|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jovanović + Boguski i jeszcze jakaś jedna losowa.
Może też Sarkiemu coś .......nąć, w końcu tak długo nie grał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No właśnie o dziwo nie ma żadnej i co ciekawe chyba wszyscy kontuzjowani w poprzedniej rundzie są zdrowi, poprawcie mnie jeśli się mylę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja bym tyle na ten temat jednak nie pisał.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Transmisja wideo z dzisiejszego sparingu z Czornomorcem Odessa będzie dostępna pod adresem http://chernomorets.odessa.ua/vd/live.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
no to 0:1... zastanawiam się tylko czy to faktycznie ten strzał był mierzony czy poniósł ją wiatr? z drugiej strony też nasi przy dryblingach zbyt mocno wypuszczają sobie piłkę... zarówno Szewczyk jak i Garguła
ps. Sarki odlicza kroki przy wolnych niczym CR7 ps2. jakby Gargule dali 2 lata temu kontrakt motywacyjny to może grałby dziś jak Melikson przez pierwsze półrocze ps3. jeśli Czekaj jest drewniany to Uryga... (szkoda słów)
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 19.01.2013 o godz. 15:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sarki uderza sztywnym kikutem i zawsze gdzies w okolice autu. Obawiam się, że gra z protezą.Trzeba go dobrze przebadac.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Uryga, Brud...dno. Boże strzeż nas przed takimi kopaczami.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Czornomorec Odessa
Bezotosny Berger Fontanello Santana Zubejko K. Kowalczuk Polityło Bobko de Matos Dja Djedje Bakaj Rezerwowi: Past P. Kowalczuk Veloso Bałaszow Didenko Martyszczuk Shatskix Burdujan Crespí Vangjeli Slinkin Kutas Riera sklad ukraincow ze sparingu, fajne nazwisko ma ten przedostatni he |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Z 25 piłkarzy na zgrupowaniu nie zagrali tylko trzeci bramkarz, Małecki i Boguski. Czyżby jakaś nowa kontuzja Rafała?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam bym się sparingami nie przejmował, Ruch dostał 9 od Żliny co ich kibice myślą o tym ?
Mam cichą nadzieję, że po dwóch obozach wszystko będzie dobrze. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego wynika, ze nasza liga stacza sie coraz bardziej, te wyniki nie sa wazne, ale to nie jest tak, ze to nic nie znaczy.Zreszta nic dziwnego, skoro prawie wszystkie kluby sie oslabiaja, a z naszej ligi wyjezdzaja ostatni pilkarze z ponadprzecietymi umiejetnosciami.Jest bardzo zle.Zreszta juz przed sezonem mniej niz przecietne szwedzkie kluby daly naszej czolowce lekcje.Prowadzenie klubu pilkarskiego to drogi i powazny biznes na ktory jestesmy za mali i stajemy sie coraz mniejsi.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 19.01.2013 o godz. 17:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Te cioty nie potrafią nawet Małego zakontraktować - drugi sparring z trybun - a wynik nie jest żadnym zaskoczeniem , teraz jeszcze dwie wtopy od ruskich i odkujemy się na Okocimskim
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
||
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak zwał tak zwał, widać 2 tygodnie to za mało by tak dogadać się z Turkami, by mógł grać.On chyba oficjalnie to nawet trenować nie może.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja bym Okocimskiego jednak nie lekceważył.
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chętnie oglądnąłbym sparing z Karabachem Agdam
To by nam pokazało jak bardziej w dupie jesteśmy w stosunku do momentu odejścia Skorży ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Karabach to już Kasperczak. Skorża rozsławił nas Levadią.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
cfa- jezeli chodzi o Engela to przestalem go czytac jakies 10 lat temu, kiedy przed wyjazdem do Korei obiecal, ze sobie ogoli glowe jak Polska zdobedzie mistrzostwo swiata.Mam go za nienormalnego po prostu, i ta wypowiedzia ktora przytoczyles tylko to potwierdza, nawet Bednarzowi daleko do jego urojen.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 19.01.2013 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doskonale to wiem
Ale fakt, trochę nie bardzo oddałem w słowach to co mi po głowie chodziło ![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Dobrze zorganizowane szkolenie albo szaleni pasjonaci z wielką kasą - to nasze jedyne szanse. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dwa dni temu tłumaczyli się, że przegrali, bo rywal zaczyna wcześniej rundę. Teraz dostali oklep od drużyny, która startuje dokładnie 2 marca. Co tym razem na usprawiedliwienie ?
Pasuje na obóz ściągnąć Zagłębie Sosnowiec, żeby zagrać sparing i potem opowiadać o zwyżce formy i obieraniu właściwego kierunku.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 19.01.2013 o godz. 22:44.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przynajmniej strzelają...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I z kolejnym Zagłębiem 4 bramka ustawiłaby mecz...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Byla juz wypowiedz o tym ze sa juz zmęczeni cyklem treningowym ,rywal gra lige w pełni ,a, Garguła powiedzial "jest przeciez kolejny sparing" ?
czy przoczyłem cos?
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 20.01.2013 o godz. 00:47.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam Wisła przygotowując się do rundy jesiennej wygrywała wszystko jak leci, co było potem każdy pamięta...
Jak dla mnie to teraz mogą dostać baty od wszystkich sparing-partnerów. Byle by tylko lepiej grali na wiosnę. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Pamiętam obóz za Maaskanta wtedy kiedy kolejno przychodzili (,Genkov,Jaliens, Melikson Sivakov) graliśmy chyba z 3 norweskimi drużynam w turnieju zwanym Copa Del Sol i na Orage była transmisja. Wyglądało to bardzo źle, byliśmy spychani do obrony prawe w każdym meczu i dostaliśmy chyba oklep od wszystkich. (Chyba wtedy też był takim motyw że trener Kopenhagi jako przyczynę słabiej postawy w meczu z Chelsea w CL wskazał to, że nie grali sparingu z Wisłą Kraków tylko z jakimiś amatorami
).Każdy wie, że na drugim obozie wyglądało to lepiej, a potem dobrze wystartowaliśmy w Gdynii. Mecz nie wyglądał aż tak źle przynajmniej w drugiej połowie bo od tego momentu oglądałem. To my graliśmy pozycyjnym. Btw. Nie wiem czy jakaś drużyna trenuje 3 razy dziennie ale wiem, że jedna trenuje aż 4 i gra sparingi po 100 minut: http://gornik-zabrze.przegladsportow...417,1,716.html Ciekawa analogia, że my i Górniki biegamy tak rano.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.01.2013 o godz. 09:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do tych pierwszych sparingów nie ma co większej wagi przykładać, zobaczcie co Zilina zrobiła z Ruchem
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing9459.html można sie załamać..
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.01.2013 o godz. 09:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|