The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2013, 22:37
morganfield napisał(a):Wyświetl post
No jak Ty wszystko chcesz upraszczać.
A Pareiko? A Głowa? A Kew? A Sobol? A Kosa? A Iliev?
Ty wymieniłeś pięciu, a ja sześciu. Razem to będzie jedenastu
A ile ligowych minut rozegrał każdy z tzw. młodych?
Jesień, wiosna, ten sam sezon, ten sam piłkarz. No jak to? O co chodzi? Zapomnieli zapłacić?
Gdybyś miał odrobinę ogłady to byś załapał, że akurat nie kpię z Bunozy. Ale niech Ci już będzie. Angole z pewnością zauważyli wszystkie te cechy, które w drwinach wymieniłem i za niewielkie pieniądze pozyskają świetnego lewego defensora.
Jesteś niereformowalny.
Nie chce mi sie grzebac w statach ale spokojnie mozna przyjac ,ze kazdy z przywolanych tzw. mlodych mial spory wklad w mistrzostwo 2010/2011.Mozna by rzec -trzon druzyny.Glowa wtedy kopal w Turcji a Kosowski chyba w Belchatowie wiec nie za bardzo rozumiem co robia w twoim zestawieniu.
O.K. zalozmy teoretycznie ,ze Sobol i reszta "dziadkow" weszla juz w wiek ,ktory uniemozliwia profesjonalne uprawianie sportu i nie wytrzymuja ostrego tempa TM-extraklasy,ale jak wytlumaczysz drastyczny regres tzw. mlodych.
Jeszcze raz pytam.Wtedy mogli a teraz nie ? Wszyscy nagle, jak Zienczuk swego czasu ,stracili forme i kopia sie po czolach ?Zrozumialbym -jeden,no niech bedzie dwoch,ale wszyscy ?!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów