The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2013, 19:25
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Brozek też marnował, aż sie pięści zaciskały. Franek też. Biegnie pół boiska sam na sam i nie trafia tylko się wywraca. W Polonii to on zagrał ile meczów, żeby go oceniać? W podstawie, 90 minut? Sama ławka i nawet sie nie wkomponował w druzyne. Jeden kiks - widziałem takie też u Ronaldo, a co. Może nie z 10 centymetrów, ale z pola karnego. A Brożek zmarnował 5 bramek, a poznei j2 strzelił, bo mielismy tyle sytuacji i kazdy zapominał.
Każdy napastnik marnuje sytuacje. Liczy się, ile wykorzysta.

Proponuję zakończyć temat, bo (również z mojej winy) zaczęła się wojna między obrońcami uciśnionych a szydercami.
Sepp Herberger napisał(a):
Piłka jest okrągła, mecz trwa 90 minut, cała reszta to tylko teoria.
A wiele wskazuje na to, że Daniel będzie jeszcze miał okazje się wykazać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2013 o godz. 19:27.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.01.2013, 19:32
smiesznie po prostu wygląda komentowanie tego jak chłop kopie w piłke, przez innego chłopa który ledwo wie jak piłka wygląda, nie mówiąc o kopaniu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.01.2013, 19:46
szprotson napisał(a):Wyświetl post
smiesznie po prostu wygląda komentowanie tego jak chłop kopie w piłke, przez innego chłopa który ledwo wie jak piłka wygląda, nie mówiąc o kopaniu.
Według Ciebie.

Tyle, że tak wygląda świat dorosłych, co starałem ci się przekazać: oceniają Cię po efektach.
Nie wywołasz u mnie empatii wobec słabego piłkarza. Nie moja wina, że wybrał zawód którego nie umie wykonywać.
Nie przekonasz mnie też, że Sikorski nie jest słabym piłkarzem.

Nie wiem co próbujesz osiągnąć co samo w sobie świadczy o tym, że kiepsko Ci idzie. Radzę odpuścić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2013 o godz. 19:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.01.2013, 19:51
Cytat:
Różnica między dobrym piłkarzem a Sikorskim jest taka, że jednemu zdarza się zmaścić setkę, a naszemu asowi - zdarzy się czasem trafić w bramkę. Kwestia proporcji. Gdyby Danielowi częściej po prostu wychodziło - cóż, takie szczegóły naprawdę robią różnicę. Tak więc cały Twój argument jest o kant dupy rozbić.
Nie byłem zwolennikiem ściągania Sikorskiego jednak skoro już tu jest to nie jestem zwolennikiem jazdy po nim. Ok miał słaby początek ale kto miał dobry ? Wiele opinia o jego grze jest przesadzonych. Byc może to bierze się z TV gdzie przy każdym nieudanych kontakcie Sikorskiego z piłką komentatorzy wtrącali: Daniel Skiorski kolejne nie udane zagranie, nie potrafi sobie poradzić ze swoją psychiką itd.

Uważam że w końcówce rundy Sikorski grał dobrze, był nieźle przygotowany biegowo co wielokrotnie już powtarzałem, wygrywał pojedynki 1vs1 .Brakowało mu w kilku momentach po prostu szczęścia bo np wiedział jak strzelić ale trochę mu zeszła, albo bramkarz mu wyciągnął itd, naprawdę nawarstwiło mu się trochę tego wszystkiego bo piłka za cholerę nie chciała wpaść do bramki i nie koniecznie było to efektem jego słabych umiejętność. Było u nas naprawdę wiele gorszych piłkarz a nie doświadczali takiej szydery np Matusiak, Beto, Christov itd Sikorski ma przynajmniej predyspozycje fizyczne i biegowe do bycia "dziewiątką". Uważam że swoimi występami w końcówce rudny zasłużył aby go nie skreślać.
Przede wszystkim piłkarze muszą zostać doprowadzeni do porządku pod względem fizycznym bo jesli nei czują się OK to oddziałuje również na ich umiejętności piłkarskie.

Już dawno zauważyłem, że piłkarze którzy grali za Nawałki dobrze w Górniku Jez, Bonin Sikorski odchodząc tracą bardzo dużo. To pokazuje jak dobrej klasy fachowcem jest ten trener.

Nie bronię nikomu krytykować piłkarzy bo każdy ma takie prawo, natomiast zgadzam się z tym co chciał przekazać Szprotson. Od razu widać, że dany użytkownik piszący post nie kopał piłki nawet na podwórku, orliku itd.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.01.2013 o godz. 20:07.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.01.2013, 19:55
To moze zamknijmy forum, bo co najmniej 99% użytkowników nigdy nie kopało piłki na poziomie Ekstraklasy, więc nie wypada, żebyśmy krytykowali nasze gwiazdki

Porównywanie Brożka z Sikorskim to jakiś chory żart, bez względu na obecne problemy Pawła w Hiszpanii.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2013, 20:04
Hiszpanii, Turcji, Szkocji etc + brak zaangażowania, machanie łapami i psucie atmosfery, a Sikor kasy nie uszczupla, atmosfere podbudowuje przez swoj wizerunek, gra z zaangażowaniem, no i fajnie. jak na mistrza to słaby zawodnik, ale jak na 12 zespół Ekstraklasy... moze miec i 90 min w kazdy meczu,tyle że jedna sprawa - niech Wisła pokaże że wygrywa 3:0, a on jako ten 11 zawodnik znika i tylko osłabia. Niech pokaże, że wywalamy go, ktoś wchodzi za niego i nagle Wisła się odmienia. NIE. tak nie bedzie. Bo to nie jego wina, że nie strzelamy bramek, a tracimy sporo. Jako lis pola karnego nie bardzo się spisuje, gra jak Boguski... schodzić na boki, ale tylko na wysokosci pola karnego, dograć, odegrać. JA tu widze zalety. Że gramy w srodku pola jak łamagi. I jak Kołton powiedział : tu najmniej winiłbym Kotorowskiego, to ja powiem tak: tu najmniej winiłbym napastników, jako ogół czemu nie strzelają. trzeba wreszcie zrozumieć, że mamy słabych pomocników i to wszystkich, słabych obroncow ktorzy musza chciec wspomagac pomoc. Tego nie ma.

i wiem, ze mam odmienne zdanie niz 99% kibiców Wisły Kraków na temat tego zawodnika. więc rozumiem oburzenie.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 27.01.2013, 20:05
Wylaliśmy jesienią zasłużone wiadra pomyj na S i innych, ale teraz przed nami niejako nowe-kolejne rozdanie i mam nadzieję, że teraz zasłuży na dużo dużo dużo więcej braw i przedłużenie pobytu w Wiśle. A jak nie to kop w d. w czerwcu - jakie to proste.
Ostatnio edytowane przez arti : 27.01.2013 o godz. 20:08.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 27.01.2013, 20:16
E:
oczywiście że wg. mnie.Ja nie komentuje tego co sie dzieje ze Smoleńskiem bo nie znam wszystkich faktów, nie komentuje rządów w Izaralu bo w tym nie siedzę, i tak samo mam wyjebane na polityke zagraniczą Ugandy bo sie tym nie interesuje.
I dlatego śmiesznie wyglada wygłaszania teorii, docinki i ocena umiejętności przez kogoś kto w życiu piłki nie kopnął. Tak samo napewno uważas ze zawód Górnika to zawód jak zawód.

Dobra, skasowałem co Ci napisałęm bo kłótnia była by zbyt drastyczna.

Stan w życiu dorosłych jest taki ze Sikorski najpierw był w Górniku, potem w Polonii a teraz jest w Wiśle. Piłkarza ocenia trener , a nie laik jak w przypadku twojej pracy.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.01.2013 o godz. 20:25.

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.01.2013, 20:23
Ja cię nie chcę martwić szprotson, ale nikt tutaj nie chce porównywać Sikorskiego do Messiego jak sam piszesz. Obawiam się, że nawet jeżeli wziąć pod lupę polską ligę, potencjał naszej linii pomocy i tak dalej, Sikor przegrywa porównanie z takimi osobnikami:

Podgórski, Tomasz
Chmiel, Damian
Adamek, Kamil
Buzała, Paweł
Ćwielong, Piotr
Frączczak, Adam
Pawela, Fabian
Plizga, Dawid
Gikiewicz, Łukasz
Lenartowski, Artur
Wacławczyk, Kamil
Wiśniewski, Piotr

Co mu chwały na pewno nie przynosi. Wyżej wymienieni oczywiście popisali się w minionej rundzie większym dorobkiem bramkowym niż Sikorski. Nie chciało mi się wyróżniać, którzy z nich grają w zespołach które jakimś cudem jeszcze są pod nami w tabeli.
Ostatnio edytowane przez Watts : 27.01.2013 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 27.01.2013, 20:32
Watts :
10 goli - Danijel Ljuboja (Legia Warszawa),
9 goli - Abdou Razack Traoré (Lechia Gdańsk),
8 goli - Bartosz Ślusarski (Lech Poznań),
7 goli - Wladimer Dwaliszwili (Polonia Warszawa), Jakub Kosecki (Legia Warszawa), Arkadiusz Milik (Górnik Zabrze),
6 goli - Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin),
5 goli - Rubén Jurado (Piast Gliwice), Wojciech Kędziora (Piast Gliwice), Michal Papadopulos (Zagłębie Lubin), Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Tomasz Podgórski (Piast Gliwice), Ricardinho (Lechia Gdańsk), Łukasz Teodorczyk (Polonia Warszawa), Paweł Wszołek (Polonia Warszawa),

Patrząc na staty w/w piłkarze są lepsi od każdego z Naszych grajków, więc to ze ktoś jest lepszy od Sikora co kasuje grosze za miesiąc w Wiśle nie robie na mnie takiego wrażenia jak to że Kędziora jest lepszy od Genkowa który zarabia kilkanaście razy więcej, nie mówiąc o Jurado którego złapali na plaży w Hiszpanii. W ogóle lepszy od naszych jest Ślusarski który swego czasu na lidze miał pseudo "50%" które wzięło sie od jego skuteczności na pustą bramkę.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.01.2013, 20:49
A ile zarabia Sikorski ? Ze 20 koła na miesiąc ?
Mnie się marzy taka paka jakma Viktoria Pilzno tyle tam zarabiają czołowi piłkarze. Niestety w Polsce nie ma takie podaży, grajków jak na lekarstwo więc co lepsi się cenią mendy
..
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.01.2013, 20:51

Patrząc na staty w/w piłkarze są lepsi od każdego z Naszych grajków, więc to ze ktoś jest lepszy od Sikora co kasuje grosze za miesiąc w Wiśle nie robie na mnie takiego wrażenia jak to że Kędziora jest lepszy od Genkowa który zarabia kilkanaście razy więcej, nie mówiąc o Jurado którego złapali na plaży w Hiszpanii. W ogóle lepszy od naszych jest Ślusarski który swego czasu na lidze miał pseudo "50%" które wzięło sie od jego skuteczności na pustą bramkę.
Genkov jest słaby ale problemem jest to że Sikorski jest tylko zmiennikiem takiego Genkova. O to tutaj chodzi, on nie przegrywa rywalizacji z Żurawskim, Frankowskim czy Brożkiem z najlepszych sezonów, on nie jest gorszy od Ljuboji, Traore, Teodorczyka cz Milika. On przegrywa rywalizację z nijakim Genkovem (kwestie finansowe pomijam).
Nie życzę mu źle, niech strzeli w najbliższej rundzie 10 bramek. Ale obecnie jego bilans bramkowy w ekstraklasie jest tragiczny bez względu na to w jakich klubach grał.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 27.01.2013, 21:09
Sikorski na pewno nie ma 20 koła a u nas jest świecka tradycja zawsze musimy mieć jakiegoś piłkarza na którym będziemy wieszać psy.
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 27.01.2013, 21:53
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Sikorski na pewno nie ma 20 koła a u nas jest świecka tradycja zawsze musimy mieć jakiegoś piłkarza na którym będziemy wieszać psy.
słusznie prawisz... dlatego wyjątkowo mocno trzymam kciuki za Daniela w najbliższej rundzie... zbawić Nas nie zbawi, ale życzę mu żeby odszedł w czerwcu z "podniesioną głową"... nie ma chyba w Polsce jak długa i szeroka drugiego takiego klubu w którym tak chętnie i bez konsekwencji "pluło" by się na wszystko i wszystkich
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.01.2013, 22:57
dadek napisał(a):Wyświetl post
słusznie prawisz... dlatego wyjątkowo mocno trzymam kciuki za Daniela w najbliższej rundzie... zbawić Nas nie zbawi, ale życzę mu żeby odszedł w czerwcu z "podniesioną głową"... nie ma chyba w Polsce jak długa i szeroka drugiego takiego klubu w którym tak chętnie i bez konsekwencji "pluło" by się na wszystko i wszystkich
Bo jak to się mówi "bieda do dupy nie zajrzała" i każde miejsce gorsze od pudła boli... ale jak ma nie boleć jak się rozpuściło towarzystwo przez ostatnie kilkanaście lat! Dawniej się człowiek cieszył z awansu, a rok później ze zwycięstwa ze Stomilem 5:2, które pozwoliło na utrzymanie się w 1 lidze.
Ja życzę Sikorskiemu jak najlepiej, wierzę że stać go na 6-8 bramek na wiosnę, zamknięcie gęb niektórym "znafcom"... i może nawet dostanie angaż na dłużej?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.01.2013, 23:06
arti napisał(a):Wyświetl post
A jak nie to kop w d. w czerwcu - jakie to proste.
To bardzo proste. Pod warunkiem, że się utrzymamy.

EDIT:
Ale raczej się utrzymamy. Nie ma wała żeby PBB albo GKS odrobiły stratę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2013 o godz. 23:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.01.2013, 23:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post

EDIT:

Maja szczescie łyse Bednarze ze Podbeskidzie i GKS same juz ugruntowały sobie spadek ,bo tak gdyby ta liczba punktow byla podobna to Kulawik nie spał by dniami i nocami obawiajac sie najgorszego.

I tak destrukcyjna dzałalnosć łysego człowieka ujdzie na razie na sucho ,ale byc moze przeciagnie sie - to tylko o rok.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 28.01.2013, 01:54
...
I dlatego śmiesznie wyglada wygłaszania teorii, docinki i ocena umiejętności przez kogoś kto w życiu piłki nie kopnął. Tak samo napewno uważas ze zawód Górnika to zawód jak zawód.
Co za stek bzdur kolego!

Jeśli był byś łaskaw, przybliżyć nam kariery piłkarskie takich zawodników jak : Rudzki, Stanowski, Zarzeczny, Iwanow, Borek, Kołtoń, Twarowski, Smokowski to byłbym niezmiernie wdzięczny.
Bardzo by to nam wszystkim pomogło zrozumieć, dlaczego tylko ktoś, kto ma za sobą karierę piłkarską, może dopuszczać się komentowania i oceny umiejętności piłkarskich?

Wiem, wiem, brzmi śmiesznie . Jednak z twoich głupich postów to właśnie można wywnioskować.

Ps.
W tak powszechnej dyscyplinie jaką jest piłka nożna, nie trzeba być ekspertem by stwierdzić, że Sikorski jest po prostu słaby.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.01.2013 o godz. 02:38.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 28.01.2013, 08:43
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Co za stek bzdur kolego!

Jeśli był byś łaskaw, przybliżyć nam kariery piłkarskie takich zawodników jak : Rudzki, Stanowski, Zarzeczny, Iwanow, Borek, Kołtoń, Twarowski, Smokowski to byłbym niezmiernie wdzięczny.
Bardzo by to nam wszystkim pomogło zrozumieć, dlaczego tylko ktoś, kto ma za sobą karierę piłkarską, może dopuszczać się komentowania i oceny umiejętności piłkarskich?
.
czy w/w komentatorzy (nie eksperci ..) powiedzieli w trakcie transmisji ze dany piłkarzy wybrał zły zawód i tak samo jak on nie powinien grać w piłkę. Który z w/w sobie na coś takiego pozwolił ?

meritum naszego sporu z wolfym był jednak twoj post kolego, w którym dopuściłeś sie nadużycia i wymyśliłeś sobie ze Sikorski z 10cm nie trafił w bramkę. Różnica była jednak większa więc na trzymaj sie faktów.

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.01.2013, 09:03
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Alez słodkie pierdzienie na oficjalnej z powodu wspanialych przygotowan do rundy.
Coz to za team ,Kulawik spiewa piesni pochwalne ,no coz trzeba bronic 14 miejsca w lidze.

Napiszcie jeszcze kiedy wracacie to was kwiatami powitam.
Takie wywiady są co pół roku. Wystarczy przewertować archiwum strony i znajdzie się podobne peany. Co pół roku wykonują świetną pracę i są fantastycznie przygotowani.

Jakby ten mecz przegrali, to Kulawik powiedziałby, że to sa tylko sparingi i wynik jest nie ważny, a skoro wygrali - wszystko idzie w dobrym kierunku.

Ekscytowanie się tym, że Sikorski zdobył bramkę w meczu sparingowym po ponad 3 miesiącach od ostatniego gola brzmi śmiesznie. W skrócie pokazane są kolejne dwie sytuacje, gdzie zachował się już jak klasyczny Daniel.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 28.01.2013, 10:05
czy w/w komentatorzy (nie eksperci ..) powiedzieli w trakcie transmisji ze dany piłkarzy wybrał zły zawód i tak samo jak on nie powinien grać w piłkę. Który z w/w sobie na coś takiego pozwolił ?

meritum naszego sporu z wolfym był jednak twoj post kolego, w którym dopuściłeś sie nadużycia i wymyśliłeś sobie ze Sikorski z 10cm nie trafił w bramkę. Różnica była jednak większa więc na trzymaj sie faktów.
Ależ oczywiście że się zdarza i to dość często, że w/w nie pozostawiają suchej nitki na słabym kopaczu. Nie tylko Platini czy Messi potrafią dojść do wniosku że dany piłkarz po prostu pomylił zawód i radził bym traktować to jako dobrą radę... nic osobistego.

A jeśli chodzi o tą twoją krucjatę, to nie ma ona najmniejszego sensu. Bo co to za różnica czy były 10cm , 30 cm czy 0,5m ? Gość nie potrafił trafić w prostokąt o wymiarach 7,32 x 2,44 m i na dodatekek strzelił niemal po przekątnej...

Twoje argumenty typu

Cytat:
jak ....a nie ważne?
czy bramkarz ma 120 cm czy 200 to też nie ważne? W końcu to tylko 80 centymetrów różnicy. TYLKO.
są delikatnie mówiąc idiotycznie i nie mają nic wspólnego z tym co zrobił Danielek.
I dlatego w świetle tego co powyżej napisałeś (nazywając mnie kłamcą) mogę z szczerym przekonaniem nazwać ciebię kłamcą. Tak, jesteś kłamcą, bo reperowanie Daniela i nazywanie go piłkarzem jest najzwyklejszym kłamstwem... idąc linią twojej argumentacji.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.01.2013 o godz. 10:18.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 28.01.2013, 10:36
nazywanie piłkarzem chłopa który zarabia na życie graniem w piłke jest kłamstwem?Możesz płakać, ale takie są fakty...

p.s. skoro napisales ze zdarza sie i to dość często to mam nadzieje ze mi podeślesz link zebym mógł przyznać Ci racje.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.01.2013, 11:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To bardzo proste. Pod warunkiem, że się utrzymamy.

EDIT:
Tak właśnie myślę... szczerze mówiąc liczę nawet na udany atak na 10 może nawet 8 miejsce
Ale w kontekście kolejnego sezonu manna z Myślenic będzie konieczna.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 28.01.2013, 14:12
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ekscytowanie się tym, że Sikorski zdobył bramkę w meczu sparingowym po ponad 3 miesiącach od ostatniego gola brzmi śmiesznie.
Odwracasz kota ogonem kolego . Popatrz na forum kto sprowokował dyskusję nad trafieniem Sikorskiego. Nie Szprotson, Kartherop czy Grantar.. Nerwowo zareagowali, ci którzy z lubością mieszają Sikora z błotem.
Wszyscy sobie zdają sprawę że 1 trafienie w sparingu w sytuacji gdy można było strzelić 3 bramki nie czyni z Sikorskiego czołowego snajpera Wisły zwłaszcza biorąc pod uwagę etap przygotowań.
Nie rozumiem więc nerwowości niektórych.
Na pewno znajdziecie powód by wyszydzać Sikorskiego ..... wiele trzeba ?
Gwiazda Bałkan trafia w bramkę 1 raz w meczu i to ...dośrodkowując (!), nie strzela karnego - jest ok ! krytyka ? ależ skąd !! o szyderstwa ani nikt nawet nie pomyśli ..
Do glebienia jest Sikorski , a niektórzy chyba osiągają szczytowanie gdy wymyślą jakieś super złośliwe czy wręcz chamskie określenie ... no fakt obok klaskają ... podobni .. jest ekstaza .....

A to, że dla kilku osób z forum jest to żenujące ..... i nie tak rozumieją kibicowanie Wiśle i jej zawodnikom ....?
Trudno - uroki demokracji - elita forum musi ją tolerować.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 28.01.2013, 14:32
. ...... Tak, jesteś kłamcą, bo nazywanie go [Daniela Sikorskiego] piłkarzem jest najzwyklejszym kłamstwem...
Miałem koledze Dariok zaproponować specjalistę ale kurde-felek rzeczywiście:
http://about.me/dadi11

Daniel Sikorski jest perkusistą !
Szprotson, sory, jesteś kłamcą.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.01.2013, 14:33
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Odwracasz kota ogonem kolego . Popatrz na forum kto sprowokował dyskusję nad trafieniem Sikorskiego. Nie Szprotson, Kartherop czy Grantar.. Nerwowo zareagowali, ci którzy z lubością mieszają Sikora z błotem.
Wszyscy sobie zdają sprawę że 1 trafienie w sparingu w sytuacji gdy można było strzelić 3 bramki nie czyni z Sikorskiego czołowego snajpera Wisły zwłaszcza biorąc pod uwagę etap przygotowań.
Nie rozumiem więc nerwowości niektórych.
Na pewno znajdziecie powód by wyszydzać Sikorskiego ..... wiele trzeba ?
Gwiazda Bałkan trafia w bramkę 1 raz w meczu i to ...dośrodkowując (!), nie strzela karnego - jest ok ! krytyka ? ależ skąd !! o szyderstwa ani nikt nawet nie pomyśli ..
Do glebienia jest Sikorski , a niektórzy chyba osiągają szczytowanie gdy wymyślą jakieś super złośliwe czy wręcz chamskie określenie ... no fakt obok klaskają ... podobni .. jest ekstaza .....

A to, że dla kilku osób z forum jest to żenujące ..... i nie tak rozumieją kibicowanie Wiśle i jej zawodnikom ....?
Trudno - uroki demokracji - elita forum musi ją tolerować.
Dla mnie takim samym patałachem jak Sikorski jest i Iliev czy Genkov. Problem jest taki,że Sikorski przez pół roku w Wiśle pokazał, że jest słaby. Teraz zdobył jedną bramkę i od razu stado obrońców próbuje wmówić innym jaki to będzie grajek na wiosnę. Niestety aktualnie trzeba się pogodzić z tym, że nasza siła ofensywna jest tragiczna. Mamy napastników, którzy w roku strzelają mniej bramek niż Messi w miesiąc. Pomocników kreatywnych inaczej. Może Małecki coś pokaże, bo zaklinanie Kosowskiego przez Kulawika brzmi śmiesznie. Kamil nie przyszedł z zagranicy i od dłuższego czasu gra na w Bełchatowie, gdzie każdy może co tydzień oglądać co prezentuje. O ile początek miał udany, to potem nastąpił zjazd w dół. Co chwile kontuzje i szybkość jak Jacek Matyja. Nasz coach jest jednak wniebowzięty, bo mamy ducha drużyny. Nie potrzeba nam prawdziwego napastnika, skrzydłowego itd, tylko ducha, anioła i chyba Pana Boga jeszcze.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 28.01.2013, 14:42
nazywanie piłkarzem chłopa który zarabia na życie graniem w piłke jest kłamstwem?Możesz płakać, ale takie są fakty...

p.s. skoro napisales ze zdarza sie i to dość często to mam nadzieje ze mi podeślesz link zebym mógł przyznać Ci racje.
No proszę cię...
Naprawdę jestes tak bardzo niepoinformowany albo nie obyty z codzienna prasą, telewizją czy internetem zeby nie natknać się na to, czego tak bardzo szukasz?
Sorki, wybacz ale ja nie mam najmniejszego powodu by cię dokształcać, czy próbować wyciagać z ciemnoty.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 28.01.2013, 14:47
No proszę cię...
Naprawdę jestes tak bardzo niepoinformowany albo nie obyty z codzienna prasą, telewizją czy internetem zeby nie natknać się na to, czego tak bardzo szukasz?
Sorki, wybacz ale ja nie mam najmniejszego powodu by cię dokształcać, czy próbować wyciagać z ciemnoty.
skoro coś twierdzisz to miej na poparcie swojej tezy jakieś dowody.
standardowo - nie masz.

E:E: Dariook ...serio? Aż tak ? Serio? zacytuje ostatni raz, może przeczytaj go raz jeszcze i złap sens
Cytat:
mam pogrubić "w trakcie transmisji " czy skumasz o co mi chodzi?
Specjalnie napisałem w trakcie transmisji gdyż to transmisje ogladają zwykli ludzie, a nie jakies opiniotwórcze portale czy blogi która czyta garstka frustratów i zadrośników. Na dodatek wrzucasz zarzecznego lol ktory pijany co poniedziałek sprzedaje wszystkie informacje które miał bo juz go nikt nie chce zatrudnic.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.01.2013 o godz. 15:16.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 28.01.2013, 15:07
http://www.weszlo.com/news/11299-Jak...AWEL_ZARZECZNY

Jerzy Dudek nie powinien być piłkarzem.

E.E
Chciales przykład to masz...pierwszy z brzegu i juz nie kombinuj.
Ps.
Ja tam nie wiem, z Zarzecznym wodki nie pijam

Twarowskiego kpin, nie chce mi sie wklejac, zamow C+.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.01.2013 o godz. 21:12.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 28.01.2013, 23:24
Niniejszym chciałbym przeprosić wszystkich użytkowników forum za dwie ostatnie strony tematu, ponieważ to ja sprowokowałem psychofanki Sikorskiego i Bednarza. Na swoje usprawiedliwienie mogę napisać tylko tyle: nudziło mi się.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów