The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2013, 01:28
.. I jeszcze raz. Tym razem FB: http://www.facebook.com/SmolenskCrash
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.02.2013, 01:37
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To jak ci znowu nie wyszło to popraw, bo jeszcze ktoś pomyśli że to ja wypisuję te bzdury.

Ciężko wnioskować co chcesz przekazać, bo jak rozszyfrować taki kwiatek?

jezeli wieksze drzewa sa ZA brzoza to skoro samolot przywalił w brzoze i stracił na niej cześć skrzydła to nie mógł przywalić w drzewa ZA brzozą bo nie miał czym...Logika sie kłania.

Oświeć mnie. Co chciałeś przekazać

Dostałeś kilka pytań na żadne nie odpowieziałeś więc nie rozśmieszaj mnie podpunktami.
Dobra Droxdziu...
załózmy że jedziesz po prostej drodzei masz drewniane słupy z których pierwszy o srednicy 500mm, na swoim pasie. Jest pierwszy słup a za nim szereg nastepnych (odległosc do nastepnych sam znasz bo wszystko masz przeciez wymiezone). Każdy nastepny jest 3 razyw wiekszy od pierwszego...Zagadka? jezeli przywalisz w pierwszy słup z predkościa 270km/h jakie sa szanse, że przywalisz w 2 nastepne uwzgledniajac fakt, ze na pierwszym słupie tracisz czesc pojazdu na którym sie poruszasz?

ps...acha: jedziesz na skrzydle TUpolewa specjalnie przystosowanym do samodzielnego poruszania sie

kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Dobra Droxdziu...
załózmy że jedziesz po prostej drodzei masz drewniane słupy z których pierwszy o srednicy 500mm, na swoim pasie. Jest pierwszy słup a za nim szereg nastepnych (odległosc do nastepnych sam znasz bo wszystko masz przeciez wymiezone). Każdy nastepny jest 3 razyw wiekszy od pierwszego...Zagadka? jezeli przywalisz w pierwszy słup z predkościa 270km/h jakie sa szanse, że przywalisz w 2 nastepne uwzgledniajac fakt, ze na pierwszym słupie tracisz czesc pojazdu na którym sie poruszasz?

ps...acha: jedziesz na skrzydle TUpolewa specjalnie przystosowanym do samodzielnego poruszania sie

Bede się starał ale kazdy MYSLACY i tak bedzie wiedział co za jeden to napisał...wiec ja sie nie martwie
ps...nutka sarkazmu tytułem wyjasnienia

To jak ci znowu nie wyszło to popraw, bo jeszcze ktoś pomyśli że to ja wypisuję te bzdury.

Bede się starał ale kazdy MYSLACY i tak bedzie wiedział co za jeden to napisał...wiec ja sie nie martwie
ps...nutka sarkazmu tytułem wyjasnienia

chlera słabo sie tu poruszam...naprawde mam wyrzuty
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:42.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.02.2013, 01:43
Czyż powyższe wymaga komentarza .

Kubuś Tupolew waży 90 ton i ma 40 metrów rozpiętości skrzydeł. Przeanalizuj to i próbuj dalej bo się chłopie pogrążasz.

ps. Może jakiś moderator udzieli koledze wsparcia merytorycznego? Bo robi się burdel
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 01:46.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 04.02.2013, 01:51
Tupolow i ten cały Smoleńsk..... jebło to jebło, po ch*j drążycie trzeci rok ten temat?
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 01:57
Dzidzi to nie ja wymysliłem drzewa za Brzoąi a Tupolew wazy wiecej...gotowy do lotu z paliwem na pokładzie Poaz tym na pierwszej przeszkodzie utraciłes czesc z płatowca wiec szanse, ze trafisz w nastepna przeszkode malej o kawałek utraconego skrzydła pomnozony o utrate nosnosci, co powoduje, ze samolot bez czesci skrzydła porusza sie inaczej niz ten z całym skrzydłem...ech kuzwa

Mam pytanie dzidzi...gdzie DOKŁADNIE znajdowały sie te kuxwa sekwoje?!

znaczy gdzie za ta brzoza?

cayenne napisał(a):Wyświetl post
Tupolow i ten cały Smoleńsk..... jebło to jebło, po ch*j drążycie trzeci rok ten temat?

I wreszcie sie znalazł ktos najmadrzejszy...bez sarkazmu

ps. Może jakiś moderator udzieli koledze wsparcia merytorycznego? Bo robi się burdel[/QUOTE]

Ty nie badx taki troskliwy...jak ty se poradziłes to ja dam rade tym bardziej...
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:43.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:06
Nie ośmieszaj się lepiej.

znaczy gdzie za ta brzoza?
Oglądnij sobie Anatomię upadku, a nie zadawaj głupich pytań.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 02:09.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 04.02.2013, 02:09
wiecie czemu żaden mod czy admin tu nie wchodzi?

bo wie, że macie wszyscy w tym dziale spie*dolone życie prywatne i musicie tutaj szukać spisku.
Tusk to pionek Putina, Michnik i GW to żydo-masoneria którą steruje umysłami Polaków, PeOwcy to nowa wersja bolszewików, a tylko Dzennik Polski i Jarosław zbawi nasz kraj!!

ku*rwa...weźcie się za robotę w której się rozliczacie z fiskusem i za wychowywanie dzieci, a nie pier*dolenie o sztucznej mgle...
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:15
Nie ośmieszaj się lepiej.

Oglądnij sobie Anatomię upadku, a nie zadawaj głupich pytań.

Ogladaj dalej filmiki takie jak w.w. W koncu wexmiesz nóz i wbijesz go sobie w skroń
Naprawde nie wiem czy ci współczuc czy sie smiac. Staram sie byc dobrym człowiekiem wiec oferuję swoja pomoc i grosza nie wezma...pogadamy, uzewnetrznisz sie, przyjme wszystko...nie martw sie bedzie got

bo wie, że macie wszyscy w tym dziale spie*dolone życie prywatne i musicie tutaj szukać spisku.
Tusk to pionek Putina, Michnik i GW to żydo-masoneria którą steruje umysłami Polaków, PeOwcy to nowa wersja bolszewików, a tylko Dzennik Polski i Jarosław zbawi nasz kraj!!

ku*rwa...weźcie się za robotę w której się rozliczacie z fiskusem i za wychowywanie dzieci, a nie pier*dolenie o sztucznej mgle...

E tam...ja jestem szczesliwy..mam rodzine, 2 córki które poza starym świata nie widza, rozwijaja sie zarabiscie, uczę je grac na skrzypcach i ma talent, zona tez fajna, tzryma sie dzielnie...nie.. Ja sie tu nie wyzywam..o=bo nie musze
Powód: Bałagan, połączenie postów i ostrzeżenie dla autora.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:44.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:24

Osobiście wiodę szczęśliwe życie prywatne i zawodowe. I nie mów mi co mam robić oraz odp ... się od moich dzieci.
Jeśli coś ci się nie podoba to tu np. zwyczajnie nie właź? I może wtedy nie będziesz zagrożony pęknięciem żyłki.
To jest bardzo krótka piłka: nie pokazuj się może tutaj jeśli temat ci nie pasi?
Ostatnio edytowane przez yarow : 04.02.2013 o godz. 02:26.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:29
Ogladaj dalej filmiki takie jak w.w. W koncu wexmiesz nóz i wbijesz go sobie w skroń
Naprawde nie wiem czy ci współczuc czy sie smiac. Staram sie byc dobrym człowiekiem wiec oferuję swoja pomoc i grosza nie wezma...pogadamy, uzewnetrznisz sie, przyjme wszystko...nie martw sie bedzie got
Ty nie oglądaj i dalej żyj w błogiej nieświadomości, niech ci się wydaje że jesteś dobry i inteligentny i wykształcony.

ps. trzymaj się z daleka od noża.

yarow napisał(a):Wyświetl post
To jest bardzo krótka piłka: nie pokazuj się może tutaj jeśli temat ci nie pasi?
Co się przejmujesz.
Zawsze znajdzie się taki któremu chodzi tylko o własną pełną michę i nie może zrozumieć jak ktoś może interesować sie czymkolwiek innym.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 02:38.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:50
A ja powiem Wam tak moje wy droxdziki, serki i inne przyjacioły...jezeli tu siedzimy to dlatego ze nie mamy lepszych zajec. Wystarczy, zeby kazdemu z nas ktos pomachał banknotem przed oczami i powiedział..."zamiast pieprzyc bzdury chocmy i zaróbmy jakies pieniadze" to ten temat na forum by umarł w 3 dni...wiec apeluje do was chlopaki, zebysmy przestali tracic energie na durne nic nie wnoszące przepychanki a zajeli sie robieniem pieniedzy. A moze akurat którys z nas ma pomysł na miliony? Ja o własnym biznesie mysle od15 lat i mam w tym doswiadczenie...tzn wiem juz o czym NIE myslec Mamtez swoje lata mierzi m,nie robota na durniow, którzy nade mna cos sobie dumaja...Powaznie...ja siedze chłopaki w Anglii, wy w Polsce...mamy jakies kontakty, kazdy może cos wniesc...Serek ty sie nawet nie obejrzysz a w tym banku bedziesz miał 40 lat...masz znajomosci na awanse na dyrektora? Mój promotor, łebski gosc mi kiedys pwiedział: Gdybys ty kuba sie nie bał i tyle energi wsadził w realizacje własnego, byle jakiego pomysłu, co wsadziłes w ta zasrana licencjacka prace to w 3 lata był byś milionerem.......a Smolensk zasrany...pieprzenie o bzdurach, kłotnie o 3-5 metrów, o pieprzone komisje czy im sie chce czy nie!Na co to komu! Naprawde myslicie, ze to cos komus da? Ni chuja...przyjda kolejni, "bardziej uczciwi" beda szukac 10 lat, nic nie znajda, natrzepia kasy, oddadza włądze, za 40 lat, na ostatniej stronie ukaze sie tekst, że pilot pochlał albo ze wierza była nawalona w 3 dupy i robili jaja...i jaki jest sens? Co z tego wyniknie? My jesteśmy Polakami wiec genetycznie nie jestesmy zdolni do wyciagania wniosków, podejmowania własciwych, strategicznych dla kraju decyzji...Jestesmy awanturnikami...z taka sama werwa i bohaterstwem walczymy o palec współtowarzysza jaki i o jego zabita matke, czy zone...nie kalkulujemy politycznie tylko szable w dłon!!! Ale potrafimy pokombinowac i za to sie trzeba wżiaść...Nie macie doswiadczenia w biznesie? I co? Ja też hnie mam! Branson ten od linie Virgin powiedział, że kazdy codziennie ma 2-3 pomysły które zrobiły by z niego milionerra...sam skonczyłe edukacje naq podstawówce i wziął sie za robienie kasy...pieniadz nie ma granic...kazdy sie moze pieniedzy dorobić...a za 10 lat kupimy Wisłe i zrobimy z niej potege...tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote

Ty nie oglądaj i dalej żyj w błogiej nieświadomości, niech ci się wydaje że jesteś dobry i inteligentny i wykształcony.

ps. trzymaj się z daleka od noża.

Co się przejmujesz.
Zawsze znajdzie się taki któremu chodzi tylko o własną pełną michę i nie może zrozumieć jak ktoś może interesować sie czymkolwiek innym.

ty ogladaj i żyj w świadomosci jaki jestes zaj....sty
Powód: Bałagan, połączenie postów i ostrzeżenie dla autora.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 03:00
[...] ...Nie macie doswiadczenia w biznesie? I co? Ja też hnie mam! Branson ten od linie Virgin powiedział, że kazdy codziennie ma 2-3 pomysły które zrobiły by z niego milionerra...sam skonczyłe edukacje naq podstawówce i wziął sie za robienie kasy...pieniadz nie ma granic...kazdy sie moze pieniedzy dorobić...a za 10 lat kupimy Wisłe i zrobimy z niej potege...tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote

Pracuj, pracuj a może i doświadczenia nabierzesz.
Ja pieniążki mam i biznes także (w odwrotnej kolejności). Tak, że potwierdzam: pracuj, pracuj

I pozwól mi łaskawie, że to ja zadecyduję o czym będę mówił i czym się interesował a co olewał.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 03:06
yarow napisał(a):Wyświetl post
Pracuj, pracuj a może i doświadczenia nabierzesz.
Ja pieniążki mam i biznes także (w odwrotnej kolejności). Tak, że potwierdzam: pracuj, pracuj

I pozwól mi łaskawie, że to ja zadecyduję o czym będę mówił i czym się interesował a co olewał.

No i gratulacje...ja niczego Tobie nie narzucam i niczeo nie zabraniam...nie wiem skad ta intonacja.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 03:10
No i gratulacje...ja niczego Tobie nie narzucam i niczeo nie zabraniam...nie wiem skad ta intonacja.
Dziękuję.

a intonacja w reakcji na takie zdanie: "tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote".

Jest to jakby nie było forma nakazowa. Tryb nakazujący.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 04.02.2013, 07:52
Od 2006 roku nie nauczyć się edytować postów na forum. Rekord świata.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 04.02.2013, 08:33
Temat o Smoleńsku a Wy dyskutujecie z trollami które nie "wydały" z siebie ani ćwierć argumentu merytorycznego.Przecież o to im chodzi żeby was sprowokować do dyskusji o dupie marynie a nie o faktach
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 04.02.2013, 08:59

Aleś sobie Kubuś znalazł sojusznika... "Jebło to jebło" - i to jest jedyny Wasz argument. Myślałem, żeś nieco mądrzejszy, widać się myliłem.

A Ty cayenne z Tymi swoimi urojeniami udaj się do lekarza.

edit. nic Ci udowodnić nie chcę, kompleksów też raczej mieć nie muszę...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 04.02.2013 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 09:31
Tyb czerpiesz jakas specjalna satysfakce z tego, ze w co drugim poscie starasz sie sobie udowodnic ze jestem glupszy od ciebie? Serek a lecz sobie swoje kompleksy kosztem kogos innego OK? Nie zmusisz mnie do tego samego...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.02.2013, 09:54
A to jedna z pacynek występująca w filmie dla lemingów w NG:
http://wpolityce.pl/artykuly/46251-m...l-geberta-roku
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.02.2013, 10:08
- Gdyby nie było Smoleńska, mama nie doznałaby wylewu i na pewno by żyła - mówi w rozmowie z tygodnikiem "wSieci" prezes PiS Jarosław Kaczyński.
Jak ujawnia, największe problemy ze zdrowiem jego matki zaczęły się tuż przed pierwszą rocznicą katastrofy smoleńskiej. - Wylew, jakiego doznała, był skutkiem tego, co się [wtedy - red.] działo - mówi.

Jarosław Kaczyński podkreśla, że jego mama widziała wówczas "potworną kampanię nienawiści" i widziała jak, jego zdaniem, odbierane jest prawo do godnego uczczenia śmierci Lecha Kaczyńskiego.

- Wtedy zaczął się cały ciąg komplikacji zdrowotnych. Tak, gdyby nie było Smoleńska, mama nie doznałaby wylewu i na pewno by żyła - twierdzi.

Widze ,że Jarkowi nie wystarcza granie polityczne 96 trupami ,teraz do epopeji smoleńskiej wciaga niedawno zmarłą własną matkę . Congratulations
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 04.02.2013, 10:15
Ja nie wiem co by było, ale ja osobiście zgadzam się, że mogła "polityka miłości" przyczynić się do tego wylewu.Trudno by starsza osoba - zwłąszcza matka, mogła przejsc obojętnie do tego typu wystąpień. Oglądnij sobie jeśli ne oglądałeś.

http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0

Bohaterowie tego filmiku chcieli przedterminowch wyborów i je mieli.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 04.02.2013 o godz. 10:23.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 04.02.2013, 10:16
Kubie po prostu zabrakło rzeczowych argumentów i rozmywa temat swoimi bzdetami które nie mają NIC wspólnego z tym wątkiem.

AS82- możesz mi powiedzieć co twoja wypowiedź wnosi do tego tematu ?

Moderator musi poświęcić trochę czasu na usunięcie tego chłamu …
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.02.2013, 10:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem co by było, ale ja osobiście zgadzam się, że mogła "polityka miłości" przyczynić się do tego wylewu.Trudno by starsza osoba - zwłąszcza matka, mogła przejsc obojętnie do tego typu wystąpień. Oglądnij sobie jeśli ne oglądałeś.

Pierwsza zasadnicza kwestia jest taka , czy żyjemy w jakimś reality-show ,w którym zajmujemy sie losami rodziny Kaczyńskich :zmarłych w wypadku lotniczym L. i M. Kaczyńskich (oczywiście w Pisowskim reality-show był to zamach), perypetiach rodzinnych M.Kaczyńskiej ,czy sie pojednała ze stryjem ,czy bedzie po Smolensku kandydować do Sejmu , matce ,która umarła oczywiście przez wstrętnych przeciwników politycznych ,którzy sobie rzekomo urządzali hucpe po Smoleńsku (ja akurat uwazam ,że najwiecej zła wyrządzili w tej sprawie Macierewicz i sam J.Kaczyński) , i w końcu główny bohater J.Kaczyński ,który znosi wszelkie krzywdy i potwarze w związku ze Smoleńskiem .Pytam sie dla kogo jest ten serial ,chyba tylko dla tkw "moherowego" elektoratu ,który sie pojawia lub jest zwożony na różne wiece, rocznice , pogrzeby,ekshumacje związane ze Smoleńskiem. Pytanie co ma z tego zwykły obywatel ,który od dawna wie ,że Smoleńsk był wypadkiem lotniczym ? Nic. Smoleńsk - by żyło się lepiej...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 04.02.2013, 10:35
Np dla mnie. Jeszcze młodego wykształconego i 50% Polaków, którzy chcą międzynarodowego śledztwa, ze względu na to, że Państwo Polskie skompromitowało się tym śledztwem.Polacy wcale nie mają Smoleńska dość- to wciąż temat wzbudzający ogromne emocjie, ale też wątpliwości.

Powiem Ci tak.Śmiać mi się chcę z wyznawców "pancernej brzozy" wiesz dlaczego" - kompletnie gubią się w tym, co mówią lub piszą. Np w tym temacie wyznawcy pancernej brzozy są doszczętnie gaszeni argumentami, a odpowiadają inwektywami lub frazesami zaszczepionymi przez pro rządowe media.

W życiu prawdziwym, też rozmawiałem parę razy z osobami, które klneły na ten Smoleńsk i Kaczyńskiego- ale oni potrafili się przyznać, że mili inny obraz całej tej sprawy, głównie ze względu na brak czasu i brak drążenia tematu.Ale widzisz, oni potrafili przyznać się do błędu.Tutaj tymczasem? Wkleja się linki, zdjęcia, wywiady- i nic. Niektórzy albo udają że nie czytająl albo że są ślepi.

Jak ja kiedyś też nieprzychylnie wypowiadałem się o Kaczyńskim - jako prezydencie, to teraz uważam, że w porównaniu z tym rządem, to był geniuszem.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 04.02.2013 o godz. 10:53.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.02.2013, 11:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Bohaterowie tego filmiku chcieli przedterminowch wyborów i je mieli.
Każdy, decydując się na działalność publiczną, musi się liczyć z tym, że wpłynie to negatywnie na jego najbliższych. Kaczyński, jak każdy polityk, wielokrotnie bez pardonu atakujący innych, musi sobie zdawać z tego sprawę.

Publiczne żalenie się, to próba wywołania współczucia u potencjalnych wyborców. Popieram - próba grania na emocjach i wciąganie do polityki śmierci własnej matki.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.02.2013, 12:31
rav napisał(a):Wyświetl post
Każdy, decydując się na działalność publiczną, musi się liczyć z tym, że wpłynie to negatywnie na jego najbliższych. Kaczyński, jak każdy polityk, wielokrotnie bez pardonu atakujący innych, musi sobie zdawać z tego sprawę.

Publiczne żalenie się, to próba wywołania współczucia u potencjalnych wyborców. Popieram - próba grania na emocjach i wciąganie do polityki śmierci własnej matki.
To nie żalenie się, a przedstawienie faktów. To nie Kaczyński wciągną do polityki śmierć własnej matki. Tylko banda przy korycie nie potrafiąc uszanować pamięci jej syna nawet po śmierci, przyczyniła się do jej problemów ze zdrowiem. Jest to tak oczywiste że aż szkoda tłumaczyć.

Ginie prezydent z pierwszą damą w katastrofie lotniczej lecąc upamiętnić największą zbrodnię na narodzie polskim w ostatnim stuleciu. A w stolicy po trzech latach nie ma żadnego pomnika upamiętniającego ten fakt. Przecież to jest kompromitacja ciężka do określenia. Dla kogoś kto przeżył wojnę i widział ludzi ginących za Polskę takie zachowanie władz podnosi ciśnienie do 300. Chyba nie masz co do tego wątpliwości.

Jak były POwiec zastrzelił w biurze przeciwnika politycznego i wykrzykiwał że chciał zabić Kaczyńskiego to propaganda też wciskała że to nie sprawa polityczna, że to Kaczyński ją upolitycznia. Nihil novi...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.02.2013, 12:36
rav napisał(a):Wyświetl post

Za późno - do polityki zostały już wciągnięte przez salonowe media nawet koty Kaczyńskiego. Już nie mówiąc o takich wypowiedziach:

Nałęcz napisał(a):
Jarosław Kaczyński przypomina mściciela z XIX-wiecznych powieści i Indianach. Niewykluczone, że śmierć mamy jeszcze bardziej osamotni Jarosława Kaczyńskiego, i że będzie on jeszcze bardziej takim osamotnionym i pełnym bólu odyńcem na tej scenie, szarżującym jeszcze mocniej na różne barykady, niż do tej pory.

cayenne napisał(a):
WTC i cały ten Taliban....jebło to jebło, po ch*j Amerykanie już 12 rok drążą ten temat?
Hala Katowicka i jej zawalenie...jebło to jebło, po ch*j badano zawalenie i drążono temat?
Katyń i ta cała rusofobia....zabili to zabili, po ch*j drążą już 70 rok ten temat? Przecież 2 komisje wskazały że to sprawka Niemców

Ponownie zacytuję, bo to idealne porównanie dla Ciebie:

Drozd napisał(a):
W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 12:59
To nie żalenie się, a przedstawienie faktów. To nie Kaczyński wciągną do polityki śmierć własnej matki. Tylko banda przy korycie nie potrafiąc uszanować pamięci jej syna nawet po śmierci, przyczyniła się do jej problemów ze zdrowiem. Jest to tak oczywiste że aż szkoda tłumaczyć.

Ginie prezydent z pierwszą damą w katastrofie lotniczej lecąc upamiętnić największą zbrodnię na narodzie polskim w ostatnim stuleciu. A w stolicy po trzech latach nie ma żadnego pomnika upamiętniającego ten fakt. Przecież to jest kompromitacja ciężka do określenia. Dla kogoś kto przeżył wojnę i widział ludzi ginących za Polskę takie zachowanie władz podnosi ciśnienie do 300. Chyba nie masz co do tego wątpliwości.

Jak były POwiec zastrzelił w biurze przeciwnika politycznego i wykrzykiwał że chciał zabić Kaczyńskiego to propaganda też wciskała że to nie sprawa polityczna, że to Kaczyński ją upolitycznia. Nihil novi...

mama Kaczynskiego byla osoba wiekowa. To raz. Dwa: ostatnie jej klopoty zdrowotne nie byly ani pierwszymii. Przeciez ona byla w szpitalu w momencie kiedy samolot sie rozbil w Smolensku. Dlatego tez Jarek nie polecial, zeby opiekowac sie mama. Tak przynajmniiej mowil. Tuskowi matka tez umarla ale nie lata po mediach zalac sie, ze to przez Macierewicza, kaczynskiego czy Rydzyka. Ze dobilo ja oskarzanie syna o dzialalnosc agenturalna o spiski z ruskimi czy kleczenie przed merkel
I cos mi sie zdaje, ze na Powazkach jednak jest pomnik upamietniajacy ofiary katastrofy Smolenskiej.
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 04.02.2013 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.02.2013, 13:41
W tej ogólnej dyskusji ja napiszę tylko jedno:

"PAMIĘĆ ZAPEWNIA ISTNIENIE"

"ISTNIEJEMY, PÓKI KTOŚ O NAS PAMIĘTA"

pamięć o Katyniu...pamięć o tragicznym wydarzeniu," gdzie Stalin zrobił co swoje"...to cholernie boli.

Boli też bardzo Katyń 2010...

Ale też pamięć o tragicznych wydarzeniach powinna Nas Wszystkich uczyć pokory, szacunku do życia...

Przynajmniej spróbujmy...
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 04.02.2013, 15:24
W USA do dziś trwa dyskusja kto stał za zamachem na Kennedyego, czy z ilu miejsc padały strzały do prezydenta.A od tego wydarzenia w Dallas mineło już 50 lat.Myśle że więc jeszcze dłuugo bedzie trwała debata o zamachu z 10 Kwietnia
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.02.2013 o godz. 15:28.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów