematu: " Rozumiem że gdyby słowa Hofmana wypowiedział ktokolwiek z drugiej strony "barykady", też byłoby tylko zdziwienie i niefortunność wypowiedzi? Czy jednak forumowa oszołomość w postaci kilku debili jednak zmieniłaby retorykę wypowiedzi?"
Ostatnio edytowane przez taki młody : 21.02.2013 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Zamiast silić się na pisanie postów, bo z każdym kolejnym zbliżasz się do dna głębokiego szamba. Smarku... Tak ci wtłoczyli ? Co za leming
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.02.2013 o godz. 21:54.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Widzę ze wolisz odpisywać na stare posty, a odpisywales już na następne niż odpowiedzieć na prosto zadane pytanie. No tak Arapaho nie napisał, to leming drozd zabłądził i nie wie co napisac. Teraz pewnie szybka telekonferencja i zaraz będzie cieta riposta.
Ostatnio edytowane przez taki młody : 21.02.2013 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się będziesz zachowywał jak człowiek to może się zastanowię ... na razie wchodzenie z tobą w dyskusję jest jak wchodzenie w kałużę gnojowicy, łapiesz?
Myślisz, że tylko ty możesz rzucać "debilami"? Ja takim prostakiem nie jestem i nie obrażam, a opisuję ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.02.2013 o godz. 22:14.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Teraz wyjdę Ci na przeciw. Szanowny umilowany Drozdzie mógłbyś całą światłością Twego majestatu odpowiedzieć na pytanie, czy gdyby słowa wypowiedziane przez Hofmana wypowiedział ktokolwiek z PO.... itd. Proszę, odpowiedz na pytanie. Zawieśmy spór na chwilę i normalnie odpowiedz. Bez lemingowania, wyzywania od komuchow i czekania co napiszą inni.
Ostatnio edytowane przez taki młody : 21.02.2013 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
W sobotę spotkanie Ruchu Narodowego w Krakowie.. Lewaczki już "zastraszyły" właściecieli obiektów, gdzie miało odbyć się spotkanie (tak samo jak na UW).. Wobec czego miejsce spotkania nie jest jeszcze podane.. http://www.facebook.com/events/211444322329352/
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 21.02.2013 o godz. 22:19.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już ci tłumaczyłem że nazywanie kogoś kto zachowuje sie jak leming, lemingiem nie jest żadnym obrażaniem. Jak kominiarza nazwiesz kominiarzem to się nie obrazi. O jakim sporze mówisz? Każdy twój wpis to pomieszanie języka fanatyka ze składnią woźnicy. Nie rozumiesz co sie do ciebie pisze, stawiasz tezy które później zaciekle krytykujesz nie używając jednak niczego prócz inwektyw i insynuacji. Jeżeli to jest twoim zdaniem spór to szczerze współczuję. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Teraz specjalnie dla ciebie powtórzę pytanie: Rozumiem że gdyby słowa Hofmana wypowiedział ktokolwiek z drugiej strony "barykady", też byłoby tylko zdziwienie i niefortunność wypowiedzi? Zrozumiales, czy mam napisac caps lockiem --------------------------------------------------------- Widzisz, to właśnie oznaka twojej ulubionej lemingozy. Czekasz na jakąkolwiek podpowiedz, by wiedziec jak dalej brnąć. Leming w czystej postaci. Zarzucasz mi brak skladni, porównując do woźnicy? Ciekawe, bo akurat skladnia, gramatyka i ortogfafia zawsze były moimi najmocniejszym stronami, w przeciwieństwie z tego co widzę do ciebie. Od razu zastrzegam że małych liter używam w twoim wypadku z premedytacją.
Ostatnio edytowane przez taki młody : 21.02.2013 o godz. 23:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A tu jak wygląda "państwo prawa" pod rządami Tuska, który wypłakiwał się w mediach jak to tow. Środę naszli narodowcy i poskakali na korytarzu przed salą, gdzie miała wykład:
Cytat:
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Ciekawe czy o tych lewackich ekscesach na UAM w Poznaniu powiedzą dzisiaj w Wydarzeniach, Faktach, Wiadomościach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Żeby być uczciwym to trzeba przyznać, że wczorajszy program Pospieszalskiego był na bardzo dobrym poziomie. Obejrzałem przed chwilą powtórkę w necie i stwierdzam, że w sposób realistyczny i niejednostronny przedstawiono temat, a w nim główne zagadnienia:
- patologie ustawy o świadku koronnym, które osiągnęły ekstremum w przypadku Haniora - przekraczanie prawa przez policję i bezkarność ich funkcjonariuszy - chuligańskie występki i rozróby - oprawy upamiętniające wydarzenia historyczne, ale również te kontrowersyjne nieregulaminowe Ponadto obiektywności programowi dodało zaproszenie takiego, a nie innego składu rozmówców, wywiady z posłami innych opcji oraz mecenasem, który nie jest bliski opcji kibicowskiej.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.02.2013 o godz. 12:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
obejrzyj głąbie jeszcze raz i zastanów się czy aby tylko o tym był program
nie rób z siebie większego idioty niż jesteś, emj10 uczciwie przyznaje buahahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A o czym nie był z tego co napisałem?
|
|
|