The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomB
Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2013, 11:03. Danny Mwanga
Danny Mwanga

http://www.transfermarkt.pl/pl/danny...er_141221.html
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 30.01.2013, 14:34
Jakieś info o nim? Czy tylko dodałes by coś dodać?
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.01.2013, 14:34
tofik napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/13574-Kam...sza_na_trening
Brać Adamka, przyda się.
Też już kiedyś wspomniałem, że warto się zainteresować tym zawodnikiem. Skoro mamy ściągać młodych, zdolnych Polaków, to Adamka powinniśmy brać w pierwszej kolejności. Od Robaka jest młodszy i powinien też mieć mniejsze niż on wymagania finansowe.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.01.2013, 15:14
christof20 napisał(a):Wyświetl post
Też już kiedyś wspomniałem, że warto się zainteresować tym zawodnikiem. Skoro mamy ściągać młodych, zdolnych Polaków, to Adamka powinniśmy brać w pierwszej kolejności. Od Robaka jest młodszy i powinien też mieć mniejsze niż on wymagania finansowe.
był gdzieś artykuł że menago Adamka zażyczył sobie wynagrodzenie dla swojego podopiecznego na poziomie czołówki ekstraklasy... dlatego podbeskidzie go nie kupiło. Łysy Robakowi zaproponowałby pewnie 1800zł. brutto na rękę żeby ten mógł się odbudować (tak jak z Sikorskim).
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.01.2013, 15:18
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
był gdzieś artykuł że menago Adamka zażyczył sobie wynagrodzenie dla swojego podopiecznego na poziomie czołówki ekstraklasy...
O tym nie słyszałem, ale jeśli faktycznie tak było, to ten menago ma nierówno pod sufitem. Żaden klub nie da Adamkowi takiej kasy; może przy ewentualnym przedłużeniu kontraktu.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.01.2013, 15:42
Nie widziałem Adamka i nie potrafię powiedzieć ,czy należy mu się kontrakt na poziomie czołówki ligi ,wiem tylko że już był taki facet co chciał kontrakt na poziomie Pawła B i nie dostał a teraz jest jednym z lepszych napastników w Europie.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
did
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 30.01.2013, 16:05
kristos napisał(a):Wyświetl post
Nie widziałem Adamka i nie potrafię powiedzieć ,czy należy mu się kontrakt na poziomie czołówki ligi ,wiem tylko że już był taki facet co chciał kontrakt na poziomie Pawła B i nie dostał a teraz jest jednym z lepszych napastników w Europie.
no tak Lewandowski jest idealnym porównaniem.Człowieku zejdź na ziemie! Lewandowski miał 20 lat strzelał sporo w 1 i 2 lidze, chciała go cała Polska(i nie tylko), mógł wymagać wysokiego kontraktu i był już w tedy kilerem, typowym snajperem.A Adamek? po 1 Adamek ma juz 24 lata, po 2 statystyk też nie ma imponujących, są one przyzwoite, po 3 gra on w słabutkim Podbeskidziu w którym gra się na tzw."afere", Adamek to bardziej król zamieszania niż typowy napastnik.Mimo to chętnie bym go widział w Wiśle.
Uważasz, że zasługuje na takie zarobki jak choćby Genkov czy nawet słabo w porówniu do reszty składu Małecki?
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 30.01.2013, 16:29
kristos napisał(a):Wyświetl post
Przypomne że wersja z pensja Pawła B. to wersja Bednarza a nie samego zainteresowanego...
Odpowiedz cytując
did
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 30.01.2013, 16:37
juz nie zwalajmy wszystkiego na Bednarza, jest jaki jest, ale akurat prawdomówność to też raczej nie konik Robercika. To nie jest do końca poważny człowiek(piłkarz tak). Kto śledzi jego kariere, wywiady ten przyzna mi rację. Zawsze gra pod publiczke, dobiera słowa do sytuacji, która jest dla niego wygodna...
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 30.01.2013, 17:27
did napisał(a):Wyświetl post
juz nie zwalajmy wszystkiego na Bednarza, jest jaki jest, ale akurat prawdomówność to też raczej nie konik Robercika. To nie jest do końca poważny człowiek(piłkarz tak). Kto śledzi jego kariere, wywiady ten przyzna mi rację. Zawsze gra pod publiczke, dobiera słowa do sytuacji, która jest dla niego wygodna...
Całe szczęście że Jacek to całkowite przeciwieństwo tego niedobrego Roberta...
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.01.2013, 17:33
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
był gdzieś artykuł że menago Adamka zażyczył sobie wynagrodzenie dla swojego podopiecznego na poziomie czołówki ekstraklasy... dlatego podbeskidzie go nie kupiło. Łysy Robakowi zaproponowałby pewnie 1800zł. brutto na rękę żeby ten mógł się odbudować (tak jak z Sikorskim).
To w końcu brutto, czy na rękę?

Adamek? Widziałem go tylko w meczu z Wisłą. Harpagan na skrzydło jak znalazł
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 31.01.2013, 02:51
did napisał(a):Wyświetl post
On to niech lepiej się zajmie odśnieżaniem dachu na R22 a nie transferami. Będzie to z pożytkiem dla nas wszystkich.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 31.01.2013, 13:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
On to niech lepiej się zajmie odśnieżaniem dachu na R22 a nie transferami. Będzie to z pożytkiem dla nas wszystkich.
No wlasnie po to takie transfery aby JB nie musial tego robic...
Odpowiedz cytując
TheMrSkeyt
Junior Member

Od: 04.2012

Stary 31.01.2013, 16:23
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ja_cie_prosze

po co transfery jak mamy takich wybitnych zawodników ja się pytam...
http://www.youtube.com/watch?v=Qcatk...FYinWe8W0iUWcg

TKWM

To my tworzymy historię za pomocą gardeł
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 31.01.2013, 17:24
Krzysiek napisał(a):Wyświetl post
To w końcu brutto, czy na rękę?

brutto na rękę... takie numery tylko z łysym
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.02.2013, 10:10
TheMrSkeyt napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ja_cie_prosze

po co transfery jak mamy takich wybitnych zawodników ja się pytam...
haha rozwalił mnie ten news ... nie ma to jak chwalić się na oficjalnej stronie że zawodnicy nie umieją w bramkę trafić xD

Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.02.2013, 15:30
31 stycznia zakończyło się wypożyczenie 23-letniego napastnika Drzewiarz Jasienica Kamila Adamka do Podbeskidzia Bielsko-Biała. Piłkarz grał w Podbeskidziu przez całą rundę jesienną obecnego sezonu.
Podbeskidzie wyraziło chęć ewentualnego pozostania Adamka w kadrze zespołu, jednak nie udało im się dojść do porozumienia i piłkarz wraca do czwartoligowca.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.02.2013, 15:37
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
haha rozwalił mnie ten news ... nie ma to jak chwalić się na oficjalnej stronie że zawodnicy nie umieją w bramkę trafić xD

Najlepsza oficjalna na świecie. Gra do końca, jak ich pierwowzór z Titanica.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 01.02.2013, 16:43
ChG napisał(a):Wyświetl post
31 stycznia zakończyło się wypożyczenie 23-letniego napastnika Drzewiarz Jasienica Kamila Adamka do Podbeskidzia Bielsko-Biała. Piłkarz grał w Podbeskidziu przez całą rundę jesienną obecnego sezonu.
Podbeskidzie wyraziło chęć ewentualnego pozostania Adamka w kadrze zespołu, jednak nie udało im się dojść do porozumienia i piłkarz wraca do czwartoligowca.
Nawet nie wiesz ile kasy chce jego manager
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.02.2013, 19:13
Jest sobie taki piłkarz w Turcji prawy obrońca który do tej pory spisywał się podobno bardzo poprawnie. Od pewnego czasu jest odsunięty od drużyny. Pewnie puścili by go za niewielką kasę a i sam by nie chciał Gargułowych pieniedzy ... od taka luźna propozycja.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.02.2013, 01:51
cfa napisał(a):Wyświetl post
Jest sobie taki piłkarz w Turcji prawy obrońca który do tej pory spisywał się podobno bardzo poprawnie. Od pewnego czasu jest odsunięty od drużyny. Pewnie puścili by go za niewielką kasę a i sam by nie chciał Gargułowych pieniedzy ... od taka luźna propozycja.
Niech jeszcze posiedzi trochę na trybunach, to potem Jacek się nad nim pochyli. Łysy ma fetysz delikwentów, którzy od siedzenia na ławie aż mają odleżyny.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.02.2013, 12:26
Nie dla Sarkiego i Bieszczada w Wiśle. Bieda w klubie a mamy zamiar utrzymywać 4! bramkarza po Sergeiu, Miśkiewiczu i Milanie...? To samo z selerem, mamy Sobola, Wilka, Bruda, Gułę, Chrapka, Urygę...
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
sounds_good
Member

Od: 06.2009

Stary 02.02.2013, 12:41
Milan rozwiązał umowę za porozumieniem stron geniuszu!
Na zawsze Wisła!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.02.2013, 12:47
sounds_good napisał(a):Wyświetl post
I pewnie zrobił to za darmo, co nie?
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 02.02.2013, 13:45
sounds_good napisał(a):Wyświetl post
oraz zrzekł się zapewne wynagrodzeń zaległych i planowanycyh do końca umowy
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 02.02.2013, 15:00
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
oraz zrzekł się zapewne wynagrodzeń zaległych i planowanycyh do końca umowy
Przekazał na cele charytatywne, jak Beckham.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 03.02.2013, 01:07
Moim zdaniem pomysł z przedłużeniem umowy Burligi jest dobry. Mamy zawodnika, który może wystąpić na kilku pozycjach (obie flanki obrony i pomocy), jest wychowankiem i co istotne zapewne nie zarabia fortuny. Spróbowałbym ściągnąć w lecie jeszcze Krzysztofa Mączyńskiego, Trelę i co wyda się kontrowersyjne większości forumowiczów Kokoszkę.

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 03.02.2013, 09:16
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem pomysł z przedłużeniem umowy Burligi jest dobry. Mamy zawodnika, który może wystąpić na kilku pozycjach (obie flanki obrony i pomocy)
Kto jest od wszystkiego ten jest do niczego, ot zwykły zapchajdziura który pewnie by się nawet nie zmieścił w wyjściowym skladzie czołowego pierwszoligowca.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 03.02.2013, 10:13
Tak tak zatrudnijmy od razu 22 zawodników na poziomie sportowym i finansowym Ljuboji. I na same ich pensje wydajmy 10 milionów euro. Zobacz mój podpis i pomyśl trochę

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 03.02.2013, 11:03
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Kto jest od wszystkiego ten jest do niczego, ot zwykły zapchajdziura który pewnie by się nawet nie zmieścił w wyjściowym skladzie czołowego pierwszoligowca.
Jako 15-17 grajek w drużynie może być, ale jakby prezentując obecny poziom grał w 11 to będzie znaczyło, że z Wisłą... nie jest dobrze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów