|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja z racji przesiadki odczułem brak nagłośnienia na G. Na G4 kompletnie nic nie było słychać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
O ilu osobach z zarządu naszego klubu można powiedzieć, że są Wiślakami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Już wczoraj wszyscy "decydenci" (np. Boniek) mówili, że jeśli Polska będzie startować po EURO 2020 to wystawi tylko Warszawę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
ale to już jest
http://boisko.pl/pilka-nozna/ekstrak...-licencji.html Cytat:
aktualny podręcznik licencyjny(7.4.1) mówi: Wnioskujący o wydanie licencji musi posiadać obiekty treningowe dostępną przez cały rok. Wnioskujący o wydanie licencji a) posiada na własność obiekty treningowe lub b) jeżeli nie jest właścicielem, musi dostarczyć pisemną umowę z właścicielem(-ami) obiektów treningowych, z których będzie korzystał. Taka umowa musi gwarantować użytkowanie infrastruktury szkoleniowej przez wszystkie drużyny ubiegającego się o licencję, uwzględniając program szkolenia młodzieży podczas sezonu licencyjnego Minimalna infrastruktura, którą musi dysponować ubiegający się o licencje oraz która musi być, zatwierdzona przez PZPN musi składać się z: a) jedno pełnowymiarowe zewnętrzne boisko o wymiarach odpowiadających wymiarom określonym dla boiska głównego na otwartym powietrzu, b) jedno pełnowymiarowe boisko ze sztuczną trawą o wymiarach odpowiadających wymiarom określonym dla boiska głównego na otwartym powietrzu, c) jedną halę treningową o wymiarach boiska do piłki ręcznej, d) dwie szatnie z miejscami dla 25 osób każda, e) jedno pomieszczenie medyczne. Obiekty takie muszą zapewnić możliwość regularnego treningu przez cały rok w każdych warunkach pogodowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Zgłosili pewnie boisko Nadwiślana na którym trenują czasami+boisko boczne i już są dwa boiska treningowe.Co do boiska ze sztuczną nawierzchnią to pewnie Skotniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wr...pilkarska.html TAK SIĘ BUDUJE PODSTAWY FUNKCJONOWANIA KLUBU
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Hutnik zajęty pod akademię Dudka, Wisła lokalizacji dla swojej musi szukać dalej.
"Wisła od lat planuje założyć akademię, a w Krakowie już to robią" http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13..._Krakowie.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie z tego artykułu mozna wywnioskować, że sie zastanawia, czyli bez zmian.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie mowie ze AP21 dobrze szkoli bo nie jestem zorientowany - mowie tylko ze nie ma co wyciagac jakis wnioskow z tego ze przegrywaja. Moze ktos bardziej kumaty w tym temacie moze sie cos wypowiedziec - gdzie sa jacys trenerzy ktorzy faktycznie potrafia rozwinac mlodych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nasi wygrali, bo pewnie wystawiali starszych, jak to się ma w zwyczaju podczas takich turniejów...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Nawet Alwernia szkoli młodzież: http://www.facebook.com/mkstriumf.alwernia
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
My też szkolimy dzieci ale nam potrzeba mieć bazę i zaplecze do szkoleniia 12/13+... Bo akurat szkółka dla dzieci TSu w zupelnosci narazie wystarczy, ale potrzebna nam ciągłość szkolenia w najważniejszym okresie rozwoju.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Z lokalizacją też niech nikt nie mydli oczu. Cupiał ma wystarczająco dużo terenu przy Reymonta, żeby starczyło na profesjonalne boiska i dla pierwszego zespołu i dla akademii. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z tego co wiem na nasi młodzi trenują na boisku na miasteczku AGH. Kidy na Reymonta dorobimy się chociaż takiego boiska
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie wiem ktore roczniki, ale ktorzys mlodzi trenują w piekarach
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1 zaczyna się sypać
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ciekawe kto za to zapłaci....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
innego komentarza nie mam:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sportowo jest nieciekawie to i rzeczy martwe zaczynają się dostosowywać do sytuacji klubu :( Mam nadzieję, że to nic poważnego i usterka szybko zostanie usunięta.
![]()
What's new?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|